Inne på min tredje semestervecka nu och kan konstatera att vi haft ca 3 riktigt fina dagar, med sol. Inte en enda dag har vi varit på stranden.. har inte riktigt haft någon feeling. Jag är så väderberoende!

Igår eftermiddag lättade de tunga molnen något och det blev en skön vindstilla kväll. Jag och Andy fixade i trädgården, jag tog någon paus och åkte sparkcykel med tjejerna... haha. Gött att se mannen slita ❤️😂 han är så duktig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

På torsdag åker tjejerna till sina både far och mor-föräldrar, Isabel åker till farmor och farfar i Valje och Emilia besöker mormor i Halmstad! De längtar så de spricker! Eftersom att de tjatade så, så gjorde vi en liten plan... där de får kryssa dagarna som gått och nedräkning till de stora dagarna.
Samma gäller mig och Andy - vi åker nämligen till Italien med bästisarna då! Läääängtar minst lika mycket som de små :)

Likes

Comments

Min minsting som allt för ofta säkerligen önskar att hon kunde krypa under skinnet på mig...
hon är så i behov av att vara nära. Pussas, kramas, kela och bli buren...
hon är fin.
Hon är också jäklig, haha... envis, gnällig, tjabbig, bråkig, sur... och söt! Tur det ;)

Likes

Comments

I fredags så hade jag en fantastisk kväll tillsammans med några av mina Lykokollegor ❤️ självklart på Borgmästargården!

Igår hade vi bästisarna över på champagne, grill och skön kväll! 🥂❤️
Emilia nöjd 😂👑

Likes

Comments

Tifony & Daniel,
Tack för ett fantastiskt vackert sagobröllop, god (awesome) mat och tårta som verkligen är bland den godaste jag ätit! Gjorda av Sveriges främsta chokladmästare, wow!!
Vi har haft så himla roligt och idag värker fötterna av dans och käkarna av allt skratt! Vi hade ett så härligt bord, bara skrattade och skålade om vartannat :)

All lycka och Kärlek med er!
Puss från oss.

Likes

Comments

Vi möts av ägarinnan, när vi anländer strax efter 21.00 så är hela innergården upptänd med små ljus... jag kan knappt sluta titta, tycker det är så vackert. Där är vindstilla, ett vackert lugn med fågelkvitter och bara stegen i grusgången som hörs.
Vi blir visade vårt rum som ligger på Norra Loftet, upp för en brant trappa, med väl inrett rum och fint litet badrum.
Ägarinnan Maria visar oss vidare till köket där det kommer finnas frukost, hon tar önskemål om bröd och morgonen därpå finns en fint uppdukad frukostbord och på en tallrik mitt önskemål från kvällen innan, med tillbehör av frukt och grönt. Lyxigt!

Vi har verkligen njutit till fullo här! Trots heldag på bröllop och festande under natten så kom vi tillbaka hit säkert och då stod dörren på glänt.
Vi har under vår vistelse fått god service och personligt Bemötande, tack för det! Vi kommer garanterat tillbaka!

Likes

Comments

Oj... pärlan Mariefred är helt fantastisk! Tack Tif & Daniel för att vi fick möjlighet att besöka denna vackra miljö! Vädret har varit strålande, vi kom upp i förrgår fredagkväll och tog en middag på det fina värdshuset med utsikt över vattnet... magiskt. Mousserande och räkor. Sedan sov vi gott på det fina B&B Skomakargården, som jag gör ett uppdaterat inlägg om strax!

Vi har verkligen fått ögonen för denna pärla och förställde oss att bosätta oss här.. fast då vill vi givetvis ta med både släkt och vänner, haha :) det får bli ytterligare en roadtrip hit snart igen iallafall!


Har du med ett litet smultronställe? Berätta gärna!

Likes

Comments

Just nu bilar vi genom Sveriges vägar, fyllda med vacker skog och öppna fält...
vi åker från Skåne till Mariefred för att imorgon fira Tiffony & Daniel som gifter sig! Sååå mycket kärlek ❤️🥂

Likes

Comments

Det är så viktigt att ta vara på stund och tillfälle, att fira livet varje dag och att uppskatta det lilla i det stora. Att aldrig ta för givet eller att hela tiden vilja ha mer... så blir det lätt... börjar denna dag så som vi avslutade gårdagen - på vår ljuvliga terass med solen i sitt esse.

Likes

Comments

Igår körde vi på utflykt med våra vänner, träffade helt rätt på Sotnosens KorvCafe utanför Österslöv, vilken liten pärla! Hann inte ens få efterrätten på bild så gott det var! 😂

Likes

Comments