Header

Liam fick tag på kameran och fångade oss på bild

Denna helgen har bestått av skräpmat, alkohol och en mycket bra vän!! Matilda kom hit i Fredags så spenderade helgen med henne. Fredagen gjorde vi mat tillsammans, stack sedan på fest i stan med Becka och Josefine efter att suttit och fixat oss ett bra tag. Lördagen åt vi istället ute och bjöd hit folk på fest, utgången blev dock inställd i sista minut så fick bli sängen istället efter en hård kväll hehe. Söndagen blev en riktigt bakisdag med skräpmat. Nästa gång gör vi Lund osäkert, jag och denna bönan!! ;)

Likes

Comments

Gick in på gnd igår och såg att de hade Malene Birger clutch inne så passade på att köpa den som födelsedagspresent till mig själv och fina mamma köpte då det matchade skalet till mig!! <3

Likes

Comments

Helt klart favorit ögonskuggspaletten! Sjukt pigment, lätt att blanda och magiska färger, älskar att leka runt med denna och värd varenda krona!

Likes

Comments


Nu har jag bestämt mig för att sluta blogga. Tycker inte min blogg är bra, har inget att skriva om och orkar inte längre att folk ska veta så mycket om mitt liv och vad jag gör varje dag.. Kommer istället skriva inlägg när jag har något att komma med eller tagit snygga bilder som jag vill publicera, till exempel från resan, men vardags inlägg känns bara så tråkigt så det kommer jag sluta med. Har alltid haft min blogg som ett ställe att spara bilder och minnen på att kunna kolla tillbaka till, så därför känns det roligt att blogga om till exempel studenten osv, men tills dess får bloggen stå tom.

Likes

Comments


hejj, nu är det ny vecka och äntligen (kommer få äta upp att jag sa detta) tillbaka till vardagen och skolan, sista terminen för alltid.. svårt att smälta. Fick sovmorgon idag av någon anledning, fattar inte riktigt för folk menar när det säger att jag går i en chill skola?! ;) Har i alla fall precis kommit hem till mamma, packat upp mina saker och ska ta bussen om en timme. I dag går jag osminkad och med en stor tjocktröja, inte snyggaste dagen alltså men kände för det idag, ska fixa mig resten av året.

Likes

Comments

Stack med "gymgänget" till gymmet igår kväll, annars hände inte så mycket igår men gymmet var ett kärt återseende efter ett par dagar. Körde mage och blev även magträning av allt skratt haha

Har nästan precis kommit hem, åkte in till min brors lägenhet tidigare idag där pappa och Markus jobbade, eftersom jag hatar att vara ensam, vi gick sedan hem till Patrik och Amanda och åt super god middag. Ikväll kanske jag ska träffa några kompisar bara, men inga stora planer. Denna helg kändes inte alls behövlig, eftersom jag typ haft helg sedan 20 december... så skola på måndag känner jag mig mer än redo för och lite helgjobb får gärna komma igång snart.

Likes

Comments

Instagram@caroliineida