Helgen blev mycket bättre än vad jag trodde den skulle bli. I fredags så bövel det en spontan utgång med Jenny och Erika, väl ute så träffade vi på ett helt gäng från klassen samt annat folk man kände. I Lördags så käkade jag, Jenny, Erika och Becka tacos hemma hos Jenny. Sen efter ett tag kom Jennys pojkvän hem med några av hans kompisar. Runt 23 drog vi oss in mot stan och harrys. Hade så himla kul.

Igår åkte jag ner till den bästa och bara myste. Mådde som jag förtjänade dock. Kollade på hockeyn på kvällen och käkade cheese balls! Idag har jag föreläsning i skolan och haft workshop. Ska med Erik hem idag också då vi är lediga imon.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag längtar så himla mycket till att det faktiskt ska bli höst. Älskar hösten så himla mycket. Stickade tröjor, stickade strumpor, knästrumpor, tända ljus, dricka massa te, stora halsdukar, kyliga morgnar och mörka kvällar. Hösten är så himla mysig. Just nu är det så himla konstigt väder, kan vara kyligt på morgonen men blir asvart på dagen så man vet inte riktigt vad man ska ha på sig.


Anyway, idag är jag ledig och det är en hektiskt dag. Ska storstäds lägenheten, tvätta, diska, träna och handla. Har inte börjat så himla bra, har fastnat framför tvn... Ska alldeles strax ta tag i mitt liv och starta denna dagen oxå haha. 

Likes

Comments

Sitter på en föreläsning och scrollar igenom weheartit. Kan ibland sitta i flera timmar framför weheartit och bara kolla igenom massa bilder. Just nu gör jag det för annars somnar jag under föreläsningen. Den föreläsaren vi har nu pratar bara om sin avhandling som vi har som litteratur till denna kursen, så vi kommer ändå läsa om allting hon står och pratar om nu. Dessutom är hon riktigt tråkig att lyssna på. 

Ps. ska verkligen försöka komma ihåg att blogga mer. Jag har helt glömt bort bloggen ett tag nu.

Likes

Comments

Kör en nystart på bloggen nu tänkte jag. Blev väldigt sugen på att själv blogga när jag satt och läste lite bloggar nu.

I alla fall, idag är det en grå onsdag i Kalmar och jag är ledig från jobbet. Gör dock inte speciellt mycket idag. Jag kollar på hästhoppningen från os nu, Lagtävlingen och Sverige är med och fajtas. Det är inte kört än, dessutom ligger Henrik Von Eckerman i delad ledning vad jag förstod det som.

Jag hoppas iaf att några vill läsa min blogg och jag ska försöka uppdatera så mycket som jag bara hinner. Vi hörs snart igen. Ha det bra så länge

Likes

Comments