Som rubriker lyder. Två rundor, en relativt bra rund, och en jag är missnöjd med.


Vi börjar med den bra. Det var igår, 9 hål på Vårdsbergs Gk. Gick på ca 22 poäng, alltså 4 poäng över det jag ska ligga på, så det är ju ändå helt okej! Inte helt nöjd med rundan, då det var en hel del snea slag m.m.


Denna runda idag, den gick inte bra. Slutade på 32 poäng på 18 hål, där jag ska ligga på 36 för att kunna sänka mig.

Spelade relativt bra, men helt plötsligt så slutade allt att funka och, jag började strecka massor hål och då blir det inte mycket poäng. Men visst 32 poäng är helt ok. Men med alla extra slag som jag nu får, så är det inte bra nog. Enligt mig iallafall!


Ska försöka skriva lite mer grundligt nästa gång jag spelar en runda. Nu blev det ett litet snabbt inlägg bara.


Imorn blir det att köpa sig en vagn, blir tungt att bära runt på bagen hela tiden....


Ha det!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Inte spelat så mycket nu under veckan, eller har varit ute och slagit två gånger. Men inte haft chansen att blogga, eller något sånt. Sena kvällar m.m. Egentligen så borde ju inte det stoppa att blogga eller uppdatera lite ibland.

Så jag får be om ursäkt för dåligt uppdaterande!


Här är iallafall två slag från i Tisdags. Ganska nöjd över båda, järnslaget är ett väldigt bra slag, men det sker inte allt för ofta. Tyvärr.

Driverslaget är ett helt okej slag, inte riktigt nöjd över dom än. Men med lite mer övning så ska dom också sitta. Dyraste med att slå driv på rangen är att alla peg tar slut, vilket är tråkigt.. :(Nu i helgen blir det golf. 

Imorn så blir det 9 hål och sen på Söndag blir det 18 hål! Så håll tummarna för mig nu, så ska jag försöka sänka mig lite ytterligare!Hörs!


Likes

Comments

Idag dagen till ära så var jag ledig, då spenderades den lite på golfbanan.

Skulle gå ut klockan 13.30, så var på plats ca 12.30 för lite uppvärmning m.m. Gick helt okej, kände mig ganska bra. Så det var ju lovande.

Första hålet, inte världens bästa utslag direkt, men skärpte mig ganska snabbt. Spelade riktigt bra hela rundan förutom uppe på green. Men bra inspel samt jäkligt bra utslag.


Rundan avslutades på 43 poäng alltså 7 poäng över vad man ska ha (36), så det var underbart att äntligen spela så pass bra!!

Sänkte mig 3.5 poäng, så ligger nu på 30.5.

Det går åt rätt riktning!


Nu är det träning fram till söndag, då jag ska köra ytterligare en 18 hål och hoppas kunna sänka mig mer då!


Ha det!


Två bilder från dagens runda. Poängmässigt alltså.Likes

Comments

Idag efter jobbet så drog jag direkt ut till Ingelstad Golfklubb för att ställa mig på range och slå lite. Gick helt okej, börjar få till slagen mer och mer nu. Vilket är skönt!

Just nu så sitter allt i huvudet att jag inte kan träffa bollen bra, någon gång. Och på det sättet så spelar jag så fruktansvärt dåligt.. Det är inte alls kul.

Så försöker träna bort det med att träna mer så att säga.


Stod även och chippade samt puttade en hel del efteråt för att få till det med. Det har också varit en svag sida, men samma där. Tränar man så kommer det bli bra tillslut.

Imorgon väntar en runda på Klinga 18 hål. Håll tummarna att det kommer gå bra för mig!

Isak

Likes

Comments

Jag har alltid varit en person att om jag hittar något jag vill ha och jag tror kommer hjälpa mig att bli lite bättre så köper jag det. Och just detta var ett sånt köp, jag såg en golfklocka, där man kunde mäta sina slag, man kunde mäta hur långt det var till olika hinder, samt hur långt det var kvar till hålet, plus massor mer!

Riktigt bra egentligen!

Men på mig som är nybörjare så har det faktiskt inte så stor betydelse om sånt där, jag vet fortfarande knappt hur långt jag slår med alla klubbor, så det är bara en ren chansning så fort man slår iväg bollen. Men sånt lär man väl sig!

Men som sagt, ni som har funderat på att köpa en sådan klocka någon gång, gör det!

Garmin Approach X40 Var den jag köpte, inte speciellt stor, väldigt smidig och även snygg! Finns i många färger, jag köpte en vit! Likes

Comments

​Hej på er!


Nu är det dags för mig att skaffa en blogg, dels för att jag själv ska kunna uppdatera mig lite om hur min golf går, samt att det kanske kan vara roligt för någon att följa min väg mot toppen!


Just nu så ligger jag på ett högt handicap 34, men innan denna säsong är slut ska jag vara under 20. Vilket jag borde klara.


Det kommer självklart handla om lite annat, lite om mig, lite om min träning, sjunger lite då och då. 

Så kan komma upp lite vad som helst!


Hoppas många vill läsa bloggen och tycker att den är rolig!Isak


Likes

Comments