Header

All overknee boots is from Bianco

Hej piger. Jeg har den seneste tid fået rigtig mange henvendelser på mine overknee boots. Jeg købte dem sidste vinter, og har brugt dem flittigt lige siden. De er fra Bianco, og koster kun 799,- hvilket jeg synes er en rigtig fin pris for et par støvler. Jeg har brugt dem både til bukser, nederdele og kjoler med eller uden bare ben. Jeg har den helt flade model, og dem har jeg været utrolig glade for til hverdag. Jeg kunne dog virkelig godt tænke mig et par overknee boots med hæl som på det tredje billede, især til mere festlige begivenheder. Ovenstående støvler kan i finde lige her, her og her. Støvlerne er utrolig behagelige at have på, og kan bruges størstedelen af året, da de ikke er særlig tykke. Dog er der plads til en tykkere sok, så man kan holde varmen i vinter halvåret. Hvad synes i om overknee boots? Jeg er i hvert fald fan! Min tirsdag står på arbejde. Ha' en dejlig dag. Kram fra S.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Rose dress from Claire Sofié // shop here

Hej piger. Jeg har for nylig modtaget denne smukke kjole fra Claire Sofié, og jeg har virkelig glædet mig til at vise den frem til jer. Jeg har efterhånden blogget om Claire Sofié nogle gange, og jeg har igen været heldig at indgå samarbejde med Simone Muus, der står bag det danske mærke. Simone startede Claire Sofié i 2016, og har haft visionen om at skabe klassiske og tidsløse designs, der både fremstår feminine og unikke. De forskellige designs er limited edition, og der bliver derfor kun fremstillet 10 til 200 stk af hvert design. Dette gør også både mærket og de forskellige designs, unikke og eksklusive. Jeg har tidligere vist nogle af hendes kjoler herinde, og i kan genlæse indlæggene her og her. På ovenstående billeder er jeg iført Rose dress. Jeg er fuldstændig vild med denne kjole, da den både er fin og feminin. Jeg er vild med det meget feminine print, og har her sammensat den med et par overknee boots og en faux fur jakke. Omvendt kan den også bruges til sommer med et par fine sandaler. Kjolerne fra Claire Sofié sidder virkelig godt, og er super behagelige at have på.

Jeg har eksklusivt i samarbejde med Claire Sofié fået lov til at forkæle mine læsere. I kan nemlig de næste 48 timer spare -15% på hele hjemmesiden her. Alt i skal gøre er at skrive sarah15 i rabatkode feltet, når i skal gennemføre betalingen. Rigtig god shopping! Kram fra S.

Indlægget er sponsoreret af Claire Sofié


Likes

Comments

Hej piger. Jeg håber at i har haft en dejlig weekend indtil videre. I dag skal jeg skyde nogle outfit billeder til jer, planlægge lidt blogindlæg og ellers bare holde rigtig søndag. I går havde vi besøg af min svigerfar og hans kæreste. Vi har fået lavet så meget i lejligheden den seneste tid, og det skulle naturligvis vises frem. Min kæreste lavede den lækreste menu til os, bestående af en skøn champignonsuppe til forret samt entrecote til hovedret, serveret med årstidens grøntsager og champignonsauce. Vi havde en super hyggelig aften med vino, lækker mad og godt selskab. Jeg tog lidt billeder af det dækkede bord, da det blev så fint. Vi har for nylig købt "nyt" spisebord med tilhørerende stole, og vi er simpelthen så glade for det. Jeg dækkede naturligvis bordet med vores hvidriflet stel fra Royal Copenhagen. Derudover pyntede jeg bordet med friske roser, en Kay Bojesen fugl samt et par lysestager fra Lyngby. Jeg er vild med boligindretning, og synes det er så fantastisk at kombinere nyt og gammel. Det vigtigste for mig, er at hjemmet afspejler personlighed. Måske det snart er tid til at lave en apartment tour? Skriv gerne en kommentar, hvis det er noget i kunne tænke jer. Nu vil jeg hoppe i tøjet, og få skudt nogle lækre billeder til jer. God søndag. Kram fra S.

Likes

Comments

Produkterne i indlægget er sponsoreret af Australian Bodycare
Alle meninger i indlægget er udelukkende mine egne

Hey girls. I dag skal vi snakke om hudpleje. Jeg har nemlig i samarbejde med Australian Bodycare fået lov til at teste nogle af deres skønne produkter. Australian Bodycare har eksisteret siden 1992, og har siden da været førende indenfor problemløsende hudpleje. Deres vision er at hjælpe danskerne til at opnå en sund hud, hvilket også betyder at de rådgiver og guider i simple rutiner man kan gøre brug af i hverdagen. Det fantastiske er at produkterne kan bruges af hele familien, også af personer med særlig sensitiv hud, da de er meget skånsomme for huden. De har valgt at lave en række produkter med Tea Tree Oil der er utrolig effektiv og forebyggende i forhold til hudproblemer. Den går ind og arbejder skånsomt, uden at irritere huden. Produkterne er dermatologisk testede, hvilket igen understreger at de arbejder skånsomt, effektivt og kan bruges af alle hudtyper.

