Hej på er! Va ett tag sedan jag uppdaterade mig här så tänkte göra det nu lite kort så ni får en inblick om vad som har hänt det senaste.

För cirka 2 veckor sedan ringde Socialtjänsten upp mig för att boka in mig på en arbetsintervju dagen där på. Jag försökte förbereda mig för intervjun så gott jag kunde. När jag kommer ner till huvudkontoret hos Socialtjänsten så börjar arbetsintervjun med att jag får ett frågeformulär där jag ska svara på cirka 20-30 frågor och när det var klart så blev det även en muntlig intervju. Jag var så nervös. Intervjun gick bra och jag fick jobb på Hemtjänsten! Överlycklig.

Har också haft fullt upp med LR när det gäller planering av hur denna månaden ska läggas upp med möten, affärspresentationer och visningar. Det är inte alltid lätt att få ihop det, men nu är den klar och nu siktar jag på att klara mitt mål för Oktober månad!

Om det är någon som är trött på att skriva CV eller leta jobb så tveka inte att höra av er till mig. Jag kan erbjuda er ett jobb där ni själva bestämmer era arbetstider och hur mycket ni vill tjäna. Släng iväg ett mail till Therese.alander@hotmail.com så svarar jag så fort jag kan!

Haaaadeeeee haaaaaaaajj 😘

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 152 Readers

Likes

Comments

Uppe med tuppen! Ja, det kan man verkligen säga. En kopp kaffe och lite LR jobb så här på morgonkvisten är inte fel. Vill man nå sitt mål så får man jobba för det och detta är också ett jobb som kanske många inte tror. Skillnaden här är att det är provisions lön och jobbar man på bra så kan man till och med få bonus, vilket ger mig ännu mer lön.

Dessutom är detta ett roligt jobb, man lär känna nytt folk, få gå på olika utbildningar som är väldigt givande, gå på power-meet, gå på avstämningsmöten för att kunna planera en månad i förväg så att man når upp till sina mål. Det anordnas även fester, där man kan få chans att träffa, lära känna och ha kul med teamet.

Mycket bättre än så här tror jag inte att det kan bli.

  • 170 Readers

Likes

Comments

Som de flesta vet så är jag konsulent hos ett företag och inte vilket som helst, utan hos LR Health & Beauty Systems. Jag är alltså återförsäljare kan man säga. Hos LR hittar man kosmetik, parfymer, kosttillskott & smycken för rimliga priser.

Varför jag valde att gå med i LR var för att jag kände att jag ville ha förändring i mitt liv, var trött på att bara gå hemma utan att göra något, eftersom jag då var arbetslös. Dessutom hade jag hört talas om företaget innan. Jag bestämde mig då för att ge detta en chans, så jag bokade in mig på ett möte för att sedan skriva in mig. Jag köpte då in en massa olika produkter för inköpspris och provade sedan dessa. Ska jag vara helt ärlig så har jag aldrig varit nöjdare än vad jag är idag. Man får jätte bra produkter för ett bra pris och dessutom har man väldigt trevliga kollegor som man arbetar med. Idag köper jag nästan bara produkter från LR, en fördel med detta är att man slipper åka till flera olika affärer för att hitta sina produkter utan här har man alla produkterna samlade. Du kan fritt välja när du vill jobba och inte jobba, och vem vill inte kunna göra det? Dina jobbtider beror helt på vad för mål du satsar på och hur mycket du vill tjäna.

Företaget erbjuder även olika evenemang som man kan få gå på om man vill och dessa evenemang är väldigt roliga och givande. Man får tips och idéer, men man får även lära känna de andra i teamet genom att gå på dessa. Jag ångrar inte en sekund att jag gick med. Detta var min räddning.

Nedan kommer det lite bilder på produkter från LRs sortiment.

Har ni några frågor eller funderingar så är det bara att skicka ett mail till mig, så svarar jag så fort jag kan.

Och om det är någon som är intresserad av förändring i sitt liv så är det bara att höra av sig så ordnar vi detta på bästa sätt för just dig.


Therese.alander@hotmail.com


  • 260 Readers

Likes

Comments

Hej alla!

Ledsen för att det har varit så dålig uppdatering här det senaste, men har haft fullt upp de senaste månaderna så har inte riktigt haft tid för bloggande. Men nu ska det bli ändring på detta. Något som är nytt för i år är att jag kommer att inspirera och dela med mig av produkter från företaget LR Health & Beauty Systems. Om ni har några frågor och funderingar så är det bara att kommentera här på bloggen eller skriva ett privat meddelande så svarar jag så fort jag kan.


Likes

Comments

Har ni inte sett Aina & Thobias olika podcasts så rekommenderar jag er att titta på dem, så otroligt roliga och underhållande! ;)


Likes

Comments

Precis som rubriken lyder så har jag haft en mysdag idag och i stort sett inte gjort något alls utan legat i sängen typ hela dagen. Vädret är grått och trist ute så finns inte mycket att göra. Tänkte försöka mig ut en stund och gå en liten promenad! men får se vad som händer och sker.

Helgen har både varit positiv och negativ, men mest positiv! I fredags blev det utgång med några bra vänner, förfestade hos mig och sedan bar det av ner till stan till krogen Fiezta för att se på Labyrint. Sjukt rolig kväll med underbart folk! Det negativa är att jag avslutade mitt 2-åriga förhållande! Väldigt tråkigt, men tyvärr så funkade det inte. Sånt är livet, bara att försöka gå vidare och tänka positivt!

Nu är det dags för promenad och så får man se vad kvällen har att erbjuda, förmodligen blir det till att ta bussen ner till bästa Lisa och kolla på hennes nya lägenhet och kanske dricka! Mys :)

Ha en fortsatt trevlig kväll vänner och ovänner! <3Likes

Comments