Hey skønne læsere.

Jaaaa, i læste rigtigt! om to dage sidder jeg i flyet på vej til La Santa, og I kan tro jeg glæder mig. Jeg skal afsted med skolen. Det bliver en lækker uge med træning, undervisning, og lækkert vejr. Vejrudsigten siger 20-25 grader med sol! Så Lækkert!

Der bliver en del aktiviteter, både surf, holdtræning og undervisning. Jeg ville forsøge at blogge så meget jeg kan. I skal også have glæde af Spanien og 25 grader i december måned. Haha

Der kommer flere billeder, og opdateringer fra turen senere på ugen. I kan følge med på min instagram hvor jeg vil dele en masse på instastory : Bysallya

knus og kram

Bysallya

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hey skønne ladies.

Jeg har holdt en lille pause fra bloggen grundet personlige årsager. Jeg er tilbage nu, og arbejder på en masse spændende indlæg til jer.

Det er endelig blevet efterår, og det er så skønt med varme sweaters, lækre frakker og varm kakao under dynen. Jeg må personligt indrømme, at jeg er meget mere til sol og varme, men der er nu heller ikke noget hyggeligere end juletiden, som vi går imøde.

NEWS!

Jeg har også lidt nyheder. Efter jeg er startet på Aalborg Sportsakademi på politilinjen, fik vi tilbudt en coaching uddannelse. Uddannelsen er idrætsrelateret, og handler om coaching inden for idræt. Jeg er ved at være igennem, og skal til den endelige eksamen på næste torsdag. Wish me luck <3

Knus og kram

By Sally A

Instagram: Bysallya

Likes

Comments

Hey skønne piger.

Håber I nyder søndagen. Min søndag startede ud med morgenkaffe, rengøring og en løbetur.

Jeg var til bryllup med min familie I Herning igår. Det var super lækkert.

Idag står den på cafedate med en sød veninde. Efter mad skal vi en tur til nordkraft. Adam og Noah kommer til Aalborg idag, så vi skal ind og se dem. Det skal nok blive super hyggeligt. Skal i noget spændende idag?

Jeg har idag iført mig den fineste trøje fra BYIC med en grå blazer fra Y.A.S. Bukserne er fra SIX AIMES og kommer i det lækreste stof. Min fine taske er og fra BYIC og kan fås i to str, den er jeg totalt forelsket i.

knus og kram

By Sally A

Instagram: BysallyaLikes

Comments

Hey bloggen

Håber I har det skønt, jeg har holdt en lille uges pause fra bloggen, da jeg haft nogle meget travle dage. Jeg bl.a. været I studietpraktik hos Nordjyllands politi - super spændende oplevelse. Ellers er ugen gået med undervisning, træning og arbejde. Har I lavet noget spændende?


Som I kan se på ovenstående billeder, har jeg også været ude og surfe i Klitmøller // Cold Hawaii. Fantastiske bølger, godt selskab og masser af gode oplevelser. Jeg fik mange henvendelser på my story/ insta story, om det ikke var for koldt at bade osv. Jeg tror, I ville blive overrasket over, hvor meget man holder varmen i sådan en våddragt. Vi er nemlig hele tiden igang med både arme og ben på Surfboarded.

I aften står den på svømmeundervisning og løb, skal I noget spændende? <3

knus og kram

By Sally A

instagram : Bysallya


Likes

Comments

Hey skønne girls

Håber i nyder søndagen! Min søndag startede ud med en lækker morgenmad, efterfulgt af en vagt i slikbutikken! I aften står den på svømning og styrketræning, derefter en lækker tur i sauna med pigerne!. Skal I noget spændende iaften? <3

Sponsoret
Har i husket at deltage i min GIVEAWAY på instagram? I har nu chancen for at vinde et par valgfrie Tassel Øreringe fra Designbyalmanielsen. I kan finde deltaljer og krav på min instagram. Skynd jer ind og deltag! Jeg finder en vinder næste uge <3

Knus og kram
By Sally A

Instagram: Bysallya

Likes

Comments

Hey skønneste Girls

Håber i nyder søndagen! Dagen idag startede ud med en lækker omgang proteinpandekager med min aller sødeste far. Derefter blev jeg kørt på arbejde og har næsten lige fået fri! Så lækkert!