Jeg har været utrolig spændt på at prøve produkterne fra Australian Bodycare. For det meste opfører min hud sig pænt, men særligt i stressede perioder kan jeg have tendens til at slå ud hist og her. Den seneste tid har jeg taget en del store beslutninger, og der har været en del at se til, så jeg har glædet mig meget til at se om produkterne fra Australian Bodycare kunne hjælpe mig. Jeg valgte at bestille deres dybderensende ansigts pakke, da jeg følte jeg trængte til at få renset min hud ordentligt.

Jeg har testet følgende produkter:

Face Tonic
Renser huden helt i dybden, og sørger for at fjerne skidt og snavs der ellers kan udvikle sig til urenheder i huden

Face Mask
Dette er en dybderensende maske der blandt andet indeholder sandeltræ-nøddeskaller. Dette fjerner døde hudceller i det øverste lag samtidig med at hudens porer renses for urenheder.

Face Wash
Dette er en mild ansigtsvask der både kan bruges morgen og aften. Den effektiv mod urenheder, og virker samtidig forebyggende og plejende for huden.

Face Cream
Dette er en let og fugtgivende ansigtscreme som både kan bruges som dag og natcreme. Den er ligesom de ovenstående produkter super effektiv mod urenheder, og fugter huden uden at fedte.

Spot Stick
Denne er fantastisk at have med i tasken, hvis urenhederne er brudt ud. Udover at virke dækkende, er den også kløestillende og kølende. Den sørger for at huden ikke udtørre og den lukker porerne, så bakterier ikke kan trænge ind.


Jeg er utrolig tilfreds med produkterne fra Australian Bodycare. Jeg synes ofte at dybderensende hudplejeprodukter kan have tendens til enten at fedte huden eller udtørre den. Dette har på ingen måde været tilfældet her. Produkterne arbejder sig ind i huden, og efterlader en silkeblød hud, netop uden at man har den her meget fedtede fornemmelse. Jeg er især vild med masken, da jeg virkelig føler den renser i dybden. Tonicen er også helt fantastisk, og så har jeg allerede været flittig bruger af Spot Stick. Den er virkelig fantastisk, især hvis man har et område der føles irriteret. Den har en utrolig kølende effekt. Hvis du ikke allerede har prøvet produkterne fra Australian Bodycare, vil jeg virkelig anbefale at gøre det. I kan finde alle deres fantastiske produkter på deres hjemmeside her, og samtidig følge med på deres instagram her. Hvis man 14 dage efter modtagelse ikke er tilfreds med produkterne har de deres tilfredshedsgaranti. De er nemlig så sikre på deres produkter, at de tilbyder alle pengene tilbage hvis man efter 14 dage ikke føler at de fungere. Garantien gælder dog kun, hvis man har handlet produkterne i deres webshop. De går utrolig meget op i kundernes tilfredshed og garantere derfor også den højeste kvalitet. Jeg er slet ikke i tvivl om at jeg skal bruge deres produkter fremadrettet, og jeg glæder mig til at prøve endnu flere med tiden. Går i op i hudpleje? Del gerne jeres rutiner i kommentarfeltet. Det var alt for nu. Ha' en dejlig lørdag. Kram fra S.

Likes

Comments

Shop here: //1. Fur from Meotine (here) //2. Classic mini boots from UGG (here) //3. Logo t-shirt from Gucci (here) //4. Jeans from H&M (here) //5. Monogram scarve from Louis Vuitton (here) //6. Dionysus shoulder bag from Gucci (here)

Hej piger. I dag har jeg sammensat en collage til jer, med inspiration til vinteren. Inden længe byder vi November velkommen, og vinteren er derfor lige rundt om hjørnet. Det er utrolig vigtigt for mig, ikke at fryse om vinteren. Den smukke pels fra Meotine står højt på min ønskeliste i år. Jeg har efterhånden kigget på jakken længe, da jeg er vild med dens elegante og samtidig bamsede udtryk. Jeg synes det er super cool at style en pels med et par stramme jeans, en klassisk t-shirt og et par lækre støvler. T-shirten fra Gucci har vi efterhånden set en del på de sociale medier, og det samme gælder Dionysus tasken. Men det gør dem jo ikke mindre smukke, vel? Jeg er personligt helt vild med ovenstående outfit, og ville ønske at alle items var en del af min vinter garderobe i år. Hvad synes i? Let me know. Min fredag står på arbejde, inden weekenden kalder. Jep, i læste rigtigt. Jeg har fået arbejde, og jeg er super happy! Men det skal jeg nok fortælle jer meget mere om snart. Ha' en dejlig fredag sweeties. Kram fra S.

