Godmorgon allesammans!
Här är jag tillbaka för att uppdatera lite. Det var ett tag sedan sist. Massor har hänt. Vi har bland annat fått en 1åring!! 💙

Vi hade kalas på hans dag. Långfredagen och våffeldagen. Vi smaskade såklart våfflor som han ÄLSKAR. Och sedan hade vi kalas i en lokal för våra familjer. Det var väldigt lyckat och han var super nöjd. Massor av kärlek och fina presenter. 😊

Här har de hänt massor med magen också.. Titta bara..

Vi gick in i vecka 28 idag. Magen är lika stor som en fullgången graviditet med en bebis. Men vi har ju turen att få två på samma gång😍 Jag har verkligen släppt all skräck runt att få tvillingar och längtar av hela mitt hjärta efter dom.

Jag har lagt på mig +6 kg hittills denna graviditet vilken är helt otroligt. Med Matteus gick jag upp 19kg. Så mina förväntningar denna gång är minst 25kg. Men vi får väl se. Jag har en känsla att det inte blir 40 veckor utan kanske 35. Om ca 1,5 månad. Jösses. Det är ju snart!!

Tvilling 1 tar all näring och växer på sig fint medan tvilling 2 har stannat upp i vikten. De skiljer som ca 200g. Vilket de blir uppföljning av nästa gång. Jag har börjat få mycket sammandragningar och förvärkar. Ryggen ger upp snart. Och humörsvängningarna är på topp. Men men. Snart är de över. Och jag har gjort mitt gällande graviditeter. Tror jag. 😄 Dom säger att man känner den känslan i kroppen när man är klar men de gör inte jag. Vem vet, de kanske blir en sladdis om 5-10 år ändå. De får framtiden avgöra.

Min fina älskling. Som jag älskar dig. Du gör mig så stark när jag känner mig svag. Just nu är jag i en svacka, där jag ena stunden är jätte lycklig och den andra stunden gråter jag och tycker allt är pest och pina. Jag hoppas de är hormonerna som spökar. Annars har jag ingen förklaring. De kan ju bara bli bättre.

Idag åker vi upp till Vallsta och lämnar av hunden Sky till en fodervärd. Där han ska få bo nu minst 1,5 år. Under tvillingarnas första tid i världen. Och tills vi hittat ett nytt boende. Det skulle inte vara rättvist att han är med oss när Adam ska jobba 7-16 och jag ska vara med 3 kids hemma. Tiden kommer inte finnas till långa promenader och skötsel som han behöver.

Vi var och hälsade på dom för 14 dagar sedan och de kändes bra. En gigantisk gård i skogen på landet. 3 andra hundar som jagar och doc inte kommer få vara med Sky. Då Sky bara ska vara sällskapshund. En familj med 2 vuxna och 2 barn. Bara 2 mil från våran stuga så vi får hälsa på honom när vi vill och vi kommer ha en god kontakt. Det som är viktigast är personkemin mellan dom och att hunden får må bra. Sen att det är våran hund och vi får hämta honom precis när vi vill. Fodervärd var vårat bästa beslut. Vi står för alla kostnader och dom ger honom tid och kärlek åt oss. Men som vi kommer sakna han. Världens bästa hund ❤️

Morgongos i soffan för ovanlighetens skull. Sista dagen hemma då får man❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments