OKATEGORISERAT

"Det jag har lärt mig är att lyckan är ett pussel och jakten går ut på att finna pusselbitarna. Jag har hittat ett par bitar som gjort att jag inte längre är en olycklig person som ibland mår bra, utan en lycklig person som ibland inte mår så bra. Förstår du skillnaden?" 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

ALLMÄNT

Ikväll jobbar Magnus sent så jag har en egenkväll hemma framför tvn med ett glas vin i handen. Har även hunnit med att både tvätta och diska så det är rent och fint här hemma, det är tråkigt att göra men så himla skönt när det är gjort! 

Jag passar faktiskt på att titta på PLL nu när jag är ensam, har inte sett det på så länge så ska komma ikapp nu tänkte jag. Det är skönt att ha en serie man kan kolla på utan den andre också, vi kollar Orange is the new black tillsammans och det får absolut ingen av oss titta på själv! Hur som helst ska jag sitta här uppkrupen i soffan till dess att min man kommer hem och kramas. :-) Ha en fin kväll! 


Likes

Comments

ALLMÄNT

Idag har vi varit iväg på shoppingrunda i stan, mitt mission var att hitta nytt smink men jag hittar i vanlig ordning ingenting så jag gick faktiskt hem och klickade hem nytt smink från Cocopanda istället. :-) Magnus hittade dock lite kläder och sedan passade vi på att köpa hem lite gott att äta. 

Likes

Comments

ALLMÄNT

Jag tittar på dig och kan inte göra annat än att le. Jag är så lyckligt lottad som får vakna upp bredvid dig varje morgon och somna i din famn varje kväll. Att få ha någon som står vid min sida och alltid finns där för mig. Någon som tror på mig och lyfter mig till nya höjder, någon som fått mig att känna mig hundra gånger säkrare på mig själv. Att ha någon att älska och spendera alla sina dagar ihop med, det är att vara lyckligt lottad. Fan, vad jag älskar dig.

Likes

Comments

ALLMÄNT

Medan Magnus varit ute på afterwork har jag tagit mig ett långt bad med serier, tända ljus, inpackningar och bara tagit hand om mig själv. Imorgon väntas jobb klockan 7 så nu ska jag försöka sova! Godnatt på er

Likes

Comments

ALLMÄNT

Eftersom Magnus jobbar helger så har vi ofta myskvällar på helgerna istället, idag myste vi till det med baguetter och donuts då vi åt en sen lunch tidigare. Vi båda var lediga idag så igår var Tobias här och drack lite gott med oss vilket resulterade en slapp fredag.

Nu ska vi sätta oss framför serier, ha en fin fredag!

Likes

Comments

ALLMÄNT

Godmorgon! Jag ligger i soffan och kollar Greys Anatomy med en god frukost. Magnus är på jobbet men slutar snart, då ska vi fixa adressändring! Jag har lyckats dra på mig en förkylning igen så jag är hemma och kurerar mig, men det är skönt att få vara ensam och bo in sig i lägenheten. :-)

Likes

Comments


Better Blogging Nouw