Har varit en lång dag för mig redan, va i stallet kl 9. Gav hästarna lite mat och fixade stallet, byggde fram lite hinder i paddocken. Tog ut Dali i gången efter ett tag för att göra henne iordning inför ett pass i paddocken. Skrittade fram ute och sen in i paddocken för att jogga igång innan Louise kom ut från stallet. Louise är hon som har andra hästen i stallet. Idag var det iallafall hopplektion som stod på schemat. Louise har ridit min ganska mycket för att hjälpa mig då Dali inte är den lättaste.Louise har även tävlat Dali 1 gång så hon vet hur jag ska rida. Det gick skit bra, det är bara lite svårt att hänga med då Dali hoppar som in i helvete, ena gången när louise hoppa så hoppa hon tillomed över hinderstöden så ni fattar. Men jag är mycket nöjd och jag hoppas hon sköter sig på tisdag då jag ska iväg med henne för första gången🙈
Kom hem vid 2 och har nu precis ätit.
Ska till några kompisar om en stund😊

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 114 Readers

Likes

Comments

Just nu står jag på backaplan och inväntar bussen, ska till stan för att käka med några vänner för att fira en vän som fyllt år. Jobbiga nu är att jag är lite för tidig som vanligt!
Så då får man stå o vänta hehe.
Ska till stallet i em för att rida ut med min enda stallkompis, kommer fler hästar i september men nu på sommarbete är det bara min och min kompis häst. Igår red jag igenom henne lite lätt i paddocken, inte länge eller så utan bara få henne mjuk och avslappnad. Sen skrittade jag av henne efteråt.

  • 115 Readers

Likes

Comments

Sitter och kollar på fälttävlan, skiljer sig sjukt mycket från hoppningen jag är van vid. Då menar jag självklart elit hoppningen. Dem har inte alls den här finliret och att man måste lägga hästen rätt på hinder utan dem är mer oförsiktiga. Ändå kul att se dem på banan där det endå måste ridas mer samlat än i terrängen. Tycker oxå det är kul att se hästarna för även dem sklijer sig ifrån varandra. Fälttävlanshästarna är ju mycket mer nättare och hoppar längre spårng och inte lika väl som en hopphäst.
Hade varit kul att se hopphästarna i terrängen😜
Iallafall så var Dali fin och pigg. Hon fick även fixat sin höger fram sko. Hon var väldigt duktig idag. Hon är inte jätte lätt att sko och man får verkligen ett träningspass, men jag har funderat lite och min hovslagare är en man så kag tänker att jag ska prova en kvinnlig hovslagare mästa vecka och se om hon blir bättre. Jag tror nämligen hon är lite rädd för män.
Men det är bara en teori så vi får se nästa vecka.

  • 114 Readers

Likes

Comments

Nu är jag äntligen i stallet, blåser som fan fär ute. Tagit in båda hästarna och gett dem lite mat. Ska snart sätta igång, Dali ska longeras och sedan ska hon få fixat sin ena framsko.

  • 114 Readers

Likes

Comments

Har precis vaknat och ätit frukost, ska om en stund åka på en grej som jag kommer att berätta om om ett tag.
Vi hörs under dagen!

  • 114 Readers

Likes

Comments


Hallå!!

Ja det har gått ett ganska bra tag sen jag senast var här inne, men tänkte jag skulle testa att börja blogga igen. Vi får la se hur länge detta håller HAHA.

Ja jag får la uppdatera er lite, senast jag blogga hade jag en häst vid namn Dynan. Hade han först på foder men valde sedan att köpa loss honom, men tyvärr fick jag ta bort honom förra året alltså 2015. Faktiskt så är det exakt 1 år sedan nu på onsdag. Jätte tråkigt och jag saknar han enormt.

I september förra året fick jag hem min nya häst Dali som då var endast 6år och jag importerade henne själv från Slovakien. Sedan dess har vi lärt känna varandra och kommit en bit på vägen. Hon var väldigt tanig när hon kom så vi har mest tränat och byggt upp henne och idag är hon väldigt fin.

Just nu har jag semester vilket är skönt så man kan vila upp sig och framförallt fokusera på hästen.

Här kommer lite bilder på min fina häst!

Jag hoppas att ni vill följa min lilla blogg som kommer handla om mitt liv och om min häst.


Likes

Comments

Grattis på födelsedagen min lilla bebis pojk<3
# mammaslillabebispojk


  • 322 Readers

Likes

CommentsFotograf: Moa, kolla in hennes blogg :)
http://nouw.com/moahedlunds

  • 326 Readers

Likes

Comments

Ja idag har jag vart igång hela dagen då jag o lilla prinsen flyttat o bytt stall, han stormtrivs!!!!
Kommer bli as grymt!!!
Idag åkte prinsen fram som en KUNG på vägen!!:)


  • 344 Readers

Likes

Comments

Imon flyttar vi!!!!!!!!!!!
Längtat sååå o nu blir det äntligen av :)
Men självklart har prinsen dragit av sig en sko -.- !
Nu ska jag kolla hockey :)
Hadee!!!!


  • 344 Readers

Likes

Comments