Header

Ojdå. Tiden har bara runnit iväg idag. Jag har suttit med en skoluppgift som är planritning. Mycket pill med mått hit och dit men gud vad roligt det är när man väl kommer in i det. Är bara lite småfix kvar som att göra alla armaturer runda med raka och fina linjer i. Nu ska jag ta och svida om till träningskläder och gå på ett fredagsmys pass på friskis som kommer bestå av dans och flex. Helt i min smak idag! Vad ska ni göra den här fredagkvällen?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Fasen vad jag har hunnit med att göra massa saker idag. Startade dagen med lite plugg och frukost. Städade där efter lägenheten och åkte och handlade. Jag har tillagat och slängt i mig en soppa som jag fick med i en Testagram box för ett tag sedan. Riktigt god faktiskt. Nu återstår kaffe, göra klart dagens uppgift, gymnastikträning och slutligen ska jag och syster gå på catwalken för Märkeshuset. Fullspäckad dag!

Likes

Comments

Godmorgon! Kom inte hem förens nio igår. Jobb, träning, ledarmöte och styrelsemöte höll mig upptagen. Idag jobbar jag kväll så sitter med frukosten och kaffet i soffan framför nyhetsmorgon. Älskar mysiga och långa frukostar. Önskar man kunde få det varje dag! Vad gör ni på er sovmorgon?

Likes

Comments

Contains affiliate links

Vad tycker ni om mitt nya skal från Ideal of Sweden? Tycker själv det är så himla snyggt och vårigt. Finns att köpa här. Tyvärr finns det inte till iPhone 6 Plus men 7 Plus skalet passar lika bra!

Godmorgon vänner! Ny vecka och för min del är det dags för en ny lektion som nu är 'Ljussättning'. Om jag ska säga ett område inom inredning som jag är riktigt dålig på så är det belysning och ljussättning. Vi har faktiskt inte mycket lampor här hemma utan när det blir mörkt tänder vi ljus istället. Dock ska det bli ändring på det efter kursens slut.
Igår körde jag ett skivstång intervall pass och idag så känner jag verkligen vart mina axlar sitter. Så gött att köra på ett hårt pass i 75 minuter där man verkligen känner att kroppen är helt slut efteråt. Rekommenderar verkligen att ni som har möjlighet ska gå på det passet. Men innan ni går dit kan jag säga att det inte är en promenad i parken!

Likes

Comments

Hej vänner! Vaknade inte förens halv elva idag. Har inte sovit så länge sedan jag flyttade hemifrån. Kvällen igår blev trevlig och det blev ett antal glas vin. Ska alldeles strax fixa till mig för att åka till Märkeshuset och prova kläder inför deras modevisning på torsdag som jag och min syster ska vara med på. Ikväll tänkte jag avrunda veckan med ett skivstångs pass vilket jag ser fram emot! Vad gör ni idag?

Likes

Comments