Lokal tid: 23:11


Jeg har fortsatt så mange bilder å vise dere fra roadtripen vår - så her kommer enda et lite bildedryss fra San Francisco. En skikkelig fin by som jeg vil tilbake til senere.


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

​Lokal tid: 09:30


I går tok vi turen ned til downtown, og sjekket ut både Hillcrest-og Gaslamp området. Ved førstnevnte finner du utrolig mye vintage, hyggelige cafeer, og en hel del people-watching. Det var utrolig kjekt å se en annen del av byen, for her vi bor er det bare strand, sol og surf - mens nede i downtown er det mye mer by. Derfra kjørte vi bort til Gaslamp, som er stedet der de kuleste klubbene ligger. Veldig gøy å dra hit på dagtid også, for her finner man mange fine restauranter, cafeer og fine bygninger. Denne delen minte meg faktisk veldig om New York, så det var litt gøy! Skal definitivt gå litt mer rundt her nede.Lunch-spotten var ikke akkurat den beste, jeg fikk verdens tørreste burger - men turen var hyggelig:-)Fine snupper!
Karoline har besøk av en venninne fra Norge i noen uker, så nå er den lille gruppen vår blitt til fem. Det er så koselig.


Likes

Comments


Jeg har brukt denne kjolen så mye på turen, den er så enkel, fin og har en skikkelig California-vibe. Elsker lette sommerkjoler! 

Nå har vi akkurat satt oss i bilen, og er på vei til Grand Canyon. Det skal bli skikkelig kult å se, på bilder ser det jo helt fantastisk ut. Utrolig glad for at vi har fått med oss vakre nasjonalparker også, og ikke bare storbyer (selvom det også har vært helt sinnsykt morsomt). ​WEARING

DRESS AMERICAN EAGLE
BAG SAINT LAURENT
SHOES STEVE MADDEN
SUNNIES RAYBAN
BRACELET HERMES

Likes

Comments


Hei blomster! De siste dagene har det ikke blitt så mye tid til å oppdatere, for vi gjør noe omtrent hele tiden - og jeg vil jo bruke mest mulig tid på å oppdage byene vi besøker. Jeg har så mye bilder fra San Francisco, Los Angeles, kjøreturen gjennom Yosemite og Death Valley, og Vegas. Eller, jeg har egentlig ikke så mye bilder fra Vegas, for jeg tok aldri med meg noe annet enn mobilkameraet (følg meg på snap @ synnelivang, her oppdaterer jeg mye hyppigere). Også har vi ikke gjort så mye annet enn å runde klubbene, ligge ved poolen, og sovet masse. Haha! En utrolig kul by da, som virkelig aldri sover. Vi jentene planlegger allerede en tur tilbake senere, både til Vegas og LA.Her kommer et lite bildedryss fra den ene dagen i San Francisco, og resten kommer senere :-) Nå må jeg gjøre meg klar, for det er straks avreise til Grand Canyon - som er vårt siste stopp før vi kjører tilbake til San Diego. 


Likes

Comments

Ikke det fineste været for å ta bilder ved Golden gate bridge i dag, men vi fikk da tatt noen. Håret på halv åtte, iskaldt og litt overskyet - men det gjorde vell litt av sjarmen med bildene. Kjempegøy å ha sett brune da, den er så vanvittig massiv. Vi blogges på senere, nå skal Chinatown utforskes, og resten av San Francisco.


Likes

Comments

​Lokal tid: 08:20


Follow me @ synnelivang

Her kommer litt snaps fra den siste tiden, både fra San Diego, Los Angeles og San Francisco. Det er skikkelig gøy å være på tur, og se litt mer av California. San Francisco er skikkelig fint, og så utrolig annerledes enn de andre byene jeg har vært i. Utrolig koselig, så jeg gleder meg til en dag til i denne byen. Nå skal vi snart avgårde til Golden Gate Bridge, og så får vi se hva resten av dagen bringer.


Likes

Comments


Da var dagene våre i Los Angeles over, og nå er vi på vei til San Francisco etter en litt lang og treg morgen. Vi skal stoppe litt underveis, for det blir mange timer i bil. Kom gjerne med tips til stoppesteder! Skal i hvert fall ta en pause ved Santa Barbara.

I går brukte vi dagen på å sjekke ut LA, med hiking oppe ved Hollywood-skiltet, Santa Monica, Venice og en minitur for å se Rodeo Drive. Vi fikk ikke gjort så mye, men heldigvis er det ikke lange kjøreturen fra San Diego, så det blir noen helgeturer tilbake for å dra ut, og stoppe litt mer langs den fine kysten. Vi hadde et mini stopp ved Laguna beach i går, og det var så fantastisk vakkert der.WEARING

DRESS FOREVER21

SHOES STEVE MADDEN

BAG CHANEL

SUNNIES BOTTEGA VENETA 

BRACELET HERMES


Likes

Comments


På lørdag hadde vi en skikkelig rolig og avslappende dag, med strand i mange timer og en liten feiring da summer session endelig var over. Vi tok en øl på Mission beach, utrolig chill og hyggelig sted.  Og senere på dagen var vi invitert på husets til noen andre norske studenter, så det var kjekt! Herregud jeg er glad for å være ferdig med det skolestyret. Fikk igjen den ene karakteren min i går da, og det ble en A - så heldigvis litt uttelling for strevet:-) 

Nå er jeg i LA, og skal snart opp til Hollywoodskiltet for å hike. Deilig måte å starte dagen på. Etterpå blir det en tur ned til Santa Monica, Venice beach og Beverlly Hills. 


Likes

Comments


Da er vi straks klare for å kjøre mot LA, og begynne det lille eventyret vi har planlagt. Roadtrip i California har jeg alltid hatt lyst til, så nå gleder jeg meg så himla mye til turen. Fy søren, så kult det blir! Første stopp i LA er ganske kort, siden byen er såpass nærme og vi har mulighet for å dra hit på helge-eller dagstur senere. Så det blir bare å oppleve byen for denne gangen, så får serverdighetene vente til senere. Vi blogges fra Los Angeles!


Likes

Comments

​Lokal tid: 22:12


Nå er endelig summer session over, fem intensive uker med mye skole, oppgaver, midterm og finals. To eksamener på samme dag var ganske slitsomt, men fy søren så deilig å sette seg i bilen og kjøre hjemover og vite at man ikke har noe man må gjøre på agendaen. Nå er det flere uker med fri som venter - hvor jeg kan ligge på stranda hver dag, late meg og nyte dager i California. På søndag reiser vi også opp til LA, og drar videre derfra på en liten roadtrip. LA - San Francisco - Las Vegas og til slutt Grand Canyon. Det blir så bra! Gleder meg til å ta med kameraet på tur. Kom gjerne med tips til ting å gjøre, se og restauranter man burde besøke på alle stedene :-)


Likes

Comments