Header

Godaften! Jeg er igen landet i Miami efter en rimelig vild weekend. Som jeg skrev i mit tidligere indlæg, så tog jeg sammen med Lara til Key West for at feste sammen med en fraternity denne weekend. Min weekend foregik cirka sådan her. // Good evening! I'm finally back in Miami after a crazy weekend. As I wrote earlier I went to Key West with Lara this weekend to party with a fraternity. My weekend looked kinda like this.

Vi ankom sent fredag hvor vi efterfølgende smuttede i byen til kl 2. Det er aldrig nemt at falde i søvn to piger, da man altid lige har et eller andet at snakke om, så vi sov ikke før kl 4. // We arrived pretty late, so we went straight to the party street until 2 o'clock. Of course it is never easy to sleep together two girls, cause their is always a lot of stuff to talk about, so we didn't sleep until 4 o'clock.

Lørdag vågnede vi kl 9 til decideret øv vejr! Vi havde håbet på godt vejr, så vi kunne gå til poolen og måske have været et smut ind til byen, men det tillod vejret desværre ikke. Det klarede en smule op senere på dagen og vi besluttede os derfor alligevel at gå til poolen, selvom det var totalt overskyet. Billedet til højre viser, hvorfor man ikke skal sige, at man ikke gider i vandet fordi det regner. Så bliver man så smidt i istedet.... // We woke up around 9 o'clock saturday morning to bad weather! We had planned to go to the pool or go do some shopping, but unfortunately the weather didn't make that possible. Later it cleared up a little bit so we decided to go to the pool anyways even though it was totally clouded. The picture to the right shows exactly why you shouldn't say that you wont go in the pool because of the rain...

Om aftenen stod den igen på fest. De havde lejet en båd, hvor vi skulle spise middag og efterfølgende stod den på fri bar. Vi var i havn igen kl 23 hvor vi efterfølgende forsatte i byen. Igen var vi ikke hjemme før kl 4, så vi dagen efter skulle tjekke ud kl 11, var vi alle pænt smadret. // In the evening it was again time to go party. They had rented a boat for dinner with following free bar. We were back in harbor around 11PM and continued afterwards directly to the party street. Again we were home around 4AM, so when we at 11AM the day after had to check out, we were all exhausted.

Jeg havde den sjoveste weekend med massere af afslapning, hygge og fest i godt selskab. Jeg tog desværre ikke så mange billeder, da jeg på vej derned besluttede mig for at holde kamera fri weekend, det er derfor alt sammen taget med min iPhone! // I had the funniest weekend ever with a lot of partying in good company. Unfortunately I didn't take a lot of photos since I decided to make a camera free weekend, so everything is from my iPhone.

XoXo, J

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Hey babes! I’m in Key West wuhu. I går kl 18 satte vi kursen mod spidsen af Florida, Key West, for basically at feste hele weekenden. Vi er taget herned med en ”fraternity” som det så fint hedder på engelsk. Lara og jeg regner dog bestemt med også at få oplevet lidt, måske shoppet lidt og så bare få hygget en masse. Nu vil jeg hoppe i badetøjet og mødes med de andre ved poolen. Vi ses!

// Hey babes! I’m in Key West wuhu! We left yesterday around 6PM with our GPS set to the bottom of Florida, Key West to go party for a whole weekend. We went down here with a fraternity. Lara and I are also hoping to experience a little bit of Key West, maybe do a little bit of shopping and then just to have lots of fun. Anyways just wanted to check in, I’m gonna head to the pool with the others now. See you!

XoXo, J

Likes

Comments

Life without tapas,
is like a heart without love!

Det kommer nok ikke som nogen nyhed, når jeg fortæller at jeg er kæmpe fan af mad og specielt rigtig god mad! I Tampa var vi så heldige, at vi helt tilfældigt gik forbi en rigtig lækker spansk tapas restaurant, som vi jo selvfølgelig måtte prøve, da ingen af os rigtig havde lyst til alt det fast food som ellers var i nærheden af vores hotel. Vores mad smagte helt fantastisk (og sangriaen), så godt at vi faktisk besluttede os for at spise der dagen efter til musiker aften haha!

