Livet er definitivt bedre på stranden. Bildet over er fra den super-søte strandleiligheten vår i San Diego, den var innredet med masse strandbilder, blå vegger og hadde et lag med sand på gulvene etter alle turene våre ned på stranden. Jeg savner å bare kunne stå opp, pakke strandbaggen, og rusle rett ned på en av de to strendene som lå på hver sin side av leiligheten. Surfing, bading og volleyball ble regelen mer enn unntaket, og skole ble nedprioritert for å spille ball helt til solen gikk ned om kveldene. Nå begynner jeg å kjenne skikkelig på savnet til utvekslingstiden, så da er det på sin plass med litt mimring og bildedryss fremover. Jeg tenkte i tillegg å lage noen praktiske innlegg rundt utvekslingen min, mine tanker rundt reisen, hvordan finne bolig, og tips til ting man kan gjøre der nede. Så det er bare å legge igjen en kommentar om det er noe akkurat du lurer på, så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan:-)

-

Life is better at the beach

-


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments


I går var jeg ute i den gamle leiligheten for å ta bilder av terrassen og den fine utsikten, til annonsen som skal legges ut i morgen. Jeg må si at jeg savner denne leiligheten veldig mye. Det er rart å flytte fra et sted med så fin utsikt, egen terrasse, og et veldig mye større areal enn den leiligheten jeg bor i nå i sentrum. Den nye leiligheten er veldig koselig, og jeg trives veldig med hvordan den har blitt med møblering og interiør - men en uteplass, det skulle jeg veldig gjerne hatt. Bare en liten balkong, så man kan nyte fine soldager (selvom de ikke dukker opp så ofte i Bergen).

Jeg har laget litt andre interiør-poster til dere som kommer ut i løpet av uken. Det har vært litt stille her i det siste, jeg har bare så mye å gjøre med skriving av bachelor, og lesing til eksamen. Akkurat nå sitter jeg dypt ned i tegning av tankekart om lederevalueringer, personlighet og konstruktiv ledelse. Spennende, men mye å lære seg når nesten all tid går til bacheloren. 

-

Look at that view

-


Likes

Comments


Her kommer et lite bildedryss fra stuen i den nye leiligheten. Ting begynner endelig å komme på plass, og nå er det kun noen småting som mangler før den er komplett. Et teppe under sofaen trengs, også skal jeg hente noen småting som speil og bilder som skal opp på veggene. Samt en større tv-benk, det er så deilig med litt ekstra lagringsplass til småting. Når man flytter merker man hvor mye ting man egentlig har, og jeg som til og med er ganske flink til å rydde opp i ny og ne.

Jeg er i hvert fall så fornøyd med hvordan stuen ser ut nå, det er skikkelig hjemmekoselig og helt min stil. I tillegg fikk vi evig masse blomster i innflytningsfesten i helgen, så hele stuen og kjøkkenet er dekorert med roser og tulipaner.-

My livingroom

-


Likes

Comments

Hei fine dere! Lenge siden sist. Nå har jeg faktisk ikke blogget, eller i det hele tatt lest blogger siden starten av oppholdet mitt i California for mange måneder siden. Det var bare så fantastisk deilig å nyte livet, og leve i skikkelig cali-stil, hvor alt jeg tenkte på var å komme meg fort nok ned til stranden, bade, surfe og spille volleyball. Det var en av de beste reisene i livet mitt, og med så mye å gjøre, og så mange fine nye mennesker å være med måtte bloggen bare nedprioriteres. Og etter endt opphold var det jul, og en hard tilværelse med bachelorjobbing og flytting - noe som har tatt opp store deler av tiden min i det siste. Men nå som hverdagen har blitt rutine igjen, og ting har falt litt mer på plass kjenner jeg at jeg savner å titte innom her. Det er også alltid gøy med ny leilighet, nytt interiør og inspirasjon, og selvfølgelig å dele det med dere :-) Siden veldig mange har spurt om utvekslingsoppholdet mitt også, tenkte jeg å skrive noen innlegg om mine tanker rundt reise og oppholdt, og dele masse bilder med dere fra turen. Det er så mye jeg enda ikke har vist her. Så det kommer nok til å gå i det samme som før, med litt hverdag, mote, masse interiør og reise. 

