"because it´s somebody´s birthday somewhere"

🌸

Herlighet jeg fikk så lyst til å lage Oreokake her en dag, men på grunn av en litt hektisk hverdag - så rakk jeg ikke. Men det betyr jo ikke at dette kakemonsteret sin lyst blir borte. Derfor har jeg nå fått laget meg oreokake. Tenkte jeg kunne skrive oppskriften jeg bruker til dere her, dette er den jeg alltid bruker. Oppskrift hentet her.

🌸 BUNN:
300 g Oreokjeks (2 pk ca)
100 g smør.

Det første jeg gjør er å ta bruke en stavmikser på kjeksen, så den blir finhakket og tømmer det over i en større bolle. Da jeg har gjort dette smelter jeg smør, og fordeler dette jevnt over den finhakkede kjeksen. Deretter tømmer jeg "deigen" over i en kakeform på ca 24 cm og fordeler den jevnt utover og setter i kjøleskapet mens jeg begynner på ostekremen.

🌸 OSTEKREM:
200 g nøytral kremost
2 1/2 del melis
3 dl kremfløte

Blander melis & kremost sammen, og visper det sammen med en håndmikser til en fastkonsistens. Setter bollen tilsiden og begynner å vispe krem. Da dette er gjort, blander jeg ostekremen sammen med kremen blander det lett med en slikkepott.

🌸 SJOKOLADEMOUSSE:
2 pk sjokolademousse
4 dl melk
ca 1/2 pk Oreokjeks, grov hakket

Til slutt tar jeg bunnen frem, legger først ett lag ostekrem og setter den inn igjen i kjøleskapet å lar den stå i ca 3o min (av og til legger jeg også 1 lag ostekrem og sjokolademousse, før jeg venter med det siste laget med ostekrem), før jeg legger på sjojolademousse, lar den hvile i kjøleskapet i 30 min, og til slutt legger på resten av ostekremen og pynter med grovhakket oreokjeks og sjokoladesaus.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Da jeg og Ida var i Oslo i går, ble det litt bråbestemt at jeg skulle sette på hår. Nå hadde jeg jo vært uten i 2 uker ish, så deilig å få satt det på igjen ⭐️

Sist gang så hadde jeg 125gr, men syntes det var litt lite. Så i går ble det bestemt at jeg skulle prøve 150 gr, for å se om det ble bedre. Noe jeg så absolutt synes!

Siden jeg har så kort hår nå, føler jeg at jeg må ha en del for å dekke over det korte. Men denne gangen følte jeg det ble dekt mye bedre og er strålene fornøyd. Så nå kan jeg vifte med håret frem til både 17. Mai & konfirmasjon 🇳🇴

Hva synes dere?

Likes

Comments

God morgen alle sammen 🌸

Gud så trøtt jeg er idag, jeg og Tommy måtte bare se en episode med Prison Break før vi fikk lagt oss. Og det straffer seg nå!

Idag skal jeg & Svigerinna mi til Oslo å kose oss, gleder meg så fælt altså. Ikke at vi skal noe spesielt, men ålreit å bare komme seg litt unna. Dessuten skal vi dit faktisk uten våres, og det skal bli så deilig kjenner jeg!

Nå må jeg nesten hive meg opp, og begynne å ordne til Theo skal i barnehagen og Noah til mammaen min ⭐️

Ha en fin dag alle sammen 🌸

Likes

Comments

Dagen idag har virkelig gått i ett, ikke kan jeg skylde på noen andre enn meg selv heller. Er man en rastløs sjel, så må det skje noe hele tiden!

Idag tok jeg og Noah turen til Gran for å møte mamma en liten tur, og slå ihjel litt tid mens Theo koste seg i barnehagen. Plukket meg meg litt småtteri hjem til Noah, selvfølgelig. ⭐️

Etter det gikk turen innom butikken for å kjøpe litt middag, og annet stæsj vi trengte. Idag kommer nemlig farmoren til Tommy til oss på middag, så da får jeg lage noe skikkelig greier - ikke bare en grandis liksom. Så nå sitter jeg på kjøkkenet, mens Tommy er ute med Theo og Noah ligger å tar en liten powernap før ettermiddagsrushet begynner for fullt ☺️

Idag blir det lapskaus, så da får vi se om jeg klarer å imponere farmoren til Tommy. Kanskje jeg får en stjerne eller to i boka ⭐️ Hehe.

Hva skal dere ha til middag idag? 🌸

Likes

Comments

Kan noen fortelle meg hvor tiden blir av? For det vet virkelig ikke jeg.

Snart er Noah allerede rukket å bli 8 1/2 måneder. På disse månedene har det virkelig skjedd mye!
I begynnelsen hadde vi noen tøffe måneder med kolikk & melkeproteinallergi som styrte dagene, det var virkelig en prøvelse! Vi har vært flere turer på sykehuset, er det ikke bekymring for vannhode, er det bilyd på hjerte, er det ikke det - så er det skjevhet i nakke, og problemer med å legge på seg. Det føltes som det aldri skulle ta slutt en periode. Barseltiden gikk mye bort på å føle på en uendelig utmattelse!
Men etterhvert som månedene gikk, og Noah vokste seg til har dagene virkelig gått unna. Han smiler, ler tuller, tøyser, krabber, reiser seg opp og har så vidt begynt å gå rundt bordet. Jeg blir like sjokkert hver gang han har klart noe nytt, føler liksom at han er så liten ennå - men han er jo ikke det. Nå har jeg begynt å kjenne på at jeg ikke er klar for å jobbe riktig ennå, jeg føler at jeg endelig har blitt kjent med babyen min, og vil så gjerne ha han liten litt lengre, men det kan jeg vel bare drømme om - eller?

