View tracker

Ni har väl inte missat att ni kan vinna ett presentkort på CaseApp? Klicka här.

Idag jobbar jag kväll och påbörjar även mig 7-dagars jobbvecka. Jobbar i helgen så blir inte mycket ledigt för min del. Har inte heller några planer för helgen utan den blir lugnt efter jobbet. Manne är inte heller hemma ikväll så tror jag ska köpa något gott och mysa ner mig i soffa, all by myself. Vad har ni för planer för helgen? Kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

I samarbete med Caseapp

I lucka nummer två har 2 personer chansen att vinna ett varsitt presentkort á 300 kronor hos Caseapp som ni får designa ett eget iphone skal eller skin för. Nu finns det till och med skal till iphone 7, så det är bara att designa på!

Reglerna är enkla, kommentera inlägget med namn och mail. Om ni vill ha en extra chans följer ni sannakaisson på Instagram. Vinnaren presenteras på onsdag. Lycka till!

Likes

Comments

View tracker

1 december mina vänner. 24 dagar till jul och vet ni? Jag kommer köra en liten julkalender. 1 lucka varje dag som kommer bestå av allt från julklappstips till recept, DIY och det kanske till och mer smiter sig in en liten tävling här. Så lucka nummer ett har ni här:

Hyacinter är en av mina favoritblommor faktiskt, särskilt vid jul. Så enkla, fina och lätta att sköta. Lite vatten om dagen så står de sig bra. Jag har både det här året och förra året tagit ut dem ut plastkrukorna och satt dem i genomskinliga vasar. Tycker det är så stilrent och fint. Det är även en helt perfekt blomma att ge bort, ta bort krukan, sätt i en liten glasburk och häll lite fejksnö över. Snurra in i lite cellofan och sätt dit ett litet GOD JUL-kort, tadaa, klart!

Likes

Comments

Hola amigos. Slutade redan vid ett idag och var i morse hos naprapaten för en behandling. Vad rädd för att det skulle göra ont men det gjorde det faktiskt inte. Känner redan att det är lite bättre i skuldran så hoppas det bättrar sig ännu mer. När jag slutade hämtade jag lite julklappar som kommit på posten. Har även hunnit med att göra pepparkakor idag, dock brände jag en plåt i ugnen vilket inte var så lyckat. Ska slå in lite julklappar till och köra lite styrka. Kram!

Likes

Comments

Häromdagen var jag nere hos min älsklings mamma och fotade lite i hennes butik. Så himla roligt att fota och ibland vill jag verkligen bli fotograf, dock är det nog inget man kan leva på. Vad har ni för drömjobb?

Likes

Comments

Godmorgon mina vänner. Startade den här dagen med ett arm- och ryggpass på gymmet. Var så mysigt ute i morse, solen hade precis gått upp och frosten hade färgat allt vitt. Ska ordna till min lunch och snart cykla till jobbet. Kram!

Likes

Comments

Herregud vad den här dagen har gått fort. Kom till jobbet och gick hem lika fort, nästan. Körde bara till uppvisningen på träningen idag då den äger rum på måndag i nästa vecka, ska bli kul och se vad alla har lärt sig den här terminen. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen läsa lite bloggar. Kram!

Likes

Comments

Måndag och ny vecka. Vaknade med en bra känsla I morse, det beror nog på den mysiga söndagen vi hade igår. Denna veckan jobbar jag sista helgen för det här året och ska på onsdag till naprapaten för att ordna till mig rygg som inte bättrat på sig sedan jag körde en liten krashlandning. Har Inga andra planer, lite julfix blir det förmodligen sen får vi se hur jag spenderar min lediga dag på torsdag. Har ni något roligt planerat för veckan?

Likes

Comments