Sponset innlegg


Kampanjen til Re:member setter virkelig fokus på viktigheten av å låne penger til noe viktig, noe som betyr noe ekstra for deg og ikke bare låne til hva som helst. Jeg mener det er kjempeviktig å tenke over hva man bruker penger på når det er snakk om lånte midler, det skal tross alt betales tilbake en vakker dag. På den andre siden syns jeg det er kjempeflott at man faktisk har muligheten til å låne penger, for å leve ut en drøm i form av en reise, kjøpe seg drømmeleiligheten eller studere. Alle disse punktene er viktige for meg, og kanskje da spesielt reise. Jeg har lånt masse penger til utdannelsen min, og da også for å ta deler av den i utlandet. Det er så lære-og minnerikt å ha studert i et annet land, med andre verdier, omgivelser og måter å lære på. Nå får jeg studere på et av de beste universitetene i verden, samtidig som jeg får sett masse av California - noe jeg har drømt om lenge. Så jeg syns det er utrolig flott at man faktisk har muligheten til å realisere drømmen sin nå, for jeg får nok mye igjen for det senere - både med tanke på studiene, og livserfaringene man vokser masse på.
Hva ville du lånt penger til, og hvorfor er det viktig for deg?


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Lokal tid: 23:00


På lørdag tok vi en dagstur ned til Las Americas premium outlet som ligger på grensen til Mexico, for å sjekke ut butikkene der.. De hadde ganske mye bra til en god penge, med mange av de kjente butikkene som Ralph Lauren, Steve Madden, Nike, H&M, Forever21, American Eagle og mange flere. Jeg fant både skoene og kjolen dere så i forrige innlegg, og er superfornøyd med kjøpene. Det har ikke blitt så mye handling her nede, så det var kjekt å få noe nytt i garderoben:-) Verdt en tur om man er i San Diego-området.Var selvfølgelig også innom favorittbutikken min Godiva for å få favoritten min, jordbær dekket med sjokolade. Det er så utrolig godt!


WEARING

TOP CHLOE
SHORTS GINA TRICOT
SHOES PRADA
BAG CHANEL


Likes

Comments

Lokal tid: 21:33


Denne helgen har vært skikkelig bra, men samtidig også veldig slitsom. Jeg har hatt feber og vond hals i flere dager, men klarer selvfølgelig ikke å ligge rolig hjemme i leiligheten - så jeg har vært med på det meste, men i en litt redusert tilstand. Gårsdagen ble brukt på Las Americas, som er et av de store outletene som finnes her borte. Det ligger helt på grensen til Mexico, så vi kunne faktisk se over grensen mens vi gikk å handlet. Ellers har det vært endel skole, strand og en liten tur ut i går med noen andre norske studenter som også går på UCSD. Så det var hyggelig :-) Jeg trengte virkelig et avbrekk nå fra alt skolearbeidet, og jeg gleder meg så utrolig mye til fredag når siste eksamen er avlagt!! Da blir det roadtrip, og mye spennende på agendaen.WEARING

DRESS AMERICAN EAGLE
SHOES STEVE MADDEN
SUNNIES BOTTEGA VENETA


Likes

Comments


Det går litt tid mellom hvert innlegg her borte, jeg har bare så innmari mye å gjøre om dagen! Summer session er skikkelig intensivt, vi har så mye skole de første ukene før ferien at jeg fem ganger om dagen bare har lyst til å grave meg ned i puta og bli der helt frem ferien begynner den 2 september. Neida, men joda - det har vært mye å gjøre. Men selvom skole tar opp mye av hverdagen får jeg heldigvis vært mye på stranden nå som den bare er noen meter unna, og helgene brukes flittig til å gjøre andre ting. Jeg har masse planer for helgen, med frokost på mission beach i morgen, outlet på lørdag, se solnedgangen på Point Loma og dra ut i Downtown. Formen må bare bli litt bedre først, jeg har fått feber og skikkelig vondt i halsen men krysser fingrene for at det blir bedre til i morgen. Skal virkelig prøve å oppdatere litt hyppigere også:-) 


Likes

Comments


Follow me @synnelivang 

Jeg har ikke vært så flink å lagre snappene mine den siste tiden, men appen blir brukt flittig til å oppdatere fra San Diego. Så hvis det er stille på bloggen kommer det garantert noen oppdateringer på både Snapchat og Instagram fra dagene her nede. Nå har jeg også fri fra skolen hele helgen, og har planer om å gjøre mye gøy de neste dagene, så følg meg gjerne! Jeg gleder meg så til å utforske nabolaget litt mer nå som vi har kommet i orden i den nye leiligheten, og nyte strendene som ligger på hver side. Men først noen timer med søvn, da klokken er 00:30 her nede.. 


Likes

Comments

​Local time: 22:35


Hei blomster! Nå var det lenge siden sist, her har det bare gått i ett, og jeg har nesten ikke rukket å sette meg ned mellom slagene. Dere vet jo at vi har lett etter leilighet, og endelig er vi på plass i hjemmet som skal være vårt i noen måneder fremover. Nå bor jeg på midt på Mission beach, med stranden som nærmeste nabo - så det er helt innafor egentlig :-) Leiligheten er ganske liten, med har så utrolig mye sjarm og er så utrolig søt. Akkurat sånn du tenker deg en liten leilighet ved beachen. Lyseblå vegger, bilder med skrift, bilder av strender og små pyntegjenstander av strandting. Skal vise dere noen bilder senere. Har ikke fått knipset så mye bilder heller, men jeg tok med meg kameraet her forleden når vi dro bort til La Jolla Cove, for å se på alle selene. Det er vell obligatorisk å være litt turist også. Vi snakkes på i morgen, nå har jeg kommet meg litt mer i orden, og har endelig litt tid til overs.

