ALLMÄNT

Medan Magnus varit ute på afterwork har jag tagit mig ett långt bad med serier, tända ljus, inpackningar och bara tagit hand om mig själv. Imorgon väntas jobb klockan 7 så nu ska jag försöka sova! Godnatt på er

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

ALLMÄNT

Eftersom Magnus jobbar helger så har vi ofta myskvällar på helgerna istället, idag myste vi till det med baguetter och donuts då vi åt en sen lunch tidigare. Vi båda var lediga idag så igår var Tobias här och drack lite gott med oss vilket resulterade en slapp fredag.

Nu ska vi sätta oss framför serier, ha en fin fredag!

Likes

Comments

ALLMÄNT

Godmorgon! Jag ligger i soffan och kollar Greys Anatomy med en god frukost. Magnus är på jobbet men slutar snart, då ska vi fixa adressändring! Jag har lyckats dra på mig en förkylning igen så jag är hemma och kurerar mig, men det är skönt att få vara ensam och bo in sig i lägenheten. :-)

Likes

Comments

ALLMÄNT

Då jag är förkyld så valde jag att stanna hemma nu under midsommar istället för att åka till landet och fira med släkten. Magnus jobbar idag så vi stannade hemma igår och grillade och åt middag på balkongen. Sedan la vi oss i soffan och kollade Orange is the new black. Blev en lugn och mysig midsommar för vår del men det var bara skönt!

Idag ska jag fortsätta packa, vi får nycklarna om 6 dagar så det är dags att packa det sista! Längtar :-)

Likes

Comments

INREDNING

Igår var vi på Ikea och köpte matbord, byrå till hallen och sängbord. Vi köpte även lite mer köksgrejer! Nu är det en vecka kvar till vi får nyckeln i handen och jag är så exalterad. Nu ska vi bara köpa det sista - tv bänk, skrivbord samt skrivbordsstol sedan är vi så gott som klara!

Likes

Comments

​TUSEN TACK TILL ALLA SOM VAR MED PÅ MIN STORA DAG <33

Likes

Comments

Den 4 februari tog jag mitt efterlängtade körkort. Att ta körkort är inte något som går över en natt och det är mycket tid som krävs från din sida. Dock tänkte jag nu tipsa om en app som jag använde mig utav när jag tog mitt körkort, och som hjälpte mig väldigt mycket!

Appen heter Ta körkort och kostar 150 kronor. Den ger dig möjlighet att plugga på körkortsteorin var du än befinner dig. Den ger dig möjlighet att läsa varje kapitel i teoriboken var för sig för att sedan svara på frågor om det du precis läst, vilket gör att du inte blandar ihop allting. Sedan ger den dig möjlighet att göra delprov för att sedan göra huvudprovet som är som det riktiga teoriprovet!

Du har även en checklista där du kan bocka av allt du gjort och se vad du har kvar till du har ditt körkort i handen vilket jag tycker är super smidigt! Appen hjälpte mig mycket mer än vad Elevcentralen gjorde, men jag kombinerade båda för att lära mig så mycket som möjligt och jag klarade teoriprovet på första försöket med en stor marginal!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw