Header

Nye innlegg


Hei fine! Lenge siden sist igjen, alltid like mye å ta seg til. Skulle tro man fikk litt bedre tid nå som det er ferie, men så vil man jo nyte den til det fulle - og bare gjøre alle de fine tingene man kanskje ikke har like mye tid til ellers i en hektisk studiehverdag.

Prøver å nye sommerdagene til det fulle nå, og være med familie og venner hele tiden. Før jeg reiste hjem til Tønsberg hadde jeg en koselig venninnemiddag på Olivia i Bergen. Pasta, vin og prat i ett sett. Veldig trivelig!

Nå er jeg oppe i nord og besøker familie, ute på en øye hvor alt er stille og fredelig. Skikkelig idyllisk. Og så bærer det hjem til Tønsberg for å nyte mange uker til med sommerferie. Vi snakkes på snart, jeg har masse bilder å vise dere fra den siste tiden - har endelig vært litt flink til å knipse bilder igjen. Haha, på tide!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments


- ORANGE BOX DELIVERY ARE MY FAVORITE -

Endelig, disse har jeg ønsket meg i en hel liten evighet. Og en bedre unnskyldning for å klikke disse hjem enn fullført bachelor finnes vell ikke? Jeg syns i hvert fall at en A på avsluttende måtte feires på rett vis, med et par sko til sommeren. Ikke at vi har hatt så mye sommervær her i Bergen den siste måneden, det er tydeligvis regnrekord i juni måned. Ikke at det gjør noe, for nå ligger jeg rett ut med sykdom og brudd i fingeren - snakk om flaks, og å få alt på en gang. Jeg har vært nede for telling i en hel uke nå, og det ser ikke ut til at det vil gi seg med det første. Gleder meg til å bli frisk, til sol, bruke de nye sandalene, jobbe igjen, og reise hjem på ferie.


Likes

Comments


Mitt nye yndlingsbilde for tiden, som jeg nettopp har hengt opp på soverommet. Syns det gjorde seg veldig fint der. Titter egentlig bare innom for å ønske dere en god helg. Min fredag skal tilbringes hjemme, en rolig fredag med god mat og litt rødvin på en ellers regntung dag. Jeg var litt uheldig her om dagen og brakk fingeren min, så jeg orker ikke så mye annet enn å kose meg i sofakroken med en god serie. Hvis du har noen serietips, kom gjerne med de - trenger noe nytt å se på.


Likes

Comments


- LIVINGROOM -

Nå er endelig stuen nesten helt ferdig, og jeg må si at det gjorde ganske mye å få inn et fint teppe i sofakroken. I tillegg har jeg fått opp et bilde over spisegruppen, og solgt vitrineskapet hvor det skal komme et hyllesystem istedenfor. Tror det blir skikkelig bra. Det er så gøy med litt nytt interiør, og ikke minst å se hvor lite som skal til for å skape en stor forandring i hjemmet.


Likes

Comments


Hei blomster! Lenge siden sist. Jeg har vært så opptatt med bachelor, skole og jobb i det siste at jeg ikke har fått tid til å oppdatere noe på denne fronten. Jeg lovet jo bilder fra utvekslingen, og litt hyppigere blogginnlegg. Men sånn ble det ikke. Nå har jeg derimot sommerferie, og har endelig litt tid til overs. Bacheloren gikk bra, jeg avsluttet skolegangen på psykologisk-fakultet med en A, og er nå klar for et nytt og spennende eventyr mot master. Jeg slenger med litt bilder fra roadtripen, og ferien i California, og oppdaterer litt mer i morgen. Natta! 


Likes

Comments


I går var jeg ute i den gamle leiligheten for å ta bilder av terrassen og den fine utsikten, til annonsen som skal legges ut i morgen. Jeg må si at jeg savner denne leiligheten veldig mye. Det er rart å flytte fra et sted med så fin utsikt, egen terrasse, og et veldig mye større areal enn den leiligheten jeg bor i nå i sentrum. Den nye leiligheten er veldig koselig, og jeg trives veldig med hvordan den har blitt med møblering og interiør - men en uteplass, det skulle jeg veldig gjerne hatt. Bare en liten balkong, så man kan nyte fine soldager (selvom de ikke dukker opp så ofte i Bergen).

