Igårkväll fick jag bara ett sånt där klart ögonblick. Jag kände lycka och frihet... alla dessa månader som känt som att jag skulle kvävas upphörde för en liten tid... jag satte på högtalaren och spelade musik att jag bara kunde, gjorde långkok köttgryta som är min absoluta favorit höstmat! Det kändes så bra i hela kroppen... jag tände ljus, Emilia hjälpte mig att duka (Andy fick favoritkoppen att ha dricka i som Emilia har gjort men pappa älskar!) hon valde noggrant bestick och hur dom skulle ligga.
Jag tänker att det har sin mening med allt, att bryta ner all sorg ett tag, ligga och faktiskt vara sjuk trots att mina fina kollegor åkte till Stockholm för att ha lärorika dagar fyllda med skoj! För att sedan ha det där klara ögonblicket av lycka, tydlighet, kärlek. Jag känner mig ofta glad och tacksam men faktum är att jag har varit ganska låg pga mycket som hänt privat. Tunga problem som egentligen inte är mina ett dugg men som jag envisats om ska lösa. Nu släpper jag det, försöker ta det i ett stort andetag in och bara blåsa bort allt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har gått i frossa, feber och krassligheter sedan i förrgår, dessa förkylningstider :( igår kom äntligen får efterlängtade lilla kusin! Sooom vi längtat! 🙏🏼 min syster har verkligen kämpat... legat i flera dagar och krigat på förlossningen. Jag är idag stolt storasyster och moster! Nu hoppas vi våra förkylningar lägger sig så vi får träffa lilla Nova ❤️

Likes

Comments

Igår lättade lite av den tyngd som vilat som tunga stenblock på mina axlar. Vi sålde som sagt huset i början av September och har sedan dess letat efter boende. När man bott på 200 km2 hus så blir man något kräsen, man önskar öppna ytor, ett bra kök och givetvis tvättmaskin och torktumlare i samma boende. Det ska vara bekvämt och enkelt för mina barn. Vi har sänkt våra förväntningar rejält och jag har till och med tittat på hus med låg standard att hyra långt utanför Kristianstad... för tänk om vi faktiskt inte har någonstans att ta vägen när vi väl flyttar i januari?! I veckan var jag dock på femte visning av boende. Det kändes bra! Lägenheten ligger på markplan med lagom stor uteplats, varsitt rum till tjejerna och tvätt/tork i badrum! Igår svarade jag JAA till lägenheten och vi har alltid äntligen en plats att landa på! 🙌 puuuh. Min vecka räddad! Check!

I helgen tog jag och Andy oss tid att åka till skogen... planerar och studerar. Det började regna , doften av tall var så underbar och vi stannade kvar... skorna var blöta av den våra mossan och höga gräset. Jag njöt som aldrig förr. Det gjorde vi båda två.

Likes

Comments

Livet har skakats om ordentligt om sistone, ledsen för dålig uppdatering. Stressen blir ofta mer påtaglig när det känns som om allt det stadiga kring en nästan ligger och precis flyter istället, i små olika delar.

En dag i taget!

Idag har jag varit på en plåtning för Bornfashion igen, med ett himla fint team. ❤️ glad för det!
Nu styr bilen mot Halmstad och en fullspäckad arbetsvecka på Lyko som nyöppnar butik om bara några veckor! Sååå spännande! ✨

Kommer sakna min familj, ni är allt.

Likes

Comments

Gårdagens event blev så bra! Stort tack till alla modeller och härliga kunder som gjorde dagen lyckad!

Likes

Comments

Hey Babes!

Exklusivt för er följare så erbjuder jag er i samarbete med IOAKU nu 15% (KOD: bysandie15)
på hela deras underbara sortiment! Huuur lyxigt är inte det!?
Själv bär jag deras smycken nästintill varje dag, på bilden ser ni "The drop earrings gold/spring green"

Likes

Comments

God kväll vackringar ✨
Hur har ni det?
Själv är det bra, men ganska mycket. Ibland skulle jag vilja ha en kopia som skulle göra allt när orken tryter. I veckan har både jag och tjejerna varit sjuka...
idag var vi och kollade på ett hus som kommer bli klart tills dess att de nya ägarna tar över huset! Känns verkligen magiskt bra.... med det där steget. Tänk att vi vågade!!

När jag tänker på det... så är mod kanske en av mina styrkor. Och när jag tänker på det så är #ioaku ett brand i smyckesväg som jag känner verkligen jag älskar att bära. Det sticker ut, vågar synas och lämnar nog en liten känsla...
Bysandie ❤️ IOAKU

Likes

Comments

Igår skrevs kontraktet.
Mycket känslor som rusar genom kroppen... lite som att kasta sig ut från ett flygplan. Man oroar sig, kommer fallskärmen att vecklas ut som förväntat eller stöter man på problem.

Men ett stort steg i rätt riktning! Vi har under tjejernas uppväxt haft det fantastiskt bra här i Åsum. Men världens bästa grannar, naturen och närheten till allt ändå. Huset är så charmigt! Vi har lagt vår prägel på det med ganska mycket renoveringar och jag tror att det ska passa de blivande ägarna perfekt.

Kul att ni är med oss på vår resa mot drömbygget! ❤️

Likes

Comments

I huvudstaden på världens roligaste jobb! ❤️

Likes

Comments

Hej alla mina fina som kikar inom!
Ledsen för pausen härifrån. Det blir inte alltid som man tänkt sig...
jag har väl bara inte riktigt känt någon ork om sistone. Det är mycket som händer mitt i livet som gör att motorn stannar lite. Sen startar den igen, men lika snabbt behöver den vila. En sådan period är det just nu. Jag har så enormt mycket att vara glad och tacksam över och lita på mig när jag säger att jag tänker på allt det goda jag har i livet varje dag!
Varje dag så intalar jag mig att jag är en krigarinna som klarar allt. För det gör jag! Jag känner mig otroligt stark och trygg. Säkert åldern, haha! Jag tror på mig själv och tar de utmaningar som kommer direkt, orädd och utan osäkerhet. Men då och då kommer små tvivel som gör att jag måste få stanna lite. Vägskäl, som påverkar andra mer än mig själv. Jag klarar inte av att göra någon ledsen. Eller besviken... då brister jag med. Men jag behöver bara intala mig en sak. Det är att det är livets gång, att inte lyckas med allt och alla. Men att stadigt ta nya grepp i den där motorn och göra allt det där som du vet fungerar. Gas och broms. Och balansen däremellan.

Likes

Comments