​Hejsan.
Jag har suttit och funderat ett bra tag på om jag ska byta blogg portal, och jag har nu bestämt mig att jag ska ge det ett försök.
Nytt år, ny bloggportal. 
För jag känner att man kan inte komma någonstans längre på nouw. Jag har liksom fastnat i både designen och även i själva bloggandet. Jag finner ingen inspiration här längre då det inte händer något nytt känns det som.

Så jag ska nu sätta mig och fixa iordning den nya blogg sidan, och sedan så läger jag upp ett inlägg med all information som behövs! Så vi hörs en sista gång senare!

Likes

Comments

Gjorde du något 2015 som du aldrig gjort förut? Jag stod upp för mig själv. Trodde aldrig jag skulle våga göra det.
Vilket datum från år 2015 kommer du alltid att minnas? 8 Januari,18 Juli & 25 december. Men jag har så många dagar jag inte vet datum på som jag aldrig kommer glömma. Som t.ex. midsommar, trippen till Elmia osv
Vilka länder besökte du? Sverige ofc eftersom att jag lever här, och det land jag kommer på är Thailand som skedde över jul och nyår.
Bästa köpet? Ärligt talat vet jag inte. tror inte jag köpte något som var såhär super bra, jag har mest fått de saker som är "bäst" men det var ju inte frågan så jag vet inte.
Gjorde någonting dig riktigt glad? Det finns en sak som gjorde mig så otroligt glad. Det var att min finaste syster fick stå bredvid den hon älskar och säga ja. Och jag har nog aldrig varit så glad i hela mitt som just då. Hon var så lycklig just då och det finns inget som kan slå den kännslan att se henne så glad.

Vad önskar du att du gjort mer? La ner min tid på skolan, och det ska jag verkligen gör nu. Det är liksom 1 och 1 halv år kvar sen så tar jag studenten.
Vad önskar du att du gjort mindre? La ner så mycket energi på människor och saker som inte alls förkänade det.
Favoritprogram på TV? Jag kollade/kollar ytterst sällan på tv men en serie jag kollade på var American Horror Story, så får väll säga den tror jag.
Bästa boken du läste i år? Haha bok? Jag vet faktikst inte när jag läste ut en hel bok senast haha😳
Största musikaliska upptäckten? Att Country musik faktiskt inte är så dåligt som jag trodde. Och det har jag Carl att tacka hehe.
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag var så mycket gladare, och det är pga alla fina människor jag hade runt omkring mig under urets gång. Och jag hoppas att dem finns runt mig i år igen.

Vad spenderade du mest pengar på? MAAAAAAAAAAAAAAT😍
Vilken är din största insikt under 2015? Om jag förstått vad insikt är så måste jag nog säga att människor inte är så äkta som dem påstår att dem är tyvärr.
Vad är du peppad för inför nästa år?
Att kunna ha nya mål på mig själv, och att kunna uppleva minnen som jag gjorde under 2015.

Likes

Comments

08.01.2014 var datumet vi fick säga vårt sista farväl, när du låg där i kyrkan under locket på din kista som såg ut som att du låg på en gigantisk säng!
Alla saknar dig & tänker på dig!
Vi ska ses igen jag lovar!

Likes

Comments

Godnatt måste jag nästan säga nu eftersom att det är mitt i natten, men jag ska inte lägga mig på ett tag för måste vara trött så jag kan försöka få mig till att sova lite längre än till 10 över 7 då jag vaknade idag...

Men jag ligger iallafall just nu i Carls säng och har det mysigt, men jag skrev innan att ni skulle få ett llitet inlägg med bilder och lite sådant på vad som hände under min resa och tiden jag var borta så det kommer här nedan.

Som ni fattar så och vet så åkte jag till Carl igår, och det blev sedan att åka till Rockneby och när vi var där så åkte vi skridskor. Sjukt vad längesedan det var man stod på ett par skridskor, men det gick bra förutom att det var så jävla kallt så jag inte kände mina fötter tillslut och gick av isen.
Men det var sjukt trevlig och framför allt sjukt kul att träffa alla saknade vänner man inte sett sedan man åkte.

Vet ej när jag lägger mig men vi säger som sagt godnatt så hörs vi senare.
PUSS S!

Likes

Comments

​Hejsan på er.
Det är runt 3 veckor sedan ni hörde något från mig nu, och anledningen till det är att min mobil fukkade medans jag var nere i Thailand. Men nu så ska jag ta tag i det igen då jag har både mobil och  datorn tillgängligt. 

Men jag kom hem igår mellan 4-5 tiden. Och när jag anlände till Kalmar så kom min fina Lollo och mötte upp mig, har aldrig varit så glad att se henne innan. Sjukt vad jag saknat henne. Så det var mysigt, och en bra start på sin hemkomst. 
Idag är planerna att packa upp det sista och sedan börja packa igen det som ska med till Carl, då jag åker dit i eftermiddag, och åker hem runt den 13 skulle jag tro om allt går som planerat.

Men jag ska försöka slänga ihop ett inlägg med massa bilder på allt vi sett och gjort under tiden vi varit där nere i värmen.
Så vi hörs lite senare igen 
PUSS S

Likes

Comments

hejsan.
Som ni säkert fattat så är jag i Thailand med min familj.
Och nu är vi inne på dag 2/22. Det är ca 35 grader i luften men som tur är så blåser det lite.
Men hotellet är jätte fint. Poolen också men den är dock kan svin kall. Men jag är jätte kräsen när det kommer till vatten.
Men det största minuset till hotellet är att det bara finns internet i lobbyn, och det sträcker sig lite ut över Pool delen.

Men här är lite bilder som visar lite av hur hotellet, utsikten och det ser ut.
Då hörs vi senare eller imorgon!

Likes

Comments