1. Luku

Aurinko paistaa ikkunan läpi niin kirkkaasti, että silmäluomieni läpi loistaa valo ja on suorastaan mahdotonta jatkaa nukkumista. Kadun vieläkin sitä, että valitsin sänkyni paikan juuri niin, että kun aamuauriko paistaa - se loistaa suoraan silmiini. Tiedän, kestän sen kyllä.
Nousen hetken päästä ylös ja sujautan pehmeät karvatossut jalkoihin ja kiedon uuden valkobeigen aamutakin päälleni. Lasinen kaide johtaa huoneestani kierreportaisiin, jotka johtavat melkein suoraan keittiöön. Avaan huoneeni oven, raikas, mutta erittäin hyvä tuoksu kantautuu sieraimiini. Mistä se sitten ikinä tuleekaan, voin jo vain arvata, että äitini on herännyt aikaisin ja ehtinyt tehdä jotakin ihanaa aamiaista.
Tanssahtelen pitkin lasikaidetta johon osuvat auringonsäteet lämmittävät jalkojani ja kävelen kierreportaat alas. Tapanani on harjoitella kotona koreografiaa, jonka olen oppinut viime tanssitunnilla. Tanssin keittiöön quickstepin hypyillä ja istun aamiaispöytään. Pöytä on täynnä vohveleita, ihania sämpylöitä tonnikala ja paprika täytteillä, kolmea eri tuoremehua ja kaiken lisäksi lemppareitani - hedelmiä, lähikaupan tuoreimpia hedelmiä, joita suorastaan rakastan. Otan lautaselleni niitä ja alan syömään.
"Huomenta Adi” kuuluu keittiön puolelta. ”Huomenta äiti”! huikkaan takaisin iloisesti.
Äidilläni on tapana kutsua minua Adiksi, vaikka nimeni on Adriana.
Syön aamiaiseni ja juttelen samalla äitini kanssa.
Kapuan aamiaisen jälkeen portaat takaisin ylös, mutta pysähdyn kaiteelle ja katsahdan äitiini päin.
"Lähden lenkille muutaman korttelin alueelle." ilmoitan äidilleni. "Selvä, lähden töihin vartin päästä, joten huolehdi avaimet mukaan. Iloista torstaita sitten kulta"! "Samoin"! huudan äidilleni ennen kuin laitan huoneen oveni kiinni ja vaihdan juoksuvaatteet.
Kun tulen lenkiltä huomaan kotini ovella jonkun, se saattaa olla Gabriella. Hän hän se on, mutta mitä hän tekee viittä vaille kymmenen ovellani? Hypin kivilaatat kadulta terassille ja säikäytän hänet.
"Mitä sä näin aikasin täällä"? kysyn Gabriellalta. "Sori, ei ollut tarkoitus häiritä, mut aateltiin lähteä Mishan, Chloen, Chasen, Tiffin, Williamin ja Levin kanssa rannalle. Lähetkö mukaan”? "Tietenkin! Nähään siellä parin tunnin päästä." Gabriella lähtee ja menen sisälle.
Menen suihkuun ja viivyn siellä tunnin, koska lämmin höyry ja uusi suihkutuoksu valtaavat mieleni. Kuivaan itseni ja laitan päälle lähes uuden Tommy Hilfigerin paidan ja tummansiniset farkkushortsit. Harjaan hiukset auki ja suoristan ne.
Suihkautan vähän uutta ruusun tuoksuista hajuvettä kaulalleni ja etsin hopeisen ristiriipuksen, jonka sain kun pääsin ripille.
Kun olen valmis, etsin vielä nopeasti avaimeni, joissa roikkuu Gabriellalta saatu vaaleanpunainen karvapallo. Lukitsen oven ja kävelen kohti autoani. Sitä mattamustaa audia. Ihanaa, josta en voisi luopua koskaan. Hurautan autoni käyntiin ja lähden ajamaan kohti Miami beachia.
Ajan pitkin Miamia. Kun käännyn 24th Streetille huomaan Levin kadulla. Pysäytän auton hänen viereensä ja avaan ikkunan. ”Mitä sä täällä teet”? kysyn hieman yllättyneenä. Levi vastaa nolona: ”En ehtinyt muiden mukaan, joten päätin kävellä laiturille.” En enää ole yhtään yllättynyt. Hän on yleensä se joka on myöhässä kaikkialta. Kaikilla meillä on varmaan sellainen ystävä. Pyydän hänet kyytiini ja ajamme kohti laituria. Autossa on hiljaista, vähän liiankin, joten laitan radion päälle.
