Hey guys!

Som i kan læse jer frem til, er jeg som sagt færdig med folkeskolen! Onsdag d. 24 maj havde jeg sidste skoledag sammen med min klasse og det var seriøst det fedeste, og ja self var jeg glædet ud som noget, nemlig en tyroler! Jeg sov hjemme hos min veninde hvor hele klassen så kom hjem dagen efter og fik morgenmad. Efter det tog vi ned på skolen hvor vi kastede med karameller og lavede show og kåringer ( btw blev årets atlet, og ja det er ironisk) og efter var der selvfølgelig fodboldkamp mod lærerne. Omkring kl. 12 tog vi ind i eventyrhaven hvor vi endelig bare drak os i hegnet, eller jeg gjorde ihvertfald. Om aften tog i så til en fest, hvor alle tre klasse så var samlet.

Men nu er jo i gang med mundtlige eksamener og skal op igen d. 8 og 13. og så går jeg skam på sommerferie! Men ja lige nu har jeg læseferie hvor jeg egentlige bare læser op og forbereder mig på Dansk og Engelsk! Kan slet ikke fatte at jeg om under 2 uger er færdig med det hele og efter sommerferien skal starter på en helt ny skole plus flytte hjemmefra.

xoxo



Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hey guys!

Jeg har desværre været meget væk fra bloggen her på det seneste, sorry!

Men jeg er stille roligt tilbage og begynder igen guys!!

Lige nu sidder jeg faktisk i USA, eller mere præcis Los Angeles, mega lækkert sted. Men jeg kom allerede for en uge siden, hvor vi startede i San francisco og hvor vi så slutter af i Las Vegas! De seneste par dage har vi tilbragt i LA, og i dag kører vi så videre mod San diego.

Har allerede shoppet meget, alt for meget.... Men selvfølgelige har jeg også købt en taske her over! En lille sort zadig and voltaire taske. Jeg er helt forelsket i den, seriøst min nye baby 😍 Jeg gik efter det enkelte og det der passer til mest for mit vedkommende, det er blevet min nye makker!

Men håber i har en skide lækker påskeferie og nyde vejret hjemme i DK ( btw der er 22 grader her over, klager skam ikke!

XOXO <3


.

Likes

Comments

1) Jeg er 16 år og er født d. 19/12-00

2) Har en lejlighed i Alanya,Tyrkiet

3) Min ynglings årstid er sommer

4) Min Ynglings shopping by er London

5) Jeg er født og bor i Odense

6) Jeg er Skytte

7) Jeg elsker Kbh. (københavn)

8) Jeg elsker at se modeshows

9) Min livret er helt klart blankesteak

10) Min yngling blogger er Sandra Willer!


Likes

Comments

Hey guys!

Jeg har ikke været meget aktiv på det sidste, da jeg ikke lige har haft kunne finde tiden til at sidde og og skrive et indlæg til jer, sorry. Men håber i alle har haft en pisse lækker weekend, med afslapning og sovet længe, hihi.

Jeg har selv haft en mega hyggelig weekend! Fredag aften var jeg sammen med to af mine skønne veninder, hvor vi så noget x factor og endelig bare snakkede og hyggede med en masse slik haha.

Lørdagen stod endelig bare på afslapning hele dagen og så om aften var jeg i biffen med en af mine veninder hvor vi så "LA LA LAND" skide god film, men jeg må indrømme at jeg blev lidt skuffet over slutningen, men ellers var den mega god! Og efter filmen tog vi så hjem til mig ( og for pokker hvor jeg dog hader fynbus nogle gange, vi stod og ventede på den skide på i 45 min.) Men der gik vi egenligt bare i min jacuzzi.

Søndag formiddag var jeg lige på arbejde i nogle timer, og da jeg kom hjem slappede jeg egentlig bare af.... efter en lang uge.

Men håber i har haft en lækker start på ugen!

XOXO!

Likes

Comments

Hey guys!

håber i alle har haft en dejlig vinterferie.

Jeg har selv haft en meget god en, ikke fordi der er sket så meget men det har været meget dejligt med noget pause fra skolen!

Min ferie har endelig bare bestået af at arbejde siden lørdags og frem til torsdag .... 6 dage i træk puha! Men i fredags tog jeg til københavn, og være sammen med min søster og kusine. Det var skide hyggeligt!

Vi spiste frokost inde på en cafe som lavede nogle sindssygt gode burger!

