Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Har blivit en spenderar månad för mig hehe. Köpt Kläder, smink, parfym, carolina gynning glas och denna skönhet. Och jag älskar den, så bra ljud och så snygg, kan inte bli bättre. Äntligen lite bättre ljud på mitt rum, får nog be om ursäkt i förväg till mina grannar.. ;)

Likes

Comments

Flummiga bilder från helgens festande med dessa gäris + Mathilda och Henke! Trots ett tomt bratt, (alltså seriöst tre tjejer på dansgolvet haha) blev det en bra kväll som istället spenderades på hermans

Likes

Comments

Från torsdagens studentfest med temat "jag kom precis ifrån..". hade lite smått panik över vad jag skulle klä ut mig till men kom på i sista stund att Noora från skam var klockrent nu när jag klippt håret och hade perfekt outfit hemma (kanske är svårt att se likheter på dessa bilder, men var lik, lovar ;))

Kvällen var i alla fall Sjukt rolig!! känns inte som dessa kvällar kan bli annat än lyckade. Jag vill aldrig att sista året ska ta slut nu, men måste inse att det endast är två ynka månader kvar... :(( Men ska inte tänka på det! Kvällen började i alla fall hos Wilma med klasskompisar + några till som kom senare, åkte sedan till Bratt där kvällen fortsatte och när studiebidraget hade kommit in var vi de första vid baren, haha äkta studenter! Träffade också massa härliga och nya människor, skönt för en drottningblanka tjej ;)

Likes

Comments

Liam fick tag på kameran och fångade oss på bild

Denna helgen har bestått av skräpmat, alkohol och en mycket bra vän!! Matilda kom hit i Fredags så spenderade helgen med henne. Fredagen gjorde vi mat tillsammans, stack sedan på fest i stan med Becka och Josefine efter att suttit och fixat oss ett bra tag. Lördagen åt vi istället ute och bjöd hit folk på fest, utgången blev dock inställd i sista minut så fick bli sängen istället efter en hård kväll hehe. Söndagen blev en riktigt bakisdag med skräpmat. Nästa gång gör vi Lund osäkert, jag och denna bönan!! ;)

Likes

Comments

Gick in på gnd igår och såg att de hade Malene Birger clutch inne så passade på att köpa den som födelsedagspresent till mig själv och fina mamma köpte då det matchade skalet till mig!! <3

Likes

Comments

Helt klart favorit ögonskuggspaletten! Sjukt pigment, lätt att blanda och magiska färger, älskar att leka runt med denna och värd varenda krona!

Likes

Comments

Instagram@caroliineida