Hey allesammen!

Dette er mit første opslag her på bloggen, så jeg tænkte jeg ville fortælle lidt om BySofieSoenderby


Hvordan startede det hele?

Til at starte med var det hele bare noget min kusine og jeg egenligt lavede en søndag eftermiddag, hvor vi solgte nogle smykker rundt omkring på facebook til et par forskellige folk, derefter besluttede vi os for at lave en instagram side, hvilket også blev den jeg har idag. Min kusine droppede derefter ud af det hvilket var forståeligt, og så gik det egenligt bare frem ad for mig.

Jeg begyndte at få flere og flere følgere, og kunne efterhånden også godt mærke at nu skulle det altså til at laves ordenligt, så jeg begyndte med nogle bedre billeder. Lige nu drømmer jeg om et nyt lækkert kamera til at tage endnu bedre billeder med!

Et lille tip fra mig er at holde godt øje med, Filippa Fjeldal, Julia Rosenkvist og Cornelia Pagh youtube kanaler, hvis du kunne tænke dig at få fingrene i et par af mine øreringe!

Men som i kan se er det gået sindssygt godt og jeg havde aldrig regnet med alle de følgere og alt den ros jeg får omkring det hele. Lige nu har jeg omkring 3000 følgere på hvad, 3 måneder tror jeg! Det syntes jeg er helt sindssygt!


Mine mest solgte!

Tassel: De mest solgte tassels må nok være de army, røde eller hvide.

Creoler x Tassel: Helt klart army med guld creoler.

Perletassel: Der er tre der er blevet solgt ekstra meget men de bedst solgte er dog de gule, orange og guld.


Det var alt for denne gang, håber i kunne lide det!

Knusssss!<3333

Likes

Comments