View tracker

God morgon,
Jag är ganska mörk/cendrefärgad i mig själv när det kommer till håret men oftast behöver jag färga botten emellanåt för att verkligen få den där djupet. Ett hett tips till dig som tex inte fått tid hos frisören är att använda utväxtspray! Jag brukar beskriva den här från Loreal Magic retouch som min lifesaver! På Instagram @bysandie visar jag en liten video på hur enkelt det faktiskt är att använda!
Jag använder nyansen mörkbrun och den passar perfekt om du ligger på mörkhetsläge 4-5.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag tycker om paletter där man kan gå från vardag tlll fest,
Ciate Eyeshadow Palette Pretty innehåller 9 nyanser som både skimmrar och som är matta.
Alla är ganska pigmentsrika men använder man en fluffigare borste så kan du skugga även väldigt soft, perfekt!

Med endast paletten och ett par lösögonfransar löste jag after-worken på 5 min!

Litet tips för extra glam är highlighter på stick det sista du gör i din makeup rutin, jag använder stick från Revlon.

Inlägget i samarbete med Lyko.se

Likes

Comments

View tracker

Hur många utekvällar har man inte varit på, där man redan under halva kvällen behöva bättra på sminket?
Lösning kan vara en bra primer som jämnar ut ytan och sedan en bra mist som fäster makeupen!
Jag har i samarbete med Lyko.se testat OFRA makeup fixer som fungerar som en lätt spray som fixerar makeupen och som återfuktar med vitamin E och som även innehåller aloe vera och kamomill som lugnar en yttre påfrestad hud. För 179 kronor får du 240 ml ren investering! LOVE IT!

Likes

Comments

Lyxigare blir det bara inte!

Smith & Cult exklusiva nagellack står uppradade redo för fest.
De röda klassikerna har hängt med några månader men glittret i mitten är nytt!

Perfekt att lacka på över färgade naglar eller bara som den är. Den ger ganska rikligt med glitter i regnbågens alla nyanser och ser till att pryda naglarna sådär perfekt! Borsten är ganska så smal vilket ger bra täckning längst in i kanterna.

Likes

Comments

Där står min fina kollega och idag intervjuas om veganska produkter. Ni visste väl om att Lyko.se har ert stort utbud av just veganska produkter både när det kommer till hudvård, hårvård och makeup!

Likes

Comments

Black selfie denna black friday!

Likes

Comments

Smycke från @ioaku magiskt!

Likes

Comments

God kväll,
Hur mår ni idag?
Idag har vi haft fullt på agendan här hemma! Vi åkte i förmiddags till Åhus och gick genom skogen till stranden...så mysigt. Dessutom hade vi med oss fika som vi hittade en liten glänta att njuta i.

Skulle ville highlighta något viktigt ikväll. Eller något att bära med sig faktiskt varje dag.
För mig är det viktigt att de i min närhet mår bra... När de inte gör det så mår jag med dåligt. Ibland kan jag ta på mig ansvar om någon inte mår bra, även om det inte beror på mig. Brukar utgå från mig själv och vad jag kan göra för att kanske påverka tillståndet personen är i. Detta för väl de flesta, Men med detta inlägg vill jag egentligen säga att alla har en del att kunna förbättra någons vardag. Ibland lyckas man inte och det är OK. Alla har egna bekymmer och en vän eller hjälpande hand är inte alltid den lämpliga lösningen. Jag brukar tänka att alla jag möter kämpar om eller mot saker som jag inte alls känner till, men om jag kan få den människan att må bra så är det värt mycket! Jag dömmer ingen och har aldrig gjort.... Tycker inte om att prata illa om människor då alla agerar och reagerar baserat på sina erfarenheter. Jag har mina. De har hjälpt mig att se med andra ögon.... Hjälpt mig nå den energi jag har eller sätt att vara på. Ser hellre lösningar än problem. För problem uppstår! Grottar sällan ner mig i dem men reflekterar alltid över min uppgift i situationen. Detta kan verka som ett mycket 'flummigt' inlägg, självklart för vissa eller bara förvirrande för andra. Tänk på vad du kan göra för människorna du möter varje dag. Le eller ge någon en stor kram! ❤️ du kommer få dubbelt så mycket tillbaka....

Likes

Comments