I daaag har været, en af de bedste dage jeg har haft længe og det var et dejligt pusterum, fra efterskole(som jeg BTW ELSKER) og den normale meget travle hverdag. 💞
Jeg har jo fået mig den nye iPhone 7 og jeg kan ikke komme mig over det smukke design og er faktisk blevet rigtigt positivt overrasket, da den jo har fået en helt masse kritik, når men udover at få en ny telefon har jeg også været til en dejlig te smagning og det lyder nok super kedeligt, men det er det altså slet ikke, det kunne jo selfølgelig også være fordi jeg er en kæmpe fan af te.... Men det var altså super hyggeligt !💞

Efter te smagning var jeg ude og shoppe på strøget med min bror, det var bare så hyggeligt da vi normalt ikke er ret meget sammen pga vi begge har ret travle hverdage.💞

Når men det var min lille Update, der kommer billeder neden under, jeg håber virkelig i får en dejlig weekend kyskyskys jeres Olivia Simone 😘

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Hej mine smukke venner, jeg har og vil nok altid være en KÆMPE fan af Tommy Hilfiger, både pga af den altid fantastiske kvalitet, og det stilede og unikke look man får af tøjet, skoene ect. 😍

Hehe, så i kan måske regne ud at jeg fik et kæmpe flip(af glæde) da jeg fandt ud af at han havde inviteret Gigi Hadid med ind og designe hans og nu også Gigi's nye kollektion.

Og Da jeg så de her skønno sko kunne man nok ikke blive mere forelsket i dem end mig, så jeg købte dem(Hehe typisk miiig) 🙈❤️.

Og elsker deres glatte kulsorte overflade og at man kan bruge dem til alt.

Når jamen ville lige dele det med jer da det lige nu er mine yndlings sko. ❤️

Kys,kram og massere kærlighed jeres Olivia Simone 😘❤️
Likes

Comments

Åh hvor er det bare, overdrevet fantastisk og trist på samme tid det er min yndlings tid på året, og den tid jeg hader mest.

Jeg snakke selfølgelig om Fashion Week puha hvor er jeg bare misundelig på de mennesker/bloggere/designere/modeller/youtubere, der kan få lov til at tage afsted, jeg ELSKER ALT ved fashion week og tæller ned hvert år til det(Ahahaha det er lidt pinligt).

Men jah det er jo mig, når men jeg må jo bare se det og være tålmodig til jeg selv kan deltage på den ene eller anden måde.

Uuuuundskyld at jeg ikke laver så mange indlæg men er jo på efterskole, og tro det eller ej men har faktisk ret travlt.

PS i får lige nogle billeder af mine favorit modeller fra Tommy HilfigerXGigi Hadid showet. Ja det er taget fra Vogue appen ❤️😏

Kyskyskys Jeres Olivia Simone ❤️💋❤️

Likes

Comments

Er du også en af de typer som bare synes at alle komikere er dødkedelige, så fat mod jeg har været i dine sko,(altså ikke bokstavligtalt hihihi) når men jeg kender det lige indtil jeg stødte på de her 4 komikere.

Min absolut yndlings er Mr Gabriel Iglesias, han var den første komiker jeg syntes var sjov, så han er perfekt hvis du aldrig har set comedy før eller faktisk bare altid.

Nr 2 er Linda P, udover at være hyldene morsom er hun også en af de eneste kvindelige komikere der faktisk har talent(af hvad jeg har set indtil videre).

Nr 3 er Anders Matthesen, mange af jer kender ham nok som ham der har lavet Terkel i knibe.
Men udover at være fantastisk til at lave film er han også super sjov.

Nr 4 eller det sidste levende billede er Ali Wong, hun er også en af de eneste kvindelig komikere med talent, jeg har dog ikke set så meget af det hun har lavet, men var meget imponeret over at hun har lavet en times show mens hun var gravid.

Nedenunder kommer der billeder i den samme rækkefølge som jeg har sat det op.

Likes

Comments

Så er jeg lige kommet tilbage fra den sjoveste, skørestes og nok den mest udmattede uge jeg NOGENSINDE har været på, jeg snakker selfølgelig om den første uge på det der ser ud til at blive det bedste år i mit liv, nemlig mit efterskole år, og hold da helt op altså jeg siger ikke at jeg er træt, men det er jeg.

Så hvis i overvejer efterskole kan jeg kun anbefale det, hvis du håber på et år med massere venner, sjov og ballade og en noget mere frihed

Kys, kram og massere kærlighed Jeres Olivia Simone

Likes

Comments

​På dansk

Is blå,rød,nude og den skønneste tone af grøn var noget af det, der fangede mit øje mest under livestreamingen af en af de mange shows i Cph fashion week. Det eneste dårlige ved det var at jeg jo selfølgelig ikke var der i egen person, for jeg ville have elsket af set de smukke farver og stoffet i virkeligheden.

