Vippekurset er tatt, og øvingen er i full gang. At det skulle være så gøy, det hadde jeg faktisk ikke trodd.
Det er så morro å se hvor mye vipper kan gjøre med blikket, og hvor lite som skal til for at det blir forandring!

Selvom øvingen er i full sving, ser jeg selvfølgelig selv at det er en lang vei igjen til ett fullt sett blir helt 100 %. Men det er er vel det all denne øvingen er til for.

Om dere vil følge veien min videre til vippe tekniker, bli medlem av gruppen min på Facebook: Lashes by Tilla ⭐️

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Norges bursdag var en fin dag. Vi reiste til bestemor på mat og var der faktisk helt til kvelden, og det var det eneste vi gjorde. Vi skulle egentlig ned på Jevnaker å se barnetoget og sånn, men ble til at vi tok det helt rolig her hjemme før vi skulle til bestemor. Greit å slippe alt mas og styr om man kan!

Hos bestemor fikk vi servert lapskaus og kaker, gutta fikk is. Theo og Kasper var nesten ikke å se, de fløy rundt og koste seg, mens Noah sov store deler av dagen. Alt i alt, veldig koselig 🇳🇴

Håper dere hadde en fin 17. Mai feiring 🇳🇴

Likes

Comments

I natt var jeg hos Ida å fikk akryl negler. Hadde egentlig tenkt til å vente til etter 17. Mai så jeg slapp å stresse med det og tilfelle Ida ikke hadde tid til å legge. Men i går kveld begynte vi altså, var ikke hjemme før kl.03:00. Så idag føler jeg meg fyllesyk, men dagen kommer til å bli super likevel 🇳🇴

Tenkte bare innom å vise dere de fine neglene Ida laget til meg, denne gangen ble jeg altså så fornøyd. Følte de ble akkurat sånn jeg ville. Og glitteret hun har brukt er til å dø av, er så fint i lyset ✨

Hva synes dere?

Ha en strålende 17. Maifeiring alle sammen 🇳🇴🎉

Likes

Comments

Jeg dør etter å gjøre noe med håret mitt. Er det noe jeg alltid har likt å gjøre, må det være å leke med håret. Tror jeg har hatt alle regnbuensfarger på håret. Selvfølgelig er det ikke så veldig bra for håret, og som svigerinna mi sa her om dagen: du angrer deg jo alltid. Ja, det er vel enkelt og greit fordi jeg alltid må klippe det kort etter disse eksperimentene. Ikke at jeg synes det er stygt med kort hår, men siden jeg alltid har hatt det - så er det kjedelig. Når man alltid må jukse, fordi man ikke har tålmodighet og liker forandringer - er det prisen jeg må betale.

Denne gangen har jeg forferdelig lyst på denne typen farge. Men om jeg kommer til å gjøre noe nå, det tror jeg ikke. Endelig har håret mitt vokst ut igjen etter forrige eksperiment, så nå bør jeg vel la det være. Selvom jeg aldri klarer å la en sånn tanke bare være en tanke. Så da får vi se da ✨

Bilder fra pinterest.com

Likes

Comments

Her om dagen bestemte jeg meg for å ta ett bilde i timen. Jeg faktisk så engasjert at jeg hadde på alarmen hver time, for å ta bilde. Skulle nok kanskje valgt en dag hvor det skjedde litt mer enn det det gjorde på Torsdag. Men det var verdt forsøket synes jeg.

11:08: Etter at Theo var kjørt i barnehagen, var det bare å begynne å finne sokkerpar og legge de vekk.

12:08: Fant ut at jeg ikke orket å sitte inne, så gikk ut for å vaske bilen. Tok både utvendig og innvendig ⭐️

13:08: Gikk inn igjen å vasket klær, og brettet klær.

14:08: Se en episode av Bones før lillebror kommer hjem og vi skal hente Theo.

15:08: Theo hjalp oldemor med å samle løv, og kaste det i vannet.

16:08: Middag må man altså ha, men desserten er viktigere synes Theo.

17:08: En liten massasjepause 😂

18:08: Kveldsmat på Noah & Theo 💙 Etter det ble telefonen lagt vekk, så det var da i hvert fall noen timer.

Tenkte kanskje jeg kunne begynne å gjøre dette til en fast greie, men da kommer det til å bli lagt opp litt bedre. Så dere slipper å se bretting av klær, og kanskje litt bedre dokumentert på hva dagene går til.