Likes

Comments

​Lokal tid: 09:30


I går tok vi turen ned til downtown, og sjekket ut både Hillcrest-og Gaslamp området. Ved førstnevnte finner du utrolig mye vintage, hyggelige cafeer, og en hel del people-watching. Det var utrolig kjekt å se en annen del av byen, for her vi bor er det bare strand, sol og surf - mens nede i downtown er det mye mer by. Derfra kjørte vi bort til Gaslamp, som er stedet der de kuleste klubbene ligger. Veldig gøy å dra hit på dagtid også, for her finner man mange fine restauranter, cafeer og fine bygninger. Denne delen minte meg faktisk veldig om New York, så det var litt gøy! Skal definitivt gå litt mer rundt her nede.Lunch-spotten var ikke akkurat den beste, jeg fikk verdens tørreste burger - men turen var hyggelig:-)Fine snupper!
Karoline har besøk av en venninne fra Norge i noen uker, så nå er den lille gruppen vår blitt til fem. Det er så koselig.


Likes

Comments


Jeg har brukt denne kjolen så mye på turen, den er så enkel, fin og har en skikkelig California-vibe. Elsker lette sommerkjoler! 

Nå har vi akkurat satt oss i bilen, og er på vei til Grand Canyon. Det skal bli skikkelig kult å se, på bilder ser det jo helt fantastisk ut. Utrolig glad for at vi har fått med oss vakre nasjonalparker også, og ikke bare storbyer (selvom det også har vært helt sinnsykt morsomt). ​WEARING

DRESS AMERICAN EAGLE
BAG SAINT LAURENT
SHOES STEVE MADDEN
SUNNIES RAYBAN
BRACELET HERMES

Likes

Comments


Hei blomster! De siste dagene har det ikke blitt så mye tid til å oppdatere, for vi gjør noe omtrent hele tiden - og jeg vil jo bruke mest mulig tid på å oppdage byene vi besøker. Jeg har så mye bilder fra San Francisco, Los Angeles, kjøreturen gjennom Yosemite og Death Valley, og Vegas. Eller, jeg har egentlig ikke så mye bilder fra Vegas, for jeg tok aldri med meg noe annet enn mobilkameraet (følg meg på snap @ synnelivang, her oppdaterer jeg mye hyppigere). Også har vi ikke gjort så mye annet enn å runde klubbene, ligge ved poolen, og sovet masse. Haha! En utrolig kul by da, som virkelig aldri sover. Vi jentene planlegger allerede en tur tilbake senere, både til Vegas og LA.Her kommer et lite bildedryss fra den ene dagen i San Francisco, og resten kommer senere :-) Nå må jeg gjøre meg klar, for det er straks avreise til Grand Canyon - som er vårt siste stopp før vi kjører tilbake til San Diego. 


Likes

Comments

Ikke det fineste været for å ta bilder ved Golden gate bridge i dag, men vi fikk da tatt noen. Håret på halv åtte, iskaldt og litt overskyet - men det gjorde vell litt av sjarmen med bildene. Kjempegøy å ha sett brune da, den er så vanvittig massiv. Vi blogges på senere, nå skal Chinatown utforskes, og resten av San Francisco.


Likes

Comments

​Lokal tid: 08:20


Follow me @ synnelivang

Her kommer litt snaps fra den siste tiden, både fra San Diego, Los Angeles og San Francisco. Det er skikkelig gøy å være på tur, og se litt mer av California. San Francisco er skikkelig fint, og så utrolig annerledes enn de andre byene jeg har vært i. Utrolig koselig, så jeg gleder meg til en dag til i denne byen. Nå skal vi snart avgårde til Golden Gate Bridge, og så får vi se hva resten av dagen bringer.


Likes

Comments