Da er jeg ferdig med min første bestilling på kjappstrikkadrakt. Og jeg må si som alle de andre som har strikka den at den går fort over pinnene!

Jeg har allerede bynt på drakt nr 2 som skal leveres om noen få uker. Den er i (sjokk)rosa, litt gøy å strikke noe annet enn bare grått/bunt/blått :-)

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Hei, da har jeg forsøkt meg på det å flytte bloggen over til nouw.com og til nå er jeg veldig fornøyd med det. Tørr ikke å slette min forrige jeg har på blogg.no riktig enda, men vi får se hvordan det ender til slutt.

Dette er også mitt første forsøk på å blogge fra mobilen, så er spent på resultatet. Vil si at det er veldig enkelt med nouw, da de har sin egen app.

Da. Til overskriften. Ønsker å vise dere et av mine bidrag til en av flere høstbasarer jeg har lovet å strikke til. Den som skal ha denne spurte konkret om jeg kunne strikke en slik, da hun hadde syntes den jeg har strikket til min sønn var så fin, så håper hun blir fornøyd med denne.
Dette er en kortbukse med seler, men jeg liker å kalle den en seleromper da den ikke har føtter.

Kommer med flere av mine bidrag da jeg blir ferdig med de :-)

  • 76 lesere

Likes

Comments

Hei,

Jeg må bare starte med å si at jeg elsker Klompelompe! De har så enkle med allikevel kule mønstre som ser ut til å tatt Norges strikkere med storm. 
Nå i disse dager trykkes det opp et nytt vinterhefte for barn som jeg lenge har gått å ventet på. Det er så fine plagg som jeg gleder meg til å få kloa i!

Jeg har allerede noen oppskrifter fra Klompelompe, men det er dessverre kun Pilotlua jeg har fått arbeidet med.
Det er allerede 3 stk ferdig produkter av den, og den anbefales! Kult mønster som kun består av rett og vrang og har en fin passform på hodet til lillemann. 


Jeg har også opprettet en Instagramprofil somj eg håper dere ønsker å følg: bysigridkatrine  • 76 lesere

Likes

Comments

Ville bare stikke innom for å skyte litt over meg selv!
Siden lillemann har begynt i barnehagen denne høsten og jeg er veldig glad i ull og hjemmelaget ull klær, så måtte jeg bare lage en ulldrakt som han kan ha på seg på kjølige dager. Jeg jeg er helt forelsket i mønstret til Fana med luser, så da ble det denne!På bildet er det ikke montert noen knapper enda, men jeg har kjøpt hvite treknapper som jeg skal feste på så snart jeg får tid.

Jeg så at KlompeLompe har laget mønster på klompelompekufta i heldrakt, oppskrifta kommer ut i høst, så da blir det å stikke den også til barenehagegutten!

Hva er dine favoritt mønster? :-)

  • 78 lesere

Likes

Comments

God kveld! Tenke jeg skulle vise fram noen jeg strikket som en del av bursdagsgaven til mitt gudbarn. Tenkte det kunne være lurt å strikke et skjerf til gutten som er blitt 1 år og barnehagegutt. Det var lett og enkelt å stikke, og så stilig og fint! Oppskriften tilhører Marianne J. Bjermann,  @knitandpieces på instagram for dere som er der. 

  • 87 lesere

Likes

Comments

God dag! Ønsker å vise dere mine litt forstørrede babytøfler. Disse passer da mine føtter, eller ble litt store så er vell for de som har 39/40 i sko. Men skal prøve å tove de litt, slik at de passer mine føtter bedre.

 

Oppskrift:
Legg opp 16 masker på pinnenr. 5
Strikk 36 riller
Legg så opp 35 masker på hver side
Strikk 12 riller så fell av
Sy sammen A til C og B til C

#strikkemamma #tøfler #strikking

  • 79 lesere

Likes

Comments

God kveld! No for tiden holder jeg ikke på med noe særlig arbeid, har gjort unna de fleste. Noe som er litt trist., men har noen som ligger og svirrer rundt bak hodet. Så når jeg gidder å begynne på det så er det nok å gjøre. Men det jeg jobber med nå er å få unna en del garn som har blitt til overs, så derfor prøver jeg meg på tovede tøfler ? blir spennende å se resultatet. Toving er alltid så skummelt.

 

 

Her er noen av mine tidligere arbeid. Siden jeg fant ut at jeg var gravid har det blitt en del babystrikk kan man si.


Ha en fin kveld!

 

 

  • 75 lesere

Likes

Comments