View tracker

INREDNING

Nu börjar vi äntligen få ordning på vårt vardagsrum! I onsdags fick vi våra nya fönster i onsdags och wow vilket lyft! :-) Vi blev så glada så vi passade på att fixa ordning resten, och börjar verkligen gilla det nu. Pippisarna är även hemma igen så nu är familjen komplett, livet är alltså bra just nu.

Likes

Comments

View tracker

MATLAGNING

Idag testade jag på en middag med enbart ingredienser från växtriket, och alltså mmm. Skulle kunna leva på detta, så gott! Jag kan lova att det smakar godare än det ser ut. :-)

Likes

Comments

View tracker

ALLMÄNT

På måndag börjar jag plugga så jag kämpar nu med att vända mitt dygn. Idag gick jag upp 07.30 och har suttit framför youtube med en kopp kaffe medan pippisarna flugit omkring runt mig. Magnus ligger fortfarande och sover då han ska jobba idag, men jag ska snart in och krama honom lite innan han åker iväg. Sedan ska jag träffa Tindra senare i eftermiddag. :-)

Likes

Comments

INREDNING

Fick dessa ugglor av mamma i julklapp, de matchar mina uggel-lampor och ljuslyktor i sovrummet. Det är wall stickers så det är ingenting som gör märken på väggen, smart va? :-)

Likes

Comments

ALLMÄNT

Efter en heldag på Ikea ligger vi trötta i sängen med varsin smoothie framför Bron. Mixade snabbt ihop lite kvarg och frysta bär. Omnom :-)

Likes

Comments

INREDNING

Alltså jag gör om hemma HELA tiden. Nu vill jag ha det så simpelt som möjligt. Julen är bortplockad vilket är otroligt skönt, men det blev så mörkt i fönstret utan ljusstaken så jag flyttade dit ananaslampan och alltså hallå??? Varför har jag inte tänkt på det innan? Jag menar hela mitt kök pryds utav ananaser haha!

Nu ska jag fixa mig och sedan ska vi på lunch hos farmor.

Likes

Comments

ALLMÄNT

Bästa Therese! Jag fullkomligt älskar denna boken, den liksom säger allt jag själv känner. Orden går rakt in i hjärtat. Fick denna boken av mamma och pappa i julklapp, vilket faktiskt var den bästa julklappen i år. Har ni läst den? Vad tycker ni?

Jag har lyssnat på flera podcast avsnitt som Therese medverkat i och berättat om sin psykiska ohälsa under tiden jag varit sjukskriven nu. Det är så skönt att höra om någon som gått igenom samma sak som en själv. Men boken är så mycket bättre, den känns mer naken och ärlig.

Likes

Comments

MATLAGNING

Ett mål jag har för 2017 är att dra ner på mitt köttätande. Idag testade jag att göra någon form av vegetarisk carbonara, alltså utan bacon och la ner lite ruccola och babytomater. Riktigt enkel mat men ändå så gott! Har ni något bra tips på vegetariska recept?

Likes

Comments

Här kommer i vanlig ordning min lista för året, denna gång 2016 ;)

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - Det gjorde jag verkligen! Tog körkort, tatuerade mig, förlovade mig, tog studenten, flyttade hemifrån..

Hur har ditt 2016 varit? - Mitt år har varit väldigt upp och ner, jag har varit med om så mycket bra men det har samtidigt varit ett väldigt tungt år.

Blev du kär i år? - Ja, jag blir bara mer och mer kär i min kärlek <3

Vilket datum från 2016 kommer du aldrig glömma? - 4 februari när jag tog mitt körkort! Hade sovit i 3 timmar och vaknade sedan upp med 40 graders feber.. Lyckades ändå med uppkörningen och skakade så mycket att min körskollärare fick köra tillbaka hem, var som i chock haha!

Vad är din största framgång 2016? - Min största framgång är att jag tog studenten, jag hade planer på att hoppa av gymnasiet i 3an men jag klarade det!

Bästa köpet? - Köpte min första bil!!!

Vad spenderade du mest pengar på? - Lägenheten.. Hyra och inredning är inte billigt kan jag lova!

Gjorde någonting dig riktigt glad? - Ja verkligen, alla fina människor jag omringat mig med detta år.

Vilka sånger kommer påminna dig om 2016? - Oj.. The Hills - The weekend, Runaway (U & I) - Galantis (vår utspringslåt), Don't let me down - The Chainsmokers, Fyll upp mitt glas nu . Ana Diaz

Vem har du umgåtts med mest? - Magnus.

Har du haft ett förhållande under 2016? - Ja!

Vart reste du under 2016? - Till Londooooon :-)

Är det något du saknat år 2016 och vill ha 2017? - Jag vill må bättre under 2017.

Vad gjorde du på din födelsedag? - Var nyopererad så jag låg hemma i soffan och åt glass, haha

Finns det någonting som skulle gjort ditt år bättre? - Att slippa utmattningen och alla panikattacker hade gjort mitt år mycket bättre..

Vem saknade du? - I år fick jag reda på att en människa som stått mig väldigt nära tidigare gått bort. Jag skulle inte säga att jag saknar honom i mitt liv, men jag saknar honom i livet. Saknar även Casper som vi var tvungna att avliva för ett tag sedan.

De bästa nya människorna du träffade? - Emma, Joel, Peter, Mikey. Har träffat så otroligt många nya människor detta året. Så glad :-)

Vad vill du säga till dig själv inför 2017? - Ta vara på de du har, för imorgon kanske det inte finns kvar. Livet är så jävla kort, NJUT.

Likes

Comments

INREDNING

Alltså HELLO. Kan vi ta ett moment to appreciate vår nya matta vi fyndade på Rusta för halva priset - 299(!!!) kronor? Har så länge suktat efter den liknande på Ellos men den ligger ju på 2000:- vilket är ett rätt saftigt pris. När jag då råkade snubbla på denna mattan på Rusta kunde jag bara inte låta bli, och vi är så nöjda!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw