Header

Då bockar vi av dag ett i fina London. Idag har vi strosat runt på Oxford street, varit inne på underbart fina Victorias Secret och njutit av det fina vädret. Älskar alla byggnader här, så himla mysigt! Nu blir det att krypa ner under täcket och titta på en film. Kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Kläderna ligger på sängen och är redo att hoppa ner i resväskan. Jag tycker det är svårt att packa, särskilt när man inte ska vara iväg mer än ett par dagar. Jag vet ju inte vad jag är sugen på att bära på lördag så hur ska jag veta vad jag ska ta med mig? Har försökt knåpa ihop ett par outfits och ska ikväll lägga ner dem i resväskan. Blir att hoppa i säng tidigt ikväll då vi ska åka mot Köpenhamn redan vid 5:00 imorgon på morgonen - en annan femma är att somna tidigt..

Kvällens to do: träna, tömma och ladda kameran och packa ner allt. 

Likes

Comments

Startade den här torsdagen med en kopp kaffe och ett besök hos Jenny för att fixa nya naglar. Så skönt att slippa dem röda jag hade över julen. Alltså ja trodde aldrig att man kunde fastna i att göra gelénaglar, men jag känner mig så naken så fort en går av - dessutom är det ju såå snyggt!

Sitter för tillfället med plugget i högsta hugg. Har en del att göra klart idag då vi åker till London imorgon. Tappar ju en dag där så får jobba på idag. Ska göra klart mina belysningsplaner sen ska jag ta lunch. Vad gör ni idag?

Likes

Comments

Contains affiliate links

Ellos home har även visat upp deras vårkollektion och även där ser vi sammet och pastellfärger i en blandning av lite kontraster i mörkare färger som burgundy och mörklila. Kan inte annat än att älska det. Vill så gärna ha en rosa puff men vart tusan ska jag placera den? Suktar ni efter någon inredningsdetalj? I så fall vad?

Likes

Comments