- Sweater Lindex, over the knee boots Stuart Weitzman jakcet Lindex, lip balm and nail polish Chanel, Bag 3. 1 Philip Lim -

Tässä muutamia juttuja jotka on ollu mun toivelistalla jo jonkin aikaa. Nyt kun ilma alkaa viilentymään mun olis aika hankkia uudet kengät talveksi, sillä en omista melkeempä mitään muita kenkiä tällä hetkellä kuin lenkkareita . Oon ajatellut hankkia mustat ylipolvensaappaat ja noi Stuart Weitzmanin sappaat olis niin täydelliset mulle.

Muut jutut toivelistalla on vaan sellaisia mitä en tarvii, mutta ainahan sitä voi unelmoida! :) Mutta kohta ainakin omistan tuon Chanelin huulirasvan ja kynsilakan. Yay!


Here are some things that have been on my wishlist for a while now. Right now since the weather is getting colder and colder I'm in the need of new shoes. I was thinking that over the knee booties would be perfect for this winter and I'm so in love with those by Stuart Weitzman

Pretty much the other things are just things that I want, but not neccessary need. But of course I can always dream! :) But soon I will be owning the Chanel lip balm and nail polish. Yay!

Koodi blogin tuomiseksi Nouwiin: 0851812806

Bloggaa matkapuhelimesta - Nouw:lla on ehkä Suomen paras blogi-sovellus - Napsauta tästä

Likes

Comments

Tänään mulla on vika vapaapäivä ja huomenna koittaa työpäivä pitkästä aikaa. Ajattelin tänää käydä tsekkaamassa kunnolla Sokoksen 3+1 päivää, kun eilen kävin vaan nopeesti ennen työpalaveria ja tietenkin mulla oli myös korttikotelo unohtunu kotiin, niin en pysyny ostaa mitään ja muutama juttu jäi sieltä mieleen. Muuta menoa ei oikee tälle päivälle ole, joten vois ottaa illalla ihan rennosti, vaikka leffan merkeissä!

Mukavaa perjantaita kaikille! :)


Likes

Comments

Korttikotelo on ollut ostoslistallani jo jonkin aikaa, sillä tarvitsin jonkun pienen kotelon mihin saa laitettua kaikki tarvittavat kortit ym. Päädyin sitten Longchampin korttikoteloon, jonka löysin Stockmannilta. Siellä oli myös tätä samaa mallia mustana ja ruskeana, mutta vaaleanpunainen vei voiton. Ihme, koska musta on yleensä se väri joka vie kaikessa voiton.

Likes

Comments

-Jacket, bag Lindex, pants Seppälä, hoodie, H&M, shoes Nike-

Hellou!

Eilinen vapaapäivä tuli vietettyä Porvoossa. Enimmäkseen pyörittiin vanhalla puolella, koska noh, se uusi puoli ei oo nyt niin kiinnostava. Löytyihän sieltä vähän ostettavaakin, ehkä kerron lisää seuraavassa postauksessa!

Ihanaa päivää kaikille! :)

Hello,

I spent my day off yesterday in Porvoo, it was nice visit that city, since I haven't been there in many years. In that city there is older side and newer side, so we were mostly at the older side, since it's more interesting. I also found few things to buy, maybe I'll show them to you later!

I hope you have a wonderful day!:)

Likes

Comments

Tänään oli mun syntymäpäivä ja huomenna ois luvassa synttäripippalot kavereitten kesken. Oon jo jonkin aikaa suunitellut millaiset syndet haluun järjestää ja mulla vaihteli mieli monien teemojen välillä kunnes päätin, että haluun vaan järjestää mun näköiset bailut ilman mitään erityistä teemaa. Värit tulee kuitenkin olemaan musta, harmaa ja vaaleanpunainen! :)

Kuvat: Pinterest.com

Bloggaa matkapuhelimesta - Nouw:lla on ehkä Suomen paras blogi-sovellus - Napsauta tästä

Likes

Comments

Vihdoinkin omistan nämä ihanuudet, joista olen unelmoinnut jo jonkun aikaa... Oikeestaan pikku tytöstä lähtien! :D

Vielä en oo uskaltanut näitä käyttää kun sää on ollut millon mitäkin, mutta eiköhän nää tuu olemaan paljon käytössä sitten kun säät vähän lämpenee! :)

Likes

Comments

- takki/Jacket Primark, paita/shirt Vero Moda, housut/pants Vila, lenkkarit/sneakers Nike, laukku/bag Lindex-

Likes

Comments

Moi kaikille!

Täällä kirjoittelee Salha vaatekaupan myyjä Kotkasta. Oon kirjoittanut blogia monien vuosien ajan, mutta siitä tuli pidettyä taukoa jonkin verran ja nyt päätin vihdoinkin aloittaa uuden blogin! Tämä blogi tulee olemaan lifestyle painoitteinen ja postauksia tulen kirjoittamaan muodista, kosmetiikasta ja muista mua kiinnostavista asioista. Tervetuloa lukemaan! :)

Follow my blog with Bloglovin

Likes

Comments

Instagram@updatesbyher