Kun olemme perillä, sammutan auton, otan avaimeni mukaan ja lukitsen autoni ovet. Kävelen laituria kohti Levin kanssa. Juttelemme kaikesta, ehkä enimmäkseen tanssista. Hän harrastaa myös kilpatanssia. Käymme eri harjoituksissa, sillä hän tanssii hieman ylemmällä tasolla kuin minä.
Nyt näen jo ystäväni, jotka heiluttelevat käsiä ikäänkuin huomaisimme heidät helpommin. Liitymme seuraan ja vaihdamme kuulumisia. Juttelemme koulusta, kesäloman alusta ja kaikesta mitä mieleen tulee. Syömme picnic eväitä, jotka Gabriella on ostanut meille. Vadelmia, vesimelonia, tuoreita mansikoita, suklaata ja cocktailtikkuja, joihin on pujotettu tomaatteja, mozarellaa ja basilikaa.
Tajuan muutaman tunnin kuluttua, että minun kannattaisi lähteä jo kotiin. Äitini odottaa minua jo varmasti siellä. Hän huolestuu, jos olen liian kauan poissa kotoa. Halaan ystäviäni ja vilkutan heille. He jäävät vielä hetkeksi laiturille.
Juuri kun olen astumassa autooni, huomaan Chasen juoksevan perässäni. Hän saavuttaa minut ja kysyy saisiko kyydin kotiinsa. Hän asuu aivan lähelläni ja suostun ehdotukseen. Peruutan pois parkkiruudusta. Autossa on hiljaista ja mustat nahkapenkit tuntuvat polttavan kuumilta takareisiäni vasten, kun istun penkillä. Autossa on aluksi hiljaista, mutta kun saavumme Chasen talolle hän kysyy ”Pääsisitkö bileisiin lauantai iltana”? Olen ihmeissäni, koska olen aina sanonut että en välitä bileistä, mutta tällä kerralla vastaan myöntävästi. Chasen ilme on iloinen ja suu virneellä kuten aina.
Saavun kahdelta kotiin. Parkkeeraan auton pihalle ja kävelen sisälle. Huutelen äitiäni, huomaan että hän on kattoterassilla ottamassa aurinkoa. Ilmoitan äidilleni, että olen kotona, enkä häiritse häntä sen enempää. Kiipeän kierreportaat yläkertaan ja menen huoneeseeni. Liitän puhelimeni valkoisiin kaijuttimiin ja laitan musiikin soimaan. Tanssahdan muutaman askeleen, kaadun sängylleni ja huomaan kirjekuoren peittoni päällä. Keneltä se sitten ikinä onkin, avaan sen nopeasti ja luen lähettäjän nimen ennen kuin katson edes mistä kirje kertoo. Kirje on lähetetty FDA:sta, Floridan tanssiakatemiasta. Kiljun. Äitini saapuu huoneeseeni. Hän ilmeisesti tietää minkä takia kiljuin. Hän halaa minua ja onnitelee. Sitten lähtee pois huoneestani. Luen kirjeen ja siinä kerrotaan, että minut on valittu Floridan tanssiakatemian oppilaaksi. Soitan pikaisesti Leville kysyäkseni onko hän kenties saanut kirjeen myös. Hän on saanut kirjeen ja on iloinen sen takia. Olemme päässeet samalle luokalle eli käymme tästä lähtien samoissa harjoituksissa.
Alkaa olla jo myöhä. Kello lähestyy kahdeksaa. Käväisen pienellä juoksulenkillä, syön äidin tekemän proteiinirahkan ja sen kanssa marjoja, mansikoita ja vadelmia. Menen suihkuun. Käytän uutta ruusun tuoksuista shampoota, joka oli samassa setissä hajuveden kanssa. Puen päälleni CalvinKleinin alusvaatteet ja kiedon ylleni valkobeigen aamutakin. Nappaan pöydältäni kuulokkeet, iMacin ja kahvimukini. Kapuan sänkyyn ja nautin vapaa-ajastani.
Puolenyön aikaan huomaan, että en ole pessyt hampaitani. Kävelen vessaan, pesen hampaani ja huuhtaisen kasvoni. Kun palaan takaisin huoneeseeni huomaan, että äitini nukkuu jo. Taas univelkani kasvavat.


