Jeg fortalte i sidste uge om, at jeg havde været til et Sephora event og vi havde været så heldige at modtage en lækker goodiebag, som jeg lovede at vise. Den indeholdte bl.a. en cleansing bar til ansigtet og deres berømte hårolie i rejseudgave, de fleste som kender mærket, ved at deres olier er meget populære og ligger i den lidt dyrere ende af skalaen inden for hårolier, så vi var mere end tilfredse. Jeg har før brugt olien til håret, så den ved jeg er god, med hensyn til sæben så glæder jeg mig til at prøve den!

// Last week I told about the Sephora event I went to a little while ago and I promised to show what we got in out goodiebags! Some of the products were a cleansing bar and a hair oil from Moroccanoil, which I was thrilled to get. I have once tried the hair oil which I loved, so I'm looking forward to try the cleansing bar.

Som beskrevet i det tidligere indlæg, så fik jeg lagt make-up af en make-up artist fra mærket Givenchy, så derfor fik vi også goodies fra dette mærke, som bestod af læbestifts prøver, en make-up pung og deres mascara, som har den vildeste børste, som virkelig fungere rigtig godt. Udover det købte jeg selv "mister brow filler" og bronzeren, da jeg blev ret overrasket efter selv at have prøvet produkter, så dem måtte jeg eje!

// As described in the earlier post, a make-up artist from Givenchy made my make-up and therefore we also got gifts from that brand, which include lipstick samples, a make-up wallet and their mascara, which has the craziest brush that I just loooove! Besides that I bought the "mister brow filler" and their bronzer, since I got surprised about how it looked when she put it on me, so I just had to have it!

XoXo Julie

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Selvfølgelig bliver det jul i år, men ikke som jeg kender den og er vant til... En jul udenfor de trygge rammer, en jul uden den sædvanlige julepynt, julehygge og tonsvis af marcipan. Jul for mig bliver i år helt og aldeles anderledes end hvad jeg er vant til og for at være ærlig, så er det med blandede følelser og en lille tåre trillende på kinden, at vi snart går ind i december. Jeg prøver, at skubbe det lidt væk og sætte jul lidt på afstand, men det begynder at blive sværere og billeder hjemmefra med sne og julepynt hjælper ikke helt på det. Personligt går jeg meget op i traditioner og specielt julen er vigtig for mig, det er her jeg samles med hele min familie og hygger med konfekt lavning, hører julesange på repeat og hvor alle bare er ekstra glade i denne måned. Stemningen omkring julen er for mig som lykkepiller er for andre, hvis først du er afhængig er det svært at slippe det igen. I know jeg går kun glip af den et år og selvom det selvfølgelig også bliver jul her, så mangler der bare noget kulde, nogle hyggelige aftner med konfekt, stearinlys brændning og massere af julesange og ej at glemme julekalenderen på tv. Jeg har dog været så heldig, at min mor har gjort hvad hun kunne for at få mig op i humør, ved at sende en kæmpe pakke fyldt med massere af juleslik og selvfølgelig en chokoladejulekalender, da det på ingen måder kunne undværes! Faktisk var hun så sød at sende to ekstra, så der også var en til hver af mine hostkids, så nu kan jeg hver morgen dele denne tradition med børnene ved at åbne en ny låge, så det er jeg lykkelig over! Jeg har selv valgt at tage afsted og jeg er stadig mere end glad for at være her, fortryder på ingen måder mit valg, men ligesom at min fødselsdag var en lidt hårdere dag end normalt, så bliver julen i sig selv nok også en lidt hårdere periode end hvad den ellers ville have været. Nu ser jeg bare frem til, at skulle til New York med Linnea op til jul, måske vi får glæde af lidt sne der og ellers at kæresten kommer på besøg til nytår og at min familie kommer herover i Februar og så må december faktisk godt bare passere hurtigt! Det blev et lidt længere indlæg, men det var rart at få sat ord på sine tanker omkring den nok hårdeste tid som Au Pair.

~ Pakken hjemmefra ~

~ Jul 2015 ~

~ Vores traditionelle julemad ~

Likes

Comments

Der er sket lidt mere denne her uge end hvad der normalt gør, så jeg tænkte at jeg lige ville samle det hele i et indlæg for at opsummere lidt, specielt nu hvor det har været en lidt speciel uge i USA, da det jo var Thanksgiving uge samt Black Friday. So prepare yourself for a looooong post :-)

Onsdag havde hele min hostfamily fri da Thanksgiving herovre jo er en ferie, så vi tog et smut til Everglades, da jeg endnu ikke havde været der og børnene gerne ville se det igen. Min første tanke var "åh nej jeg bliver så meget spist af en krokodiller eller en alligator", men heldigvis slap jeg dog levende derfra og sidder nu trygt og godt herhjemme haha!

Torsdag var det så Thanskgiving, hvor den store middag skulle stå. Nu hvor min værtsfamilie ikke er amerikansk, blev det jo selvfølgelig ikke en komplet amerikansk thanksgiving, men vi mødtes dog alligevel med en anden tysk familie og spiste kalkun, søde kartofler og alt hvad der hører til en amerikansk middag. Mit projekt for dagen bestod i at bage kage til dessert, så jeg brugte tre timer på at bage en hindbærkage og bananmuffins med nutellatopping. Det var sjovt at få fornemmelsen af amerikansk thanksgiving, men nu har jeg så også fået nok kalkun for denne uge.

