God mandag kjære lesere! Her kommer en påminnelse om viktigheten av å tro på deg selv. Generelt hele livet vil det komme deg til gode. Tro på deg selv i jobben - du har denne jobben av en anledning, bruk din posisjon for hva den er verdt. Kjennes det feil våg å ta et nytt steg i en ny retning. Tro på deg selv i dine relasjoner - søk etter vennskap og relasjoner som styrker deg og hverandre. Vit hva du er verdt og sett standarden for hvilke mennesker du ønsker å ha i livet ditt. Tro på din kropp - det er kroppen din som skal ta deg til drømmene dine, være med deg gjennom de vanskelige og de beste periodene. Ta vare på kroppen din, invester i kroppen din, gjør det du liker. Fortell deg selv hvor bra du er.
Du er smart, du er snill, du er vakker, du er målrettet, du er viktig.

Å tro på seg selv er nøkkelen til suksess. Tviler du på deg selv og er selvkritisk blir veien til målet så mye lenger og kanskje umulig. Pepp deg selv, tro på deg når ingen andre gjør det og hei på deg selv når du trenger det. Det er hvordan du takler de dårlige dagene som vil avgjøre resultatet.

@weheart

Vi kan alle så mye mer enn vi tror. Mange av oss er dyktige på å se potensialet i andre, men ikke i oss selv. Se deg selv litt utenfra, du har så mye potensial. Du klarer å ta deg igjennom utfordrende situasjoner, du har kraften til å "Make It Work" og det er akkurat det Viola vil påminne deg i dag.

Om du ikke har en stor heia-gjeng i familien, i forholdet, i din vennskapskretsen - vær din egen heia-gjeng! Det er den eneste heia-gjengen som egentlig trengs. Så klart skal vi skaffe oss positive mennesker som vi kan vende oss til på veien, det trenger alle. Men du kan ikke la alt ligge på de. Det er mulig å få til noe alene hvis det er det som er løsningen.

Det er mulig å snu om på den økonomiske situasjonen, det er mulig å bytte jobb, det er mulig å forbedre bosituasjonen. Vær kreativ, lag planer og mål. Begynn i dag og du vil takke deg selv om 1 år eller 5. Det handler om å se mulighetene, tro på deg selv og ofre noe for at det skal oppnås.

Du kan! Finn fram troen på deg selv. Pepp deg selv. Slutt å vær så hard og kritisk. Slutt å tenk så mye på hva alle andre sier og tenker - de spiller faktisk ingen rolle. Det er ditt liv det handler om, du skal leve i det og du bestemmer. Tørr å gjør det DU vil. Tørr å gå en vei ingen andre forstår. Tørr å tro på magefølelsen. Din drøm er verdt å ta på alvor!

Bruk denne mandagen på å planlegge resten av uka. Hva skal du fokusere på? Hva må du gjøre denne uken for å komme litt nærmere målet?

Drøm stort & tro på deg selv!

Liker

Kommentarer

Karriere: skuespiller, grunnlegger av The Honest Company.
Født: 1981 (38 år)
Nasjonalitet: amerikansk
Gift med Cash Garner Warren og har barna Honor, Hayes og Heaven.

Jessica Alba, både verdenskjent skuespiller og suksessfull businesswomen. Hun har vært på forsiden av Forbes "Self-Made Women" og blitt utnevnt til top 20 Fast Company's  "Most Creative People in Business". I tillegg holder hun taler og er en bestselgende forfatter av New York Tomes.

Jessica er oppvokst i California og begynte sin skuespillerkarriere allerede som 13-åring. Hun slo igjennom som 19-åring da hun spilte hovedrollen i serien Dark Angel. Denne serien ga henne en Golden Globe nominasjon. Hennes breakthorugh på skjermen var i 2003, da hun spilte i filmen Honey. Etter dette har det rullet på for Jessica og hun er i dag en etablert Hollywood-skuespiller.

I 2011 grunnla Jessica The Honest Company som er et selskap som i dag tilbyr mer enn 100 sikre og kvalitetssterke produkter innen en rekke kategorier - bleier og baby, personlig pleie, rengjøring og skjønnhet i hjemmet. Designet for å passe alle mulige familier. Jessica fikk ideen da hun ble mamma og ble en bevisst forbruker av produkter. Hun ønsket å skape et sunt hjem med trygge produkter for barna. Som mange andre entreprenører så hun et behov som ikke ble oppfylt, og opprettet selskapet. Det tok henne hele fire år å finne riktige businesspartnerne. Det ble suksess og i 2017 ble selskapet verdsatt til en milliard dollar. Hennes mål i dag er å få selskapet til å bli en sterk merkevare globalt.

Hennes forbilder forteller hun utvilsomt har vært hennes mamma og bestemor, noe av de tøffeste kvinnene hun kjenner.
"When it comes to building my business, I've looked to lessons learned from Eleanor Roosevelt. Her perseverance in the face of insurmountable challenges was really inspiring. Seeing the impact that she has had gave me an incredible amount of hope and determination that I could be successful".

Jessica har gjort en rekke arbeid innen veldedighet. Hun er blant annet ambassadør for 1Goal movement, som jobber med å gi utdanning til barn i Afrika. Og hun har tjent som Baby2Baby "angel"-ambassadør, som bidrar til å distribuere gjenstander som bleier og klær til familier i Los Angeles .The Honest Company har også vært med å sponset et laboratorium ved Mount Sinai Hospital i New York City. Dette er bare en liten del av all veldedighet hun har vært en del av.

På hennes 38 år har Jessica rukket mye og gjort stor suksess i de veiene hun har gått. Hun inspirerer ved hennes nydelige utstråling og jordnærhet selv etter all glitter og glam i Hollywood. Hun er mamma for tre, og viser at det ikke er noe hinder i karrieren. Hun jobber med sine egne drømmer, samtidig som hun hjelper andre mennesker og tar vare på sin familie. Jessica Alba er en kvinne vi kan lære mye av - stor inspirasjon!

Instagram: @jessicaalba
The Honest Company

Liker

Kommentarer