// It probably doesn't surprise any when I tell that I'm a huge fan of food and especially good food! In Tampa we were lucky enough to run into a spanish tapas restaurant, which we of course had to try out, especially since none of us felt like eating at any of the fastfood places that were near our hotel. Our food were absolutely amazing (and of course the Sangria), so good that we decided to come back the day after for music night haha!

XoXo Julie

Likes

Comments

Denne uge har der været lidt mere stille på bloggen end normalt, hvilket skyldes at de amerikanske "folkeskoler" har haft Spring Break og derfor har jeg skulle arbejde på fuld tryk. Jobbet som Au Pair går jo som udgangspunkt udelukkende ud på at passe børnene, hvilket betyder at når de har ferie, så har jeg mindre frihed. Det betyder altså også, at jeg har skulle være lidt mere kreativ i forhold til aktiviteter. Vi har derfor i denne uge både været i Jungle Island, i Zoo Miami, i biografen, på biblioteket og så sluttede vi ugen af i Tampa, hvor vi var i Adventure Island, Busch Gardens, St. Petersburg og på stranden i Sarasota. Det har været noget af en stressende uge, en uge hvor jeg har fået oplevet en masse og hvor jeg har tilbragt massere af tid i selskab med min søde værtsfamilie, men nu er jeg altså også godt udkørt. Søndag sov jeg meget meget længe og slappede af det meste af dagen, hvilket jeg nok trængte til, for at være klar til endnu en uge. Håber i har haft en rigtig god påske og har nydt påskeferien, nu kunne jeg godt bruge lidt ferie haha!

XoXo Julie

Likes

Comments

1. Som altid skal der laves lektier når vi kommer hjem. Det falder dog ikke altid helt i god jord, hvilket jeg jo egentlig godt kan forstå haha! Ihvertfald slog jeg her forleden op på en side i bogen og fortalte den yngste, at hun skulle lave fem sider (hun er fem og skal derfor lave antal efter alder) hvorefter hun udbrød "Are you kidding me?" Øhhh der måtte jeg jo ærligt svare at nej det var jeg ikke imens jeg holdte et grin tilbage.

2. Det fedeste er når man kan få dem helt i chok over hvor "god" man er til basketball, når man i første forsøg får skudt bolden i kurven. "How do you do that Julie?" udbrød drengen. Ja det ved jeg da virkelig heller ikke, det kaldes nok begynderheld haha!

3. "Come on Julie, the light is green you can go" bliver der igen råbt bagfra imens jeg endnu engang holder i et venstresving. Når man efterhånden allerede har forklaret, at det må man ikke bare i et venstresving, for tredje gang den selv samme dag, så giver man op og giver istedet blot efter og udbryder "Sorry my bad, I will drive now" i håb om, at hun ikke vil opdage at der stadig er tre biler der blokere dit venstresving!

4. Vores fælles (mig & børnenes) nye yndlingssang er "Barcelona" af Ed Sheeran og efter at have hørt den for tredje gang inden for en halv time, udbrød den ældste pludseligt "Julie are you still here for summer" "yes I am" "Then we should go to Barcelona for 5 days, just you and I" Nok det sødeste jeg længe har hørt, men måtte desværre skuffe ham, da familiens sommerferie allerede er booket.

5. Det er ikke kun mig der nogle gange får smidt nogle underlige kommentar efter mig, det sker også at børnene fyre dem efter hinanden. Den mindste har det med til tider at spille rigtig klog, så klog at man godt kan gå hen og få en diskussion i gang med hende, hvis hun ikke er enig. Jeg har efterhånden lært, at jeg blot skal lade som om at jeg ikke høre hvad hun siger, men det blev altså på et tidspunkt for meget for den ældste som kækt fik sagt til den mindste "you gotta put some more credits in to that." Han mente altså helt sikkert, at hun skulle undersøge hendes fakta, før hun blot plaprede afsted. Jeg var flad af grin, for han er altså kun 7 år, det lød som noget en voksen ville have sagt!

XoXo Julie

Likes

Comments