Hey allesammen!

Så er vi kommet godt ind i efteråret og vi nyder bestemt efterårsferien!
Man kan virkelig mærke at efteråret har ramt Danmark. Det bliver lyst senere og mørkt tidligere, og så er det virkelig begyndt at blive koldt! Her i ferien er det så hyggeligt bare at sidde og slappe af med en god serie eller en god bog, og noget der hjælper på det lidt triste vejr er god musik. Vi er helt vilde med remix eller bare sange med et godt drop. Nogle af de sange vi elsker her for tiden er de fire I kan se for oven. Sexual er specielt en favorit!

Vi håber ellers I nyder resten af ferien og så ses vi;)

Knus 
Lulu & Ditte

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Hey allesammen!

Det er efterårsferie, og vi nyder virkelig pausen fra hverdagens lektie-ræs, og bare kunne slappe af med en god serie på Netflix!
Vi anbefaler Gossip girl og The Carrie Diaries ;-)

Nu hvor det er blevet efterår, og kulden kan mærkes -
Har vi fundet vores sweatre frem, og er så småt begyndt, at kigge på vinterjakker.

Stay Tuned

Knus
Lulu & Ditte

Likes

Comments

Hey allesammen!
Så er det blevet søndag igen og det betyder at det er tid til en Sunday Special. Vejret i Danmark er fortiden rigtig gråt og trist, så vi tænkte at noget street style inspiration var hvad vores humør manglede!
Som i kan se er mange af billederne noget med denim, og det er fordi vi elsker denim. Man kan altid dresse denim op eller ned, og arbejde med en masse slags denim, hvor det (næsten) altid bliver fedt. 
Vi håber i nyder den sidste weekends dag, og så må i have en fortsat god søndag:)

Knus 
Lulu & Ditte

Likes

Comments

Hey allesammen!

Vi har besluttet os for at lave en ny ting vi har valgt at kalde ''Sunday special!'', som går ud på at der først og fremmest kommer et nyt opslag op hver søndag, men også at det ikke er de normale opslag.
Det kan være alt fra inspirations-opslag, til de mere personlige opslag eller de humoristiske af slagsen, så det kan i godt glæde jer til!

Vi har valgt at lægge ud med en 5 ting piger typisk gør på messenger og snapchat.
Selvfølgelig er det ikke alle der gør det, og det skal lige siges, at det skal tages med ironi ;-)

1 - ''Send screen når han svarer''

Det er bare en klassisker

2 - ''Læst'', er noget af det mest belastende.....

Så svar dog!
I sær hvis det er en snap/besked med et spørgsmål.

3 - Ser beskeden, svarer beskeden, men glemmer at trykke send.

Hovsa.....

4 - Får en snap/besked, venter med at se den... Det skal jo ligne at man har et liv!


5 - Sender 3 stort set ens billeder, ''Hvilket billede er bedst?''

eller ''hvilket er bedst som pb?"


Det var alt for nu, håber i nyder resten af søndagen!

Knus
Lulu & Ditte

Likes

Comments

Hey allesammen!

Så er vi kommet godt i gang med efteråret, og derfor har vi fundet 5 super fede biker jakker, som vi synes er perfekte her til efteråret!
Som I kan se er vi ret vilde med kaki grøn.
Håber I kunne få noget inspiration til efterårsjakker, og så må I have en god dag, og nyde solen så længe, at den er her:)

Knus Lulu & Ditte.

Likes

Comments

​LONDON!

Hey allesammen

Til at starte med vil både Lulu og jeg gerne undskylde for stilheden her på bloggen, men vi har haft super travlt både med skole, og privat - men vi er kommet godt i gang igen, og i kan se frem til en masse fede opslag, uden 3 ugers mellemrum ;-)

Som i nok har gættet så var jeg lige et smut forbi byen med den fremragende arkitektur, sans for mode og
​te-drikkernes hovedstad - nemlig London.

Jeg synes selv  det var perfekt timet, ​siden Londons Fashion Week var godt igang mens jeg var der, hvilket resulterede i at der var rigeligt med inspiration​ at hente hos ​de mange forbigående, jeg mødte på min vej.

Jeg boede i Kensington, som er det område i London jeg er allermest bekendt med, da min familie tidligere har haft lejlighed der. Det er et meget hyggeligt område, der både byder på gode muligheder for shopping og lækker mad.

I og med at det ikke var første gang jeg var i London, blev det ikke til den helt store sightseeing tur, men mere til en shoppetur/hygge tur.

