Idag är ha SÅ trött. Mitt knä har fortfarande inte repat sig sedan i fredags då jag slog knät i en stege på jobbet. Knät hamnade ut led men föll sedan tillbaka. Men jag har verkligen inte (sedan jag typ bröt båda benen och armarna i en mopedolycka för 15 årsedan) lidit av någon kroppslig skada direkt. Vi skulle i helgen packa och plocka en del ur huset och jag kämpade verkligen för att koppla bort smärtan i knät men efteråt... så inser jag att det verkligen bara skulle stå vila på mig. Lägger benet i högläge nu! Ha en fin måndag babes!💋

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

God morgon!
Önskar er en riktigt härlig fredag, en kväll utan idol! Emilia kommer bli såå besviken, det är fredagsgrejen här hemma!
Sista arbetsdagen denna veckan för min del, julklappsshopping och pepparkakshus står på agendan. Ska bli så kul!

Likes

Comments

Jag har förstått, att man inte kan lösa allt ensam. Man kan inte stanna kvar i situationer som fullständigt äter upp en. På insidan har jag varit så ledsen och nedbruten... totalt förstörd pga saker jag inte ensam kan lösa. jag har gett allt för någonting som bara åkte i backen. Ni ska veta hur mycket sorg och känslor som ligger bakom fasaden ibland.
För månader sedan skrev jag om hur livet har vänts upp och ned... jag är inte alls huvudpersonen i detta, men min nära är. Jag har känt att allt har försvunnit under fötterna på mig ibland... för jag bryr mig så otroligt mycket om.. tänker på och älskar... och en känslomässig person som jag, funderar och analyserar situationer.. hur jag ska kunna lösa dem. Göra det bra igen. Sakta men säkert förstår jag att jag inte kan... jag har min familj att ta hand om, mina barn och man. Jag har försökt flytta all fokus på sorg till något positivt. Min dröm om husbygge som jag verkligen kommer förverkliga. För jag är sån, jag rör mig framåt.. tankarna kan vara bakåt men jag kommer aldrig stanna. Jag har förstått, att man bara lever en gång så det är lika bra att låta varje dag räknas.

Likes

Comments

Förra veckan åkte jag och Emilia till Malmö då hon blivit utvald att gå på casting! Något vi egentligen varit lite emot men hon är så himla glad i att stå framför kameran både stillbild och rörligt.
Jag frågade henne 10 ggr innan vi tackade ja men hon svarade med att hon vill och att jag ska sluta tjata! Haha!
Så vi satte oss i bilen för en kväll i Malmö, efter castingen med fotografering (som tog typ 20 sekunder) så tog vi en runda på Emporia för att strosa lite... vi måste åka iväg oftare, bara jag och hon. Emilia Rose, du är alldeles fantastisk!!

Likes

Comments

Min söta lilla bakerska som hjälpte till med söndagsbaket här hemma innan vi gav oss in till ett regnigt city för årets första julskyltning.

Imorgon står inventering på schemat, en tuff dag men jag kan verkligen längta! 🙌 det känns så otroligt bra efteråt och så jobbar vi hela teamet på plats imorgon...Love it!

Likes

Comments

Tips! Lyko har fått in en hel del fina hår-accessoarer i sitt sortiment! Ni måste komma in och kika 🙏🏼 bl.a. Detta söta hårband, med svarta rosor.

Likes

Comments

Igårkväll fick jag bara ett sånt där klart ögonblick. Jag kände lycka och frihet... alla dessa månader som känt som att jag skulle kvävas upphörde för en liten tid... jag satte på högtalaren och spelade musik att jag bara kunde, gjorde långkok köttgryta som är min absoluta favorit höstmat! Det kändes så bra i hela kroppen... jag tände ljus, Emilia hjälpte mig att duka (Andy fick favoritkoppen att ha dricka i som Emilia har gjort men pappa älskar!) hon valde noggrant bestick och hur dom skulle ligga.
Jag tänker att det har sin mening med allt, att bryta ner all sorg ett tag, ligga och faktiskt vara sjuk trots att mina fina kollegor åkte till Stockholm för att ha lärorika dagar fyllda med skoj! För att sedan ha det där klara ögonblicket av lycka, tydlighet, kärlek. Jag känner mig ofta glad och tacksam men faktum är att jag har varit ganska låg pga mycket som hänt privat. Tunga problem som egentligen inte är mina ett dugg men som jag envisats om ska lösa. Nu släpper jag det, försöker ta det i ett stort andetag in och bara blåsa bort allt.

Likes

Comments

Har gått i frossa, feber och krassligheter sedan i förrgår, dessa förkylningstider :( igår kom äntligen får efterlängtade lilla kusin! Sooom vi längtat! 🙏🏼 min syster har verkligen kämpat... legat i flera dagar och krigat på förlossningen. Jag är idag stolt storasyster och moster! Nu hoppas vi våra förkylningar lägger sig så vi får träffa lilla Nova ❤️

Likes

Comments

Igår lättade lite av den tyngd som vilat som tunga stenblock på mina axlar. Vi sålde som sagt huset i början av September och har sedan dess letat efter boende. När man bott på 200 km2 hus så blir man något kräsen, man önskar öppna ytor, ett bra kök och givetvis tvättmaskin och torktumlare i samma boende. Det ska vara bekvämt och enkelt för mina barn. Vi har sänkt våra förväntningar rejält och jag har till och med tittat på hus med låg standard att hyra långt utanför Kristianstad... för tänk om vi faktiskt inte har någonstans att ta vägen när vi väl flyttar i januari?! I veckan var jag dock på femte visning av boende. Det kändes bra! Lägenheten ligger på markplan med lagom stor uteplats, varsitt rum till tjejerna och tvätt/tork i badrum! Igår svarade jag JAA till lägenheten och vi har alltid äntligen en plats att landa på! 🙌 puuuh. Min vecka räddad! Check!

I helgen tog jag och Andy oss tid att åka till skogen... planerar och studerar. Det började regna , doften av tall var så underbar och vi stannade kvar... skorna var blöta av den våra mossan och höga gräset. Jag njöt som aldrig förr. Det gjorde vi båda två.

Likes

Comments

Livet har skakats om ordentligt om sistone, ledsen för dålig uppdatering. Stressen blir ofta mer påtaglig när det känns som om allt det stadiga kring en nästan ligger och precis flyter istället, i små olika delar.

En dag i taget!

Idag har jag varit på en plåtning för Bornfashion igen, med ett himla fint team. ❤️ glad för det!
Nu styr bilen mot Halmstad och en fullspäckad arbetsvecka på Lyko som nyöppnar butik om bara några veckor! Sååå spännande! ✨

Kommer sakna min familj, ni är allt.

Likes

Comments