Likes

Comments

Photo credit: Marianne Post Photography

Og svaret på overskriften er... JA! Jeg er fuldstændig overvældet, og næsten tom for ord. Jeg skylder jer alle, hver og en, en masse taknemmelighed. For halvanden uge siden delte jeg min store beslutning med jer. I kan læse eller genlæse indlægget lige her. En ting er at nå frem til beslutningen, men at skulle dele det med alle omkring mig, har været mindst lige så svært. Jeg har modtaget så mange fantastiske, og opbakkende kommentarer, og det er jeg virkelig glad og taknemmelig over. I dag har vi så mange uddannelsesmuligheder, og der er utrolig mange måder vi kan opnå succes på. Det vigtigste for mig er at man er passioneret. Jeg er så glad for at vi i dag bevæger os længere og længere væk fra "det normale" uddannelsessystem. Og det skal virkelig ikke misforstås. Jeg er helt med på at uddannelse er vigtigt, og jeg har virkelig fuld respekt for alle der gennemfører en uddannelse, uanset om det er en universitetsuddannelse, erhvervsuddannelse m.fl. Jeg synes bare det er endnu vigtigere at vi står op om morgenen, og synes det er helt okay at skulle afsted på enten arbejde eller i skole. Jeg glæder mig utrolig meget til at se hvad fremtiden bringer, og jeg glæder mig til at kombinere min kreativitet og passion. Det er fantastisk at se at i er så mange der følger med, og jeg ser frem til at dele min fremtid med jer. Endnu engang et stort tak til jer alle! Kram fra S.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Reklame: Hej skønne jer! I går deltog jeg i åbningen af N'age i Odense. Jeg var så heldig at blive inviteret til et virkelig spændende event sammen med en håndfuld bloggere fra Odense. Vi blev budt på bobler, cupcakes med logo og fik den fineste goodiebag med hjem. Vi blev budt velkommen af det sødeste personale, i de smukkeste lokaler. Wauw, en fantastisk klinik! N'age byder en velkommen i de skønneste omgivelser, og man kan ikke andet end at føle sig hjemme når man besøger klinikken. Hos N'age oplever man en virkelig professionel vejledning og behandling. Det var utrolig interessant at høre om de forskellige behandlinger som de tilbyder. Jeg har altid haft en utrolig stor interesse og passion for skønhed, og synes det er virkelig fascinerende og interessant at følge med i alle de muligheder der er i dag. N'age har fokus på den enkelte person, og tilbyder derfor en gratis konsultation hvor der bliver lyttet til netop dine ønsker, samtidig med at du modtager en professionel vejledning. Vi fik lov til at overvære en restylane behandling i går, og det var virkelig spændende at opleve. Hos N'age udfører de et virkelig flot stykke arbejde, som ser yderst naturligt ud. Jeg synes det er fantastisk at man kan få udført disse former for behandlinger, og stadig opnå et smukt og naturligt resultat. Hvis i ikke allerede har besøgt N'age, synes jeg helt bestemt at i bør tage forbi klinikken. I kan samtidig også følge med på deres hjemmeside, instagram og facebookside. Jeg skal uden tvivl snart forbi klinikken igen, og høre nærmere om deres skønne behandlinger. Ha' en dejlig weekend. Kram fra S.

Likes

Comments

Hej piger. Det er efterhånden ved at være længe siden at jeg har delt min instagram med jer! Der er den seneste tid kommet rigtig mange nye følgere til, og i skal selvfølgelig ikke snydes! I kan læse mit tidligere indlæg lige her.