Håber i også har nydt jeres weekend!

Knus
​Ditte

Likes

Comments

Lulu: Zara Jakke HER // Benetton t-shirt // H&M bukser // Blå vans lign. HER // Smykker HER, HER, HER
Ditte: Munderingskompagniet jakke // Hvid t-shirt // Levis nederdel HER // Adidas sneaks HER // Daniel Wellington ur HER 

Hey allesammen!
Så er ugen ved at være slut, så vi ville lige afslutte ugen med nogle af vores yndlings outfits.
Som ses på billedet elsker vi begge læderjakker rigtig meget! De kan peppe et basic outfit op og den kan peppe et lidt vildere outfit lidt ned. En læderjakke er bare en sikker vinder;)
Vi har ikke lavet det store i denne her uge da vi jo er startet i 9. klasse og får rigtig mange lektier for... Men i mandags havde Lulu fødselsdag og det fejrede vi dagen inden med en hyggelig brunch.
I torsdags var det super godt vejr så vi smuttede lige ned til Gentofte sø i frikvarteret for at nyde solen, og så var der lige tid til at tage et par billeder:)

Håber i har haft en god uge og nyder solen her i weekenden inden den er væk!

Knus Lulu & Ditte

Likes

Comments

​Hey allesammen!

Så blev det endelig tid til et indretnings opslag - og hvorfor ikke starte ud med en favorit.

En af mine absolutte indretnings favoritter er de her små skåle, af håndstøbt messing fra Tom Dixon.
De giver et super fint look til dit værelse, og passer bare ind overalt.

Desuden er de super praktiske til opbevaring af både smykker, hår elastikker eller noget helt tredje.

Det at de er i messing gør dog at man skal passe på med fedtfingre og sådan, da man ellers kan risikerer aftryk... Men på den anden side er aftrykkene også bare med til at gøre dem unikke, og man kan sætte sit eget præg på skålene med tiden ;-)

Håber i alle har fået en god start efter ferien!

Knus
Ditte

Likes

Comments

Hey allesammen!

Vi har glædet os meget til dette opslag!
Vi har været så heldige, at få fat i et interview med Jonathan Elkær - den ene halvdel af Phlake. 
​Phlake er en en dansk musikgruppe, der består af Mads Bo og Jonathan Elkær, som begge kommer fra Albertslund.

Gruppens debutsingle 'So Faded' udkom i maj 2015, der udover i Danmark, også hittede i Belgien.
Phlake har efterfølgende taget Danmark med storm i radioen, på Spotify og til
diverse koncerter og festivaller.
Bla. Roskildefestival, hvor der kom flere end forventet, og flere af koncertgæsterne blev fanget i området på og omkring den bro, som er det eneste bindeled mellem festivalens øst- og vest-områder, der ellers er skilt af en jernbaneoverskæring.

Nå men let's get to it!


Hvornår vidste du at det var musik du skulle lave som voksen?

Min far “tvang” mig (på den gode måde) til violin undervisning da jeg var 5 år gammel. Og jeg har sådan set beskæftiget mig med musik lige siden på den ene eller anden måde.

Men det var nok da jeg begyndte i fritidsklub som 10 årig og mødte nogle venner, som jeg begyndte at lave musik sammen med, at det lige så stille begyndte at tage form. I hvert fald i forhold til det musik jeg laver nu.

Mange af de samme mennesker, har jeg den dag i dag stadig et venskab og
professionelt (musikalsk) samarbejde med.

Jeg producerede bl.a. Orgi-E fra Suspekts solo- og debutalbum (Klam Fyr).

Vi voksede op sammen ude i Galgebakken i Albertslund og har været venner lige siden.

Jeg kan nok ikke sige et bestemt tidspunkt hvor jeg vidste at jeg skulle lave musik som voksen. Jeg har altid beskæftiget mig med musik og drømt om at kunne leve af det så længe jeg kan huske.


Har i et mål der skal nås, eller tager i det lidt som det kommer?

Jeg tror man kan sige at vi har flere mål. Men først og fremmest er målet at lave god musik som folk ikke kan lade være med at tage ind. Hvis man kan lave noget musik som på en eller anden måde går i nervebanerne på folk, så har man opnået rigtig meget vil jeg sige.

