Godmorgen! Jeg nævnte i sidste uge, at jeg om tirsdagen skulle mødes med en veninde, for at planlægge vores rejse sammen, når vi til Marts først smutter to uger til Colombia med studiet og efterfølgende rejser ud på egen hånd. Valget faldt på road trip i det amerikanske, en drøm jeg har haft i evigheder, men som jeg desværre ikke fik muligheden for da jeg boede i USA. Vi skal i løbet af vores 9 dage i USA besøge Las Vegas i Nevada, Grand Canyon i Arizona, køre på route 66 og så skal vi selvfølglig også tilbringe et par dage i Californien, formentlig i Los Angeles.

Jeg boede i 2014 4 uger i Los Angeles, hvor jeg fik oplevet alle national parkerne, San Francisco og fik lært en del engelsk, da det var i forbindelse med en engelsk sommerskole. Jeg elskede LA på daværende tidspunkt og er slet ikke i tvivl om, at det bliver lige så fedt denne her gang, men nu bliver det altså på næsten egen hånd og som egen rejseguide. Det har altid været en kæmpe drøm, at skulle se Grand Canyon, det bliver uden tvivl det vildeste. Jeg glæder mig allerede mere end jeg nok burde, jeg er allerede begyndt at kigge på lækre sommerkjoler og drømme om bare ben, måske lidt tidligt, når der stadig er 4 måneder til, but who counts ;-)

// Good morning! I mentioned last week that I was gonna meet up with my friend to plan our vacation together, when we in March are gonna go to Colombia with our University and afterwards are gonna travel on our own. Our choice ended up being roadtripping around the states, a dream I've had forever, which I unfortunately didn't have the opportunity to do when I was living in the US for a year. During our 9 days in the states, we're gonna see Las Vegas in Nevada, Grand Canyon in Arizona, drive on Route 66 and of course spend a couple of days in California, probably Los Angeles.

In 2014 I lived for 4 weeks in California, where I explored all the national parks, saw San Francisco and learned a lot of English, since I was there during an English summerschool. I loved LA then and I'm not doubting that it will be as amazing this time as it was last time, except this time we'll be on our own and be our own travel guides. I've always dreamt about seeing Grand Canyon, that's gonna be the craziest without a doubt. I'm already super excited, probably a little too much since I already started looking at summer dresses and dreaming about bare legs, maybe a little too early, since there is still 4 months to go, but who counts anyways?


XoXo J 

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Monday:

Først stod dagen på et par (7) timer i skole efterfulgt af træning og søskende tid med to af mine brødre. Vi hentede kinesisk og fik set en masse fjernsyn. Søndags hygge på en mandag!

// First I had to stop by at the school for a couple of hours. (7) After it was time for a quick workout and some quality time spend with two of my brothers. We picked up som Chinese food and watched a lot of TV. Sunday fun on a monday!

Tuesday:

Igen skal jeg et par timer på skolen og senere mødes med en veninde, for at planlægge vores rejse når vi skilles fra klassen, når jeg til Marts skal på studietur til Colombia. Jeg glæder mig så meget til Colombia, mere om det senere!

// Again I have to stop by the school for a couple of hours and later I'm meeting up with a friend, to plan our travels when we go on from our Colombia trip with the school, more about that later!

Wednesday:

Kl 8:20 står den på et par timer i skolen, har heldigvis fri kl 11:40 og så står den på en kaffe aftale og forhåbentlig et smut i Fitness.

// At 8:20 O'clock I have to be at the school again for a few hours and around noon I've planned for a coffee date and hopefully a quick stop at the gym.

Thursday:

School & Work day

Friday:

Jeg skal et smut forbi min fysioterapeut for at få tjekket op på min ryg endnu engang og så står den ellers på skole efterfølgende. Min kusine kommer hjem på weekend, så hele familien skal mødes til smørrebrød om aftenen og så skal vi i byen!
// I have to quickly stop by my physiotherapist to get a check up on my back and then again I'm heading for school. My cousin is home for the weekend, so it's a family night with some sandwiches and later we're probably going out.

