Første uke i store-barn-avd er over, og jammen har det ikke gått fint. Var veldig spent på hvordan det skulle bli å begynne i barnehagen igjen etter 6 uker ferie, i tillegg til at det var på ny avdeling. Men synes det har gått over all forventning så langt!

Må bare få sagt at jeg synes Theo har vokst veldig løpet av sommeren på veldig mange måter. Blitt veldig opptatt av å bli bedre i ting, lære nye ting, smake på nye smaker og prøver å være mye mer selvstendig. Er så morro å se alt han gjør og følge med på utviklingen hans. Han er blitt så stor og fin gutt 💙

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Denne sommeren har vært fin 💙 Skulle vært så mye flinkere til å ta bilder 📷

👻 - tillahesselberg

Likes

Comments

I det siste så har jeg drevet å fylt opp høstgarderoben til gutta. Løpet av sommeren har begge to vokst en størrelse opp, så her må så og si alt i begges garderobe byttes ut. Ikke at jeg klager, for det er jo så morro med nye barneklær og spesielt når noe er på salg. Men det er jo så mange nye fine høst nyheter, så de må jo ha litt av det også.

Her er det som ble med hjem til dem idag, mor er selvfølgelig storfornøyd. Theo & Noah hadde ingen mening om det. Så da er det bare å nyte det mens jeg kan, før de skal bestemme klærne sine selv 🌸

Om ønskelig kan jeg også vise dere fra tidligere handlerunde. Legg gjerne igjen en kommentar 😘

Det blå & gule settet fra Gullkorn design måtte bare være med hjem. Fått helt dilla på den gulefargen, synes den er sååå fin. Er dere ikke enige?

Likes

Comments

I går, 15. August fylte Noah hele 1 år, noe jeg virkelig ikke klarer å forstå. Altså, hvor blir tiden av?

Den lille gutten har virkelig blitt stor. Han er så ufattelig blid, men jammen kan han bli sint. Snill & tøysete, morsom & søt. Han må være det største sjarmtrollet jeg vet om!

Det er så rart å se hvor fort han vokser, fra å være i magen til å "plutselig" være et år. Han lærer noe nytt hele tiden, og hverdagen går i ett sett.

Noah, jeg håper fremtiden din blir alt du ønsker deg og håper. At livet kommer til å behandle deg bra, og at du får alt du ønsker deg og ennå mer. Husk alltid på at det er ikke de store tingene i livet som betyr mest, men det de små tingene. Velg alltid det som gjør deg godt, ta lærdom av feil, og behandl medmennesker med omsorg & kjærlighet. Vær deg selv og stå for det du mener & tror på ♥️ Mamma, pappa & storebror er så stolt og glad i deg. Vi vil alltid være her for deg, uansett hva du måtte møte på.

Likes

Comments

Endelig er håret blitt lyst nok til å kunne farge det slik jeg vil. Denne gangen hadde jeg nemlig lyst på pastell rosa hår, neste som er på listen er pastell grønn. Men om jeg får til det, vet jeg ikke. Egentlig så vet jeg heller ikke om jeg tørr å prøve!

Uansett så er jeg så fornøyd, eneste som mangler nå er litt lengde. Men selvfølgelig står det for tur også, for denne høna er avhenge av extensions.

Hva synes dere? 🦄

Likes

Comments

Vippekurset er tatt, og øvingen er i full gang. At det skulle være så gøy, det hadde jeg faktisk ikke trodd.
Det er så morro å se hvor mye vipper kan gjøre med blikket, og hvor lite som skal til for at det blir forandring!

Selvom øvingen er i full sving, ser jeg selvfølgelig selv at det er en lang vei igjen til ett fullt sett blir helt 100 %. Men det er er vel det all denne øvingen er til for.

Om dere vil følge veien min videre til vippe tekniker, bli medlem av gruppen min på Facebook: Lashes by Tilla ⭐️

Likes

Comments

Norges bursdag var en fin dag. Vi reiste til bestemor på mat og var der faktisk helt til kvelden, og det var det eneste vi gjorde. Vi skulle egentlig ned på Jevnaker å se barnetoget og sånn, men ble til at vi tok det helt rolig her hjemme før vi skulle til bestemor. Greit å slippe alt mas og styr om man kan!

Hos bestemor fikk vi servert lapskaus og kaker, gutta fikk is. Theo og Kasper var nesten ikke å se, de fløy rundt og koste seg, mens Noah sov store deler av dagen. Alt i alt, veldig koselig 🇳🇴

Håper dere hadde en fin 17. Mai feiring 🇳🇴

Likes

Comments

I natt var jeg hos Ida å fikk akryl negler. Hadde egentlig tenkt til å vente til etter 17. Mai så jeg slapp å stresse med det og tilfelle Ida ikke hadde tid til å legge. Men i går kveld begynte vi altså, var ikke hjemme før kl.03:00. Så idag føler jeg meg fyllesyk, men dagen kommer til å bli super likevel 🇳🇴

Tenkte bare innom å vise dere de fine neglene Ida laget til meg, denne gangen ble jeg altså så fornøyd. Følte de ble akkurat sånn jeg ville. Og glitteret hun har brukt er til å dø av, er så fint i lyset ✨

Hva synes dere?

Ha en strålende 17. Maifeiring alle sammen 🇳🇴🎉

Likes

Comments