Saker jag länge funderar på är att byta karriär helt, byta liv, skapa nya erfarenheter. Ibland är jag så trött på det samma gamla. Sanningen är att jag grips av panik som jag sedan dövar med ännu fler projekt och arbete. Jag har snart kämpat i ett helt år intensivt, jag har uppnått det mesta jag vill men jag sluta aldrig hoppas på att utvecklas och bli bättre som människa. Men just nu finns det ingenting mer än mina egen motivation och projekt som jag känner att det tar mig vidare i livet. Mer än det är jag fast i min karriär, i mitt jobb, i min utbildning, men jag behöver mer, jag måste vidare.Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Torsdags natt kom jag äntligen hem från Malaysia sen dess har vi hunnit med Håkan hellström i möllan, Malmö. Sedan krasch landa vi i sängen och vaknade upp till en underbar söndag med frukost på sängen. Mina planer idag blir att dega hela dagen. Kolla på Kardasihans och laga & käka god mat hela dagen för imorgon återgår jag till jobb och projekt igen.

Likes

Comments

Contains affiliate links

klänning - mango, bikini, H&M, "Dont panic" halsband - Marc jackobs.

Summer vibes in malaysia. Är det något land jag skulle rekommendera från botten av mitt hjärta så är det malaysia ! Åk om du är en människa som älskar äventyrer, prisvärd käk, älskar mat så som i riktig bas/hemma lagad feeling mat. Den här maten är en blandning av malaysisk, indisk, thai och kinesisk husmanskost. Det är så rikt på smaker och kryddor. Allt från sushi, dumblings, dim sum och grytor får du för knappt en 50 lapp. cirkus 10-50 kr per person när du går och beställer på restaurang. Helt otroligt och fantastiskt.

Det finns gott om öar att besöka, attraktioner och människorna är så fina och genuina. Hit kommer jag tillbaka. Mina 10 sista dagar här kommer jag försöka röra mig ut på ett par öar och spendera någon natt där. Imorgon packar vi väskan och åker till Langkawi. Hoppas ni vi följa med, vi hörs / Racha.
  • Resa

Likes

Comments