Header
View tracker

pizzakväll


Godmorgon, lägg märke till klockan.. och jag är vaken, varit vaken i en timme till och med. Ska jobba idag, och det ska faktiskt bli skönt, för hade inga planer för dagen och kan lika gärna spendera de på gekås då. Igår kväll åkte jag och Isak till Halmstad för att äta, så satte oss på en resturang och sedan bestämde vi oss för att kolla på en bio. Från att inte ha några planer till en riktigt lyckad kväll! Fick dock inte så mycket sömn inatt, men jag klarar mig, Förutom att jag ser riktigt sliten ut, men vem orkar fixa sig fem på morgonen?!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker


Blev en bowlingkväll igår med kompisar, och sedan åkte vi hem till simon där vi spelade kort, riktigt pensionärskväll Haha, men också en rolig kväll. Vaknade med träningvärk, vilket alltid känns bra ändå, har precis ätit frukost och fixar mig lite nu. Ska till Halmstad idag och köpa några julklappar, förhoppningsvis hittar jag det mesta och slipper stressa i sista minut sedan. 

Likes

Comments

View tracker


Börjar snart min andra lektion för dagen och efter det ska jag sticka till gymmet, efter några veckors uppehåll känner jag att jag saknar det. Tog en lunch på stantons med Filip och Isak innan, perfekt fredagslunch när skolmaten inte duger och vi alla hade lång rast. Sedan i kväll ska jag träffa några kompisar som jag faktiskt inte hängt med på ett tag, men först skriva på min historia uppgift innan jag kan ta helg! Puss

Likes

Comments


Kalender visar alltså december och imorse ställde jag faktiskt klockan så jag kunde äta frukost framför julkalender, ganska mysigt ändå. Dock ingen julkänsla :( Slutade tolv idag, men hängde kvar i skolan ett tag eftersom det är roligare där med kompisar än att vara ensam hemma, inte många som känner så kanske, men känner typ för att ta vara på lite tid i skolan nu sista året Haha. Är i alla fall hemma nu, fick som sagt hem en beställning från nelly igår och nu sitter jag och håller på att skicka iväg en ny, shoppaholic?! Kan man säga.

Likes

Comments

En liten bildbomb på mina nya glajjor jag hämtade ut idag, har faktiskt börjat vänja mig och tycker inte alls jag ser ut som lärare längre Haha. Ska alltså nu bli glasögonbärare dagligen och köpte två olika som ni ser, ett par mer "vanliga" och ett par som sticker ut lite mer, kan bli lite skönt att variera sig.

I alla fall, nog om glasögonen. Idag hade jag bara en kort skoldag, gick sedan hem till mamma för att kolla igenom skolkatarlogen som precis kommit och provande lite kläder som jag beställt från nelly. Nu ligger jag framför datorn, inget mer planerat än träning ikväll, som alltid är höjdpunkten på dagen. Med tanke på inlägget igår om mitt dåliga humör, så mår jag mycket bättre idag, får bara dalar ibland och en springrunda och sömn gjorde det bättre! Puss

Likes

Comments

Blir inte mycket skrivaren, igår var en kass dag och förhoppningsvis bli veckan bättre. Försöker intala mig att utan dåliga dagar kan man inte uppskatta de bra, klyschigt men sant. Ska snart gå till bussen för ännu en skoldag och i kväll blir det en runda i skogen, kanske är behövligt att springa av sig lite.

Likes

Comments

Konserten var magisk och kommer leva länge på alla inspelningar och bilder jag fyllde mobilen med.

Godmorgon! Söndag och första advent, ganska sjukt, en månad till julafton alltså.. I alla fall, Inte alls hes idag som jag trodde jag skulle vara efter allt mitt sjungande och skrikande igår, min kärlek för Håkan har bara blivit större!! Har inga planer för dagen, vill bara lägga mig och läsa klart min bok och kolla på en romantisk film att gråta över, känner typ inte ens för att lämna min rum. Meen ska kanske in till stan senare med mamma och kolla någon julmarknad, annars hittar ni nog mig i sängen idag.

Likes

Comments


Precis duschat efter ett träningspass, denna fredagen har annars bjudit på en håltimma då jag gått runt i stan, suttit på ett cafe med Tim och även försökte internetshoppa. Kände för att göra av med lite pengar, plus att det är black friday, men var egentligen inte ute efter något och hittade därför ingenting.. Så typisk när man väl vill shoppa men inte hittar nåt, får fortsätta mitt sökande nu Haha, men köpte i alla fall lite på gina. Ska hem till Lollo ikväll för att äta middag och sedan har jag inga planer, en fest blev inställd så en lugn kväll står på schemat, imorgon väntar göteborg och Håkan(!!) så kanske lika bra att vila upp lite ;)

Likes

Comments

Instagram@caroliineida