Efter det tog vi på La glace, som er et rigtig turist sted inde ved strøget. Vi stod i kø i 20 min udenfor, for at få et bord og det var skam lidt dyrt, men nøj det er også et godt sted!

Efter det tog vi endelig bare ud og shoppede og sener hen på aften tog vi så hjem på Amager og lavede noget rigtig lækkert mad og spiste en masser blandselv slik til noget x factor og film i tv'et. mega hygge!

Men håber i har nydt jeres ferie nu hvor den er slut og så må man endelig bare op på hesten igen!

Knus !

Likes

Comments

Hvem derude bruger de sociale medier? svaret er jo klart, det gør de fleste af os. Er de sociale medier ved at have en lidt skræmmende påvirkning efterhånden!? vores hjerne bliver jo decideret påvirket af det, når vi får likes,followers og poster ting om os selv (det er bevidst). Man kan blive så afhængig af de sociale medier, som man kan blive af stoffer,alkohol og rygning. Udviklingen af de sociale medier har uden tvivl ændret vores tilgang til en masse ting både positivt og negativt. Hvis vi synes det er slemt nu, tør jeg slet ikke tænke på fremtiden.

Alle som vælger at være på de sociale medier er offentlige personer, ikke så meget er privat længer. Vi bliver over bombarderet med de sociale medier og en masse urealistiske forventninger om livet. Man kan blive alt på de sociale medier bare ved at se nogle youtube tutorials om emnet, skrive et par linjer og være blogger, eller uploade noget random musik og uploade det på soundtrack, for at kalde sig artist eller musiker. Man kan være instagram celeb, bare fordi man har fået nogle butt-implants...svære er det ikke. Mange er modeller på Instagram og stræber efter en fantasi-livsstil, hvor man kan rejse verden rundt og drikke champagne til frokosten 365 dage om året, imens man holder fast i sin designertaske og pengene bare falder fra himlen. Jeg ved ikke hvilke eventyr man læser, hvis man tror at nogens arbejdsliv ser sådan ud...

Når jeg poster billeder af mig selv eller andet på mine sociale medier, så er det fordi de billeder har en positiv effekt på mig. Hvis vi synes, at det er en god selfie eller madbillede eller hvad man nu er til, så er det helt normalt at dele det med verden, right?. Samtidig har sociale medier givet MANGE nye muligheder for business, kreativitet og kommunikation. Jeg er glad for min mobil, så jeg kan tage billeder af min hverdag eller lige Snappe til mine venner. At jeg hurtigt kan Google noget på farten. Genialt opfindelse!

Har I prøvet at have følelsen af at sociale medier gør jer kede af det, i dårligt humør eller deprimerede…? Måske efter at have siddet og sammenlignet sig selv med alle de andre? Man ser fremmede mennesker på Instagram. Misunder dem og bliver semi-depri over ens eget liv. Dumt. Hvis man decideret bliver ked af det, så må man strege det ud. Ingen er perfekte, selv dem med den perfekte instagram profil.

Men vi kan hurtigt blive enig om de sociale medier har mange positive virkninger men det har skam også det modsatte, der foregår så meget internetmobning hver eneste dag verden rundt og det er dsv. ikke noget du kan stoppe fra den ene dag til den anden. Dsv. er der nogle der bliver mobbet så groft på de sociale medier at de ender med at tage deres eget liv. Kan det virkelig godt passe at verden er blevet så sindsyg, så sindsyg at man tager livet af andre mennesker. Desværre ja ...!


Likes

Comments

Hvad skal jeg efter 9. klasse??

Ja, lige siden slutningen af 7. klasse har jeg fået det samme spørgsmål igen og igen "Hvad vil du efter 9. klasse og har du tænkt på din fremtid" og svaret var ja dengang. Svaret er stadig ja til hvad jeg skal efter 9. klasse men hvad jeg så skal efter det hved jeg ikke endnu.

Mine planer indtil vider er at jeg skal på efterskole, her på Fyn. Efter det ved jeg det virkelig ikke.... Jeg har tanken hen imod STX, men jeg kan sagtens ændre mig på et år og lige pludselig vil jeg noget helt andet. Det er et rigtigt stort spørgsmål alle vi unge for om f.eks hvad vi vil være og hvilken uddannelse ville i tage, og nogle kan svare på det og er allerede igang, og andre tænker stadig .

