Header

Hei blomster! Endelig kommer det en oppdatering fra Italia. Vi kom til Firenze for noen timer siden, og her er nettforbindelsen mye bedre enn hotellet i Roma. Så da skal jeg få oppdatert litt - men jeg starter fra dag en, og legger ut litt fra Roma først.

Første dagen satte vi oss på første restaurant, en skikkelig turistfelle - men kjempegod mat:-) Pizza og lasagne. Deretter tok vi en liten runde i byen for å få et lite overblikk.

Hotellet var helt upåklagelig, rett ved Villa Borgese parken og spansketrappen (aka de beste handlegatene). Så det var gåavstand til det meste. Anbefaler virkelig hotell Eliseo om dere er i Roma.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Hei fine! Det er litt dårlig nettforbindelse her på hotellet, så jeg tror ikke det blir store oppdateringene før vi drar videre til Firenze på søndag. Men kan si at Roma er helt fantastisk, vet nesten ikke hvor jeg skal begynne en gang<3 FOR en by. Jeg er helt forelsket.

Likes

Comments


Da har jeg brukt morgenen på å pakke resten av kofferten, og spikret sammen de to første stoppestedene våre. Jeg har laget en liten liste med spisesteder og attraksjoner som er 'must'' i Roma og Firenze - som er de første byene vi skal se. I morgen flyr vi ned til Roma, hvor vi har 3 hele dager, og deretter tar vi toget gjennom Toscana til Firenze. Hotell er booket begge disse stedene, men resten av turen er forsatt litt uklar:-) Vi tar det når den tid kommer tror jeg! Husk å legge igjen dine beste tips til disse byene, da blir jeg skikkelig glad. Og om dere har et alternativ til en by man burde bo i ved Cinque Terre, og Lake Garda (tenker kanskje byen Sirmione?) - hadde jeg blitt superglad. Har som sagt ikke funnet hotell her enda, men er ganske sikker på at vi må innom begge stedene, før vi til slutt ender opp i Venezia!  Skal prøve å oppdatere dere før jeg reiser, men denne dagen går bort til jobb og litt planlegging med jentene jeg reiser sammen med til Cali - så kanskje vi ikke blogges før Roma:-)

READY FOR ITALY TOMORROWLitt ivrig med pakkingen kan du si, alt dette fikk ikke plass i kofferten. Litt vanskelig å pakke for to uker syns jeg, men liker heller å ha med litt for lite, så har man en liiten unnskyldning for å handle med seg et par plagg hjem også!


Likes

Comments


Jeg tok en liten tur innom H&M etter jeg var ferdig med alle ærender i byen, og da kom jeg over disse søte ballerinaene - så de måtte nesten bli med hjem. De hadde utrolig mange søte ballerinas, og sandaler på H&M nå, og ikke bare de kjedelige sorte som vi alle har for mange par av allerede. Det jeg trengte var i hvert fall noe med litt mer farge, og mønster for å sprite opp sommergarderoben litt:-) Billige var de også, så det var et stort pluss for lommeboken. Ellers var det ikke mye annet som fikk bli med hjem, bare nødvendige ting til turen - såpe, solkrem og diverse. Nå har jeg handlet inn det vi trenger, og nå gjenstår bare den siste pakkingen! Begynner å kjenne sommerfuglene i magen nå, jeg har gledet meg så utrolig lenge til Italia - et land jeg har ønsket å besøke så lenge. Og nå er jeg så heldig å få besøke ikke bare en by, men minst 4-5 stykker.

AFFORDABLE SUMMER SHOES


Likes

Comments


​- SNAPCHAT & INSTAGRAM LATELY -

Sånn da har jeg runda SKAM, og har endelig tid til å oppdatere her inne igjen. Haha! Snakk om å bli helt oppslukt av en serie da. Nå som det ikke er flere episoder igjen kan jeg endelig begynne med ukens gjøremål, det er nemlig litt av hvert som skal fikses før avreise på onsdag. Jeg må inn til byen for å fikse et par småting, sende avgårde en pakke, vaske over her hjemme og begynne å pakke kofferten. Jeg tror jeg skal begynne med å finne frem antrekk til turen, og sette sammen noen kombinasjoner. Det er så gøy å pakke til ferie syns jeg, og planlegge hva jeg skal gå med. Vi snakkes senere i dag, nå skal jeg prøve å gjøre alt ferdig - og skvise inne ei litta treningsøkt sånn på tampen - mye pasta og gelato som venter de neste to ukene ikke sant! Legg meg gjerne til på instagram eller snapchat @ synnelivang - så kan du følge meg på turen til Italia. 


