View tracker

ALLMÄNT

Min farmor kan hon :-) Första december får jag alltid en present av henne samt en chokladkalender. I år fick jag en julkula med tre små duschtvålar från YR. Jag älskar detta märke, de känns så himla lyxiga. Jag har även större förpackningar i badrumsskåpet som jag tar fram när jag vill lyxa till det ibland. Nu kan jag lyxa till det hela december ut. ;-)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

ALLMÄNT

Idag har jag haft en mamma-dotter dag. Vi har gått runt i stan och shoppat lite samt ätit lunch. Hittade ännu en julklapp till Magnus och även en första december klapp till honom. Men inatt sover jag hos mamma och pappa, så nu sitter vi och kollar på film och dricker te.

Likes

Comments

View tracker

INREDNING

Man välkomnas av detta gulliga tomte-par i hallen. Älskar denna!

Byrån i hallen.

Köksbänken pryds av en liten tomte med en mini-julstjärna. :-)

Adventsljus på köksbordet.

Köksfönstret.

Gästrummet.

Sovrummet.

Fåglarnas bänk i vardagsrummet...

...och sist men inte minst vår fina julstjärna i vardagsrummet!

Likes

Comments

Likes

Comments

SKRIVSAMLINGAR

Den 3 juni tog jag studenten. Det var den bästa dagen i mitt liv, inte bara för att jag var klar med skolan och firade min frihet utan också för att jag hade så mycket som väntade efter. Jag skulle börja jobba 3 dagar senare, och vår lägenhet skulle snart stå tom och redo för att fyllas med våra saker. Resten av juni månad gick åt till att jobba och shoppa inredning och nya möbler. Dagarna gick, jag var på jobbet klockan 7 varje morgon och gick därifrån klockan 16 och pengarna trillade in på kontot en vecka innan inflyttning. Nu började allvaret!

Vi flyttade in den 1 juli, i samma veva hade jag varit förkyld i snart tre veckor och var jämt trött. En dag fick jag hjärtklappning på jobbet och blev så yr att jag trodde jag skulle svimma på plats. Jag ringde då vårdcentralen och beskrev mina symptom, utmattningssyndrom sa de och bokade in ett besök hos en specialist. Men de sa att jag kunde fortsätta jobba fram till mitt besök och det gjorde jag, men jag grät varje kväll innan jag gick och la mig och grät varje morgon då klockan ringde. Jag orkade inte mer.

En helg hade vi två vänner över jag och Magnus. Vi drack drinkar, spelade beerpong, vi hade det så himla roligt tillsammans! På kvällen går vi och lägger oss jag och Magnus, då får jag ett tryck över bröstet, tårarna börjar rinna och jag får panik. Jag går fram och tillbaka i köket medan jag hyperventilerar och tårarna rinner ned för mina kinder. Ambulans kommer och vi pratar en stund, de säger att jag ska ringa vårdcentralen dagen efter och åker sedan därifrån.

Dagen efter händer samma sak igen. Men denna gång svartnar det för mina ögon och jag kastar ett glas på Magnus, följt av en vattenkanna och sedan får han ett slag. Sedan sätter jag mig i soffan och hyperventilerar så jag skakar. Även den kvällen tillkallas ambulans och denna gången tar de med mig till akuten. Jag får lugnande/sömntabletter med mig hem och de skickar en remiss till min läkare på vårdcentralen där de förklarar att jag behöver en omedelbar sjukskrivning. Den 8 augusti blir jag sjukskriven för ångest. Idag, tre månader senare är jag fortfarande sjukskriven, men nu för både ångest och depression.

När jag mådde som sämst så började jag konsumera en stor mängd alkohol. Jag kunde sova fram till klockan 15 för att sedan gå upp och ta ett glas vin, följt av ett till. Jag var ute på krogen en hel del, och kunde sova borta för att sedan åka hem, byta kläder och sedan åka tillbaka till krogen. Jag har missat att gratta mina vänner för att jag varit för full. Jag har struntat i planer för att jag varit bakfull. Det är hemskt när jag tänker efter nu i efterhand.

Den största frågan i mitt huvud är hur Magnus ens står ut med mig längre, för jag känner mig som världens sämsta flickvän. Ta mig inte fel nu, för jag älskar honom mer än något annat. Men han har fått utstå så mycket under denna tiden, allt ifrån slag och smällar till att jag packat mina väskor och ska lämna honom.

Efter en månad in i min sjukskrivning fick jag antidepressiva tabletter utskrivet, men dessa gjorde att jag inte bara stängde av mina negativa känslor utan även mina positiva. Jag slutade att älska människan som jag egentligen älskar över allt annat och det gjorde mig så rädd. Jag vill inte sluta älska honom. Jag vill inte att han ska behöva känna sig värdelös och oälskad, och jag vill inte att han ska behöva se mig packa mina saker och säga att jag ska flytta ifrån honom igen. Varför kan jag inte bara få må bra och vara den glada och positiva tjejen som han träffade och blev kär i igen?

Jag vill inte leva, men jag vill heller inte dö.

Likes

Comments

INREDNING

Här är vårt sovrum! Det är ganska litet men jag tycker det är otroligt mysigt. :-) Här inne har jag även mitt sminkbord i min egna lilla hörna. Ber om ursäkt för den gula påsen bakom dörren dock, men det är fullt med julklappar där bakom haha!

Mina favoriter här inne är helt klart våra sammetsgardiner, våra uggel-lampor och kaktusvasen.

Likes

Comments

INREDNING

Här har vi världens coolaste, eller fulaste kaktus beroende på hur man ser det. Jag fick den av mamma och jag verkligen älskar den! Vi har den ståendes på tv-bänken tillsammans med lite ljus, och en minnesbok för Magnus tränare som gick bort. En utav de finaste sakerna i vår lägenhet. Den runda bollen är egentligen en lampskärm, men dumma jag trodde att själva lampan skulle vara med i paketet vilket den inte var.. Så det får helt enkelt vara en ljuslykta så länge haha!

Likes

Comments

ALLMÄNT

Idag har jag äntligen hämtat ut pappas present! Några dagar för sent bara.. Jag hade nämligen beställt lite "hemma-spa" grejer till honom. Jag tänkte att han behöver koppla av lite mitt i all jobbstress så jag köpte bland annat antistress-badsalt och lite annat smått och gott. Hoppas han blir nöjd, fars dag handlar ju trots allt om att visa uppskattning, så jag tyckte att denna present passade perfekt! Min pappa tar gärna ett varmt bad så tror att det kommer uppskattas. :-)

Likes

Comments