View tracker

Ett nytt kapitel i våra liv har börjat. Jag skulle vilja skrika ut till hela världen om det men än så länge så är det lite hushhush om det! Men ett par små bilder kan jag väl bjuda på så får ni en liten aning om vad det handlar om 😀

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Mitt skrivande går som vanligt i perioder. Livet tar över & intresset för bloggen i princip försvinner 😅. But now I'm here again & vi får väl se hur länge tills livet tar över igen 😂.

Likes

Comments

Idag jobbade jag sista dagen på Akademiska. Sista arbetspasset som NIMA uska. Och imorgon börjar jag på nya jobbet. IMORGON. Herreminjesus va nervös jag är! fjärilarna i magen kräks nästan. 🙊 Men det ska väl gå bra. Hoppas jag.

Kändes hur sorgligt som helst att gå ifrån NIMA idag.. I vanliga fall vill man ju flexa hem om jobbet tillåter men idag ville man nästan stanna kvar å jobba heldag.😅

Bjöd iaf på massa godsaker som jag slängde ihop igår. Vaniljrutor, fudge brownies med chokladtryffel och bounty kaka. Sen kom chefen med en stor bricka full med bullar och så fick jag biobiljetter som en liten symbolisk present. ☺

Likes

Comments

Oj. Ja, oj är nog det bästa jag kan komma på att säga. Vi har tagit det lugnt från start jag och Johan (ca 2 år för att vara exakt), men nu känns det som att allt händer så himla fort! Nu är vi sambos sen den 26 februari, officiellt sett, den 10e mars är mitt sista pass på Ackis och jag skulle inte ha börjat det nya jobbet förrän den 15e mars. Men då jag gärna vill va där för en kär vän den 20e så bad jag om att få byta ett pass och börjar nu på fredag istället!  På Astrid Lindgrens barnsjukhus. 🙊 Dagen efter att jag slutat på Ackis.. Kan knappt förstå det själv!

Jag som aldrig skulle flytta från Uppsala. Speciellt inte till Stockholm. Har så blandade känslor just nu att jag knappt vet om jag ska skratta eller gråta eller kanske både och.

Men missförstå mig rätt. Jag är lycklig, fruktansvärt lycklig över hur mitt liv ser ut idag! Är bara lite överväldigad tror jag.  😅🙌

Likes

Comments

Ja.. Så va det ju det här med att hålla igång bloggandet. Har nästan alltid varit dålig på det, dock bloggar jag ju eg enbart för min egen skull och har i princip aldrig haft en sådär jättestor skara med följare.

Det är som på något vis att så fort jag är upptagen med annat så glöms bloggandet bort. Förstår knappt hur folk hinner med det varje dag, ibland flera gånger på en dag 😅.

Har iofs nu haft en period med 100 saker som pågått på en gång! Men jag hoppas att det blir bättre nu efter den här veckans jobb ☺.

Likes

Comments

Ändrat om Johans svarta tallriksunderlägg från Ikea till detta fina marmormönster. Blev så fantastiskt nöjd! Tänk va man kan ändra intrycket med lite dekorplast!  😊 Köpte det på rulle på Bauhaus för 99kr & har även pimpat soffbordet med det 😍 Bilder på det får ni när det är klart!

Likes

Comments