Header

Theo har nok blitt litt frelst av lilleba sine plagg, og jeg skjønner han. Herlighet, hadde jeg hatt plagg derfra hadde jeg bodd i dem. Derfor må vi jo unne lillebror litt luksus også. Så på Fredag fikk jeg med meg et par plagg!

Begge guttene har flere pysjer og bodyer fra Lilleba, Theo som er stor nok vil helst ha de pysjene på seg. Vi er litt rampete her i hus, så her blir de brukt både som koseklær og pysjamas. Noe Theo synes er stor stas. Selvom ikke lillebror har språk enda, er jeg rimelig sikker på at han er fornøyd med det også! ⭐️

Likes

Comments

På Lørdag var vi med svigermor og samboeren hennes på hytta dems for en liten dagstur. Vi reiste oppover tidlig på dagen, og reiste hjem på kvelden. Theo koste seg maks, og sovnet rimelig kjapt på vei hjem.

Siden Noah var med, måtte vi kjøre snøscooter opp til hytta, og ned igjen fra hytta. Theo synes det var litt skummelt med en gang, men gikk seg fort til. Da vi reiste hjem, sovnet han før han satt seg på plass, så vet ikke hvor mye han fikk ut av den turen. Men jeg derimot, nøt turen ned igjen. Mørket hadde kommet, eneste vi så var lyset fra scooteren og litt rundt oss. Og himmelen var helt stjerneklar. Fy søren så koselig det var, på den turen ned til bilen, skulle jeg ønske turen var lengre!

Uansett, vi koste oss alle mann - men Theo var nok den som var helt i ekstase over å være på hyttetur. Koste seg så fælt med Dennis, Besteforeldre og oss ❤️

Det var så flott når kvelden kom altså.

Se den pene himmelen 👌🏼

Takk til svigers for en hyggelig dag ❤️

Likes

Comments

Idag har jeg vært i Hønefoss med ei venninne. Måtte selvfølgelig ta turen innom Villa Villemo, guri meg så mye fint det er der. Men nå har jeg egentlig satt shoppestopp frem til det nye året kommer. Det nærmer seg både dåp & jul, så da er det greit å kunne beherske seg litt!

Uansett, shoppestopp eller ei. Jeg klarte ikke gå ut derfra uten en liten ting til Noah. Som jeg har nevnt tidligere har jeg jo en greie for luer, gudameg så dilla jeg har. Derfor falt det jo naturlig for meg å plukke med meg en ny lue til samlingen. Denne gangen var det denne søte luen fra Huttelihut som fikk bli med hjem ⭐️
Gleder meg sånn til å ha den på Noah i morgen 💙

Er den ikke fin?

Likes

Comments

Gud, så avhenge jeg har blitt av disse deilige dressene til Lillelam. Siden Noah når har vokst ut av den lyseblå, var det på tide å gå til innkjøp av en i større størrelse. Måtte selvfølgelig ha lue som matchet, selvom den lyseblå fortsatt passer. Men siden han gulper, så er det greit å kunne ha en til - når den andre er på vask :-)

Også dere da, det flotte sette fra Lilleba og herremann. Er ikke det fint? Jeg har en greie for rådyr, reinsdyr, og elger. Så da klarte jeg selvfølgelig ikke la dette fare forbi.

Ikke bare er det fine og gode klær, men det er også kjøpt brukt. Det ser helt nytt ut, og skulle ikke tro det var blitt brukt. Så det får man jammen meg kalle ett kupp. Har aldri kjøpt noe særlig brukt før. Men nå som jeg har blitt medlem av alle disse kjøp salg sidene, så ser jeg hvor mye man kan spare. Og spesielt når klærene er så pent brukt! ⭐️

Hva synes dere?

Likes

Comments

Tommy har endelig hatt mulighet til å male kjøkkendørene. Noe vi virkelig har ventet lenge på, i hvert fall jeg. Og jammen ble jeg ikke fornøyd, synes det ble så fint. Gjorde mye å bli kvitt den trefarget kanten rundt dørene & nye knotter.

Det eneste som gjenstår nå er benkeplate, vask & fliser. Men det kommer, bare nå er det dåp og jul som må prioriteres. Uansett, så tror jeg det blir bra til slutt ⭐️

Hva synes dere? 😊

Likes

Comments

Med Theo var jeg ekstremt opptatt av gulpekluter, følte jeg aldri fikk nok. Ikke bare fordi det er ekstremt praktiske, men fordi det var så utrolig stort utvalg!

Tilslutt hadde vi jo så mange gulpekluter, at jeg trengte jo nesten ikke vaske dem, kunne bare bruke nye for hver gang de ble brukt hver dag. Så jeg måtte bare slutte å kjøpe!

Denne gangen, har jeg fått helt hekta på å kjøpe kosekluter, Noah er nemlig en skikkelig koseklut gutt. Noe jeg selvfølgelig synes er utrolig koselig og ikke minst søtt. Da jeg var liten, var jeg avhenge av koseklut og sutte på totten!
Så til min store lykke, kom jeg over denne søte kosekluten på apoteket i dag. Måtte selvfølgelig raske med meg den hjem. Den er helt fantastisk myk og god, skikkelig koseklut med andre ord! 💙

Likes

Comments

Hils på vårt nye familiemedlem. Er hun ikke søt? 🐱
Vi tar gjerne i mot navneforslag, da Theo mente hun ikke skulle ha noe navn.

Likes

Comments

1. Hvilken årstid liker du best?
Sommer & høst.

2. Hva er/var dagens middag?
Kjøttkaker & potet.

3. Hva var det siste du kjøpte?
Lillelam ulldress & Lilleba sett til Noah, skal selvfølgelig vise dere når jeg får det i posten.

4. Hva hører du på nå?
TV'n og Tommy som sitter å ler.

5. Hvilke klær i garderoben er dine favoritter?
Akkurat nå er det joggebuksene mine. Har ikke blitt kvitt garvidkiloene ennå, for å si det sånn.

6. Hva er din favoritt iskrem-smak?
Sjokolade og sitron.

7. Hvis du kunne dratt hvor som helst i verden, i den neste timen, hvor ville du dratt?
L.A, New York eller Australia.

8. Hvilke språk ønsker du å lære?
Spansk.

9. Hva er din favorittfarge?
De fleste duse fargene.

10. Hva er ditt favoritt dyr?
Hunder.

11. Hva er din favoritt-frukt?

Druer og jordbær.

12. Nevn noe du VIRKELIG ser frem til.
At kolikken til Noah blir borte.

13. Hvis du kunne endret navnet ditt til hva du ville, hva ville det være?
Madicken.

14. Hvor mange ganger trykker du på Slumre-knappen før du står opp?
Så mange ganger at jeg som regel må kaste på meg klær, og sminke meg i bilen.

15. Hva er din favoritt-lukt?
Den rosa parfymen fra Marc by Marc Jacobs, husker ikke hva den heter.

16. Hva er det du bare MÅ se på TV?

Ikke noe egentlig, følger lite med. Men må inrømme at jeg har blitt litt hekta på Keeping up with the Kardashians.

17. Hva ville du bli da du vokste opp?
Frisør og brannmann,

18. Har du noen fobier?

Høyde, drikke fra flaske (er vel mer en tvangstanke kanskje?) og mørket.

19. Er det noe i livet ditt du virkelig angrer på?
Nei, jeg anger på svært lite jeg har gjort. Selvom det er mye jeg kanskje kunne vært foruten.

20.Om du kunne velge EN person, hvem har formet deg mest?
Barna mine.


​Bildet tatt av Fotograf B.T Stokke

Likes

Comments