Hej på er!

Vi har avklarat våran första natt hemma tillsammans. Han är så makalöst snäll och lugn. Vi sov bra, vaknade och åt några gånger. Men allmänt nöjd med livet liksom hihi :-)

Våran fina Matteus. Nu är vi överens om stavningen hehe. Det blir utan h. Det var jag som tyckte de var fint med h från början, men sen kom vi överens att det var finare men "vanlig" stavning!

Vi tackar alla människor för all gratulation och lyckönskningar! Ni är så fina.

Jag tänkte berätta lite om förlossningen sen. Men nu ska jag baka muffins, och mysa med min familj. Vilken lycka!

Hej så länge!

Fina blommor fick vi på blombudet idag av mina underbara arbetskollegor. Vilken fin grej, jag visste inte ens att man kunde göra så hihi :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår välkomnade vi våran lilla son Mattheus till världen. Vi är helt förälskad! Mer uppdatering när vi har vilat av oss. Jag har sovit snitt 2-3h per dygn senaste 3 dagarna..

Här är han våran solstråle!

Likes

Comments

Godkväll! :)

Ingen bebis än som sagt. Nu börjar de bli tröttsamt. Men som vi sa idag jag och Adam, vi kan inte sitta och vänta mer. Smärtan kan jag ta. Men väntan är olidlig. Det händer när de händer helt enkelt.

Blev erbjuden fler sovdoser från bb, men nej tack!! Hellre har jag ont än få den känslan att allt är över. Fick ju citodon, imovan och bricanyl. Smärtstillande, insomning och värk/sammandragsborttagning.

Idag har vi vart och flängt massor, bla var vi till lägenheten och kollade läget. Där var de fullt ös med rusten, dom hade målat och spacklat alla rum så förhoppningsvis kommer tapeterna upp i morgon och vi kan börja flytta småsaker innan stora flyttlasset drar iväg till helgen!!

Innan de måste vi väl städa ur lägenheten. Fruktansvärt onödigt att dom flyttstädade. Allt är dammigt igen och fönstren lika så!

Så mycket spännande framför oss!! :))

Trevlig kväll/c

Likes

Comments

Nu blir jag knäpp snart!!

Den här smärtan, jisses.. De gör ont. Och när jag ringer in och berättar för förlossningen så ber dom mig ta alvedon forte, duscha och vila?! Som att de skulle hjälpa!

Nu kommer värkarna var4-7 minut. De här känns så himla hopplöst! Den smärtan för ingenting som händer. Ovärt!! Har ju haft såhär i 3 dagar till och från. Vill bara ha ut bebisen nu. Hur lång tid ska de ta? Orkar inget mer..

Jag vet inte vad som är värst, själva smärtan eller veta att de inte händer nått..

Likes

Comments

Jajamen, nu är vi igång igen! Fyfan vad ont de gör haha. Trodde den aldrig den här smärtan fanns. Men de går ändå att härda ut. Hm svårt att förklara. Och då är de här bara en början. Spännande! Jag tror man är så mentalt beredd därför man klarar smärtan så bra. Helt otroligt att kroppen klarar allt detta. Vill ha min bebis nu!!!

Karln har vart vaken sen 7 imorse, och samma för mig förutom att jag sovit till och från hela dagen. Sluta sova på dagen gjorde jag i v30? Cirka. Men de har nog med alla tabletter jag fick igår att göra? Han somnade till filmen i soffan och där får han sova natten ut. Ända chansen för mig att få lite sömn just nu är när vi sover i olika rum tyvärr.

Jag ligger i sängen med hunden och har värkar, det är svårt och säga om de är på g eller om man ska härda ut ännu mer. Jag tror jag härdar ut. Hoppas på lite sömn och att bebis kanske vill komma ut i morgon:))!!

Sov gott! /c

Likes

Comments

Nu är jag jätte förvirrad..

Varför man ger bricanyl till nån som har värkar i v.40?! Förstår att jag behöver vila osv men hade de inte räckt med citodon och nemovan? Nu känns allt hopplöst igen. Känner ingenting. Suck..

Likes

Comments

Godmorgon!

Här händer det grejer, bebis vill nog ut. Det snöar och är helt vitt på marken. Vi ligger vaken en lördag kl 7:00 och kollar på Scooby doo.

Vi var in på förlossningen igår. Var öppen 2cm då. Men hade inte sovit något igår natt så jag fick lugnande tabletter. Citodon, nemovan och en annan tablett som tar bort sammandragningarna. Än så länge känns de bra. Men bm trodde jag skulle åka in i dag. HOPPAS DU ÄR PÅ VÄG NU!!

Mer uppdatering när jag själv är uppdaterad!

Ha en trevlig helg. /c

Formerna på magen är inte alltid rund haha..

Likes

Comments

Jag somnade till slut, och tog sovmorgon till 10. De va länge sen! Skönt! Sen lyxade jag till de med lite go frukost! Nu ska jag och hunden ut och busa med kompisar!

Likes

Comments

Godkväll!

Hoppas eran kväll är bättre än min. Jag har placerat mig i soffan, för karln snarkar så fruktansvärt ikväll och bebis lever loppan. Så jag vet inte hur jag ska få lite sömn denna natt. Bebis buffar på revbenen och jag har en halsbränna utan dess like. Men men jag ska inte klaga mer. 3 dagar till BF!!

Idag har jag gnällt (som ingen gör bättre än jag nu för tiden) på gavlegårdarna. För jag tycker inte nya lägenheten är ok. Så nu har vi fått viljan igenom!! Woho så lycklig!!

Full rust!
Golven utbytt, taken målad, tapeter utbytt, skåpluckor nymålad, med nya handtag, nya bänkskivor och nytt badkar(förhoppningsvis)!! Hela lägenheten! Det känns så skönt!

Nu kanske ni förstår vad jag menade? 1700-talet.. Både golven och väggarna. Ni kommer få se resultaten sen :))

Ha en trevlig kväll! Sov gott/c

Likes

Comments

Godkväll!

Idag fick vi nycklarna! Det känns kanon! Dom börjar rusta på tisdag. Beräknad klar på fredag. Men jag tror nog vi börjar flytta småsaker redan i veckan. Man vet ju aldrig när bebis tänker komma, och då kommer nog inte tiden finnas till.

Idag blev det grillat till middag! Så gott! Andra gången denna vår. I sommar ska det grillad mycket!

Nu har denna veckan gått och jag ligger och väntar på Wallander på TV4. I morgon blir det besök hos barnmorskan! Hoppas bebis är fixerad nu. Vill kramas!!!!

Ha en trevlig kväll/c

Likes

Comments