Hej

I dag vil jeg lave et blogindlæg omkring min instagram Byshango. I har på min instagram stillet nogle spørgsmål og i dag har jeg tænkt mig at svare på de 6 mest stillede spørgsmål. Så følg med, hvis du vil høre mere bag om byshango.


1. Hvornår startede du?

Jeg startede helt præcis den 17. marts 2017.

2. Har du nogle tips til hvordan man selv kan starte?

De bedste tips jeg har er at man skal have en tanke ved det hele, og kunne tænke et par dage frem, med det mener jeg at man fx. skal kunne have tid til at lave smykkerne, pakke pakkerne og sende pakkerne. Udover det skal man også kunne være ansvarlig, og have sat sig ind i betingelserne for at have en ¨business instagram.¨

3. Hvilke apps bruger du på at redigere dine billeder?

Når man skal sælge noget er det vigtigt, at det man vil sælge ikke skal være redigeret da det kan gå ind og påvirke farven og størrelsen på tingen man vil sælge, hvis det giver mening. Det jeg gør er at gøre mine billeder kvadrat og male baggrunden på billederne hvid - Til det bruger jeg appen facetune som jeg mener koster omkring de 7-20 kr.

4. Hvor mange penge tjener du?

Som de fleste fortæller jeg desværre ikke min løn, mest fordi det faktisk er meget forskelligt hvor meget tjener, da det jo kommer an på hvor mange købere jeg har.

5. Er alle jeres ting håndlavet?

Nej alle vores ting er ikke håndlavet, vi sælger nogle få ting som er købt forskellige steder, ellers laver vi selv det meste.

6. Hvor lang tid bruger du om dagen på din instagram?

Igen er det meget forskelligt da det kommer an på hvor mange kunder vi har, men ellers bruger vi omkring 1-2 timer om dagen kun på min instagram- det kan være sådan noget som at svare direkt beskeder, poste billeder og ellers bare at holde os opdateret.

Det var alt, vi håber i fik et lille indblik i vores arbejde og synes godt om indlægget.

Mange hilsner byshango.


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hej alle sammen og velkommen til mit første indlæg her på bloggen.

Jeg er en pige på 15 år og jeg går i 9. klasse.
Til dagligt bruger jeg meget tid på min Instagram byshango, som jeg oprettede i marts 2017. På min Instagram sælger jeg lækre og fine smykker.
Jeg elsker mit arbejde, og det er lige mig.

Jeg vil her på bloggen ikke kun lave indlægs om min Instagram, men også meget mere.

Her til sidst vil jeg bare sige tusind tak fordi i valgte at læse med og jeg håber i har lyst til at følge med i fremtiden.
Mange hilsner byshango

Likes

Comments