Vardag, Träning & Hälsa

Godmorgon sötisar! Steg upp runt 06.20 för att ta Notorious ut på en promenad. Han är oftast riktigt tjurig på morgonen och vägrar gå längre än 20m, men idag lyckades jag få med mig honom på en 40min promenad. Hallelujah moment!

I skrivandes stund sitter jag med en kopp kaffe framför nyhetsmorgon och ska strax bege mig till kontoret. Dagen blir kort då jag har ett möte inbokat vid klockan 2. Ett möte som jag har en klump i magen för. Ett möte jag inte alls gått med på att boka. Jag vet att min omgivning vill mig väl, men att inte vara delaktig i ett beslut gör mig förbannad, så förbannad. För att inte avsluta dagen i ett dåligt flow tänkte jag göra något jag tycker om. Kanske ett yogapass eller en sväng till gymmet?

Puss och kram

Får aldrig nog av palmer och hav.

Stephanie💗

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardag

I takt med tekniken går framåt ökar även appar och sociala nätverk. Jag kommer ihåg som barn, vi spela spel på funplanet och chatta i olika ”rum”. Sedan kom Lunarstorm och wow!! Höjdpunkten på dagen var när mamma och pappa tillät mig en timme vid datorn. Även msn och playahead var något vi använde oss av. Idag, vart ska man börja? 1000 tals olika appar och sociala medier cirkulerar. Och i takt med mediernas växt ökar även vår press. Från att spela spel och chatta handlar det nu om vem som har mest likes, följare samt vara aktiv så mycket som möjligt. Helst på olika sociala media plattor.

Kanske är det något som går hand i hand med att allt fler yngre mår dåligt? Kanske behöver våra barn få vara barn. Ut och lek i skogen, sälj teckningar tillsammans med grannbarnen, tälta i trädgården, ät rostade mackor med marmelad och ett glas oboj. Släpp Ipaden eller mobilen för en stund och lev i nuet. Även vi vuxna måste bli bättre. Vad är vitsen med att gå på en middag med ett gäng om vi alla ändå sitter med huvudet klistrat i skärmen? Vad är meningen med att ha en privat ensamstund om det ändå ska delas i en story?
Vad är det vi egentligen söker? Bekräftelse, gemenskap eller tidsfördriv?

Summan av kardemumman. Jag använder sociala medier och tycker om att skriva, ladda upp bilder och inspirera andra människor. Samtidigt så hatar jag vad sociala medier kan göra med en och ens omgivning. Vi är alla unika och fina som vi är. Vårt värde sitter inte i antalet likes, läsare eller följare. Glöm inte bort dig själv ovh det vackra runtomkring. Det vackra livet utanför sociala medier. Det kan vara en simpel konversation mellan fyra ögon, en stund blickandes över havet eller en handskriven text. Att tänka framåt kan vara bra, men glöm fan inte nuet.

Stephanie💗

Likes

Comments

Vardag

Det är dom små sakerna i livet som kan betyda så mycket. Att vakna upp till en bukett blommor var den finaste starten jag kunde få på dagen. Gårdagens kväll som sluts i kaos är över. Nu blickar vi framåt mot en ny vecka.

Stephanie💗

Likes

Comments

Vardag, Tips, Träning & Hälsa

Efter frukost styrde vi bilen mot Dingli Cliffs för en hike. Första gången för mig, men definitivt inte den sista. Jag skulle kunna gå runt och njuta av naturen i all evighet. Vi promenerade runt på klipporna och ner mot havet för picknick. Vi hitta ett drömnäste med två stenar i solen som vi satte oss på.

Vad jag insåg under vår promenad var hur jäkla uppe man är i allt annat. Att man faktiskt glömmer bort hur härligt det är runtomkring sig. Istället för sitta limmade framför telefonen och sociala medier så prata vi med varandra och hade en magisk utsikt att blicka över. Att stanna upp och faktiskt se mig omkring var ett uppvak för mig. Att faktiskt ta sig tid att lyssna på havet och fåglarna som kvittra istället för att vara uppe i tredje världskriget som pågår i mitt huvud. Det var så jäkla härligt att känns sig så löjligt mycket Carpe Diem. Mycket bättre söndag än såhär blir det inte.

