Hey skønneste Girls

Håber i nyder søndagen! Dagen idag startede ud med en lækker omgang proteinpandekager med min aller sødeste far. Derefter blev jeg kørt på arbejde og har næsten lige fået fri! Så lækkert!

Dette indlæg skal handle om noget lidt anderledes, og mere personligt. Jeg bliver tit spurgt ind til, hvem der tager mine billeder her på bloggen. Mange af jer bliver sikkert overrasket, men det er faktisk min 13 årige fantastiske lillesøster der står bag det. Engang i mellem er det mine veninder jeg hiver med ud, men jeg må simplethen være ærlig og indrømme at hun er den bedste til det, haha! Sorry girls <3

Jeg har tit nævnt min lillesøster her på bloggen, og for alle der følger med på snapchat og instagram ved også, at jeg spammer med hende. Hun er en jeg kan lave alt med, fortælle alt til, og ikke sige nej til.

. På trods af, at der er 7 år i mellem os, er hun mere som en bedsteveninde end en lillesøster for mig. Jeg elsker den lille prinsesse overalt på jorden.

Her er lidt behind the scenes billeder fra når vi er ude og skyde pics til bloggen haha.

Lots of Love from me & my precious babysis, Celine <3

knus og kram

By Sally A

instagram: By Sally A

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hey bloggen

Sponsoreret af ChrisCopenhagen-Watches

Håber I har det dejligt. Dagen idag startede ud med 4 timers undervisning efterfulgt af lidt morgentræning. Jeg kan godt mærke, det begynder at blive hårdere og hårdere at stå op om morgnen, især når der er udendørs morgentræning eller løb. Jeg må nok være ærlig og sige, at jeg hellere ville ligge under min varme dyne end at på morgenløbetur disse kolde morgener! Ville vi ikke alle det? Haha


Jeg har i samarbejde med Chris Copenhagen watches modtaget det lækreste ur.
Det kommer i det mest unikke design og i top kvalitet. Jeg har fået mit hjem i en super lækker blå i slangeskind og hvid skive, det pifter et hvert outfit op.
Jeg er så forelsket!

Brug rabatkoden "SALLY1017CC" og få 25% rabat på dit Chris Copenhagen ur <3


knus og kram

Bysallya

instagram: bysallya

.

Likes

Comments

Hey skønne læsere

Håber I nyder søndagen. Jeg har været lidt fraværrende grundet en meget travl og stressende uge, men nu er tingene ved at være på plads.

Jeg var i lørdags til bloggerevent med de skønneste ladies. Arrangementet blev holdt på Cafe Stygge, et super lækkert sted. Derudover var der sponsoret den lækreste mad fra CHIDO! Kæmpe udvalg af kød, grønt og masser af salsa. Det var så godt!

Ellers stod aftnen bare på en masse girltalk, hygge, god musik og fantastisk selskab med de andre skønne bloggere fra Aalborg. Skøn aften <3

Iaften står den på træning, svømmeundervisning og læsning til sidst. skal I noget spændende?

knus og kram

By Sally A

instagram: bysallya


Likes

Comments

hey skønne girls

Her er et lidt personligt indlæg, så I kan komme lidt tættere på mig som person. Der ville fremover kommer mere personlige indlæg på bloggen! Her kan i læse 10 facts i ikke vidste om mig.

1. Jeg bruger briller. (går til dagligt med kontaktlinser)

2. Jeg ELSKER seafood, får aldrig nok!

3. Jeg har på under et halvt år ændret livstil. (indlæg kommer snart)

4. Jeg har to søskende, en lillesøster og en lillebror! Min lillesøster er som en bedsteveninde for mig.

5. Jeg har arabiske rødder. Oprindeligt fra Palæstina.

6. Jeg har tre jobs ved siden af studie, hos tandlæge, tolk i Aalborg kommune, og ekspedient i slikbutik.

7. Jeg elsker at stå op om morgnen, og få så meget ud af dagen jeg kan (også I weekenderne)

8. Jeg har på under et år formået at smadre tre telefonskærme og min computerskærm ( hov haha)

9. Jeg har tideligere spillet håndbold og gået til ridning.

10. Jeg hader offentligtrasport.


Knus og kram

By Sally A

Instagram: bysallya


Likes

Comments

Hey skønne ladies

Håber I har det skønt! Beklager at jeg har været fraværende her på bloggen. Der sker så utrolig meget lige pt. Både skole, træning og arbejde. Det hele kører og jeg elsker det jeg laver, men nogle gange kan det være et stort pres! Kender I det?

Jeg var forleden ude og spise med en skøn veninde Hos Isdor Henius . Det var simpelthen så lækkert! Vi havde snakket om at skulle ses i evigheder, men grundet min travle hverdag kunne det ikke lade sig gøre.

Det var en super dejlig oplevelse! God service, hyggelige omgivelser og fantastisk mad. Jeg var lige i humør til fisk. Så det blev til en omgang stjerneskud! og det var så GODT. Det skal i helt klart prøve, det ligger på Slothsgade i Aalborg.

