Hej igen alla :)

Har börjat använda min gamla blogg igen, så om ni vill fortsätta följa mig så gå in på den.

Bloggen

Jag hoppas att ni går in på den och fortsätter läsa :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tänkte gå ut och sätta mig på balkongen lite nu när det är så himla fint väder. Ta med datorn för att lyssna på musik och bara må skönt. Ska bara vänta på att mitt lilla snacks i ugnen blir klart. Blir skinkrullar och baugetter, ska se om det finna glass kvar med för passar ju utmärkt när det är såhär fint väder ju.

Likes

Comments

Har snart suttit med telefonen mot örat i 45 min, är det inte meningen att man ska få tag på doktorn? Jag satt även i 45 min i måndags, iugår hade han inte sin telefontid. Dom kan ju inte mena allvar. Jag får väl forsätta gå och ha ont och må piss för magen. Fy fan vad ont jag har!! Trött blir jag iaf när det inte går att få tag på han heller. När man ringer till själva värdcentralen säger dom att jag ska ta det med han, men går ju fan inte ens att få tag på han så då är det ju inte så lätt. Suck åt sjukvården säger jag bara. Jag är trött på att ha ont, har gått i flera år och de kommer aldrig fram till något vettigt som hjälper mig ju!!

Likes

Comments

Har knappt sovit inatt för den jävla magen, jag fattar inte varför jag ska ha så ont. Jag har ont nu med ju, måste få tag på doktrorn idag ju.

Ska börjar fixa mig nu, ringa doktorn och sen dra till skolan.

Likes

Comments

Ångrar mig som f*n, skulle ha följt med älsklingen och sprungit, vart ju riktigt sugen ju. Men ska höra med han om vi inte kan göra det imorgon, jag får skita i om jag är trött och om allergin spökar, för jag vill verkligen. Måste verkligen få med han imorgon.

Nu ska jag forsätta mysa med katterna, den ena vid fötterna och den andra ligger på magen så himla mysigt :)

Likes

Comments

Åh jag vill färga håret ju. Vill göra det ljusare, vill även sätta i hårförlängning. Får nog ta och fixa det snart, är så himla sugen ju. Ge mig pengar någon, skulle behöva klippa mig med.

 

(Denna hårfärgen bill jag ha, fast lite ljusare ändå)

Likes

Comments

Vill att det ska vara slut med allergin nu. Är skit trött och inte mått alls bra idag, även om jag tagit alla piller och allt annat jag har. Orkar inte med det och inte bara det som krånglar är ju magen.

Men imorgon ska jag ta mig upp och iväg till skolan även om magen och jag är helt förstörd. Jag måste ju, men som tur är det inte så länge kvar på skolan och hoppas snart jag får bekräfat om jag får jobb eller inte.

Likes

Comments

Måste se till att fixa lite här hemma nu när jag ändå är hemma. Ska sätta på en tvättmaskin iaf för tvättkorgen är överfull. Jag har ju ändå inget bättre för mig nu när jag ädå bara är hemma så.

Ska och hälsa på min älskade vän E sen, för hon ska ju flytta till Norge nu över sommaren och jobba. Jag vill inte, jag kommer inte klara sommaren utan henne. Hon är en av de bästa vänner jag har som jag alltid umgås med. Åh hatar det här. Men jag får försöka klara mig, jag kommer nog själv jobba en hel del i sommar, så jag hoppas sommaren går fort så att vi snart får ses.

Likes

Comments

Igår satt jag och försökte i 45 min att få tag på han, idag så har han inte sin telefontid. Igår försökte jag även ringa vårdcentralen, men dom bara nej du får ringa din doktor. Men det går ju inte!! Åh jag tycker inte om mina piller för magen, jag har ju ont!! Och mina pilelr hjälper inte.

Blir så himla trött och sen ska jag trappa ner på dom, men hur ska jag göra det? Han har ju inte sagt nått.

Nu ska jag försöka få i mig något att äta, fast magen kommer säkert bara göra mer ont då.

Likes

Comments

Nu är det rent och fint här hemma, rensa även massa skåp och på andra ställen.

Ska börja fixa mig nu eller iaf sätta på mig kläder så ska jag dra på fotboll och kolla, var länge sen jag var och kolla så det är dags nu.

Nej måste klä på mig nu, dom är nog snart här och hämtar mig.

Likes

Comments