Billede 1: Jeg skal senere i dag til et spændende foredrag med Kirk Rønler. Foredraget hedder "Slut fred med din krop" og er super inspirerende, især for os kvinder. Jeg har tidligere hørt foredraget og glæder mig til at genopleve det. I kan læse om min oplevelse lige her. Billede 2: Den 2. oktober var jeg så heldig at komme hjem til disse smukke blomster. Min kæreste og jeg havde nemlig været sammen i et halvt år, og det skulle naturligvis fejret. Tiden er fløjet afsted, og selvom det halve år er fløjet afsted, føles det som om vi har været sammen altid. Det er super dejligt! Billede 3: Fornylig tilbragte jeg en hel weekend i Wien, hvor jeg blandt andet spiste denne lækre Cæsar Salat på en hyggelig restaurant. Skøn weekend! Billede 4: Her ser i mine nyeste (og virkelig smukke) heels fra Aldo. Jeg har længe kigget på dem, og nu måtte jeg altså have dem med mig hjem. I kan se flere billeder lige her. Billede 5: Min søde veninde Cecilie og jeg mødtes en dag til tøsesnak og caféhygge. Det er altid hyggeligt i hendes selskab, og faktisk skal hun med til foredrag senere i dag. Billede 6: Et billede fra i sommer, fra en helt speciel dag. Det var nemlig lige inden min bror og svigerinde sagde ja til hinanden. Så smuk en dag, i selskab med familien. Billede 7: Her viser jeg min yndlingskjole frem fra Claire Sofié, som jeg har et virkelig fantastisk samarbejde med. I kan se kjolen i dette indlæg. Billede 8: Et af mine mange selfies, haha! Faktisk tog jeg en meget stor beslutning den dag dette billede blev taget. I kan læse om min beslutning i dette indlæg. Billede 9: Endnu et billede fra en skøn sommeraften i selskab med min skønne kæreste og svigermor. Vi så Grease i Nyborg, spiste sushi i det fri og fejrede D's 23 års fødselsdag. Et af mange dejlige øjeblikke!

I kan følge med i min hverdag på instagram lige her. Nu vil jeg slappe af inden jeg skal indtil byen sammen med min veninde Cecilie. Vi skal til foredrag, spise og hygge. En rigtig dejlig onsdag! God dag til jer. Kram fra S.

Likes

Comments

Shop here: //1. Kimono (here) //2. T-shirt (here) //3. Bag (here) //4. Heels (here) //5. Pants (here)

Hej sweeties. Først og fremmest vil jeg sige tusinde tak for alle jeres søde beskeder, efter jeg udgav indlægget i går. Det har været en virkelig stor beslutning at træffe, og det er super dejligt at læse alle jeres opbakkende kommentare. Hvis du ikke fik læst indlægget i går, kan det læses lige her.

I dag har jeg lavet en collage, som for nogle af jer måske virker en smule genkendelig. Jeg viste jer nemlig samme sæt i den smukkeste grønne farve lige her, men jeg synes ikke i skulle snydes for ovenstående. Det samme sæt fås nemlig i denne røde farve, og jeg er helt vild med det! Overvej lige sættet med en cool taske og et par høje heels. Man kan også hurtigt dæmpe det med et par sneakers. Jeg er helt vild med print, farver og silke i øjeblikket, og jeg synes virkelig dette sæt er gennemført. Både kimonoen og bukserne står til 349,- og man har derfor mulighed for at hoppe med på den helt store trend, uden at skulle ud og betale en formue for det. Tasken fra Gucci er super cool med den røde detalje, og ville være vildt lækker sammen med sættet. De sorte heels er fra Bianco, og jeg har dem selv i min sko garderobe. Jeg har virkelig brugt dem flittigt, da de er fantastiske at gå i. Er i mest til det grønne eller røde sæt? Min fredag skal bruges på lidt praktiske ting, og så skal der ellers holdes weekend i fulde drag! Ha' en skøn dag. Kram fra S.

Likes

Comments

Photo credit: Marianne Post Photography

Okay, here we go. Som overskriften fortæller, har jeg taget en kæmpe beslutning. En beslutning der er rigtig mange delte meninger om, og som også har taget mig tid at nå frem til. Men når det så er sagt, føler jeg mig lettet, glad og lykkelig over at beslutningen er taget.