Flæser,løse bukser og en cowboy stil understøttede fint, det 60/70'er look de skabte og jeg blev meget positivt overrasket, nu skal jeg ihvertfald ud og shoppe i farver, for hold da helt op hvor blev jeg inspireret af den enkelthed, som gjorde hele showet til det, det var altså super smukt og simpelt.

jeg ser frem til at jeg måske en dag kan få lov til at se Cph fashion week i person. 

Nu er der kun tilbage at sige, Kyskyskys Jeres shoppe glade Olivia Simone <3.


​In english

Ice blue, blood red, and a stunning green, was the colors that captured my eyes the most, under the live stream of Copenhagen fashion week. the only sad thing was that i didn't were there in person, because i would have loved to see the stunning colors and fabrik that have been used, in real life besides that i absolutely loved everything about the show.

flounces and lose mom jeans really did well, in the cowboy´ish style that they created. I would say that the mix they created between cowboy and 60/70 was very creative, and i was surprised positively. BUT anyway now im going shopping cause im really inspired by the simpelness, i guess its true what they say "simpel is beautiful" 

i can only hope that i one day will see Cph fashion week for myself, XOXO your Olivia Simone <3.
Likes

Comments

Er du også en af de tusindvis af unge, somer er bange for tandlægen's hvide kittel, tandlægestolen, eller faktisk bare for alt der har med tandlæger, det har jeg ihvertfald også været, men frygt ej jeg er kommet over det så jeg ved at du også kan, her er de 4 bedste tips til hvordan du slipper af med din frygt for tandlæger.

1. Husk at de er der for at hjælpe dig og din mund.

2. Husk at de har gået mange år på skole, så chancen for at de laver en fejl er mikroskopisk lille.

3. Hvis det er stilheden du ikke er så tryg ved så fortæl det til dem, så kan i måske få en hyggelig snak ud af det.

4. Det kan jo også være at du ikke er tryg ved at du ikke ved hvad der kommer til at ske, i så fald prøv at få dem til at forklare hvad de før når de gør det, det plejer de at være meget villige til at gøre, for de ønsker jo også at du får det bedste ud af det.

Her var de små tricks jeg plejer at bruge, held og lykke til næste gang du skal til tandlægen kyskyskys Jeres Olivia Simone 😘❤️

Likes

Comments

Nu har jeg jo rejst super over drevet meget denne her sommer, jeg har været på sommer Camp, med de sødeste piger og mødt helt vildt søde Sandra Willer som har inspireret mig til at begynde at skrive blog.
Så har jeg været i USA med min far og min bedstemor, det var en overdrevet tur har jo aldrig været i USA før og det skal du helt klart prøve, hvis du kan li at have en overdrevet fed tur.

Og så til sidst men helt klart ikke mindst har jeg campet mig helt til Saint tropez, mit personlige YNDLIGS sted at være på ferie, ikke bare pga det fantastisk vejr, strande og mennesker, men også den dejlige stemning som jeg aldrig har oplevet andre steder, (og jeg har altså rejst en del). Det var den ultimative oplevelse, og den BEDSTE FERIE NOGENSINDE.

For mig er der nu godt og vel 2 uger til skolen begynder igen for jeg skal starte på efterskole, og det er med nervøsitet og über meget glæder i hjertet at jeg nu, skal til at pakke tingene til mit fantastiske år med super dejlige mennesker.

Kyskyskys Jeres Olivia Simone 😘❤️

Likes

Comments

Sidste dag af mit dejlige eventyr til Frankrig, i dag skal vi køre 1500 km, så jeg kan komme hjem til Danmark, for at være ærlig glæder jeg mig faktisk super meget, for jeg har været 2 uger til USA og så dagen efter tog jeg jo direkte til Tyskland og så til Luxembourg og til Belgien for at købe chokolade, og så til sidst til Saint Tropez i Frankrig, og i går aftes blev det så regnvejr, så nu skal jeg med blandede følelser tilbage til Danmark.
Kys kys kys Jeres Olivia Simone 😘❤️

Likes

Comments

Igår ramte jeg Saint tropez, om aftenen fandt vi et cute lille vintage hotel inde i, den nærliggende by Cogolin. Efter den lange tur i bilen var mig og min lille Laika meget trætte så, vi gik os en hyggelig midnats tur sammen, det var simpel hen så ubeskrivelig smukt at gå under de tusindvis af stjerner i den gamle by, efter turen var vi naturligvis endnu mere trætte og så gik vi i seng.

Men vi skulle tidligt op, altså kl 07.00 der fik vi morgenmad og skulle straks videre til vores næste campings plads.

Nu sidder jeg i bilen og skal ud og bade på en af de smukkeste strande i verden, kyskyskys Jeres Olivia Simone 🇫🇷😍🇫🇷

Likes

Comments