Header

Ideal of sweden 
 

Jeg modtog disse mega lækre covers fra Ideal Of Sweden og jeg ville lyve hvis jeg sagde, at jeg ikke blev overrasket over kvaliteten. Jeg havde egenligt nogle ok forvetninger til de forskellige covers, men da jeg så modtog dem var de bare så lækre! De har et beskyttende stykke læder på indersiden af coveret, som beskytter yderligere. Det er bare en ekstra lille detalje, som giver mig følelsen af, at det er et cover af med massere af kvalitet. Jeg er allerede sindssygt glade for de her covers. En anden ting er, at jeg er helt vild med deres service. Der var en lille fejl på ét af de covers fik tilsendt. Jeg skrev til dem, for at få afklaret om det var meningen eller ej. De var så søde og de svarede meget hurtigt. Jeg fik tilsendt et nyt cover, da det var en fejl på coveret. Når jeg køber shopper online så synes jeg, at servicen bare er halvdelen af den gode oplevelse - så jeg er super tilfreds!

Hvis I ønsker at købe et cover, så har jeg en rabatkode som giver 30% rabat, når i handler på deres hjemmeside. I skal bare skrive "summer2017" i rabatkodefeltet - som gælder de næste 24 timer

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jeg har afprøvet KÅLD, som er et naturligt blegningsmiddel til tænderne. Produktet er lavet af 100% ren kokosnøddeskal, det er organisk og vegansk, samt det indeholder ingen kemikalier. Det virker ved at, pulveret nænsomt sliber skidt og snavs væk fra tænderne og du vil derfor opnå en hurtigt effekt uden at, skade dine tænder.

Fremgangsmetode fra KÅLD, med mine egne input:

Jeg vil råde folk til, at tage et t-shirt på, hvor produktet godt må komme på - da det sviner lidt.

1. Gør din tandbørste våd (anbefaling at bruge den medfølgende bambus tandbørste, da den er beregnet til produktet)

2. Dyp den våde tandbørste tandbørsten ned i bøtten med KÅLD (skyl evt din mund med vand inden, da produktet er i en meget tør pulver form)

3. Fordel produktet i hele munden og børst forsigtigt i 1-2 min og lad det efterfølgende gerne sidde i yderligere 1-2 min, inden du skyller munden.

4. Herefter børster du tænder med din normale tandbørste og tandpasta for at, få alt KÅLD væk igen.

En god huskeregel: det handler ikke om at, børste så hårdt som muligt, men mere om at, få produktet rundt på alle tænder og så børste med et let håndtryk og lade det sidde og virke 1-2 min.

I kan se alle informationerne på deres hjemmeside KÅLD.DK

Likes

Comments

Contains affiliate links

LET'S TALK ABOUT SKINCARE

Jeg synes bestemt det er vigtigt, at have en hydreret hud. Jeg elsker et "dewy look", som får huden til at ud som om den er fuld af fugt - hvilket også er godt for huden. Det passer også helt fint til min hudtype - da jeg har tildens til, at have meget tør hud!

Så ville jeg lige dele med mine y-produkter ift. hudpleje 🌟

De to ansigtscremer er super gode til din ansigt inden du lægger din make up, som ikke får din make up til at tørre ud. Misten kan bruges både uden make up eller både inden du lægger din make op og/eller efter. Det giver den dejligste følelse af friskhed og gør at din hud føles hydreret.

Clinique Body Shop Mist Origins

https://www.matas.dk/clinique-moisture-surge-extended-thirst-relief-30m

Likes

Comments

Jeg er selv en af dem der bliver student i år, så derfor synes jeg, at jeg ville komme med mine gaveideer! Mange er på bar bund med hvad man skal ønske når man bliver student (inklusiv mig selv), så derfor synes jeg det vill være en idé at komme med nogle eventuelt brugbare bud!

  • Smykker er altid godt, da det er noget man beholder i lang tid (hvis ikke for altid). Det er noget man kan se på det og tænke tilbage på den dag man blev student
  • Royal Copenhagen termokopper er noget man kan bruge i hjemmet og det er nogle super flotte unikke kopper som kan få enhver kop te eller kaffe til at shine!
  • Kay Bojsen aben med den fantastiske personlighed, som er en super fed accessory til hjemmet
  • Hotel og Wellness ophold er altid godt efter nogle hårde skoleår. Gavekortet gælder i Danmark, Tyskland og Sverige så der har man muligheden for, at tage et smut forbi Ystad Saltsjöbad
  • B&O Beoplay P2, en højtaler med lækkerlyd og så kan man jo ikke tage designet fra den

1. Jane Kønig Lov Tag 2. Royal Copenhagen Termokop 3. Kay Bojesen Abe 4. Kay Bojesen Studenterhue 5. Hotel & Wellness ophold 6. B&O Beoplay P2


- Enjoy!✨


Likes

Comments