Header

nu e det typ 1 vecka sedan jag bloggade sedan och jag ledsen för det men det har varit så mycket runt omkring mig just nu och har inte haft den tiden så då fick jag lägga bloggen bakom då ja måste fokusera på skolan o mitt liv nu först och främst. Men har inte hänt mö fira Valborg eller va man ska säga att och sen på fredag så drog jag o syrran till mamma och pappa då de var på en träffa med husvagnen och sen lördag som sagt så drog jag till Seda igen och hade det mysigt och den kvällen var super mycket blandade känslor på.. Men vi åkte till stan och gick på bio vi såg Fast and Furious 7 och träffade även Sofia och Vicki en sväng innan bion och sedan efter och då var det massa andra människor där också sen lova jag Seda att dra till donken så vi drog dit o sen hem till henne. Söndag så drog jag hem vid 14 tiden och träffa sen Amanda och Vicki då vi gick ner till sjön och hade de mysigt och ba tog det lungt och snacka sen komme även jacob så vi satt där jag o han yttligare typ 2 timmar sen drog vi hem till mig o inte gjorde typ ett piss. Igår kommer även Vicki, Sofia och Cassie hit o våldgästa mig och även grannen Amanda o de va en mysig stund men fina människor😘


Men nu e det en ny veckan och nya möjligheter och nya fucking problem... ska ta vara på det jag har och skita i allt annat. Vi får se hur mycket bloggning de kommer bli då jag mår otroligt dåligt men tänker inte skriva varför här ska försöka fixa det själv. Ha nu en fin tisdag alla!! puuuussss😘

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

godmorgon sovit gott?☺ själv vaknade man med värk i bena vid 4 vilken jag hatar då jag gjort det nu x antal gånger det senaste..
Idag är det åter igen tisdag o dagen består typ ba av idrott då vi ska ha idrott nu på morgonen för funktionshindrade vilket låter spännande o sen har vi även idrott sista lektionen så taggar man när man e förkyld som ett as..

Nä nu måste jag verkligen fixa det sista innan jag ska till busse om typ 5 min så ni alla får ha en fin tisdag!!! puss😘

Likes

Comments

Nu så har jag allt bestämt mig för att ta o dejta kudden då jag känner mig helt slut i huvudet o en aning döttstrött..
Dagen har varit väldigt mycket blandade känslor men både glädje o sorg men hoppas på en bättre dag i morgon utan sorg o bara glädje så vi hörs imr.

Godnatt sov gott alla o dröm era söta drömmar!! 😘😘

Likes

Comments

Godkväll fina folket idag så hände inte mycket och har inte haft lusten eller tiden att blogga då jag mådde as dåligt innan och sånt men nu e allt bättre igen då jag löst de som hänt. I skolan hände inte ett piss hade prov idag i matlagning det teoretiska och det gick faktisk ganska bra och sen så skulle jag plugga lite tänkte jag men blev inte så utan hände andra saker istället.

Hoppas att ni haft en fin måndag och en bra start på veckan. Nu ska jag ta och plugga lite vidare då ja hamna så långt bak då jag mått så psykiskt dåligt men det ska ändras på 👌

Likes

Comments

Kan man inte ha en knapp där man kan spola tillbaka tiden wller fram tiden?? då hade jag fan spolat tillbka tiden... Hur har ni sovit innat då? själv sov jag sjuk dåligt då jag typ redan somnade vid 8-9 ngt o vaknade sen mitt i natten o mådde piss.. vilket jag gör ännu en klump i magen o gråt i halsen plus förkulningen..

Nu ska jac fixa mig för skolan sen idag händer nog inte ett piss alls efter ba åka hem o försöka göra ngt bra av livet.. Ha nu en bra måndag alla!!😘

Likes

Comments

Chill dag då de inte händer ett piss skulle pluggat men blev så trött så la mig o vila lite så jag orkar med kvällen i stan med Sis som jag ej träffat på hur länge som helst sen innan jag åkte till London så har saknat henne hur mycket som helst.

Så nu ska jag ta o fixa mig lite o sånt sen ska jag nog försöka att göra lite teori om jag har den kraften kvar då vill säga men det hoppas jag allt. Vad ska ni annars göra ikväll då?

men ska dra o fixa allt nu så hörs allt senare haaaadeee😘


Likes

Comments

Med denna hemska förkylning så var min natt hemsk ska jag säga.. hoppas att eran natt varit mycket bättre och ni hade en fin kväll igår själv gjorde jag inte mö alls då jag ek kunde träna så pluggade jag istället i sen så kolla jag på filmer o lite sånt.

Idag får vi se vad som händer ska nog plugga lite nu o sen så får vi helt enkelt de vad som sker ikväll 👌 ha en fin lördag alla så hörs vi 😘😘

Likes

Comments