Godkväll.

Vi har hunnit smälta nyheten rätt så bra. Iallafall jag. Jag börjar även släppa alla oros moment. Och börjar även känna lycka och glädje. Och inser att detta kommer bli fantastiskt. Tänk att det växer två små liv i mig. Jag är typ 3 personer! Haha..

Vi har i princip alla saker. En del saker behövs ju köpas dubbelt. Så som bilstol, säng, vagn, babysitter, kläder. Men resten har vi sedan Matteus.

Jag har börjat fundera på namn. Men jösses vad svårt det är!! Vi som hade så svårt med Matteus. Och nu ska vi förmodligen komma på två pojknamn. Adam tycker si och jag så såklart. Men vi ska nog komma överens om något bra. 😊

Hunden har vi bestämt ska få placeras hos fodervärd i närheten. Där han får den kärleken och tiden han behöver. Han ska få vara ute mycket, och mycket träning. Jag hoppas vi hittar den perfekta familjen. Vi hade tänkt 1,5 år minst. Så får man se hur framtiden lyder. Det finns inte en chans att jag ska klara av 3 barn hemma när Adam jobbar 7-16 och dessutom hinna med hunden. Och ge han det han förtjänar. Det är mest rättvist för alla. Tyck vad ni vill. Han betyder allt för oss så detta är inget vi bara gör för att de är lättast.

Nu lyder kvällen som så. En red bäddad säng. Mätt och belåten från middagen vi var bortbjudna på. Matteus sover, hunden med och Adam skulle vara uppe en stund till. Jag är helt slut som människa. Imorgon vaknar vi upp tillsammans. Det bästa med helgerna ❤️ godnatt.

Så här ser tydligen en tvillingmage ut i V.19 ❤️❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments