Header

Slog upp ögonen och såg solen lyste på mina ben i morse, hur underbart är inte det? Jag hoppas på mycket sol i höst. Mysiga promenader bland alla gula och oranga löv i en stickad tröja och med halsduken virad runt halsen. Nu ska jag fixa till mig och cykla till jobbet.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Måndag och jag har hivat i mig x antal koppar kaffe. Hade min sambo varit hemma så hade han tagit kaffekoppen ifrån mig och gömt kaffemaskinen. Idag påbörjade jag en ny lektion, färgsättning 2 och jag har suttit med NCS navigatorn i högsta hugg. Ska plugga lite till och sen dra till terminens första gymnastik träning.

Likes

Comments

Två bilder på gårdagens födelsedagsgris, fina Ollie.

AAAHHH, om ni bara förstod hur skönt det är att sitta i pyjamasen, nyduschad, under täcket i soffan. Var på ett skivstång intervall nu ikväll och jag som inte har tränat så mycket i sommar blev slutkörd. Svetten rann och ansiktet var rött som en tomat, men är det inte underbart nu i efterhand? Nu ska jag inte lyfta många fenor utan jag tänker sitta med fötterna på schäslongen tills det är läggdags, låter bra va?

Likes

Comments

Godmorgon söndag! Tog en sovmorgon idag igen, väldigt lätt hänt när sambon inte är hemma. Startar dagen med amerikanska pannkakor och en (två) koppar kaffe, den ena slog jag ut på golvet. Har inte så mycket planer idag faktiskt. Ska göra klart en uppgift och lämna in skolarbetet och ikväll ska jag och syster kötta ett pass Skivstång Intervall. vad har ni för planer för dagen?

Likes

Comments