Header

Vid åtta morse vaknade jag upp ensam i min säng efter att ha sovit som en prinsessa hela natten. Klev upp, tog en dusch, åt frukost och cyklade till jobbet. Dagen har gått så himla fort och nu sitter jag hemma i soffan framför Så mycket bättre, inte så mycket att hänga i granen so far.. Vad gör ni ikväll?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Välkommen härliga fredag - för mig är det inte riktigt helg feeling på ingång då jag ska jobba i helgen. Idag ska jag göra klart det sista på marknadsföringen och skicka in den, tvätta och städa lite. Ikväll tänkte jag köra ett pass med dans på friskis och sen har jag faktiskt inte mer planer. Min fina åker iväg ikväll så jag kommer ha en kväll för mig själv helt enkelt - kan vara skönt det med. Vad gör ni den här fredagen?

Likes

Comments

Contains affiliate links

Har ni sett H&M's senaste premium kollektion - relaxed elegance? Tycker den är så stilren och fin med en blandning av mjuka färger och fina bomullstyger. Detaljer som kan piffa upp vilket hem som helst och jag hade kunnat lägga så mycket pengar på det här. Vad tycker ni?

Likes

Comments

Contains affiliate links

Äntligen har vi köpt två nya lampor, en till fönstret i sovrummet och en till fönstret i vardagsrummet. Lampor är något jag fastnat för mer och mer sedan jag börjat läsa till inredare och jag har även insett hur viktiga dem är. Grundregeln är ju att ha 5-8 stycken ljuskällor i varje rum, beroende på storlek - vilket vi absolut inte har haft tidigare.

Likes

Comments