ÅHHH HVOR ER DET BARE VILDT.... Det var nok den første tanke der gik igennem mit hoved da en super venlig kvinde ringede til mig, og spurgte om jeg kunne tænke mig at være model for Cph casting.

For som i nok kan regne ud er jeg fuldstændig fortabt mig i den uvirkelige skønhed som findes i modeverdenen, både hos modeller, og hos designernes kunsterværk.

For fra min synsvinkel er det at kunne posere, gå eller være en i et modeshow en af de største, former for kunst, for man skal ikke bare kunne være klar 24/10, men også være i besidelse af en blændende skønhed og passion for det man laver.


Og det kan jeg ikke forstå at hun så i helt almindelige og hehe halv kedelige mig, det var nok derfor at jeg blev så ivrig, så lige nu sidder jeg bare og håber på at jeg kan gøre karriere inde for det benhårde fag, som fashion er, det behøver ikke være model, men kan også være noget andet så længe jeg kan få lov til at deltage.


tusindvis af kys, jeg glæder til at fortælle mere <3

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hej alle mine dejlige følgere, jeg har længe haft det sådan at jeg et par gange om ugen er gået veganer, og har nu læst en undersøgelse om at det gavner din fordøjelse, din hud og faktisk bare dit helbred.

Så jeg ville klart anbefale jer at blive veganer en eller 2 gange om ugen for udover at vi kan stoppe den overdrevne producent af kød og samtidig blive sudere og meget mere friske til hver dag og mere fyldt med vigtige vitaminer.

Som man måske ikke kan få lige så mange af i vinterhalvåret.

En anden ting der også er meget vigtigt her om vinteren er en god fed hånd creme, så ens hænder ikke bliver tørre, og så ens hud ikke sprækker.

En anden vigtigt ting er en god ansigts creme som ikke indholder for meget vand, for så kan man igen blive meget tør i huden, og får rynker og furer i huden tidligere.

Den sidste ting, jeg også altid plejer at indkøbe massevis af er hårprodukter med olie i her anbefaler jeg Kiels hårolie

Tak fordi i ville læse med kh Olivia Simone 😘

Likes

Comments

Så har jeg fået mine længe ventede støvler, åh hvor var jeg begejstret de er SÅ skønne at have på, både fordi det er ægte læder og fordi det er nogle støvler med en helt perfekt hæl, som man kan gå Islev om man har svært ved at gå i hæle, udover at de bare ser super skønne ud og er lette at gå i, er de også sygt nemme at tage af og på, som VIRKELIG plejer at være et problem for mig.

De er også super hvis man skal på arbejde for de kan være ret casual hvis man tager en hvis tee, nogle jeans og en brun læder jakke.

Men udover det kan man også bruge dem hvis man skal være lidt fancy og skal have piftet sin lille fine kjole op, så kan man tage dem på, med en hat, nogle halskæder eller noget andet hvis man ikke er til det.

Støvlerne er fra Erika Rocchi og super dejlige at gå i men de er dog lidt dyre de kostede 2100, men så er man også garanteret god kvalitet.

Elsker jer ❤️

Likes

Comments

Okay, så jeg har nu blogget i hvad 3 eller måske 4 måneder og jeg elsker det, jeg elsker at jeg har mulighed for at sige hvad jeg nu finder på at sige og at jeg har nogle faste læsere, som virkelig gider at læse det jeg nu skriver.


Det var faktisk et risk at begynde at blogge da jeg jo sjovt nok aldrig har gjordt det før (hehe), og hvor er jeg vare blevet positivt overrasket og glad for at i læser det.


Men jeg vil gerne forbedre mig, så jeg vil gerne begynde at blogge 2, 3 eller måske 4 gange om ugen.. men vil gerne høre hvad i vil have at i skriver hvis der er noget i mener jeg kan gøre bedre, så skriv til mig på enten insta, face, ellers kommentaren eller send en brevdue for vil super gerne høre jeres mening.

Kyskyskys jeres Olivia Simone 😊💕

Likes

Comments

Så er Bridal fashion week ovre og er igen igen igen blownaway, hold da helt op hvor var det smukt, hvis man skal være brud næste år skal man glæde sig, for det er bare så ufattelig smukt, jeg har jo altid været en kæmpe fan af blonder, og generelt enkelthed specielt på brudekjoler og ligende.

