Vilket underbart väder vi hade här nere i Småland denna eftermiddag. Tog på mig lite varmare kläder, halsduken och hörlurarna och tog en promenad i det fina vädret. Höll dock på att slå dit ibland då jag fick för mig att gå på en liten grusväg täckt med is, men mysigt var det. Nu ska jag hoppa ner i soffan med en skål chips och ha ett High School Musical maraton. Älskar dem filmerna! Vad gör ni denna fredagkväll?

Likes

Comments

På senaste tiden har jag fastnat allt mer för guld. I julklapp önskade min pojkvän sig en drink shaker, den här i guld. Så himla fin! Klickade även hem ett par guldiga sugrör från Ebay som ska få pryda mina drinkar i framöver.

Likes

Comments

Spenderade den största delen av dagen med Ollie och hans mamma. Vi har börjat pussla ihop ett fristående inför kommande termin. Planen är DM i april och då gäller det att knåpa ihop något bra för att det ska gå hem hos domarna. Nu ikväll har vi varit hos M's pappa och tittat på gamla filmer från Bali, så roligt att se och snart är det inte länge till det kommer en film från vår sida också. Nu ska jag läsa lite bloggar och sedan ska jag bädda ner mig i sängen för en skönhetssömn.

Likes

Comments

Good morning sunshines!

Från och med idag behöver ni inte söka på www.nouw.com/bysanna utan nu kan ni söka direkt på www.sannakaisson.com, skönt va? Dagen till ära så är jag ledig då jag ska jobba helg. Tänkte jag skulle ta en promenad I snön som nu dessvärre börjar smälta bort och hälsa på mamma och pappa en sväng. Måste även ordna lite till inför terminsstarten med gymnastiken nästa vecka. En mängd gymnaster till som ska registreras och så ska jag försöka knåpa på ett nytt fristående som vi kan tävla med. Vad har ni för planer för dagen? Jobbar ni?

Likes

Comments