Kære alle læsere.

Denne weekend, og generelt den kommende tid, står i særdeleshed i konfirmationens tegn og vores familie er selvfølgelig ingen undtagelse hvad dette angår. Derfor blev dagen i går brugt på at fejre vores fætter, på hans store og meget vigtige dag. Det var et meget casual low-key arrangement i telt. (Heldigvis var vejret med os og solen skinnede hele dagen). Det bedste ved konfirmationer er undskyldningen for at dresse sig selv op, spise MEGET og LÆKKERT mad og selvfølgelig at (på en pæn måde selvfølgelig), at ydmyge dagens hovedperson ;)

Vi vil derfor gerne dele nogle skønne stemningsbilleder fra en super lækker dag.

- Schultz pigerne

Likes

Comments

Kære alle.

Så er det blevet tid til en lille Update her fra Berlin og nærmere sagt min uddannelse.
Vi har nu officielt fået vores karakterer fra eksaminerne for det 1. Semester, efter nogle laaaaange ugers ventetid.

Eksaminerne for dette 1. Semester bestod af ballet , contemporary, modern (horton teknik), improvisation. Alle disse i praktiske udgaver og efterfølgende; dansehistorie og danselov som teoretiske fag.

Generelt set synes jeg det danske karaktersystem giver mening i forhold til, at det er bedre jo højere karakteren er. Derfor er et muligt gennemsnit nemt at forholde sig til og udregne for den sags skyld.
Men men men her i Tyskland er det åbenbart omvendt? Karakterskalaen går fra 1-5 og så med en masse kommakarakterer i mellem så det højeste er 0,7, og hvis du får 4,7 dumper du. Hvilket betyder at der ingen chance er for at få et specifikt gennemsnit. I hvert fald har jeg ikke fundet en smart metode til det. 😂

I hvert fald er jeg super tilfreds og meget stolt af mine karakterer. Efter jeg sådan nogenlunde har fundet ud af hvordan systemet fungerer sammenlignet med det danske.
Ellers andre det studerer eller kan give mig andre gode råd om det tyske skolesystem? Jeg ville være meget taknemmelig for bare en smule råd.

Kys fra Berlin.
Frede

Likes

Comments

Hej alle læsere.

Jeg befinder mig lige pt i Berlin, hvor jeg er igang med min 3 årige uddannelse på DANCEWORKS. Denne uddannelse er hvad der svarer til en professions bachelor og er hermed en SU berettiget uddannelse.
Som noget helt nyt har DANCEWORKS valgt at holde audition i Danmark for at skaffe flere internationale elever til skolen. Derfor er der en åben audition på Skolerne i Oure Sport and Performing Arts (hvor jeg som tidligere skrevet har tilbragt de sidste 4 år) d 6. Juni og i København d 11. Juni.

https://www.facebook.com/events/1438115859619345/?ti=icl

Det ville være en kæmpe fornøjelse at se nogle skønne danske ansigter til denne/disse auditions og muligvis også på skolen fremover? 🙊

Knus F

Likes

Comments

Hej alle. Frede her!

Den sidste uges tid har jeg haft påskeferie fra skolen, hvilket har betydet nogle super lækre dage her i Berlin med min mor og søster, der bl.a. Bød på shopping, mere shopping, brunch i TV tårnet og zoologisk have.Sådan ser Caro så ud efter en laaaang dag i den zoologiske have i Berlin som familien Schultz klart vil anbefale til folk derude. Det er en sikker vinder som turist.

Udover at få hygget var der selvfølgelig også stor fokus på motionen. Trods ferie skal vi jo være så klar som muligt til når dansen begynder igen om et par dage.

Nok den bedste oplevelse længe - og et MUST næste gang i tager et smut forbi Berlin by. Brunch (eller andet lækkert fra restauranten) i TV-tårnet.
Vi bookede på forhånd - hvilket betyder ingen særlig lang kø, da man bare springer de andre der ikke har reserveret over. Denne måde er klart det bedste da restaurant opholdet samt indgang til TV-tårnet er inkluderet og betalt på forhånd.

Oooooog så lige et sidste lille lækkert billede af mig der prøver at blive så tilfreds med min højde som "fysisk" muligt.

Likes

Comments


Hej alle ❤️

Mit navn er Caroline og jeg er 15 år gammel. Jeg går i 9 klasse på Blovstrødskole
Jeg har danset siden jeg var 3 år gammel (mest disco og hiphop)
Efter sommeferien skal jeg starte på Oure kostgymnasium på danselinjen ligesom Frederikke
Det blive en meget anderledes hverdag for mig.

Jeg håber at i har lyst til at følge med i vores liv💋

Knus C

Likes

Comments

Hej alle.


Mit navn er Frederikke og jeg er 20 år gammel.
Jeg studerer på DANCEWORKS i Berlin som er en 3-årig professionel danseuddannelse - hvor jeg er 1. års studerende.
Jeg har gået på Oure efterskole i 2012/13 og har efterfølgende gået på Oure Kostgymnasium fra 2013/16 på musisk studieretning.

Denne blog er baseret på min søsters og min hverdag i henholdvis Danmark og Berlin. Vi fortæller om vores liv, hverdag og vaner - specielt indenfor vores fælles store interesse; DANS. (Træning og sundhed).

Vi håber i vil tage rigtig godt i mod vores blog <3

Kys F.Likes

Comments