Når men de blonder de har har helt unikke og bare super smukke. Jeg elsker små detaljer og finesse men det her var bare lige mig, de får mig helt til at ønske at jeg skulle giftes næste år, når men jeg har ihvertfald blevet helt og holdent tilfredsstillet af kjolerne så, kan klart anbefale at hvis du skal giftes inden for den nærmeste fremtid skal giftes, skal tage et kig på de overdådige designer kjoler

Kyskyskys jeres Olivia Simone 👰❤️

Likes

Comments

Så er den store Fashion week ovre, og hold da helt op hvor har det været en smuk, kreativ, og overdrevet fantastisk uge, jeg kan simple hen ikke få hænderne ned over de kreative indlæg, såsom de helt originale modeller der, gjorde Bottega veneta's show endnu bedre hvis det overhovedet var muligt.💗💗


Når men som i nok kan høre er jeg har jeg været meget begejstret for de fleste shows, faktisk er jeg kun blevet skuffet over et show og det er Kanye West's Yeezy show, hvor flere af hans modeller besvimede, fordi de havde sået ude i solen i flere timer og ventet på Kanye som ankom omkring 3 timer for sent, og mange af gæsterne også sad og ventede på ham, det må jeg tage bladet fra munden og sige, at hvis man har sat et show op så skal man fandme (undskyld jeg bander men jeg er virkelig skuffet) også være der til tiden. De eneste der hjalp de der stakkels modeller op var gæsterne, og det kan jo ikke være rigtigt at man kommer til et show, hvor værten kommer for sent, modellerne besvimer og igen ud over en venlig gæst hjælper dem.....💗Undskyld for det sure opstød, men havde brug for at komme ud med det. Fashion week er faktisk heller ikke helt ovre der er stadigvæk de små fashion weeks tilbage.

Når men Kyskyskyskys jeres Olivia Simone 💞

Likes

Comments

I dag er det min mammas fødselsdag hurra hurra huraaaa, i dag har min mor fødselsdag og selvom jeg og mor kan skændes så alle tage i hele nabolaget ryster, er og vil min mor altid være mit forbillede, min helt og min besteven. 💖

Jeg og min mor startede dagen ud med at køre en tur indtil byen, hvor vi derefter besluttede os at tage til sticks&sushi hvor vi fik en helt vildt dejlig frokost, og en laaang snak omkring hvordan hun har fejret sine andre fødselsdage. 💖


Efter det lavede min mor dessert (tiramisu) og en anden dessert hun selv har fundet på mhhhhh. 💖


Når ja men i så fald tillykke til min elskede, dejlige, enestående, smukke Mamma 💞💖💋

Kys, kram og massere kærlighed til jer mine smukke læsere jeres Olivia Simone 💋

Likes

Comments

PARIS,PARIS,PARIS ÅH hvor jeg bare elsker modebyen, kærlighedsbyen og byen med de bedste croissanter.💋

Åh hvor er det trist og meget tragiks at jeg sidder her hjemme i kolde Danmark mens der er fashionweek i en af mine absolutte yndling byer, men der er jo ikke andet for end af tage de varme sutsko på sætte sig i sin bløde stol og så se det her hjemme fra, men jeg må jo bare håbe og be til at jeg en dag kan komme afsted på den ene eller anden måde, jeg ved bare at jeg skal afsted for fashion er en af mine store passioner.💙

Selvom jeg jo ikke er ret gammel i forhold til andre der har været i branchen længere end jeg har levet og jeg er jo nok ikke så erfare.... Men jeg elsker det og jeg kan ikke lade hver med at følge med i fashion week på alle fronter. 🗼💞🗼

But any how.. håber jeg at i får en fantastisk uge, kyskyskys Jeres Olivia Simone

Likes

Comments

I daaag har været, en af de bedste dage jeg har haft længe og det var et dejligt pusterum, fra efterskole(som jeg BTW ELSKER) og den normale meget travle hverdag. 💞
Jeg har jo fået mig den nye iPhone 7 og jeg kan ikke komme mig over det smukke design og er faktisk blevet rigtigt positivt overrasket, da den jo har fået en helt masse kritik, når men udover at få en ny telefon har jeg også været til en dejlig te smagning og det lyder nok super kedeligt, men det er det altså slet ikke, det kunne jo selfølgelig også være fordi jeg er en kæmpe fan af te.... Men det var altså super hyggeligt !💞

Efter te smagning var jeg ude og shoppe på strøget med min bror, det var bare så hyggeligt da vi normalt ikke er ret meget sammen pga vi begge har ret travle hverdage.💞

Når men det var min lille Update, der kommer billeder neden under, jeg håber virkelig i får en dejlig weekend kyskyskys jeres Olivia Simone 😘

Likes

Comments

Hej mine smukke venner, jeg har og vil nok altid være en KÆMPE fan af Tommy Hilfiger, både pga af den altid fantastiske kvalitet, og det stilede og unikke look man får af tøjet, skoene ect. 😍

Hehe, så i kan måske regne ud at jeg fik et kæmpe flip(af glæde) da jeg fandt ud af at han havde inviteret Gigi Hadid med ind og designe hans og nu også Gigi's nye kollektion.

Og Da jeg så de her skønno sko kunne man nok ikke blive mere forelsket i dem end mig, så jeg købte dem(Hehe typisk miiig) 🙈❤️.

Og elsker deres glatte kulsorte overflade og at man kan bruge dem til alt.

Når jamen ville lige dele det med jer da det lige nu er mine yndlings sko. ❤️

Kys,kram og massere kærlighed jeres Olivia Simone 😘❤️
Likes

Comments