Godmorgon vänner! Steg även idag upp vid sex för att tvätta. Dock hade min lilla förvirrade semesterhjärna bokat in fel dag och tvättmaskinerna var såklart upptagna idag trots de inte var bokade. Fick istället sätta mig och fortsätta med filmen från Bali. Önskade verkligen jag hade ett sinne för filmning då jag vanligtvis brukar filma i all hast, medan jag går eller alldeles för lite vilket resulterar väldigt lite eller skakigt material. Så, vi får helt enkelt se vad det blir av det hela. Nu ska jag äta frukost och fixa mig inför jobbet. Kramis!

Likes

Comments

Twix Bites, M&M's Peanut, Snickers Bites, Fisherman'n Friend Raspberry, Santa Maria Burito Mix, Extra Polar ICE, Mjällans Tunnbröd Råg och AJAX max power allrengöring. Dessa godbitar och bra saker fanns i månadens Testagram box, inte dum alls. Ska bli roligt att prova!

Likes

Comments

​Får bli en sista bild från Bali på ett tag. Båten påväg ut till Gili Meno.

Godmorgon kära läsare! Idag är det onsdag vilket innebär kvällsjobb för min del. Är en riktig morgonmänniska nu sedan vi kom hem. Har vaknat vid 6-tiden hela veckan vilket jag tycker är ganska skönt. Känns så bra att gå upp tidigare och hinna med lite på morgonen då man är ganska så otaggad på att göra vissa saker när man kommer hem efter jobbet. Har i alla fall den här morgonen börjat på filmen från Bali som ni kommer få se när den är klar.

Igår var jag på ett Tabata-pass på kvällen och gud vad roligt det var. Var ju inte direkt en promenad i parken men det ska ju inte träning vara heller. Har nog aldrig kört slut på mig och varit svettigare som på det här passet. Kändes riktigt bra att komma hem och sätta sig i soffan efter en skön dusch.

Laters!


Likes

Comments

Förra året var jag inte jetlaged alls efter Thailands-resan men den här gången är jag minsann det. Somnade redan vid åtta igår och vaknade vid två på natten i tron om att klockan var sju och att det var dags för jobb, men icke. Vi sov och slumrade om titt som tätt till klockan sex då vi gick upp, åt frukost, packade upp och städade lite smått. Vid åtta vankades det jobb för min del vilket jag faktiskt var ganska taggad på. Ska snart krypa till kojs och ladda upp för en ny dag. Tänkte ta mig till Friskis imorgon kväll för att förnya kortet och gå på Tabata. Natti!

Likes

Comments