hey skønneste girls

Nøj hvor er det lang til siden! Jeg håber i nyder sommeren trods alt det regn herhjemme. I sidste uge startede et nyt kapitel i mit liv. Jeg har været så spændt på at dele dette indlæg med jer. Jeg startede nemlig på sportsakademiet i Aalborg, hvor jeg går på politilinjen. Her bliver vi trænet op til politiskolens prøver! Jeg har snart været der i en uge og jeg nyder hvert sekund af det. Både lærer, elever og trænere er alt for skønne og er med til at gøre det hele meget bedre. Jeg har defor holdt en lille pause fra bloggen, for at fokusere på skolen, og lige falde til. Nu er tingene ved at være på plads og jeg kan ikke vente med at dele en masse om hvad vi laver! Det bliver både indlæg om træning, kost, tips og selvfølgelig lidt outfit billeder

Jeg har idag iført mig den lækreste vaber stribe trøje fra BYIC. det er en af deres super lækre nyheder i det fineste stof som ikke kradser. Min taske og solbriller også fra BYIC.

Knus og kram

By Sally A

instagram: Bysallya


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Hey sødeste Girls

Håber i nyder sommeren. Det er ved at være noget tid siden jeg har opdateret bloggen. Jeg har simpelthen haft så super travlt med arbejde. Jeg kom hjem fra ferie ca. en uge siden og har næsten arbejdet hver dag siden. Jeg åbnede slikbutikken imorges og har næsten lige fået fri.

Min mor og lille søster kom hjem fra ferie i nat kl 4, så jeg har slet ikke fået set dem endnu. Det har faktisk været lidt hårdt uden dem, har savnet dem utrolig meget! Skønt at de endelig er hjemme. I aften står den på lækker mad og familiehygge!

Jeg har modtaget den lækreste Taske fra DANIEL SILFEN. Deres super populære emma taske i bordeaux er bare alt for lækker, og går til et hvert outfit. i kan finde den lige HER.


knus og kram

By Sally A

instagram: By Sally A

Likes

Comments

BEAUTY

Hey sødeste girls

Efter en lang rejse og køretur fra københavn er jeg endelig hjemme. Det er altid skønt at komme hjem efter ferie! men må nu indrømme at jeg hellere ville være i 30 graders varme end regnvejr! Mon ikke vejret bliver bedre?
Jeg har valgt at skrive indlæg om mine goodiebox produkter. Denne box er fra sidste måned (juni). Boxens indhold var super lækkert, og kan helt klart anbefales. Jeg er især vild med det lyserød hårbånd, bioderma og blushen. Det er nogle produkter jeg virkelig får brugt. Emité neglelakken er også bare for lækker! den er virkelig holdbar og har den fineste sommerfarve. PÅ de ovenstående billeder kan I se hvad boxen indeholder af lækre produkter.
I kan læse mere om priser og tilmelding HER. Næste måneds goodiebox kommer også på bloggen, er så spændt på at se hvad der er i den.

knus og kram By Sally A

instagram: Bysallya


Likes

Comments

Hey skønneste girls

Jeg er stadig på ferie i Libanon, og nøj hvor jeg nyder varmen, og de smukke omgivelser. Jeg har ikke været så aktiv her på det seneste, grundet dårlig internet og alt for lidt tid. Jeg har virkelig været ude og opleve noget hver eneste dag siden jeg kom. Min familie har lejet den lækreste bil, som vi i hvertfald har fået brugt. Vi har både være oppe i bjergene, på samtlige strande, restauranter, Family trips, og en masse lækre cafeer. Noget jeg helt klart sætter pris på hernede er vejret. 25 til 35 grader hver dag, så kan man heller ikke klage. Jeg har en masse lækre indlæg klar fra min tur, som kommer op engang når jeg kommer hjem næste uge.

Nyder i sommerferien ligeså meget som jeg gør? <3

Jeg har i samarbejde med Clair Sofie modtaget den lækreste og mest unikke kjole. Det er virkelig den perfekte kjole og passer til enhver begivenhed. Jeg er personlig helt forelsket i både designet og kvaliteten. Kjolen kan købes lige HER , Min fine taske er fra BYIC og kan fås lige ​HER

Knus og kram

By Sally A

Instagram: bysallya

Likes

Comments

Hejsa skønne piger

Jeg håber i nyder sommeren ligeså meget som jeg gør. Jeg sidder lige nu I toget med mine søde søskende! Vi skal nemlig på ferie Yay. Vores første stop er København, hvor vi skal mødes med mine forældre. Vi skal nemlig på ferie til Libanon, hvor vi også skal besøge familien. Jeg glæder mig utrolig meget til at komme ned i varmen og de smukke omgivelser, vi skal på en masse ture, bade, ud og spise og shoppe en masse.
Vi flyver til Tyrkiet kl 6 om morgenen, hvor vi skal skifte fly, og så direkte videre til Libanon. Det bliver noget af en lang tur, men jeg kan virkelig ikke vente. Ligenu skal jeg bare toghygge med slik, Uno og godt selskab med mine søde søskende.

