Innan jobbet imorse. Dresscode black.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​god kväll darlings,

Ville tipsa er om ögonkrämen från 'dirty works' som minskar påsar under ögonen samt successivt reducerar mörka ringar. Återfuktar med Vitamin E och sheasmör. 

Make-up fria ögon, JAtack! 

Likes

Comments

"Baba De Caracol är ett aktivt mirakelserum som hjälper till att minska rynkor och fina linjer, bristningar, bleker akneärr, samt graviditetsärr. "

Mirakel påstods det. Och så sant så. Jag tror knappt att det är sant om jag ska vara ärlig... Serumet används innan dag/natt-krämen i samma märke och jag märker så stor skillnad på min hud.
Min bästa vän frågade mig vad jag gjort med huden och jag trodde inte att det syntes men min hud känns mjuk och uppfattas nog mindre fina linjer. Jag var super torr tidigare och dessa har hjälpt mig enormt mycket! Jag betalade 699kr för både serum och dagkräm. Först skeptisk då dom inte direkt doftade något men så underbar känsla efteråt. Ej fet så att man kan lägga på makeup efteråt men inte heller torr och stram! Den balansen är svår att hitta! Love IT!

Likes

Comments

Jag tror ju på sånt här.
Lyckokakan sa något viktigt... Något som skulle göra hela min dag. Ett litet lyft från en kollega, wow. Tack för omtanken! ❤️🍀💭

Likes

Comments

Vi hade en sådan himla lyxig gårkväll tillsammans med våra bästa vänner ❤️ Vi bokade bord på #borgmästargården för en fin upplevelse som verkligen var uppskattat! Mixa lyxig lokal, superfin service, fantastisk mat och drinkhäng. Så bra!

Likes

Comments

Frusen, trött och tunga axlar idag. Mitt ryggont ger inte med sig, tar en varm kopp kaffe, reload!

Likes

Comments

God morgon.
Bilden nedan är ingen frukost utan gårdagens lunch, eller kanske till och med förrgår... Dagarna flyter lätt ihop just nu känner jag. Fredag och autopilot på :) ha en fin dag!

Likes

Comments

Bästa känslan just nu måste väl ändå vara att få under en kylig morgon få gosa in sig under ett härligt täcke. Den känslan får man verkligen i denna godbit från Denim Hunter. Jag älskar den! Mjuk och härlig.

Likes

Comments

Aldrig ägt en Nespressomaskin, men nu har jag äntligen en anledning att besöka de fina Nespresso-butikerna! Tack Lyko & GHD!

Likes

Comments

Bildregn från förra veckan där två fullspäckade dagar spenderades på Kistamässsan tillsammans med AJ Produkter!

Likes

Comments