Men det er selvfølgelig en drøm for de fleste musikere at slå igennem internationalt. Og hvis man samtidig kunne få lov til at co-lab’e med nogle af ens forbilleder ville det heller ikke skade :)

Vi er så småt begyndt at spille i udlandet. Norge og Færøerne ind til videre. Og så England og Tyskland i september. Det glæder vi os sindssygt meget til og vi meget spændte på hvad det kan føre med sig.


Hvad er den fedeste oplevelse du har haft i forbindelse med Phlake indtil videre?

Hmm. Der har allerede været rigtig mange gode. 

Men da det langsomt gik op for os at vores musik streamede helt sindssygt på diverse streamingtjenester var virkelig en optursfølelse. At opdage at folk lytter til det man laver - og i en sådan grad som det er tilfældet med phlake - var (og er) virkelig en fantastisk oplevelse. 

Koncertmæssigt står Roskilde festival virkelig ud som helt særlig oplevelse. For det første var rammerne helt perfekte. Regnen stoppede kort før vi gik på og himlen blev derefter helt lilla og lyserød i tusmørket. En virkelig smuk kulisse at spille en koncert i. 

Og at fremmødet på Rising scenen derefter var så massivt at de måtte lukke broen mellem øst og vest (hvilket givetvis først rigtig gik op for os de efterfølgende dage) var jo bare helt vanvittigt.


Hvordan får du/i ideer til jeres sange?

Hele den kreative proces foregår egentlig ret impulsivt og legende. Vi starter som regel med musikken. Fx trommer og akkorder. Og derefter typisk en melodi.. Og til sidst arbejder vi på ord som passer til den melodi vi har fundet på. 

Det er sjældent at der er en decideret plan eller reference til den sang vi laver. Vi prøver en masse ting af og bruger maven og øret til at udvælge de rigtige elementer. 

Vi forsøger også at gøre tilgangen afvekslende. Så vi ikke risikerer at gentage os selv alt for meget. 

Af og til inviterer vi også andre musikere eller sangskrivere ned i studiet for at give os ny inspiration og anderledes inputs end hvad vi selv ville have fundet på. 


Nå det var et lidt hvad vi havde for nu.
Vi håber i nyder weekenden! 
Til sidst vil vi gerne lige sige et stort tak til Jonathan, for at tage sig tid til at svare på vores spørgsmål ;-)

Knus
Lulu & Ditte

Likes

Comments

Udsolgt jakke fra Munderingskompagniet // Acne Jeans her // Stasia trøje // Gamle Marc Jacobs hæle //
Smykker: Ringe her og her - Halskæde her - ur her

Hey allesammen!

I går var jeg til et af modeugens mange shows, og det var en super fed oplevelse.
Jeg var til Stasias show, og hun er en fantastisk designer - især når det gælder blonder.

Min mor og jeg tog afsted omkring kl 17, hvor vi så kørte mod København.
Inden vi tog hen til selve showet, havde vi aftalt at mødes med to af min mors veninder, Emilie og Karen, samt Emilies datter Nicoline for at følges til Stasia.

Da vi ankom var der kø helevejen udenfor, men det tog ikke så lang tid før vi stod i en forhal og ventede på at komme ind i selve salen.

Da dørene til Salen åbnede blev salen fyldt med mode elskere og fashion fans, og jeg blev helt betaget af stemningen.

Vi fandt hurtigt vores pladser, men eftersom det kun var min mor som havde fået tildelt en plads, var hun så sød at give den til mig, hvorefter hun fandt en fri plads et stykke fra mig.

Folk fandt deres pladser, og musikken gik i gang.
Smukke jakkesæt, fantastiske designs og fabelagtige kjoler strøg henover gulvet i takt med musikken.
Det kunne næsten ikke have været mere perfekt. Jeg tror jeg fik taget over 1000 billeder på min mobil, så bare det at vælge disse få ud var virkelig svært ;)

Nå men da alle designsne havde været et tur henover gulvet, blev der udelt blomster til Stasia og hendes meddesigner, hvorefter der blev smalltalket blandt alle gæsterne, mens jeg havde mulighed for at smutte om bag ''scenen'' og opleve hvordan det er der.

Derefter tog jeg hjem, smed hælene og hyggede på sofaen med en lille skål slik.

Den her oplevelse er noget der kan anbefales, hvis i nogensinde får chancen for at opleve et modeshow på tæt hånd, så tag den.

Mine drømme om en karrierer inden for mode er blevet 1000 gange højere efter i går.

Håber i nyder resten af ugen.

Knus
Ditte

Ps: Stay tuned, der sker noget spændende nu på lørdag;)

Likes

Comments