For et år siden var jeg på brobygning ude på nogle uddannelser, Frisør og kosmetolog. Jeg tænkte det var min fremtid og havde tænkt det hele igennem, Jeg synes det var hyggeligt og alt det der, men jeg fik ikke den følelse af at det var noget jeg ville bruge mange år på. Jeg har været nogle forskellige steder henne og læst om nogle steder, men jeg har endnu ikke haft den følelse af at det her VIL jeg. Men hallo jeg har stadig mange år tilbage af mit liv og jeg skal nok finde ud af hvad jeg ville blive, fordi man kan nok ikke lige finde ud af det fra den ene dag til den anden.

Man skal føle og vælge sin fremtid med hjertet.

.

Likes

Comments

Hey guys!

I dette indlæg ville jeg viser jer mine top 3 parfumer som jeg ville anbefale til piger/kvinder. Disse parfumer som jeg vil vise jer er lidt tunge og lidt stærke, men man kan bruge dem hele året rundt og til hver en tid. Så det er ikke kun noget man kan bruge til når man skal i byen, de kan sagtens også bruges til hverdags. Der stå pris ved dem og links til hvor man kan købe dem.


Den første her er Jennifer Lopez parfume " glow after dark". Seriøst nok min yndlings parfume!! Jeg kan bruge den til alt og det er en du sådan virkelig kan dufte. SERIØST GOALS!

kunne dsv. ikke finde pris eller links til dette, men hvis jeg nogensinde finder den skal jeg nok skrive det!


Anden parfume jeg har med er denne Chance Chanel parfume. Den er er også god til hele året men især foråret og sommeren.

pris: 575 kr.

Link - https://www.magasin.dk/eau-de-toilette-spray/VA01775749-00000001_061.html

Tredje og sidste parfume er denne ACQUA di GIOIA fra Giorgio Armani. Den her er meget frisk og kan også bruges hele året.

Pris - 355 kr.

Link - https://www.matas.dk/giorgio-armani-acqua-di-gioia-eau-fraiche-edt-30ml

Håber i kunne bruge det til noget ellers må i bare have en god aften.

KYS <3

Likes

Comments

Hey guys!

Håber i allesammen har haft en lækker uge. Jeg har selv haft en meget stille rolig uge, med noget skole og arbejde. Jeg startede ugen med at besøg Videnby i Odense, med min skole samt andre skoler. Der tilbragte jeg det meste af dagen og var hjemme igen klokken 18 cirka. Tirsdag var endelig bare en slapper dag, med noget valgfag inden i byen. Onsdag,torsdag og fredag var bare nogle normale skoledage med noget arbejde og nogle lektier, og selvfølgelig lidt afslapning. Lørdagen stod på noget brunch med familien inde i byen, og lidt arbejde efter. Søndagen i dag er endelig bare stået på New Girl på Netflix og en masse sofa tid, inden vi starter en nye uge i morgen. Tjek mit seneste indlæg ud, hvis i mangler noget inspiration til en ny serie på Netflix. Ellers håber jeg bare i får en super lækker søndag.

KYS <3


Likes

Comments

Hey Guys

I dette indlæg vil jeg vise jer mine favorit serier på Netflix.



Modern family

Modern family er en amerikansk tv-komedieserie. I denne serie følger man Jay Pritchett og hans familie. Mens de håndterer det moderne liv udfordringer i Los Angeles. Der er 7 sæsoner på Netflix og par afsnit vare cirka 20 minutter. Seriøst den bedste og sjoveste serie ever.


Bones

En retsmedicinsk antropolog slår sig sammen med en FBI-agent for at efterforske forbrydelser, der kun har efterladt få beviser: nemlig knoglerne fra den afdøde. Der er 11 sæsoner på netflix og par afsnit vare cirka 40 minutter.


New Girl

Jessica, der prøver at komme sig over et brud, flytter ind hos tre singlefyre, der alle er mere end villige til at hjælpe. Der er 4 sæsoner på netflix og par afsnit vare cirka 22 minutter. Seriøst også mega sjov serie


Pretty little liars

Uden deres leder (Alison) er fire tidligere high school-venner alligevel nødt til at stå sammen, da en afpresser (A) truer med at afsløre deres hemmeligheder. Der er 5 sæsoner og par afsnit vare cirka 44 minutter


The Carrie Diaries

Teenager Carrie Bradshaw styr gennem high school, mens hun drømmer om at blive skribent i denne forløber til Sex and the City. Der er 2 sæsoner på netflix og par afsnit vare cirka 42 minutter.


Håber i fik noget inspiration til nogle nye serier.

KYS <3

Likes

Comments