//Hi flowers. It was about time I made a new blog-post now, its been to long. With lot's of school-work, looking for an apartment and then moving into the apartment the days have just flied by so fast. We moved into the cutest little apartment next to the beach, and now everything is all set and fixed for our stay. I am so happy we have everything in place, and I can finally relax and enjoy my time here in San Diego. The other day we got some hours out at La Jolla cove to see the seals, but that is the only thing we have managed to do besides school, beaching, and fixing necessary things!


Likes

Comments


En uke har gått allerede, tiden nærmest flyr avgårde når jeg kommer til et nytt sted med masse nye inntrykk og steder. Vi har også veldig mye på agendaen, med leting etter leilighet, mye skole og selvfølgelig prøver vi å få inn så mye strand og kos som mulig. I går gikk vi opp og ned strendene for å lete etter utleieplakater, noe som tydeligvis er måten man får seg leilighet her nede. I dag skal vi fortsette letingen etter leilighet, og ha en lang dag med skole. Vi har allerede mye som må gjøres av oppgaver, så nå gleder jeg meg til helg og litt fri:-) Vi snakkes på i morgen!


Likes

Comments


Jeg glemte helt å legge ut disse bildene som jeg knipset hjemme i Tønsberg noen dager før jeg dro til California. Det føles så lenge siden nå, men det er kun en liten uke siden jeg var hjemme sammen med familien, kjæresten og søte pusekatten min. Alt har gått i ett siden vi kom, så dagene har gått så utrolig fort frem til nå. Vi har begynt skolen alt, og har timer hver dag utenom fredag, og faktisk ganske mye å gjøre fremover ser det ut som. Jeg gleder meg til det blir litt roligere, og vi kan begynne å se litt mer av San Diego og California. 

//I totally forgot to post these pictures that was taken back home in Tønsberg some days before my trip to Cali started. This feels so long ago now, but it is actually just a week since I left. I miss the days I had with my familie, boyfriend and beloved kitten - but are of course super excited about the days that lies ahead. The last couple of days has been filled up with school though, so I can't wait to go to the beach again, and discover more of San Diego and California!WEARING

DRESS AMERICAN APPAREL
SUNNIES BOTTEGA VENETA


Likes

Comments

(Produktene er sponset)


For noen uker siden fikk jeg tilsendt flere produkter fra merket Nuskin, og jeg har nå fått testet ut alle sammen i en lenger periode. Jeg prøver alltid ut nye merker eller produkter i minst to uker, så huden har fått tid og kjennskap til de ulike produktene - og så jeg kan gi en god og ærlig vurdering til dere:-) Alt i alt er jeg kjempefornøyd med de nye produktene mine, de har vært skånsomme mot huden og jeg føler de har gitt meg en glatt og glødende hud.PRODUKTER

GLACIAL MARINE MUD - Dette er en revitaliserende leiremaske med havplanter som trekker ut smuss og urenheter fra huden. Denne masken er kanskje en av de beste jeg noen gang har prøvd, og jeg føler at huden stråler etter bruk.
EXFOLIANT SCRUB - Denne eksfolierende skrubben er skånsom mot huden og passer til alle hudtyper. Den skal fjerne elementer som blokkerer porene i huden, noe som også hjelper den med å holde på fuktigheten. Jeg føler at huden min har blitt mye renere og glødende etter jeg begynte å bruke denne skrubben, og jeg har ingen urenheter eller kviser i ansiktet.
CELLTREX CoQ10 COMPLETE - Dette serumet
fremmer celle-energiproduksjonen, noe som bidrar til at huden henter seg inn fra daglig oksidativt stress og får et strålende og ungdommelig utseende. Det skal tilføres under en fuktighetskrem og trenger dypere inn i huden.
TRU FACE IDEAL EYES - Denne øyekremen bruker jeg både morgen og kveld for å minske porer under øynene og redusere linjer. Dette er et antialdringsprodukt som skal bidra til å gjøre huden fastere og mykere og redusere misfarging.
NIGHT SUPPLY NOURISHING CREAM - En god nattkrem som gir masser av fukt til huden, og stimulerer til hudens nattlige fornyelsesprosess.


Likes

Comments


I går dro vi tidlig til stranden for å få mest mulig ut av dagen, siste dag før skolen starter for fullt. Vi lå lenge på Pacific Beach, og gikk litt bortover stranden for å se på livet og de ulike strendene. San Diego har så mange fine strender, og jeg får virkelig Cali-viben av å være her. Folk surfer, bader, jogger langs stranden og trener yoga på høydene over strendene. Det er skikkelig sånn jeg ser for meg at California skulle være :-)Etter noen timer med soling og bading fant vi oss et fint lite sted langs stranden for å spise middag, for å nyte de siste timene til det fulle (før skolestart, hehe). En utrolig god burger laget av bønner og quinoa, med litt hvitt ved siden av.


Likes

Comments