Likes

Comments


MY WARDROBE IS UP FOR SALE

Nå i helgen har jeg en skikkelig gjennomgang av klesskapet mitt, og alt som ikke brukes blir lagt ut for salg. Jeg skal snart ut å reise og da ønsker jeg selvfølgelig å fylle på litt, men før det må jeg nesten rydde litt plass og selge unna ting jeg ikke lenger bruker. Her ser dere et lite utvalg av noen av tingene som er lagt ut på finn, og hvis du går inn HER ser du en oversikt over alt jeg har lagt ut frem til nå. Det er bare å sende meg en mail om du ønsker å kjøpe noe, eller vil ha flere bilder:-) Følg også med for flere godbiter, jeg skal nemlig rydde i resten av samling etter en liten treningsøkt. 


Likes

Comments


Kanskje det man craver mest når gradestokken når nye høyder, og solen skinner på himmelen. Personlig syns jeg iskaffe er godt uansett, og det er noe jeg har laget utrolig mye av i det siste. Istedenfor å kjøpe det på farten anbefaler jeg å lage det til hjemme, for noe enklere enn dette finner du ikke. Alt du trenger er kaffe, isbiter, fløte og litt sukker. Mmm, å bruke fløte er absolutt det beste - det smaker himmelsk. Og istedenfor sukker kan man bruke sirup som er beregnet for kaffe, det er bare så godt. Litt bær ved siden av er både forfriskende og godt. Vi hadde så utrolig mye fløte og bær igjen etter besøk og den syttende, så nå blir det iskaffe hver dag fremover. Yumm! 

Hei forresten, og god søndag - har du noen planer for dagen? Jeg kan si så mye at jeg har grodd helt fast i sofaen, jeg har nemlig begynt å se på Skam, og gjett om jeg er hekta da. I går kveld suste jeg igjennom hele første sesong, og sesong 2 går ned på høykant i dag. Anbefaler virkelig den serien, men du må se et par episoder for å komme litt inn i det:-)

ICED COFFEE & BERRIES THIS SUNDAY


Likes

Comments


SATURDAY INSPIRATION

​God morgen fine, eller formiddag er det vell kanskje nå. Har du noen planer denne lørdagen? Jeg skal straks løpe avgårde til bussen, for nå venter enda en dag med jobb. Det er greit å få noen timer de få dagene jeg faktisk er hjemme, det er nemlig ikke mange dager igjen til Italia nå. På onsdag reiser vi avgårde, og første stopp blir Roma! Som jeg gleder meg til det. I dag har jeg ikke annet på planen enn å rydde her hjemme, planlegge resten av turen og kanskje begynne å tenke på antrekk og diverse jeg skal ha med meg på turen. Jeg ser virkelig frem til å pakke kofferten til Italia, med masse skjørt, fine ballerinas, hatter og store solbriller. Legger ved litt lørdagsinspirasjon, det trenger nemlig jeg litt påfyll av:-)


Likes

Comments


Det ble ikke mange timer på jobb i dag, plutselig tikket det inn en sms om jeg kunne starte litt senere - så da ble det enda noen rolige timer hjemme. Forsåvidt deilig å slappe litt av etter siste eksamen, selvom det er litt rart også. Jeg føler meg helt tom, rastløs og egentlig vet jeg ikke hva jeg skal fylle dagene med fram mot Italia på Onsdag. Nå som jeg har mer tid til overs er det en gyllen mulighet for å oppdatere dere litt mer. Jeg fikk en kommentar på at jeg kanskje ikke er så flink å variere, og det er jeg forsåvidt helt enig i - men det er ikke alltid tiden strekker til under eksamensperioden. Da gjør jeg det lettvint, og skriver bare om det jeg selv vil, samt knipser bilder av det som er lett tilgjengelig (og ryddig, haha). Jeg har jo bloggen for min egen del, men samtidig ønsker jeg jo å kunne inspirere dere. Så derfor lurer jeg på hva dere vil se mer av? Bare legg igjen ønsker og tips, så set du det kanskje her inne i tiden fremover:-)

WHAT WOULD YOU LIKE TO SEE MORE OF?


Likes

Comments


For en behagelig morgen dette har vært, med noen kopper kaffe, et par episoder av The real housewives på tv og en oppdatering av alle sosiale medier som jeg ikke har hatt tid til den siste tiden. Det er så deilig å vite at jeg ikke skal lese, men jeg kan disponere dagen akkurat sånn jeg vil:-) Åvell, nesten da - jeg skal gjøre meg klar for jobb nå straks, der skal jeg tilbringe resten av dagen. Leiligheten trenger også en liten oppfrisker, så jeg veksler litt på å slappe av, rydde og vaske. Det skal bli deilig å få shinet opp alle rommene igjen, endelig har jeg tid til det. Alt husarbeidet må alltid vente i eksamensperioden, og nå er det mye å ta igjen for å si det sånn.

LIVINGROOM DETAILS


Likes

Comments

1 34573 Neste