Fredag var igen en fridag, så vi tog alle samlet til Kendall Ice skating arena, for at stå på skøjter. Det er efterhånden mange år siden jeg prøvede det sidst, men jeg klarede det overraskende godt og gik heldigvis kun derfra med ømme fødder, men det var super sjovt og rart at mærke kulden i kinderne igen, bestemt noget jeg savner. Det var jo selvfølgelig også Black Friday, så jeg fik shoppet lidt på nettet, som jeg vil fortælle jer mere om, når det engang ankommer.

Lørdag spillede Miami Hurricanes (Amerikansk fodbold) deres sidste hjemmekamp og jeg var så heldig at have fået mulighed for at skaffe billige billetter til kampen, så vi brugte 4 timer i Hard Rock Arena. En rigtig god oplevelse, selvom det tog lang tid og heldigvis vandt vi, så var det hele lidt mere fedt. Inden kampen var jeg kort til en thanksgiving middag "igen", hvor jeg nåede at smage forretten inden jeg skulle afsted og wauw det var noget af det bedste jeg længe har spist, laks og rejer mmmm... Min livret og så lavet af en professionel kok, så bliver det jo ikke bedre!

Søndag blev en stille og rolig dag, da jeg var en smule udkørt efter en lang uge propfyldt med massere af aktiviteter, så jeg slappede af derhjemme og fik set en del episoder af min yndlingsserie lige for tiden, så jeg igen kunne være klar til en ny uge mandag morgen.

Likes

Comments

Nogle af læserne kender mig ret godt, andre knap så meget. Så tænkte det var på sin plads med ti facts om mig, så i alle kan lære mig lige lidt bedre at kende, hvorfor ikke ;-)

1. Jeg er 19 år og jeg kan ikke bruge det til en dyt! Halleluja for at der kun er to år igen til de 21 haha!

2. Jeg skiftede i mine "unge" dage efternavn, spørg mig ikke hvorfor, men det gjorde jeg altså.

3. Jeg er pavestolt af mit mellemnavn, også kendt som bloggens navn, det kommer fra min døde morfar, en mand jeg er meget stolt af og selvfølgelig savner utrolig meget!

4. Jeg syer ofte mit eget tøj eller jeg gjorde indtil jeg flyttede herover, det var lidt svært at pakke en symaskine i kufferten, der var simpelthen ikke plads, hvilket fører mig til næste fact.

5. Jeg elsker tøj og jeg kan ikke for nok. Jeg synes selv jeg pakkede let, da jeg medbragte tre kufferter og en håndtaske da jeg skulle rejse til USA, for det havde de jo sagt man skulle. Kunne godt fornemme da jeg ankom i lufthavnen, at jeg havde pakket FOR meget, da de andre kun havde 1/2 styks, men pyt som man siger, jeg klarede det alligevel.

6. Jeg er totalt boldmongol, hvis du kaster en bold, er det normalt at folk griber den, men ikke mig. Jeg vender mig rundt og går i beskyttelse, for iiiih det gør så ondt at blive ramt av av... Og blot så du ved det, hvis jeg kaster eller skyder en bold til dig, vil jeg søge i dækning, for det er aldrig gået godt. Så er du advaret!

7. Jeg har absolut ingen tålmodighed, hvilket bestemt ikke gavner mig i mit arbejde som Au Pair, men der arbejdes på det, kan jeg fortælle jer!

8. Jeg nyder at være kreativ og starte nye projekter, det er mit frirum og hvor ville jeg ikke være dette foruden! Også grunden til at jeg startede denne blog.

9. Mine forældre blev skilt da jeg var to år, hvilket jeg modsat mange andre "børn" er jublende lykkelig over, da det har medført tre skønne brødre og har bragt en masse nye mennesker ind i mit liv, samtidig har jeg jo aldrig været vant til andet, så jeps jeg elsker det at være skilsmissebarn, selvom det lyder meget underligt.

10. Jeg har dårlige knæ, faktisk ikke bare dårlige, men skide skæve og på.... nej okay de er bare skæve og kigger ind på hinanden og samtidig overbelastet, jeps pigen der aldrig rigtig har dyrket en aktivitet hun nød, har fået de skæve og overbelastet knæ, which I do not understand, but yep it happened!

Det var 10 facts om mig, som beskriver mig lidt bedre som person og som jeg tænkte for jer, nok ville være meget sjovt at læse :-)


Likes

Comments

En del af Au Pair programmet består af, at man skal tage ca. 72 timers undervisning på college herovre, hvilket er et krav, da mit VISA er udstedt som et arbejds- og studievisa. Jeg havde derfor søgt lidt på det og min første "class" som de så fint kalder det, blev til et nighttime photoclass, hvor vi lære om det at tage billeder efter solnedgang. Det er egentlig meget hyggeligt på trods af at alders gruppen er ret spredt, da den ældste er omkring 70 år og ja den yngste (MIG) er 19 år haha. Sidst var vi på Ocean Drive, hvor hele klassen kom gående med deres tripods(stativer til kameraet) alt imens folk måbede og kom med mange spørgsmål om, hvilke kendte der var "in town" og om vi var paparazzier. Efter at have modtaget dette spørgsmål for tiende gang, kunne vi ikke holde op med at joke med folk og spille med på den, så det fik vi ret meget sjov ud af, men her er ihvertfald et lille udpluk af hvad jeg indtil videre har fået knipset!

XoXo Julie

//A part of the Au Pair program is to take a few classes at college. Therefore I signed up for a nighttime photoclass, which actually are pretty okay even though the age range is big, since the oldest one is 70 years old and then there is me, 19 years old. Last time we took photos on Ocean Drive, which resultet in a lot of questions from people around, about if we were paparazzi's and if there were any famous people in town. After receiving this question for the 10th time, we decided to go with it and joke with people about it, which resultet in a lot of fun haha! Anyways here are some photos from my last class.Likes

Comments