Knus og kram

Bysally a


Likes

Comments

Hey skønneste girls

Hvor er det skønt at have weekend. Elsker I weekend ligeså meget som mig? Dagen idag startede ud med en god kop kaffe i haven kl 8, super dejligt. Jeg kan slet ikke sove længe, efter at have startet på sportsakademiet, vi står op hver dag kl 7 og er fysisk aktive 5-7 gange om ugen. Så jeg har masser af energi. Der er ikke noget bedre end at stå tideligt op og få så meget ud af dagen som muligt. Min søde lillesøster skulle spille fodboldkamp kl 9, så hende fik jeg æren af at køre. Derefter cyklede jeg i Fitness og trænede ben, puha er spændt på at se om jeg kan gå imorgen. Haha

ellers står den bare på arebdje i slikbutikken, familiehygge og en svømmetur med skolen .

Den smukke kjole jeg har på er fra CLAIRE SOFIE, og jeg er simpelthen forelsket. Den kommer i fantastisk kvalitet, smukt design og en helt fair pris. Den passer både til byturen med veninderne, familiefesten og som sommerkjole.

Rosalie kjolen kan købes lige HER .

knus og kram

By Sally A

Likes

Comments

Hey skønne girls

Håber I har det dejligt! Jeg har modtaget månedens Goodiebox! Og jeg er så forelsket. Både design og indhold, månedens box indeholder det fineste og lækreste produkter! Pix! by petra lebepromaden er helt klart en favorit. Jeg er også helt vild med Ole henriksens balance oil cleanser cremer, de virker så super godt. Det koster kun 169 om måneden, og boxen har værdi af 650 kr. Det er et vildt lækkert tilbud, og man får utrolig meget for pengene. Er du interesseret, kan du tilmelde dig lige HER.

I aften står den på arbejde i slikbutikken, styrketræning og hygge med min søde familie og en skøn veninde. <3


knus og kram
Bysallya

instagram: bysallya

Likes

Comments

Hey ladies

Håber I har det fantastisk. Dagen idag startede ud med oprydning, morgentræning og den lækreste brunch på skolen. Jeg er helt vild med den mad vi får serveret. Jeg deler utrolig meget af hvad vil laver og spiser på min instastory. I kan følge med her: Bysallya

Efterfølgenede havde jeg åbenvagt nede i slikbutikken til kl 16, det var super hyggeligt, det er så rart at jeg kan arbejde ved siden af skole. I aften står den på kaffehygge med en sød veninde efterfulgt af svømmeundervisning på skolen. Jeg er lidt spændt på at se hvordan svømningen kommer til at gå med så ømme ben. Dem af jer der følger med på Snappen og instastory ved at jeg var ud og gå 20 km på stranden I Løkken igår. Mega fed oplevelse.

I dag har jeg den lækreste og blødeste knit fra Zara, den kan købes i deres butikker. Mine jeans er fra H&M og så comfy, de kan købes lige HER . Mine lækre Heels kan købes lige HER, og til dem har jeg fineste fishnet socks fra ASOS, de kan købes lige HER. Min taske er fra BYIC, en klar favorit! Den kan købes lige HER.

knus og kram
By Sally A

instagram :Bysallya

Likes

Comments

Hey skønne ladies

Håber at I har haft en skøn dag. Min dag startede ud med lækker morgenmad efterfulgt af undervisning. det er rigtig skønt at have undervisning efter en super hård dag igår.

Der sker noget super spændende idag. Jeg skal nemlig arbejde til DHL løbet de næste tre dage i Aalborg. Vi skal mødes idag kl 16:30 ude i Kildeparken for at få lidt information. Vores opgave til løbet er at dirigere vej, så løberne ved hvilken retning de skal og så vi kan sørge for at de får en dejlig oplevelse, og heppe på dem. Jeg glæder mig utrolig meget til at komme afsted og er sikker på det nok skal blive super hyggeligt.

Jeg har idag iført mig den lækreste coat fra Only, den kan købes HER og er så lækker til alt. Min fine TASKE er fra BYIC og fås i to str, den jeg bærer på billedet er medium.


knus og kram

By Sally A

instagram: Bysallya


Likes

Comments

Hey skønneste girls

Jeg håber i har nydt det gode vejr idag. Jeg lovede at der ville komme en update i weekenden, men har simpelthen haft alt for travlt. Vi laver så meget på skolen, og er igang hele tiden.
Dagen idag startede ude på atletik stadion i Aalborg. Vi mødtes kl 8 og skulle træne trappeintervaller, puhaa en hård omgang. Derfefter tog vi tilbage på skolen og kørte lidt mere træning til politiprøven. Efter frokost fik vi en times pause og så igang igen. Jeg er i hvertefald rigtig udmattet og træt nu! Men der er ikke noget bedre en følelsen efter! kender i det?

Jeg har idag iført mig den lækretse blace trøje fra BYIC, den kan købes lige HER, med solbriller og tasken, som helt klart er nogle af mine favorit accessories. Solbrillerne er endda på tilbud! så skynd jer.


knus og kram

By Sally A

instagram: bysallya

Likes

Comments