Hej alle sammen

I dag vil jeg tale lidt om, hvad det næste jeg kommer til at sælge vil være, så følg med hvis det er noget der interessere dig.

Det er faktisk noget jeg startede med at sælge lige i starten nemlig kvast øreringe, jeg har valgt at sælge kvast øreringe igen da jeg tror det 100% kommer på mode igen her til sommer da de virklige bare er super flotte og kan pifte et hvert outfit op. Jeg vil komme til at sælge dem i alverdens farver, ikke bare de normale farver som rød, grøn, blå osv. men altså også nogle farve-toner som man ikke har set så meget til før hen. Udover kun at sælge kvast øreringe vil jeg også prøve at lave nogle flere perleøreringe, altså generalt bare nogle farvede flotte smykker.

Så følg med på min instagram, hvis det er noget der lyder spændene.

Tusind tak fordi i læste med, hvis i har nogle forslag til nogle indlægs så skriv gerne over direkt til - Byshango - <33

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hej igen alle sammen.

Det lidt lang tid siden jeg sidst lavede et indlæg, men nu jeg altså tilbage og denne gang med en lækker rabat kode, for dette indlæg er nemlig sponsoret af Eyelashprodk. Jeg var her for et par dage siden oppe ved eyelashprodk og der fik jeg nogle ting. Det første jeg fik var et par sygt lækre øjenviper fra ¨london lash glam¨ det er nogle luksus vipper og de kan fås i 3 forsekllige tykkelser naturlig, glam og dramatic til enhver begivenhed. Jeg var så heldig at få modellen ¨Vanessa,¨ som er et par helt naturlige øjenvipper med en rigtig god længde. Vipperne koster kun 269,- og med min rabat kode ¨byshango¨ får i altså 20% på vipperne. Det er enn super god pris til sådan et par luksus vipper som også kan genbruges. OBS. ingen dyrehår!

Noget andet jeg fik med hjem var de populære sugerbear hair vitaminer, mange af jer kender dem sikkert godt da der har været meget omtale om dem, og måske har i også set ambassadørerne Kylie Jenner eller Kim Kardashian som også bruger det. Sugerbear hair viraminer lover længere og tykkere hår indenfor 8 uger, det eneste man skal gøre er at spise 2 stk. om dagen, og det bedste ved det hele er at de smager fantastik godt! ( blåbær smag ) Jeg har ikke selv spist dem i særlig lang tid, men indtil videre har de i hvert fald imponeret mig. Prisen på en bøtte er 279,- og igen kan i få 20% hvis i bruger min rabat kode ¨byshango¨. OBS. vegetarisk vitamin blaning!

Hvordan bestiller man?

Det eneste i skal gøre for at bestille noget via min rabatkode er at sende dem en mail til - Kontakt@eyelashpro.dk og skrive ¨byshango¨ i mailen samt hvad du ønsker at købe.

Udover de sælger de lækre produkter så laver de også de fineste eyelash extensions. (tjek deres instagram ¨eyelashprodk¨ for billeder)

Det var alt for denne gang, jeg håber i kunne bruge indlægget og rabat koden, glæd jer til i morgen søndag den 3. advent, hvor en af jer får muligheden for at få lavet et lash lift inde hos eyelashprodk. <33

Likes

Comments

Hej

I dag vil jeg lave et blogindlæg omkring min instagram Byshango. I har på min instagram stillet nogle spørgsmål og i dag har jeg tænkt mig at svare på de 6 mest stillede spørgsmål. Så følg med, hvis du vil høre mere bag om byshango.


1. Hvornår startede du?

Jeg startede helt præcis den 17. marts 2017.

2. Har du nogle tips til hvordan man selv kan starte?

De bedste tips jeg har er at man skal have en tanke ved det hele, og kunne tænke et par dage frem, med det mener jeg at man fx. skal kunne have tid til at lave smykkerne, pakke pakkerne og sende pakkerne. Udover det skal man også kunne være ansvarlig, og have sat sig ind i betingelserne for at have en ¨business instagram.¨

3. Hvilke apps bruger du på at redigere dine billeder?

Når man skal sælge noget er det vigtigt, at det man vil sælge ikke skal være redigeret da det kan gå ind og påvirke farven og størrelsen på tingen man vil sælge, hvis det giver mening. Det jeg gør er at gøre mine billeder kvadrat og male baggrunden på billederne hvid - Til det bruger jeg appen facetune som jeg mener koster omkring de 7-20 kr.

4. Hvor mange penge tjener du?

Som de fleste fortæller jeg desværre ikke min løn, mest fordi det faktisk er meget forskelligt hvor meget tjener, da det jo kommer an på hvor mange købere jeg har.

5. Er alle jeres ting håndlavet?

Nej alle vores ting er ikke håndlavet, vi sælger nogle få ting som er købt forskellige steder, ellers laver vi selv det meste.

6. Hvor lang tid bruger du om dagen på din instagram?

Igen er det meget forskelligt da det kommer an på hvor mange kunder vi har, men ellers bruger vi omkring 1-2 timer om dagen kun på min instagram- det kan være sådan noget som at svare direkt beskeder, poste billeder og ellers bare at holde os opdateret.

Det var alt, vi håber i fik et lille indblik i vores arbejde og synes godt om indlægget.

Mange hilsner byshango.


Likes

Comments

Hej alle sammen og velkommen til mit første indlæg her på bloggen.

Jeg er en pige på 15 år og jeg går i 9. klasse.
Til dagligt bruger jeg meget tid på min Instagram byshango, som jeg oprettede i marts 2017. På min Instagram sælger jeg lækre og fine smykker.
Jeg elsker mit arbejde, og det er lige mig.

Jeg vil her på bloggen ikke kun lave indlægs om min Instagram, men også meget mere.

Her til sidst vil jeg bare sige tusind tak fordi i valgte at læse med og jeg håber i har lyst til at følge med i fremtiden.
Mange hilsner byshango

Likes

Comments