Saturday:

Jeg har forhåbentlig ikke så mange tømmermænd denne lørdag (ligesom for to uger siden) Om aftenen har jeg en vagt på Bone's.

// Hopefully I won't have a bad a hangover as I had a couple of weeks ago and later I have a shift at Bone's.

Sunday:
Work day

Likes

Comments

#nouwoutfit ~ Pants: Message ~ Sweater: H&M ~ Watch: DW ~ #nouwinfluencer

Hello babes! Ville lige vise jer min nyeste anskaffelse. Jeg spottede på et tidspunkt denne lækre taske på instagram og var skudt i den med det samme, det var vitterligt kærlighed ved første blik. Så da jeg fandt ud af at den var fra ZARA tog det mig ikke lang tid om at købe den eller jo, for den var desværre udsolgt overalt i Stockholm. Så jeg måtte klikke den hjem online. Det sker ofte, at jeg får mig i klædt meget enkle og ens farver, hvilket giver outfittet et virkelig fedt tvist hvis man bryder det med fx. en taske i et andet design som det stribede. Tasken kan købes lige HER .

// Hello babes! I just wanted to show you my new purchase. I ones spotted this bag on instagram and I just had to have it, it was literally love at first sight. So when I found out it was from ZARA it didn't took me long to buy or actually a bit, cause it was sold out all over Stockholm, so I had to click it home from the website. It happens often that I dress my self in the same grey and dark colors, which gives it a different cool twist by adding some pattern as this striped one.

XoXo, J 

Likes

Comments

Jeg har tænkt længe over, om dette var noget jeg havde lyst til at dele med offentligheden, men på den anden side set, så er jeg sikkert ikke den eneste som har det lige sådan her. Jeg vælger derfor at dele dette med jer, da jeg på en eller anden måde, håber at det kan hjælpe mig med at bearbejde min angst og måske også dig. Som en del af jer efterhånden ved, så var jeg involveret i et trafikuheld i USA. En oplevelse som jeg har delt med jer før lige HER . Det var en ulykke som selvfølgelig satte spor i mig, i og med at jeg fik et mindre piskesmæld, men heldigvis en oplevelse, som jeg fik bearbejdet hurtigt, da jeg fik sat mig i hovedet, at hvis jeg nu blot var ekstra opmærksom i trafikken, så skulle det aldrig ske igen. Godt to måneder senere, var jeg igen involveret i et trafikuheld, et uheld som den dag i dag, har sat sig så dybt i mig, at jeg får angst hver gang jeg befinder mig i en bil. Det gælder både hvis det er mig bag rattet, eller hvis jeg blot er passager.
Jeg har aldrig før lidt af angst, men jeg har hørt om mange som har haft det eller stadig lider af det. Det kommer i mange forskellige former og det kommer af forskellige årsager. Jeg må indrømme, at jeg selv har haft rigtig svært ved at forstå folk med angst, for man kan jo "bare" lade være med at være bange, så svært er det jo heller ikke at sige til sig selv, at man ikke skal være bange. Indtil den dag, det var mig det ramte. (LÆS: Undskyld) Det kommer snigende og når jeg prøver at sige til mig selv, at der ingen fare er, så fortsætter tankerne endnu hurtigere end før. Når det er værst, så kommer de ondskabsfulde panikanfald, de er kolde, grusomme, overraskende og tårevædet. En følelse af magtesløshed, det er ubehageligt og noget jeg altid bander langt væk. For jeg er altså ikke bange for noget, så almindeligt som at køre bil, hvorfor?

