I torsdags var jeg blevet inviteret til min lillebrors 13 års fødselsdag. Det var så lækkert, helt fantastisk selskab, min dejligste familie og alt for lækkert mad! I dag er dog langt fra lige så spændende, der er en masse der skal læses til skolen på mandag og så kalder arbejdet om et par timer. God lørdag!

// Last Thursday I was invited for my brothers thirteen years birthday. It was great, amazing company, my lovely family and some delicious food. Today is not as exciting though, I have a lot of reading to do for school and later I have to work. Happy Saturday!

XoXo J

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Da jeg for godt en måneds tid siden landede i DK, havde jeg på forhånd taget beslutningen om, at jeg ville blive boende hjemme. Med det kom også beslutningen om, at jeg ønskede at re-dekorere mit værelse. Efter en månedstid er jeg dog på ingen måder kommet lige så langt som jeg håbede på pga skole og arbejde, meeeen lidt har jeg da fået ordnet som fx. mine helt nye plakater fra Desenio. Jeg gik længe og fiflede med at finde ud af hvilke jeg gerne ville sammensætte og endte med nogle farverige ananas, en sej tyr & to fede citater som gør mig glad. Synes de er så fine! Du kan tjekke dem ud lige HER .

// When I returned back to Denmark about a month ago, I had decided that I wanted to stay and live home for a bit while I started school. With that I also decided that I wanted to re-do my room, to make it feel a more new and fresh. After about a month, I haven't been able to finish it yet because of my time spend at school & work, but I have bought some new posters from Desenio. It took me a little while to make the right combination of pictures. It ended out with some cute & colorful pineapples, a cool bull & two awesome quotes that makes me smile. I absolutely love them! You can check more posters out right HERE.

XoXo, J 

Likes

Comments

Jeans: Lou&Grey ~ Jacket: ZARA ~ T-shirt: Levi's ~ Shoes: ASOS ~ Hat: ASOS ~ Watch: DW ~ #nouwoutfit

Denne uge har stået i skolens tegn - igen. Det er der jeg tilbringer det meste af tiden i øjeblikket, hvis ikke jeg arbejder eller bruger tid med bloggen. Jeg nyder dog at tilbringe mine dage i Århus, min klasse er nogle skønne hoveder, så det hjælper på de lange statistik & jura fyldte dage. I dag skal genoplade batterier(læs:min krop) og så skal jeg nok lige have læst et par hundrede sider i Projekt ledelse, hvad skulle man dog ellers lave på en søndag? (Ironi kan forekomme ;-))

// This week I've mostly spend my time at my school - again, which is where I'm mostly spending my time if I'm not working or doing stuff with the blog. I'm really enjoying my days in Aarhus though, my classmates are great people which is needed when some days can be long and tough with statistics & law. Today I'm gonna recharge my batteries(read:my body) and then I'm probably gonna read a couple of hundred pages in project management, what else would I do on a sunday? (Irony may occur ;-))


XoXo, J 

Likes

Comments

Jeg kan tydeligt huske da jeg skulle starte på handelskolen. Vi fik fra alle sider af vide, at nu skulle vi til at være voksne og selvstændige, vi fik talt fravær men det var eget ansvar at møde op, at følge med i timerne og at få noget ud af at gå i skole. Man fik ikke længere skrevet hjem og det var bare det fedeste husker jeg. Jeg startede allerede som 15 årig og synes det var skønt, at jeg allerede skulle til at lege voksen. Jeg gik i klasse med nogle som var op til 3 år ældre end jeg selv var, jeg kunne heller ikke komme i byen, men fik trods alt charmet mig ind til festerne. Alkohol var heller ikke noget jeg som sådan havde eksperimenteret vildt og voldsomt med, men det lærte jeg med tiden. Jeg husker tydeligt, at jeg var en af de yngste i klassen, en af de sidste som måtte gå lovligt i byen, som fik sit kørekort og som måtte få S.U. Jeg kæmpede en brag kamp for at føle mig ligeså erfaren som de "ældre" og skulle samtidig også følge med på arbejdet, da jeg jo selv skulle indtjene den S.U de andre fik, til en "under 18" løn. Det var hårdt, jeg synes det var tarveligt og til tider sled det også hårdt på min krop, at skulle jonglere med så meget i en alder af 15 år, men jeg havde jo selv valgt det og de havde godkendt mig "gymnasie parat", så klare den hele vejen igennem, det skulle jeg fandme. Jeg skulle selv tage bussen hele vejen fra "landet" ind til byen ca en 17km og jeg var pludselig inde i midtbyen hver dag. Skolen var pludselig en hel del større, det var pænt og knap så nusset og fyldt med 0.klasses tegninger. Jeg fik mit første studiekort, det var det fedeste, for det betød jo rabat på tøj, mit største hobby i en alder af 15 år. (mååååske også lidt i dag).
Jeg var lykkelig da jeg endelig blev student i Juni 2016, det havde været 3 hårde, men gode år. "Hårde" lige indtil i dag altså. For det med at være selvstændig og voksen på handelskolen, det virker en lille smule plat når man bliver budt velkommen til en gigantisk skole i Danmarks anden største by og skal til at være "studerende" og ikke længere en "elev". En tid som jeg nu ser frem til at gå i møde og en begyndelse i de voksnes verden.


Jeg har delt indlægget op i to bidder, da det ellers bliver en smule for lang. Part 2 kommer lige om lidt! :-)


XoXo, J 

Likes

Comments

Godmorgen! Lige for tiden har jeg en smule travlt, det har i muligvis bemærket. Jeg er startet på studie i Århus og vi har derfor den første uge skulle rystes sammen, hvilket har betydet stort søvnunderskud, lange dage og lidt for meget alkohol. Her får i et par bider fra min første uge som studerende.

// Good morning! In the moment I'm crazy busy, which some of you probably have noticed. I started school in Århus and because of that we have had kick off week where my class has had bonding activities all week which means no sleep, long days and way to much alcohol. Here is a little sneak peak from my first week as a student.

I løbet af ugen, fik jeg spist aftensmad på Street food i Århus, vi var til middag ude på skolen efterfulgt af fest og så fik vi også danset og festet langs Århus' lange kanal. Jeg gik fra Viby J til Århus fordi vejret var skønt, fik genskabt en tidligere glæde, ved at igen drikke en gelatto med hindbær fra Baresso og fandt ud af at sexuelle lege og alkohol er det som sammenknytter en klasse allerbedst. En studenteruge part 2 og en uge som sætter forventninger til to fantastiske år højt .

// During the week I ate dinner at "Street Food" in Århus, went to a welcome party at the school including dinner and I danced and partied a lot along the river. I walked from Viby J to Århus in the absolutely amazing weather, I almost re created an earlier addiction, when I drank a gelatto with raspberries and I found out that the best way to create unity in a class is to play sexual games and drink a whole lot of alcohol. A graduation week part 2 and a week that makes me look forward to the next two years.

XoXo, J

Likes

Comments