Ja men det väl ofta så, man påbörjar något nytt och blir orimligt sugen i början. Kan börja med att säga att jag skulle köpa en födelsedagspresent till mamma och det är ju hopplöst. Kom iallafall tillslut på att mamma klipper ju faktiskt pappa och brorsan och hon har en gammal ful hårtrimmer. Enkelt eller? Nä det fanns ju 1000 modeller att välja på... men hittade iaf en hemsida som handlade om att välja hårtrimmer, www.hårtrimmers.se det hjälpte rätt mycket. Fick bli en budgetmodell wahl color pro någonting, plånboken är inte riktigt vad den borde efter resan. I veckan har jag jobb 4 dagar, dom andra dagarna ska jag försöka träffa lite folk jag inte hunnit träffa ännu efter att jag kom hem, ska bli kul. Annars blir det väl inte så mycket... jobba och försöka att inte spendera så mycket pengar.

Hallojs

Likes

Comments

Hej,

Som du säkert kan gissa heter jag Sara, jag är en helt vanlig tjej på 24 år som gillar det mesta men framförallt resa, mode, och skäggiga män. 

Har nyligen kommit tillbaka från en lång asienresa, lite därför jag startar denna blogg, för att ta mig genom vardagsslitet tills man kan sticka ut i världen igen. Siktet är inställt på sydamerika och hoppas kunna åka till höster. 

Till vardags jobbar jag som barista i Stockholms innerstad men hade tänkt börja plugga inom något år.

Det var allt för idag, hörs snart igen!

Likes

Comments