Jeunesse är ett amerikanskt företag som ursprungligen var specifikt inriktat på att utveckla hudvård för att hjälpa människor med extremt svåra hudproblem, tex brandskadeoffer, att kunna läka och regenerera huden med hjälp av tillväxtfaktorer producerade av stamceller.

Eftersom Juenesse produkter även har en helt exceptionell förmåga att motverka alla former av åldersrelaterade hudproblem är Jeunesse hudvård numera framför allt känt för sin fantastiska anti-aging effekt.

Jeunesse är helt nytt i Europa, men håller just nu på att sprida sig explosionsartat både i Sverige och över hela Europa.

Jeunesses hudvårdsserie LuminesceTM är helt suverän för personer med tex acne, eksem, sårig svårläkt hud, psoriasis eller rynkig oelastisk hud. Produkterna hjälper huden att minska inflammationer samt producera kollagen och elastin, två proteiner som är absolut nödvändiga för att huden ska få sin hälsa, spänst och lyster tillbaka. Produkterna är därför ideala för alla som är intresserade av att hålla huden ung, frisk och fräsch så länge som möjligt.

LuminesceTM Serum är helt naturlig, dvs innehåller inga syntetiska ämnen och inga parabener.

Likes

Comments

LUMINESCE™ cellular rejuvenation serum som utvecklats med hjälp av den allra senaste stamcellsteknologin, gör debut som den första antiaging-produkt som stödjer kroppens inneboende förmåga att förnya och föryngra din hud. En unik patentsökt formula, utvunnen med hjälp av vuxna stamceller, som innehåller över 200 essentiella tillväxtfaktorer och cellsignalsubstanser, förvandlar skonsamt din hud och minskar uppkomsten av fina linjer och rynkor. Det revolutionerande serumet hjälper dig att få tillbaka din huds vitalitet.

Fördelar
Hjälper till att jämna ut en missfärgad och ojämn hudton
Ger huden en ungdomlig lyster
Kan mimimerar uppkomsten av fina linjer och rynkor och hjälpa till att hålla huden spänstig och ungdomlig
Boostar kollagen och elastin
Hjälper till att bibehålla en slät hudstruktur
Fyller på din huds normala förråd av proteiner för att bibehålla ett ungdomlig och spänstigt intryck
Är helt naturlig, hypoallergen och fri från parabener

Köp här!

eller kontakta Line ID : byoung21

Likes

Comments

Produktinformation

  • Stängning: magnetlås
  • Handtag: 8 cm i storlek One Size
  • Foder: textil
  • Höjd: 15 cm i storlek One Size
  • Längd: 18 cm i storlek One Size
  • Mönster: enfärgat
  • Utvändigt material: skinn
  • Vidd: 6 cm i storlek One Size

Likes

Comments

MAX FACTOR

CLUMP DEFY MASCARA

Clump Defy Mascara låter dig bygga lager-på-lager och ladda dina fransar med hela 200 %* mer volym alltmedan de behåller sin separation och definition.

Likes

Comments