Søskenkjærlighet. Hvor skal jeg begynne med denne? Theo & Noah har fått et nært forhold allerede. Jeg blir rørt hver eneste dag av de to, er det noen som sjarmerer meg i senk er det når de to tøyser sammen. Måten Noah ser opp til Theo på og måten Theo tar seg av Noah på varmer meg i alle mulige kriker & kroker jeg har i kroppen. Man ser det på begge to hvor glad de er i hverandre og hvor glad de er for å se hverandre 💙

Jeg er så takknemlig for de tøffe månedene vi har hatt, så glad for at jeg har to friske gutter og så glad for at jeg får være akkurat mammaen dems. Livet er ikke en dans på roser, men fy søren så verdt den humpete turen er det her 💙

Likes

Comments

Dette innlegget har jeg gledet meg skikkelig til å dele med dere. Det begynner jo å bli en stund siden jeg bestemte meg, men ville ikke nevne noe før det nærmet seg noe.

I Mai skal jeg nemlig pakke bagen, og reise strake vegen ned til Sarpsborg for å ta vippe exstensions kurs. Noe jeg gleder meg helt vilt til. Det er først nå de siste dagene jeg virkelig har skjønt at tiden snart er inne!

Jeg er godt i gang med planlegging og det som er, og jeg gleder meg helt enormt mye til å komme i gang, lære meg noe nytt og få litt fokus på noe jeg vil drive med. 🌸

Om du bor i Nærheten av Jevnaker & Hønefoss og ønsker å teste ut i løpet av sommeren, meld deg gjerne inn i gruppen min på Facebook: Lashes by Tilla ⭐️ Følg meg også gjerne på Instagram: @lashesbytilla ⭐️

Likes

Comments

I disse dager har været vært ekstremt skiftene. Først en dag med blå himmel og sol, til den neste dagen hvor det snør, for å så regne. Det er alle årstider på en gang!

Siden vi er en del ute med Theo, er det fint for lillebror å kunne være ute litt også. Ikke bare for å sove! Derfor så måtte vi gå til innkjøp av en parkdress til han, vi kjøpte den såpass stor at den forhåpentligvis kan passe frem til høsten kommer. Så vi slipper å kjøpe en ny da også. Uansett, så falt valget på mini a ture sin parkdress. Ikke at jeg egentlig hadde tenkt å velge en så dyr dress nå, men denne gangen ble det visst sånn!

Så langt er vi veldig fornøyd, nå er det jo veldig begrenset med hvor mye han virkelig får testet den - for han går jo ikke enda.

Hva synes dere? Selv elsker jeg klærene til mini a ture. Har hatt jakker til Theo, som vi har vært kjempe fornøyde med - så tror ikke vi vil angre denne gangen heller 💙

Likes

Comments

Du vet det er våren, når frokosten kan spises ute 🌼

Theo starten påskeferien sin på Torsdag, jeg fant ut at vi måtte utnytte det fine været så lenge det varte. Så på Fredag starten vi like så godt med å ta frokosten ute, og neimen endte vi ikke opp med å være ute fra morgen til kveld. Påsken fikk en deilig og rolig start! 🐣

Ellers har helgen vært nok så rolig hittil, men vi skal prøve å få gjort litt i påsken - nå som Tommy også har fri. Er så hyggelig å kunne finne på litt sammen som en familie, ikke bare være hjemme å gjøre det samme hele tiden 💛

Senere i påskeferien skal vi være med svigers på hytta for en natt eller to. Vi får se hvordan været blir først da det er litt tungvint med to småtroll (om det ikke er opphold vel og merke).

Uansett, hva skal du i påsken? 🐣

Likes

Comments

Altså jeg har aldri helt hatt vinnerflaksen på min side, for å være ærlig så kan jeg faktisk ikke huske at jeg noen gang har vunnet noe som helst. I hvert fall ikke i skrivende stund. Men i helgen meldte jeg meg på en konkurranse, og jammen så vandt jeg. Noe jeg synes var fryktelig gøy.
Uansett det jeg vant var en behandling av Cavi Lipo, det er en type ultralyd maskin som skal drepe fettcellene (eller noe i den duren), gjøre huden glattere/strammere og få strekkmerkene mindre synlig.

Etter 2 tette svangerskap er det jo ingen hemmelighet at magen min har sett sine bedre dager. Den er fylt med tiger striper og det som er, selvom akkurat de bryr jeg meg minst om - vil jeg gjerne ha en strammere figur. Så jeg meldte meg nå på denne konkurransen, og som nevnt vant jeg.

På Mandag var jeg og tok behandlingen. Ikke at jeg hadde så store troa på det, men jeg må ærlig innrømme at jeg ble overrasket over resultatet. Strekkmerkene er faktisk blitt litt annerledes og midjen ble 3 cm mindre. Om det kun var der og da, er ikke godt å si. Men det ga meg motivasjon til å begynne å trene, så fra og med i morgen skal jeg skjerpe meg :-)<- Før & Etter ->

Jeg ser selv forskjell, men det er jo ikke noe drastiske greier. Men alt i alt så var det veldig gøy å prøve.

Om dette hadde vært noe for deg, sjekk ut E-beauty på Facebook Er det ikke noe for deg, legger hun vippe extensions og fikser bryn også

Likes

Comments