Ja , tydligen så har jag legat på latsidan . Inget inlägg sedan den 29 april . Har inte funnit orken . Men får göra en snabb bilduppdate ??


Vi har haft besök av kompisar :) grabbarna bus .


Börjat äta smörgås till frukost , stora killen ! 


Är extra mammig & mammagos står högt upp på listan ??


Kämpar vidare med sömnen , har man tur så får man sova i mammas famn efter många om och men ??

Vart och träffat faster Carro ovanför Gullspång :) 


Springer runt i gåstolen så vi får akta tår och hälar ??

Likes

CommentsMorfar har målat om den gamla gungställningen som vi hämtade förra veckan :) imorgon så skall vi åka och köpa en babygunga . Skoj för Vilmer att kunna gunga när jag fixar i trädgården :) 

Likes

Comments

Ibland vet jag inte vad jag skall skriva då vi typ gör samma sak hela tiden . Men bjuder på en bildbomb på de senaste bilderna . 

I onsdags så var det underbart väder , Vilmer sov efter badet & jag hade hängt tvätt och drack kaffe i solen :) 


Morgon pigg bebis som kryper/ålar överallt :) 


Vilmer efter en prommenad med grannarna , stora killen med skor & jacka . Vilmer kör inte händerna på täcker precis , bada är en storfavorit ;)Fika tillsammans med mamma gruppen , bara solen som saknades . Likes

CommentsI tisdags så blev det ett besök på jobbet , barnen har växt så mycket och det var jätteskoj att hälsa på :) skall bli skoj att komma tillbaka och jobba , om det nu blir så . Vilmer fick iallafall leka av sig i sandlådan :) 

Likes

Comments

Ja , vad har hänt dom senaste dagarna . I torsdags var vi på gympa & träningsvärk fick jag som hette duga . Det var typ vad som hände då .

I fredags kom mamma förbi på fm och strax därefter åkte Jah till svärmor på Överby och tog ett varv snabbt . Hem och gjorde mig iordning för att bli upphämtad av kollegorna , hade en super trevlig kväll med god mat och massa skvaller , jag ÄLSKAR skvaller ???? 

Sedan lördag morgon var det dags gör Bady jam 10:15 samt mrl med 10 mins paus . Hem och duscha för att åka till Kalles mormor och äta våfflor . Och Vilmer fick smaka , men mest blev det geggamojja . Nu ligger vi hemma i soffan och Jag känner hur det värker i mins knän . Hopps att det blir bättre tills imorgon . Puss & godnatt ??

Likes

Comments


Idag inne på sylte kosta tulpan buketterna 10 kr/st , hur billigt som helst ! Så jag köpte två för att fylla ut vasen ordentlig ??


Köpte nya blommor på netto häromdagen , vill täcka så mycket av fönstrets insyn så grannarna inte ser
in . Men dessa krukor fyndade Jag för 10kr/st på affären inne på Ö&B . Så nöjd :) 


Likes

Comments

En vecka sen sist , legat på lat sidan . Så jag slänger ihop bilder från veckan som gått :) 


Vilmer sitter i sin hokus pokus bil och leker medans pappan spelar tv spel och mamman städar ;) 

Andra bilden är en kletig liten kille som alltid har händerna i munnen fast att den är full med mat ;) 

Bild tre är på frukt"skålen" som Jag köpte på klädkällaren :) skall man vara nyttig så får man ju servera frukten fint ;) 


Bild ett sitter Vilmer och kollar på babblarna i sängen , babblarna är storfavoriten nu ;) 

Bild två så får han testa på för första gången att åka kundvagn , Jag tog med stöddynan hemifrån så det gick ganska bra :) 

Tredje bilden är tagen samma dag som Jag träffa Kalles föräldrar för första gången i maj för drygt två år sedan :) och igår firade vi tvåårsdag samt ett årig förlovningsdag :) vi år mat på O'Learys och Vilmer myste med fadder Birgitta :) 

Väl hemma blev det faniljegos för pojkarna ??

Likes

CommentsEn lördags morgon som alla andra , hela familjen åkte och träna . Och jag känner redan av Träningsvärken ;) 

Hem och duscha och städa , fick gjort massor hemma och det var jätteskönt att få gjort . 

Idag fick jag sålt barnvagnen , köpte ju en brio begagnad för ca en månad sedan så den andra har bara stått , fick tyvärr sänks priset ytterligare men Jag blev av med den . Vilmers rum är som ett lager annars . 

När vi gjort oss iordning så åkte vi in till stan och åt på olearys :) mysigt jag och mina pojkar . Sedan iväg en sväng för att Kalle skulle hjälpa en bekant med elen , fick hälsa på två små tvilling flickor . Mysigt . Nu är vi hemma och skall inte göra något . Kanske kolla på Melodifestivalen om jag får sen ;) 

Likes

Comments