Honestly, så er vi sgu heller ikke alt for gode til at køre bil her i Danmark. Altså jo, vi er bedre end i Miami (måske fordi vejene er mindre her). Man bliver let provokeret, laver pludselige overhalinger fordi klaphatten foran ikke kan finde ud af at sætte speederen i bund. Vi kører tæt, for så må han da fatte, at han skal enten få fart på eller flytte sig og så kiggede vi også lige i mobilen samtidig, for den sang Spotify lige fik fyret af, var jo så 2015. Jeg gør det også selv en gang imellem, altså skifter sang. For det positive ved angsten, det er da at den holder mig en km bag dig og den kigger sig for, når den kører over for grønt, for den ved ikke, om du har opdaget at du havde rødt. En ting jeg kan sige er, at jeg har lært livet bag rattet ikke altid er en leg, det kan gå galt på bare 2 sekunders uopmærksomhed, jeg lærte det på den hårde måde, vil du?

Men nu har du altså læst min historie. En historie som jeg har lært at leve med, en angst som jeg lever med hver dag. (LÆS: for min bil er en nødvendighed) Jeg tror det jeg prøver at sige er, at hvis du lider af angst, så er det helt okay, for du er ikke den eneste og samtidig, så håber jeg, at du, ja dig som også til tider eller tit sidder bag et rat, vil tænke over hvor vigtigt dit liv er? Din opmærksomhed på vejene kan redde liv, ja faktisk dit eget liv. Så gør mig en tjeneste. Tænk over, at livet kun er på lånt tid, så lad os passe på det og brug det på noget og nogen vi elsker, for man ved aldrig hvornår det er forbi.

Tak fordi at du læste min historie, jeg håber den fik tankerne igang eller at det kunne hjælpe dig! Du er vigtig, det er vi alle.


XoXo J 

Likes

Comments

Halløjsa! Så er jeg tilbage igen efter en stille stund. Jeg har haft gang i en hel del i forhold til mit studie, da vi i fredags var oppe for at forsvare vores opgave, så det har der selvfølgelig været ekstra fokus på hele den foregående uge. Nu er endnu en uge begyndt, en uge med forholdsvis "normalt" skema hvad angår studie, som forhåbentlig kan give lidt mere ro på. Vi er dog i dag, startet op på vores anden projekt på 1 semester, som vi skal op i til December. Lige på og hårdt.

Denne uge står på forholdsvis lange dage på skolen, to vagter på Bone's, træning, en kaffe date, en fodbold kamp (ja ikke min, men min brors) og så selvfølgelig weekend. Jeg skal nemlig et smut til Neumünster i Tyskland med min familie hele weekenden, det bliver SÅ lækkert! Vi skal hygge, se julefilm, shoppe i Neumünster outlet og bare slappe maks af, det glæder jeg mig virkelig til. Jeg ser desværre ikke altid min familie så tit, da jeg ofte har lange dage og derfor først er sent hjemme, så familie weekender er det bedste.

Nu skal der læses 20 siders jura og så smutter jeg ud i kulden til en fodboldkamp, iført en tyk vinterjakke og fem lag sokker, for det er jo blevet is koldt udenfor haha! God aften.

// Hello! I'm back after a quiet time here at the blog. I've been having a lot to deal with at my university lately, since we friday had to present our first project, so I've used most of my time preparing for that. Now another week has begun, luckily one with quite a normal schedule, even though we already started our second project on first semester today.

This week I will still be having a few long days at school, two shifts at Bone's, some workout to do, a coffee date, a soccer game (of course not mine, my brothers) and then of course weekend. This weekend I'm spending in Neumünster in Germany with my family. I don't see them that much doing the weekdays, since I have long days so I'm often home late, so this weekend is gonna be all about hygge, relaxing, watching Christmas movies and of course shopping. I absolutely love family weekends!

Now I'm gonna read 20 pages of law for school tomorrow and then I will leave for the soccer game, where I will be wearing a thick winter jacket and 5 layers of socks, it's freezing cold outside haha! Have a great evening.

XoXo J 

Likes

Comments