I dag skal vi snakke lidt om uddannelse, forventninger og drømme. I 2009 sad jeg i 9. klasse og skulle tage stilling til hvad jeg gerne ville. Helt ærligt, så vidste jeg det ikke. Der var rigtig mange der fortalte mig at gymnasiet var den helt rette løsning for mig, da jeg altid har været utrolig pligtopfyldende og vidste hvad det ville sige at arbejde hårdt for at nå til de gode resultater. Jeg var 16 år gammel, så hvor i al verden skulle jeg vide fra hvad jeg gerne ville? Jeg startede i gymnasiet, og midt i 1.g sagde jeg til min familie, at det slet ikke var noget for mig. Jeg har altid haft et rigtig tæt forhold til min nærmeste familie, og de har altid hjulpet mig og støttet mig i alt hvad jeg har gjort. De sagde dengang at det naturligvis var helt i orden, men at jeg jo skulle finde ud af hvad jeg så ville. Og det anede jeg jo ikke. I 2012 blev jeg student, og nok den lykkeligste af slagsen, netop fordi at det var overstået. Jeg gik ud med et 02 i huen, det laveste gennemsnit på eksamensbeviset og armene oppe over hovedet. Jeg var lettet, glad og lykkelig. Den dag glemmer jeg aldrig. Nu stod jeg bare overfor et helt andet problem. Jeg havde brugt tre år på at kæmpe mig igennem gymnasiet, og jeg havde slet ikke fokuseret på hvad jeg egentlig gerne ville. Jeg snuppede derfor et sabbatår, som blev til tre. Først arbejdede jeg i en tøjbutik som salgsassistent. Efterfølgende søgte jeg ud på McDonald's og endte som skiftmanager og en del af det daglige lederteam. Men nu havde jeg igen brugt tre år, og ærligt så vidste jeg stadig ikke hvad jeg ville. Jeg startede på grundforløbet som kosmetiker, men det fangede mig på ingen måde. For to år siden startede jeg på frisørskolen. Jeg havde siden jeg var lille haft en pigedrøm om at arbejde som frisør, så det skulle naturligvis prøves. Jeg er nemlig overhovedet ikke boglig, og vidste at jeg med sikkerhed ikke skulle ende på en eller anden fancy universitetsuddannelse. Jeg fandt lynhurtigt ud af at jeg var super dygtig indenfor frisørfaget. Jeg kunne kombinere teori med praksis, og jeg fangede teknikkerne med det samme. Jeg har på de første to år kun fået 10 og 12 taller, og så er alt jo godt skulle man tro. Sandheden er at jeg har gået med utrolig mange tanker omkring hele min fremtid. Hvad brænder jeg for? Hvad får mig til at føle mig lettet, glad og lykkelig hver eneste dag? Da jeg var helt lille var jeg utrolig kreativ. Jeg tegnede, jeg kreerede og jeg havde en fantasi som ingen kunne sætte sig ind i. Da jeg blev ældre var jeg altid meget bevidst om hvad jeg søgte når jeg var med min mor eller veninder ude for at shoppe tøj. Problemet var altid bare, at det jeg gerne ville have fandtes ikke i butikkerne. Jeg har altid drømt om at skabe min egen kollektion og mit eget brand. Men jeg har aldrig set dette som en mulighed, da alle altid har sagt at den karrierevej er alt for usikker at gå. Men det her handler ikke for mig om hvad der er almindeligt at gøre. Det handler om hvor stor en passion man har for det man laver. Hvorfor skal alting være nemt? Er det lykken? Nej. Jeg får hele tiden at vide at jeg bør gøre min uddannelse færdig som frisør, fordi jeg er så dygtig. Men hvad betyder det, når jeg ikke er passioneret? Det har taget mig rigtig mange år at finde mig selv. Dette er et emne som der er utrolig mange holdninger til, og jeg har stået overfor et valg mellem at følge med mængden eller at gå min egen vej. Det er altid lettest at følge med mængden, da man ikke behøver at forsvare det man gør netop fordi alle andre gør det. Men jeg vælger at gå min egen vej, da alt andet ville være at gå imod min passion. Jeg har valgt at stoppe på min uddannelse som frisør, og for første gang siden jeg fik min studenterhue på har jeg følelsen af at være lettet, glad og lykkelig fordi jeg ved min fremtid ser lys ud. Jeg har mærket efter helt nede i maven, og ved at dette er det helt rigtige valg for mig. Til gengæld har jeg været igennem en meget lærerig proces, som jeg ikke ville være foruden. Og mange vil så spørge: "Hvad skal du så nu?" og sandheden er at jeg ingen plan har. Jeg har en idé, men om jeg skal gå til højre eller venstre det tager jeg hen ad vejen. Jeg vil gå efter at udleve min drøm, og om det kommer til at tage 2, 5 eller 10 år det ved jeg ikke. Men det kommer til at ske - og jeg kan slet ikke vente med at starte på en helt ny og lys fremtid. Det bliver fantastisk!

Dette er et emne der berøre rigtig mange mennesker, uanset alder. Jeg ved at jeg ikke er den eneste der har stået overfor sådan en beslutning, og jeg ved det er virkelig svært at gå til højre når alle andre går til venstre. Men det er simpelthen så vigtigt at man udlever sine egne drømme og ikke andres. Hvis i har spørgsmål til min beslutning, eller andet i gerne vil have uddybet, så skriv gerne til mig. Så skal jeg besvare jeres spørgsmål så godt jeg kan. Tak fordi i læste med. Kram fra S.

Likes

Comments