Dette indlæg skal handle om noget lidt anderledes, og mere personligt. Jeg bliver tit spurgt ind til, hvem der tager mine billeder her på bloggen. Mange af jer bliver sikkert overrasket, men det er faktisk min 13 årige fantastiske lillesøster der står bag det. Engang i mellem er det mine veninder jeg hiver med ud, men jeg må simplethen være ærlig og indrømme at hun er den bedste til det, haha! Sorry girls <3

Jeg har tit nævnt min lillesøster her på bloggen, og for alle der følger med på snapchat og instagram ved også, at jeg spammer med hende. Hun er en jeg kan lave alt med, fortælle alt til, og ikke sige nej til.

. På trods af, at der er 7 år i mellem os, er hun mere som en bedsteveninde end en lillesøster for mig. Jeg elsker den lille prinsesse overalt på jorden.

Her er lidt behind the scenes billeder fra når vi er ude og skyde pics til bloggen haha.

Lots of Love from me & my precious babysis, Celine <3

knus og kram

By Sally A

instagram: By Sally A

Likes

Comments

Hey bloggen

Sponsoreret af ChrisCopenhagen-Watches

Håber I har det dejligt. Dagen idag startede ud med 4 timers undervisning efterfulgt af lidt morgentræning. Jeg kan godt mærke, det begynder at blive hårdere og hårdere at stå op om morgnen, især når der er udendørs morgentræning eller løb. Jeg må nok være ærlig og sige, at jeg hellere ville ligge under min varme dyne end at på morgenløbetur disse kolde morgener! Ville vi ikke alle det? Haha


Jeg har i samarbejde med Chris Copenhagen watches modtaget det lækreste ur.
Det kommer i det mest unikke design og i top kvalitet. Jeg har fået mit hjem i en super lækker blå i slangeskind og hvid skive, det pifter et hvert outfit op.
Jeg er så forelsket!

Brug rabatkoden "SALLY1017CC" og få 25% rabat på dit Chris Copenhagen ur <3


knus og kram

Bysallya

instagram: bysallya

.

Likes

Comments

Hey skønne læsere

Håber I nyder søndagen. Jeg har været lidt fraværrende grundet en meget travl og stressende uge, men nu er tingene ved at være på plads.

Jeg var i lørdags til bloggerevent med de skønneste ladies. Arrangementet blev holdt på Cafe Stygge, et super lækkert sted. Derudover var der sponsoret den lækreste mad fra CHIDO! Kæmpe udvalg af kød, grønt og masser af salsa. Det var så godt!

Ellers stod aftnen bare på en masse girltalk, hygge, god musik og fantastisk selskab med de andre skønne bloggere fra Aalborg. Skøn aften <3

Iaften står den på træning, svømmeundervisning og læsning til sidst. skal I noget spændende?

knus og kram

By Sally A

instagram: bysallya


Likes

Comments

hey skønne girls

Her er et lidt personligt indlæg, så I kan komme lidt tættere på mig som person. Der ville fremover kommer mere personlige indlæg på bloggen! Her kan i læse 10 facts i ikke vidste om mig.

1. Jeg bruger briller. (går til dagligt med kontaktlinser)

2. Jeg ELSKER seafood, får aldrig nok!

3. Jeg har på under et halvt år ændret livstil. (indlæg kommer snart)

4. Jeg har to søskende, en lillesøster og en lillebror! Min lillesøster er som en bedsteveninde for mig.

5. Jeg har arabiske rødder. Oprindeligt fra Palæstina.

6. Jeg har tre jobs ved siden af studie, hos tandlæge, tolk i Aalborg kommune, og ekspedient i slikbutik.

7. Jeg elsker at stå op om morgnen, og få så meget ud af dagen jeg kan (også I weekenderne)

8. Jeg har på under et år formået at smadre tre telefonskærme og min computerskærm ( hov haha)

9. Jeg har tideligere spillet håndbold og gået til ridning.

10. Jeg hader offentligtrasport.


Knus og kram

By Sally A

Instagram: bysallya


Likes

Comments

Hey skønne ladies

Håber I har det skønt! Beklager at jeg har været fraværende her på bloggen. Der sker så utrolig meget lige pt. Både skole, træning og arbejde. Det hele kører og jeg elsker det jeg laver, men nogle gange kan det være et stort pres! Kender I det?

Jeg var forleden ude og spise med en skøn veninde Hos Isdor Henius . Det var simpelthen så lækkert! Vi havde snakket om at skulle ses i evigheder, men grundet min travle hverdag kunne det ikke lade sig gøre.

Det var en super dejlig oplevelse! God service, hyggelige omgivelser og fantastisk mad. Jeg var lige i humør til fisk. Så det blev til en omgang stjerneskud! og det var så GODT. Det skal i helt klart prøve, det ligger på Slothsgade i Aalborg.

Knus og kram

Bysally a


Likes

Comments