Stephanie💗

Likes

Comments

Vardag

Gårdagens kväll med C var helt underbar. En god middag, vin och massvis med snack. Det är så lätt att man blir i ett med vardagen och tar varandra för givet, men stunder som dessa känner jag mig nykär. Ja, jag vet att han är den rätta då jag aldrig känt så mycket kärlek och kemi med en person tidigare. En ganska läskig men härlig känsla.

Ett par koppar kaffe för att vakna till liv innan jag börjar förbereda för vår picknick. Med sol och 19 grader ute kan det inte bli en mycket bättre dag för picknick och promenad.

Me, myself and I.

Stephanie💗

Likes

Comments

Vardag, Träning & Hälsa

Godmorgon finisar! Blev uppdragen ur sängen 06.15 imorse... På en lördag!!! Ja, jag kan ju inte sägs något annat än att jag älskar min sambo när jag kliver upp innan 09 på en helgdag haha. Nåväl upp kom jag och ut på min första löprunda på 7 månader. 25 min senare och lite mer än 4km får man väl vara ganska stolt över sig själv. Att jag ens lyckades springa utan att få en sprängandes huvudvärk var en stor vinst i sig. Min lilla kropp var redan ganska mör efter gårdagens boxningspass, men med en stor grötfrukost efter är jag på banan igen. Träningen får mig verkligen att må så bra och för att orka träna krävs det också mer mat vilket jag jobbar stenhårt med.

Resten av morgonen tänkte jag ta det piano framför nyhetsmorgon med en balja kaffe. Därefter rullar dagen vidare med lite fix här hemma och förhoppningsvis kan jag få en drop in tid till frisören för att färga min utväxt. Ikväll kör vi på en date night med middag på Naar. Längesen sist så det ska bli riktigt mysigt. Har ni några roliga planer för helgen? Kramis

Solen steg upp under vår runda. Magiskt.

Hur fina är inte mina boxningshandskar? Jag älskar guld❤️

Stephanie💗

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon sötisar, fredaaag och helgen väntar runt hörnan, underbart är bara förnamnet! Har precis ätit en god frukost på kontoret och är på härligt bra humör idag. Ett par timmars jobb kvar innan jag tar helg. I eftermiddag har jag cbt samt boxning på schemat. Kvällen blir nog relativt lugn med middag och film då Chris har jobb och träning tidigt imorgon. Har ni några roliga helgplaner? Jag har lite gott och blandat planerat på agendan och säkerligen kommer något mer att dyka upp, men so far ser det ut såhär,

Kramis

Stephanie💗

Likes

Comments

Vardag

Hej sötisar! Sitter i skrivandes stund och väntar på min sambo som gör sin årliga MRI Scan för boxningslicensen. Tycker det är bra att dom gör en scan per år med tanke på vad en boxare faktiskt utsätter sig för. Jag ger honom full support i hans karriär och det är ju hans jobb, men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte oroa mig. Varje fight har jag mer eller mindre en hjärtattack... ni kan se vi hoppa, skrika och nästan slita av mig håret av nervositet, haha!

Tilllbaka till rubriken, så var jag och fixade mina naglar under lunchen. Det blev en rosé silvrig metallic blandning. Väldigt olikt mig då jag oftast kör på olika röda nyanser, men alltid kul med något nytt.
Förhoppningsvis är vi klara snart så jag kan åka hem och ta ut Notorious på en promenad och laga middag.

Kramis

Stephanie💗

Likes

Comments

Vardag

Min morgon med mobilkameran. Älskade medelhavsön, mitt hem.

Stephanie💗

Likes

Comments

Vardag, Mat & Recept

Onsdag och halvvägs genom veckan, jezuz vad tiden flyger fram! Min dag startade med ett möte i följd av jobb. Inte mycket mer spännande än så. Jag gillar dock verkligen värt kontor som är uppdelat på 4 olika plan med en takterass som blickar ut över vattnet och Valletta. Förutom en bra arbetsmiljö så tar företaget väldigt väl hand om oss. I Mars åker vi alla iväg på en skidresa till Schweiz!!! Ja mycket bättre arbetsplats än så blir nog väldigt svårt att hitta.

Nu är jag precis hemkommen från matbutiken och vilar på soffan. Chris har träning till 17.30 och därefter åker vi till sjukhuset då jag har jag ett läkarbesök inbokat. Förhoppningsvis lyckas de få ut blod idag.

Dagens face och sushi

Stephanie💗

Likes

Comments