​Jeg har endelig forstått hvorfor folk holder hender. Jeg har alltid tenkt på det som en eiendommelig handling, som å si "dette er mitt". Men det handler om noe helt annet. Det handler om å holde kontakt. Det handler om å snakke sammen uten å si noe. Det handler om "jeg vil ha deg her sammen med meg" og "ikke gå".

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

  • 11 Lesere

Likes

Comments

​Har du noen gang lurt på hvor ofte du er i noen andres tanker? Jeg er nysgjerrig på om noen tenker på meg når en spesiell sang blir spilt, eller når de kjører gjennom en by de aldri har vært i før. Jeg lurer på hvor mange historier jeg har vært en del av, historier jeg kanskje har glemt... Jeg lurer på om jeg fortsatt eksisterer i tankene til menneskene jeg ikke lenger snakker med. Jeg er nysgjerrig på hvor mange ganger i løpet av en dag jeg er i noens tanker.

  • 13 Lesere

Likes

Comments

Denne følelsen du har nå er en av grunnene til at du ikke orker mer. Uroen, gråten i halsen, klumpen i magen. Kvalmen, undringen. Hvor er han? Hvem er han sammen med? Hvorfor har han ikke kommet hjem? Kommer han hjem i det hele tatt? Ikke et ord fra han siden dere snakket sammen i går kveld. Ingen beskjeder. Ingen meldinger, ingen samtaler. Har du gjort noe galt?

Nei. Du har ikke gjort noe galt. Det er ikke du som er årsaken til denne situasjonen. Hør på meg når jeg sier at dette ikke er din feil. Det er ikke deg det er noe feil med.

Å ligge i senga, mens regnet pøser ned utenfor. Vinduet står på gløtt for å slippe inn litt frisk luft. Dyna er varm, men beina er kalde. Du finner ingen god måte å ligge på. Alt er feil. Det er noe som mangler. Klokka er blitt mye, og du har ikke hørt noe fra han. Han burde ha tenkt seg om, og tatt seg bryderiet med å gi deg beskjed. Men han velger å la vare.

Det er denne følelsen du har nå, som er årsaken til at du ikke klarer mer. Denne kvelden er bare én av tusen. Det eneste som skiller denne fra de andre, er at denne kvelden gråter du ikke. I hvert fall ikke ordentlig.

Likes

Comments

Jeg vet hvordan jeg kommer til å se ut når jeg hører navnet hans. Og jeg kommer til å se på bilder. Jeg kommer aldri til å innrømme at jeg savner ham. Jeg skal være et tårn av styrke, selv om jeg er knust. Selv om jeg vet at folk kan høre meg gråte gjennom veggen. Og når det blir stille skal jeg skrike. Jeg blir en bombe. Med et ønske om en skulder å gråte på.

Jeg faller, og jeg er redd. Men jeg lære å fly før jeg treffer bunnen.

Når jeg er alene, kommer det til å treffe meg helt uten forvarsel. Jeg kommer ikke til å være noe flink til å skjule det. Og jeg kommer til å bære et smil som raskt blir borte. Jeg skal kjempe, ikke tape. Jeg skal bli en magiker. Jeg blir en bombe, med et ønske om noen armer å gråte i.

Jeg faller, og jeg er redd. Men jeg skal lære å fly før jeg treffer bunnen.

Jeg skulle lært å fly før jeg falt...

Likes

Comments