Header

Har som sagt många mer bilder, som från utsprånget, flaket och även kvällen, Så de kommer ut när jag fått tag på de! så håll ut, för jag kan inte annat än att bomba med bilder.

Vet verkligen inte vad jag ska skriva om denna dagen, tycker bilderna talar för sig att detta var bland den roligaste dagen i mitt liv och så oförglömlig. Från sju på morgonen när champangefrukosten hos Emmie började tills typ halv sex dagen efter när jag låg i sängen, höll jag igång! Allt denna dagen var bara perfekt och vill återuppleva dagen om och om igen.. men får istället leva på dessa bilder och känslan.

Likes

Comments

Var tyvärr upptagen med att ha så jävla kul att detta är de enda bilderna från studentveckan

Helt klart ROLIGASTE VECKAN!! Jag vill göra det tusen gången om, fanns verkligen inte en enda sekund av detta där jag inte var glad. Ler bara jag tänker på det och detta kommer helt klart vara något jag bär med mig som både den roligaste och sjukaste veckan Haga. Tre dagar av supande, lekar och härliga människor som jag aldrig snackat med förr Haha, men det var sån härlig stämning att det inte spelade någon roll. Och trots att jag blev dränkt i öl, cider, ägg och mjölk så kunde jag inte bry mig mindre, för alla var ofräscha och jag njöt bara Haha! Älskade min klass och kan inte fatta att vi inte är en klass längre... kommer inte fatta det förrän i höst, för lever fortfarande i en bubbla att skolan börjar igen i höst.. vad ska jag annars göra liksom Haha?!

Likes

Comments

Bättre sent än aldrig säger jag. Har väntat med att lägga ut bilder eftersom Amanda (min brors tjej) har massa mer bilder på sin kamera som jag kommer publicera, men tänkte att jag börjar med dessa ändå.

En Helt fantastisk dag/kväll som jag länge kommer minnas, sjukt kul och nästan sorgligt (haha) att se ens bästa vänner så fina!! Började kvällen hos Marielle där hon bjöd på tilltugg och dricka innan bilarna kom för att hämta oss och köra mot strandbaden. Satt i kö en tag där nervositeten bara växte, hjärtat i halsgropen när vi klev ur bilen och alla blickar riktades mot en, samtidigt som jag var så nervös var det kul och gick alldeles för snabbt, kunde gärna gått en gång till på röda mattan. Väl inne på strandbaden togs det foton av både familj och fotograf. Sedan väntades mat, dricka, dans och "kröning" av balens kung och drottning som förövrigt vanns av mina bästa kompisar, såå kul! Kvällen slutade sedan med att V hämtade upp mig och vi åkte hem och sov.

Likes

Comments

Bästa högtiden stod för dörren och blev lika bra som de senaste åren! <3

Började fira hemma hos Filippa vid halv tio med champangefrukost, sedan fixade vi kransar, oss själva och förfestade. En tradition att börja hemma hos Filippa som vi kommer hålla kvar vid. När vi fixat klart oss kom killarna dit för att umgås och höjdpunkten var att se Theo kliva ur bilen, efter ett år i USA stod han helt plötsligt framför oss, helt sjukt att han är tillbaka, vår bästa Theo!! I alla fall, sedan vid tre tiden åkte jag och Sofie till stan medan de andra tjejerna stack till Vessige på fest och killarna hem till Theo. Jag och Sofie hängde hos henne ett tag och hade det bra, saknat att umgås med henne själv(!) och sedan cyklade vi till Emma där några tjejer var för att äta, festa och leka lekar. Kom även mer folk sedan och det var riktigt kul! Närmare midnatt åkte jag och Sofie vidare hem till Theo där killarna var för att fortsätta festa. Blev en bra midsommar trots att vi tjejer inte var tillsammans hela dagen/kvällen och trots att detta är de enda bilderna från dagen, så ledsen att vi tjejer inte tog bilder tillsammans som vanligt... Får verkligen bli bättre på att fota!

Likes

Comments

Har blivit en spenderar månad för mig hehe. Köpt Kläder, smink, parfym, carolina gynning glas och denna skönhet. Och jag älskar den, så bra ljud och så snygg, kan inte bli bättre. Äntligen lite bättre ljud på mitt rum, får nog be om ursäkt i förväg till mina grannar.. ;)

Likes

Comments

Flummiga bilder från helgens festande med dessa gäris + Mathilda och Henke! Trots ett tomt bratt, (alltså seriöst tre tjejer på dansgolvet haha) blev det en bra kväll som istället spenderades på hermans

Likes

Comments

Från torsdagens studentfest med temat "jag kom precis ifrån..". hade lite smått panik över vad jag skulle klä ut mig till men kom på i sista stund att Noora från skam var klockrent nu när jag klippt håret och hade perfekt outfit hemma (kanske är svårt att se likheter på dessa bilder, men var lik, lovar ;))

Kvällen var i alla fall Sjukt rolig!! känns inte som dessa kvällar kan bli annat än lyckade. Jag vill aldrig att sista året ska ta slut nu, men måste inse att det endast är två ynka månader kvar... :(( Men ska inte tänka på det! Kvällen började i alla fall hos Wilma med klasskompisar + några till som kom senare, åkte sedan till Bratt där kvällen fortsatte och när studiebidraget hade kommit in var vi de första vid baren, haha äkta studenter! Träffade också massa härliga och nya människor, skönt för en drottningblanka tjej ;)

Likes

Comments

Instagram@caroliineida