idag har skola stått på schemat och även dbt. Hade prov i andningsorganens sjukdomar, jag önskar att jag vore mer intresserad men tyvärr så är jag inte det men jag är helt säker på att jag klarade det iallafall då jag pluggat som en gnu. Jag är alltså färdigutbildad undersköterska om 7 veckor, MEN det är inte riktigt min slutdestination utan mer en grund jag kan ha medan jag pluggar vidare. Så om 7 veckor börjar jag istället läsa upp matte och svenska, ett litet mål i taget för att slutligen nå det stora målet. Det får ta den tid det tar men huvudsaken det sakta går framåt.


Mycket skolprat nu.. tråkigt va? Jag sitter och ska kika på resor nu för guess what? Jag och H planerar på att åka på en medelhavskryssning i juni, jag är såååå exalterad. Mer info om det kommer!


Likes

Comments

Älskar verkligen dessa muggar. Dom är så himla fina och mysiga + att dom är väldigt goda att dricka ut. Fick två stycken av svärmor och svärfar och den tredje fick jag av min svägerska/bästa vän. Så nu är dom 5 i muminfamiljen hemma hos oss.

Likes

Comments

4 av alla mina fantastiska födelsedagspresenter. Älskar paletterna, dom är så himla fina och vill bara börja toksminka mig så fort jag ser dom. Dessa tre ögonpaletter är ifrån Too Faced, Anastasia och Smashit. Älskar dom verkligen och ser fram emot att inviga dom!

Likes

Comments

Visst kan det vara jätte mysigt med snö och kyla... men jag känner att jag mer  är en "gå bar om benen-människa". Och just nu skulle jag göra vad som helst för att strosa runt nere i karibien och dricka blaskiga drinkar.

Likes

Comments

I april ska jag göra något jag drömt om så länge men aldrig riktigt vågat jag ska nämligen volentärarbeta!!! och inte med vad som helst utan de jag älskar mest i världen nämligen med hundar. Jag är så taggad, förväntansfull och nervös, att resa helt själv är det som hindrat mig från att åka tidigare men nu jäklar!!

Likes

Comments

Lite bilder från höstens resa i karibien.

Likes

Comments

Ja tydligen bloggar jag lite när jag känner för det men då det finns tid nu så har jag planerat att börja igen, vi får se hur det går med den biten...

Nytt år, 2018. Känns som livet går alldeles för fort och jag känner mig förvirrad inför framtiden, vad vill jag bli när jag blir stor?
Målet med våren är att plugga upp betyg så jag får högskolebehörighet sen får jag söka lite och se vart jag hamnar.

så vad har hänt sen sist? mycket men viktigast av allt, JAG HAR FÖRLOVAT MIG!

Likes

Comments