Jeg har laget litt andre interiør-poster til dere som kommer ut i løpet av uken. Det har vært litt stille her i det siste, jeg har bare så mye å gjøre med skriving av bachelor, og lesing til eksamen. Akkurat nå sitter jeg dypt ned i tegning av tankekart om lederevalueringer, personlighet og konstruktiv ledelse. Spennende, men mye å lære seg når nesten all tid går til bacheloren. 

-

Look at that view

-


Likes

Comments


Her kommer et lite bildedryss fra stuen i den nye leiligheten. Ting begynner endelig å komme på plass, og nå er det kun noen småting som mangler før den er komplett. Et teppe under sofaen trengs, også skal jeg hente noen småting som speil og bilder som skal opp på veggene. Samt en større tv-benk, det er så deilig med litt ekstra lagringsplass til småting. Når man flytter merker man hvor mye ting man egentlig har, og jeg som til og med er ganske flink til å rydde opp i ny og ne.

Jeg er i hvert fall så fornøyd med hvordan stuen ser ut nå, det er skikkelig hjemmekoselig og helt min stil. I tillegg fikk vi evig masse blomster i innflytningsfesten i helgen, så hele stuen og kjøkkenet er dekorert med roser og tulipaner.-

My livingroom

-


Likes

Comments

Hei fine dere! Lenge siden sist. Nå har jeg faktisk ikke blogget, eller i det hele tatt lest blogger siden starten av oppholdet mitt i California for mange måneder siden. Det var bare så fantastisk deilig å nyte livet, og leve i skikkelig cali-stil, hvor alt jeg tenkte på var å komme meg fort nok ned til stranden, bade, surfe og spille volleyball. Det var en av de beste reisene i livet mitt, og med så mye å gjøre, og så mange fine nye mennesker å være med måtte bloggen bare nedprioriteres. Og etter endt opphold var det jul, og en hard tilværelse med bachelorjobbing og flytting - noe som har tatt opp store deler av tiden min i det siste. Men nå som hverdagen har blitt rutine igjen, og ting har falt litt mer på plass kjenner jeg at jeg savner å titte innom her. Det er også alltid gøy med ny leilighet, nytt interiør og inspirasjon, og selvfølgelig å dele det med dere :-) Siden veldig mange har spurt om utvekslingsoppholdet mitt også, tenkte jeg å skrive noen innlegg om mine tanker rundt reise og oppholdt, og dele masse bilder med dere fra turen. Det er så mye jeg enda ikke har vist her. Så det kommer nok til å gå i det samme som før, med litt hverdag, mote, masse interiør og reise. 

Likes

Comments

​Lokal tid: 09:30


I går tok vi turen ned til downtown, og sjekket ut både Hillcrest-og Gaslamp området. Ved førstnevnte finner du utrolig mye vintage, hyggelige cafeer, og en hel del people-watching. Det var utrolig kjekt å se en annen del av byen, for her vi bor er det bare strand, sol og surf - mens nede i downtown er det mye mer by. Derfra kjørte vi bort til Gaslamp, som er stedet der de kuleste klubbene ligger. Veldig gøy å dra hit på dagtid også, for her finner man mange fine restauranter, cafeer og fine bygninger. Denne delen minte meg faktisk veldig om New York, så det var litt gøy! Skal definitivt gå litt mer rundt her nede.Lunch-spotten var ikke akkurat den beste, jeg fikk verdens tørreste burger - men turen var hyggelig:-)Fine snupper!
Karoline har besøk av en venninne fra Norge i noen uker, så nå er den lille gruppen vår blitt til fem. Det er så koselig.


Likes

Comments