Hey babes! Lidt er sket siden jeg skrev mit indlæg i mandags om "now what?" Jeg vågnede i sidste uge op til en glædelig nyhed om, at jeg havde fået det job, som jeg havde søgt. Sjældent er jeg kommet så hurtigt ud af sengen kl 7 om morgenen haha. Før jeg rejste til USA i et år, arbejdede jeg på Bone's i Vejle, et sted jeg havde arbejdet i godt og vel 2,5 år og som jeg havde været rigtig glad for, derfor havde jeg besluttet mig for at søge tilbage, blot i en anden restaurant og var simpelthen så heldig at få det! Nu går der ikke længe før jeg igen skal rende rundt i den bordeaux røde polo og servere masser af ben.

// Hi, babes! A bit has happened since I posted my last post "now what" last Monday. I woke up last week to a mail saying that I got the job I applied for. Rarely have I gotten out of bed so quickly at 7 o'clock in the morning haha. Before I traveled to the states I work at Bone's in Vejle for about 2,5 years, a place that I loved to work, so I decided to apply there again just in another restaurant and was lucky enough to get it! Now it won't be long till I again will run around in the Bordeaux red polo shirt and serve ribs.

XoXo, J

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Så så man lige mig hoppe ud fra et fly midt i Miami, døde jeg lidt lige da vi hoppede? Ja det tror jeg nok lige, men jeg gjorde det fandme! I julegave fik jeg en oplevelse af min værtsfamilie som betød at jeg skulle ud at skydive, noget som jeg havde snakket meget om at jeg gerne ville, men som jeg nok var lidt for nervøs til selv at gøre, så de gav mig det altså i gave og så var der jo ingen vej udenom. Så nu skulle det være. Min værtsfar havde lovet at hoppe med mig, så jeg ikke var helt alene. Det er nok det vildeste jeg har gjort til dags dato og nok ikke noget jeg sådan lige gør igen, men jeg overvandt min frygt og JEG GJORDE DET! Vi har filmet hele oplevelsen, så der kommer en lille video op med det inden så længe.

// And then I jumped out of an Airplane in the middle of Miami, did I die a bit when we jumped? Oh yes I did, but I freaking did it! For Christmas I got an experience from my host family which meant that I was gonna skydive, something which I had talked a lot about that I wanted to do, but that I had been little too nervous to just do, so they gave it to me as a gift which meant there was no way around it. So now it was time to do it. My host dad had promised to jump with me, so I was not gonna be completely alone. This is probably the craziest thing I have done so far in my life and probably not something I'm just gonna do again, but I conquered my fear and I DID IT! We filmed the whole experience, so there is going to be a little video up soon.

XoXo, J

Likes

Comments

På kryds og tværs af hinanden fik 2 af mine brødre og jeg købt matchende t-shirts fra LEVIS og endnu mere tilfældigt endte vi alle tre i ens trøjer på en af vores sidste aftener sammen, I swear, det var ikke planlagt og ingen af os havde opdaget det før min far pointerede det, så det krævede altså en fælles selfie!

// Without knowing two of my brothers and me bought matching tees when they were here and to make it, even more, fun, we had without knowing decided to take it on the same day, I swear that was not planned. Actually, none of us discovered it until my dad pointed it out, so that definitely deserved a selfie.

XoXo, J

Likes

Comments

Halløj babes! Så er der endelig endnu en video oppe på min Youtube. Denne gang har jeg filmet et Au Pair tag, hvor jeg svarer på nogle forskellige spørgsmål om det at være Au Pair. Håber i har lyst til at se med.

XoXo, J

Likes

Comments

T-SHIRT: LEVIS ~ SHORTS: Pull & Bear ~SHOES: PUMA ~ SOCKS: Pull & Bear ~ SUNGLASSES: Pacsun ~ WATCH: DW ~ #nouwoutfit

Godmorgen! Sikke en dag det var i går. Jeg stod op, arbejdede, tog til et photoshoot, ordnede blog stuff og arbejdede igen lige indtil jeg gik i seng klokken alt for tidligt, da jeg desværre har hængt lidt med næbet de sidste par dage. En ting jeg aldrig helt lærer at forstå (selvom min værtsfar har en meget medicinsk forklaring på det) er hvordan man kan blive super forkølet i en by som Miami, hvor det konstant er 30 grader. I følge mig hører snotnæser sammen med kulde og ikke hede, anyways i disse dage render jeg for det meste rundt i t-shirts og shorts, fordi jeg simpelthen ikke har tid til det vilde outfit i denne hede.

// Good morning! What a day I had yesterday. I woke up, worked, went to a photoshoot, did some blog stuff and worked again until I went to bed way too early due to an annoying cold. A thing I'm never gonna understand (even though my host dad has a medical explanation) is how you can get a running nose in a city like Miami when it's constantly 30 degrees. According to me dripping noses belongs to the cold areas, not in Miami. Anyway, in these days, I'm mostly running around in a basic tee and simple shorts, cause I simply don't have time for anything else, especially in this heat.

XoXo, J

Likes

Comments