INREDNING

På lördag smäller det.. Då flyttar vi nämligen till vår nya lägenhet! Jag längtar så mycket. Bredvid ser ni en planritning på hur lägenheten ser ut. En stor uteplats, klädkammare, tvättmaskin & torktumlare i lägenheten plus kök och vardagsrum som sitter ihop. Denna lägenheten har alltså allt som jag önskar. Att byggnaden enbart är 3 år gammal är också ett stort plus i kanten. Tror att vi kommer trivas så bra! Dessutom bor vi nära Slottskogen så det kommer bli många mysiga promenader i sommar. :-)

Likes

Comments

INREDNING

Alla bilder är lånade från lanfast.se

Här är hela vår lägenhet! Som ni säkert förstår är den nu ute till försäljning vilket betyder att vi ska flytta. Samtidigt som det känns så tråkigt att lämna sin första lägenhet så är vi himla glada, för vi har fått en nybyggd lägenhet på 2rok! Ska bli så roligt att få inreda på nytt, och denna gång i en ny och fräsch bostad. Vår nuvarande har ju faktiskt några år på nacken. Men här kan ni iallafall se hela lägenheten på bilder tagen av ett proffs. :-)

Likes

Comments

SKRIVSAMLINGAR

Idag är det den 14 februari och du är närmare 50 mil ifrån mig. Ena stunden tycker jag synd om mig själv för att du inte är hemma på denna dag. Andra stunden skattar jag mig lycklig att jag får somna och vakna bredvid dig årets resterande dagar.

Dagen i ära finns du istället i mina tankar. Jag tänker på hur stolt jag är över dig, och över oss. Det är så mäktigt allting. Att vi råkade slås ihop på krogen den där sommarkvällen för snart två år sedan. Att du idag inte längre är den där killen som är bekant med min vän, killen som la sin cigarett på askfatet framför mig och slog sig ned vid vårt bord. Utan att du idag är min bästa vän, pojkvän, sambo och fästman. Tänk vilka vändningar livet kan ta så fort.

Jag är stolt över oss för att vi trots andras åsikter ändå står starka idag. Vi har vuxit något otroligt som personer under denna tid vi haft varandra bredvid. Särskilt du. Under tiden jag varit sjuk har du verkligen tagit ett steg fram och visat dina vuxna sidor. Fan, vad jag är glad att jag haft dig vid min sida. Det är bara du som faktiskt har lyssnat och stöttat mig. Det är du som har varit vaken långa nätter för att hålla om mig när jag mått som sämst. Det är ingen annan som gjort det. Du är verkligen min bästa vän. Jag önskar att fler kunde se vilken fin och genuint snäll människa du verkligen är.

Det är så orättvist att du fått ta så mycket ont från andra för saker du inte gjort eller kunnat påverka. Att de inte lyssnar på dig när du försöker uttrycka dig och förklara. Att de försöker framställa dig som en dålig människa när du aldrig gjort något ont från första början.

Jag är så glad att jag får spendera mitt liv tillsammans med dig. Du är världens bästa vän och fästman, och du kommer även att bli världens bästa pappa i framtiden. Jag älskar dig. Det är vi två mot världen, alltid.

Likes

Comments

OKATEGORISERAT

"The love of my life is turning to anonymous, so now you're a stranger that I don't wanna miss."

Likes

Comments

INREDNING

Nu börjar vi äntligen få ordning på vårt vardagsrum! I onsdags fick vi våra nya fönster i onsdags och wow vilket lyft! :-) Vi blev så glada så vi passade på att fixa ordning resten, och börjar verkligen gilla det nu. Pippisarna är även hemma igen så nu är familjen komplett, livet är alltså bra just nu.

Likes

Comments

MATLAGNING

Idag testade jag på en middag med enbart ingredienser från växtriket, och alltså mmm. Skulle kunna leva på detta, så gott! Jag kan lova att det smakar godare än det ser ut. :-)

Likes

Comments

ALLMÄNT

På måndag börjar jag plugga så jag kämpar nu med att vända mitt dygn. Idag gick jag upp 07.30 och har suttit framför youtube med en kopp kaffe medan pippisarna flugit omkring runt mig. Magnus ligger fortfarande och sover då han ska jobba idag, men jag ska snart in och krama honom lite innan han åker iväg. Sedan ska jag träffa Tindra senare i eftermiddag. :-)

Likes

Comments

INREDNING

Fick dessa ugglor av mamma i julklapp, de matchar mina uggel-lampor och ljuslyktor i sovrummet. Det är wall stickers så det är ingenting som gör märken på väggen, smart va? :-)

Likes

Comments

ALLMÄNT

Efter en heldag på Ikea ligger vi trötta i sängen med varsin smoothie framför Bron. Mixade snabbt ihop lite kvarg och frysta bär. Omnom :-)

Likes

Comments

YouTube
Susanne Stenbom

Mest lästa