Likes

Comments

• Jeg kan virkelig ikke fordra rene glass, altså jeg vil jo helst drikke fra rene glass - men den lyden & overflaten glass får når de er nyvasket er så ekkel. Får grøssninger bare ved tanken.
• Klarer ikke drikke rett fra flasken, kun hvis jeg er på farten å har kjøpt noe å drikke.
• Er ekstremt klønete/vimsete. Skaller i ting, sparker borti, tråkker på ting, søler & velter ting hele tiden.
• Har angst og har hatt depresjon.
• Min første jobb var som kiosk medarbeider.
• Er en rastløst sjel, liker at det skjer ting hele tiden.
• Hater å ha noe uoppgjort med noen, samtidig som jeg er ekstremt konfliktsky.
• Har vært i 14 eller 15 forskjellige land (ble plutselig litt usikker).
• Vært avhenge av hair extensions i ca 12 år. Prøvd alle mulige varianter.
• Elsker å kjøre bil & høre på musikk. Spesielt når det er sommer & sol.
• Har 12 tatoveringer, 2 piercinger i tunga & en i navelen.
• Er ekstremt redd for tannlegen. Hater følelsen av å ikke ha kontroll, lukta, redskapen, bare alt med tannlegen.
• Har ikke hatt tannregulering, men må kanskje ha det nå.
• Det ekleste jeg vet om er tenner (altså tenner er noe jeg blir uvel av), snørr, slim & små kryp.
• Gikk til psykolog i 1 år.
• Er veldig familiekjær, har ett godt forhold til besteforeldrene mine, foreldrene mine, og foreldrene til Tommy & besteforeldrene hans. Det er veldig viktig for meg.
• De skumleste opplevelsene jeg har hatt var da jeg krasjet tidligere i år og da jeg fant ut av jeg var gravid med Theo. Litt forskjellig former for skummelt, men Gud så redd jeg var begge gangene.
• Er opprinnelig blond, eller ganske lys askeblond.
• Kan snakke om alt mulig og åpen om det meste, tror de fleste oppfatter meg litt for åpen- men å snakke om private ting er jeg ekstremt dårlig på.
• Blir egentlig veldig fort brun og veldig brun - men etter jeg fikk barn orker jeg ikke sole meg. Er faktisk ikke èn ting jeg bryr meg mindre om enn akkurat det, tror jeg.

Fortell gjerne noe om deg 🌸

Likes

Comments

God kveld alle sammen.

Herlighet, idag har virkelig været vært snille med oss. Dagen idag har vi tilbrakt ute, med lek og is. Som gutta koser seg nå som været er på vår side. Selvom været har vært helt fantastisk, så følger det selvfølgelig med noen bakdeler også. Nemlig søvn, den biten om dagen er litt viren for en snart 3-åring. Solen blir ikke borte før lang utpå kvelden, og Theo skjønner ikke helt at det er natta selvom det er lyst ute. Sier jeg det er natta, får jeg bare tilbake: Mamma, det er sommer. Så om sommeren sover man tydeligvis ikke, ifølge Theo i hvert fall!

Nå har roen senket seg, og vi sitter å ser den nyeste episoden av Prison Break før det er natta ⭐️

Likes

Comments

I går kom endelig den nye jakken til Noah i posten. Den er i str 86, så håper den holder en stund. Ellers så har jeg gjort ett skikkelig bomkjøp. Ikke at det hadde vært første gangen men.

Uansett, så gleder jeg meg skikkelig til å prøve den på han etterpå ⭐️ Tipper han kommer til å bli så fin.


Hva synes dere? 🌸


Likes

Comments

Idag tok Tommy & jeg med oss guttaboys å dro på Ringeriksbadet for å plaske litt. Theo er jo så glad i å badet, og det samme med Noah. Så isteden for at de skulle plaske ned badet i baljene sine (eller som jeg kaller det badekaret) - fant vi ut at vi kunne ta en tur dit. Er så koselig med helg, for da kan alle sammen være sammen å ha det koselig samtidig som vi finner på noe gutta liker ⭐️

Etter en tur der måtte vi ha litt mat, så da reiste vi like så godt på Corneren å spiste mat. Det begynner å bli en stund siden vi var ute å spiste også, koselig å gjøre det en gang i blant. Mette og gode vælva vi hjemover å tok desserten hjemme. På meg ble det oreokake fra i går, på Theo ble det is, Noah en liten dubb & Tommy føyk i garasjen for å pusse ned benkeplaten vi skal ha på kjøkkenet ⭐️

Håper dere har hatt en fin helg, for det har vi 🌸
(Jeg lover å bli bedre på å ta bilder, så jeg kan slutte å bruke Snapchat bildene. Bare glemmer det hele tiden)

Likes

Comments