Jeg har i dag iført mig det lækreste røde sæt fra Zara, Jeg er SÅ forelsket i det og det kan virkelig bruges til alle begivenheder, det kan ligenu købes i alle ZARA butikker. Mine fine sko er fra h&m og kan købes i deres butikker. Mine shades og taske er fra byic.dk

Knus og kram By sally A

Instagram: bysallya

Likes

Comments

Hejsa skønne piger

Håber i nyder sommerferien og det gode vejr. Jeg er taget til København igen. En af mine tætte veninder skal giftes! Så spændende. Glæder mig utrolig meget til at være med til at fejre hendes store dag, og er utrolig glad for muligheden, da hun holder det her i København. Det har været en rigtig presset uge! Så at planlægge en tur til København, har ikke lige været nemt haha. Jeg havde faktisk planlagt at tage hjem efter brylluppet i aften, men jeg har besluttet mig for at blive i aften, og smutte i morgen tideligt. Er sikker på at turen hjem bliver for hård hvis jeg kører kl. 23, og så er jeg bare ekstremt udmattet i morgen. Glæder mig så meget til i aften, det bliver så spændende! Jeg sørger for en masse billeder og et lækkert indlæg til næste gang.

Jeg har tidligere i dag iført mig denne lækre blazer fra Nelly, sammen med et par sorte læderbukser fra Asos. Jeg har de lækreste stilletter på fra Boohoo. Min super fine taske er fra byic.

Knus og kram

By Sally A

instagram: bysallya

Likes

Comments

Hey guys

Nøj hvor er vejret bare skønt. Studenterugen er her endelig, og jeg kan ikke vente til at se de sidste af mine smukke veninder blive studenter, og få deres huer på. Det er en begivenhedsrig uge vi alle har ventet på. Jeg er inviteret til et par studentergilder hos nogle af mine tætte veninder, glæder mig sådan til at fejre dem. I aften skal jeg ud til en af mine skønne veninder. Hun blev student i dag og det skal fejres. Vi skal have rigtig god mad, hygge og nyde vejret. Jeg ville lægge lidt billeder op af de forskelligere studentergilde! Er sikker på det nok skal blive hyggeligt.

I dag har jeg iført mig de lækreste High Waist bukser fra BY IC, de kan købes lige HER . Jeg har taget en hvid lækker Lace top på fra ginatricot, den kan købes i alle deres butikker. Mine Cateye solbriller er fra BYIC og kan købes HER

Knus og kram

bysallya

instagram: BysallyaLikes

Comments

Hey skønne girls

Håber i har det fantastisk. Sikke en dejlig dag med godt vejr. Der er ikke noget bedre end at stå op til solskind og varme. Jeg har haft en rigtig hård uge med arbejde, arbejde og arbejde. Jeg elsker virkelig at være i gang, men nogle gange har man også brug for at slappe af.

Det arbejde der fylder mest pt er mit praktikarbejde. Jeg har været i praktik ved en tandlæge siden januar, hvor jeg arbejder fuldtid. Jeg elsker virkelig at være der. Der er en fantastisk stemning, dejlige kollegaer og skønne chefer. Men jeg stopper faktisk på tirsdag.
Efter en lang periode, med læring, gode oplevelser er det tid til at komme videre nu. Jeg ville ikke afsløre hvad der skal ske nu. Men der kommer indlæg, i løbet af de næste par uger, spændene!!

I dag har jeg lækre hvide sommerbukser på fra Aimes, de kan købes HER . Min fine off shoulder er så lækker, er fra saint tropez. Den har virkelig den lækreste sky blue farve og er den perfekte sommer trøje, den kan købes lige HER . Mine solbriller er fra BY IC, de er så lækre og kan købes til ingen penge HER . Min MAYA taske er også fra BY IC, som også kan købes lige HER

Knus og kram

By Sally A

Likes

Comments

Hej Girls

Forleden var jeg ude og spise med mit arbejde, hvor vi fik den lækreste mad fra DaVinci ristorante. Det var virkelig så lækkert og friskt. Det koster blot 169 pr. person, hvilket er en helt fair pris i forhold til hvad man får for pengene. Jeg ELSKER personligt seafood, som en stor del af maden bestod af. Jeg kan virkelig spise det til og med alt - får aldrig nok! Det gælder alt fra pizza, salater og pasta haha. Er i ligså vilde med seafood som jeg er?

I aften står den på venindehygge, hvor jeg skal mødes med en af mine søde veninder. Vi skal lave mad sammen, og så fortsætter hyggen med en god film og slik.

Jeg har ikke været så aktiv på bloggen de sidste par dage, men det bliver der lavet om på i næste uge, hvor jeg er klar men en masse nye indlæg om spændende sager som jeg arbejder på.

Knus og kram
By Sally A


Likes

Comments

Hey skønne Girls

Håber i har det dejligt. Dagen i dag startede ud med lidt rengøring og en dejlig løbetur. Det er så skønt at løbe i sådan et dejligt vejr. I aften skal jeg på arbejde i slikbutikken, jeg har lukkevagt til 22, det skal nok blive hyggeligt. Skal i noget spændene på sådan en dejlig stille søndag?

Jeg modtog en pakke fra BYIC i går. Disse lækre High waist bukser i grå. Jeg er simpelthen så forelsket i dem. Kvaliteten er i top, de er simpelthen så behaglige. Og bedst af alt ser de bare så super unikke og klassiske ud, de fås i beige, grå og sort. De kan købes lige HER. Tasken og solbrillerne er også fra BYIC og kan købes HER , der kommer snart et indlæg om Cateye brillen, den kan fås HER i forskellige farver lige.

Knus og kram

By Sally a

Instagram: Bysallya

Likes

Comments