2. Luku

On vierähtänyt pari päivää siitä, kun sain opiskelupaikan FDA:sta. Olemme äidin kanssa maksaneet jo lukukausimaksun ja ostaneet uuden tietokoneen. Se on samanlainen iMac, mutta ruusunkultainen ja juuri sellainen minkä halusinkin. En malta odottaa, että kouluni alkaa. Onneksi siihen on vain puoli kuukautta.
Kello lähenee keskipäivää ja äitini kävelee huoneeseeni. ”Syötkö lounaan kotona”? äitini kysyy. ”En. Olen sopinut meneväni Levin kanssa kahvilaan, sillä menen illalla sinne bileisiin.” vastaan. Äitini ei ihan ymmärrä pointtiani, mutta ei ole päätöstäni vastaan ja kiitän vielä huolenpidosta ennen kuin lähtee huoneestani.
Etsin valkoisen reppuni ja laitan sinne avaimet, ne joiden päässä roikkuu vaaleanpunainen karvapallo, laturin ja lompakon, sen jonka isäni osti viimevuonna minulle. Siinä on karvapeite. Rakastan sitä. Otan repun ja katson peilistä. Minulla on päälläni vaaleansiniset farkkushortsit, valkoinen paita ja neule. Suljen oveni, kävelen portaat alas ja silitän pikaisesti koiraani Carolaa. Sillä on valkoinen pehmeä turkki ja se on todella pieni. Sujautan jalkaani kengät, joihin Chase kirjoitti joskus ajat sitten ”love.” Avaan oven ja varmistan, että Carola ei livahtanut ovesta ulos. Välillä tuntuu, että se on hänen lempipuuhaansa.
Kun saavun kahvilalle Levi odottaa minua jo siellä. Kävelemme kassalle ja tilaan frapen vaniljakermavaahdolla ja täytetyn croissantin. Levi tilaa frapen suklaasiirapilla ja myös täytetyn croissantin, sillä hän ei keksi muutakaan. Istuudumme ikkunan vieressä olevaan pöytään. Moitin Leviä aina siitä, että suklaasiirappi on epäterveellisempää kuin kermavaahto. Hän ei kylläkään välitä siitä ainakaan sen perusteella, että hän valitsee aina suklaasiirapin.
Juttelemme Chasen järjestämistä bileistä, jotka ovat illalla. Meidät molemmat on kutsuttu sinne. Levi on ensin ihmeissään miten minä olen suostunut mennä bileisiin, mutta tajuaa lopulta mietittyään hetken. Siksi koska hänkin on tulossa. Tottakai menen silloin.
Istumme ravintolassa hetken ja sitten lähdemme pois, valmistautumaan illan bileisiin. Kun astumme kahvilan ovesta ulos, Levi vetää minut kulman taakse ja työntää minut hellästi päin seinää. ”Mitä sä teet”! huudan Leville. ”Mä en vaan kestä enää.” Levi vastaa. ”Mitä”? kysyn häneltä. ”Tätä.” Levi vastaa, ottaa leuastani kiinni, siirtää hiukseni taakse ja suutelee minua.

<3:llä S

Suunnittele blogisi - valitse Nouwin monista malleista tai tee omasi, "osoita ja napsauta" - Napsauta tästä

Likes

Comments

Chao!

Olen 15-vuotias innokas blogin kirjoittaja. Kirjoittelinkin ennen blogia bloggeriin, mutta muutama päivä sitten löysin Nouw:in. Ulkoasu viehätti itseäni enemmän ja päätinkin vaihtaa blogini tänne.

Kerron nyt hieman itsestäni. Olen siis 15-vuotias kilpatanssija tyttö. Harrastuksiini kuuluu kilpatanssi, jota olen harrastanut viisi vuotta, pianonsoittoa olen harrastanut viimeiset seitsemän vuotta ja uin matkaa aina kun vain on mahdollista. Omistan shetlanninlammaskoiran ja pidän lenkkeilystä sen kanssa. Koulussa olen nyt yhdeksännellä luokalla ja ensi keväänä edessä yhteishaut. Onneksi suunnitelmat jatko-opinnoista ovat jo suunnilleen tiedossa.

Vapaa-aikaa viettelen treeneissä, soittamalla pianoa, kirjoittamalla blogia ja läksyjen parissa, sekä kavereiden kanssa. Välillä innostun kuvailemaan koirani kanssa lenkkeillessä koiraani ja välillä näyttää siltä, että se ei jaksaisi pysyä paikallaan enää hetkeäkään...hah!

Riparin kävin viimekesänä ja se oli mukavaa. Sain uusia ystäviä ja pidän edelleen yhteyttä heihin.

Jatkossa aloitan kirjoittamaan tänne kirjaa nimeltä Dancing Couple. Kirja kertoo 17-vuotiaasta tytöstä Adrianista ja hänen elämästään Miamissa.


<3:llä S

Likes

Comments