Header

För ett par månader sedan beställde jag ett par fuskpälstoffsar som jag vart väldigt missnöjd med och jag har inte hittat några fina toffsar som har talat till mig, vad gör man då? Jo man får väll göra sina egna, sagt och gjort här är resultatet:
Det ska bli kul att se hur de ser ut på en mössa och vilka fler varianter utav dessa man kan knåpa ihopp. Det tog oförskämt kort tid att göra och resultatet vart Väldigt bra, Jag är faktiskt väldigt förvånad över resultatet.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Till en liten pojke fick jag förfrågan att sy dessa supercharmiga hängslebyxor sydda i ett underbart tyg.

Det finns fortfarande lite kvar att göra bland annat att sätta dit ett par knappar.

Likes

Comments

By Öiås, Virkat

Nu behöver jag hjälp med att bestämma vilken färg denna lilla kanin ska få för färg på sina ögon.


Likes

Comments

Mat

Stekt svamp med äggröra <3 så gott och mättande

Vad passar inte bättre än att börja dagen med svamp när jag har bestämt att jag ska få med mig familjen ut på svampjakt i dag,


Likes

Comments

By Öiås, Hemsytt, Pyssel, Sytt

I går sydde jag denna enkla college-tröja för jag var så att jag fick något fint att sätta lite vinyltryck på.
Det var länge sedan jag lekte med vinylen och jag tänkte att jag skulle ta ett ganska enkelt motiv små diamanter var inte lika lätt som jag tänkte. Många små delar vart det.

Men det gav mersmak och det kommer nog komma fler vinyl project inom kort.

Likes

Comments

By Öiås, Hemsytt, Mössor

Ett litet paket hopplockat efter önskemål som välkommen till världen paket, snutten och mössa kommer den lilla att kunna ha på en gång medans bodyn kommer komma till användning först efter ett par månader.

När jag städade lite i min syvrå så fann jag en väldigt charmig tofs att fästa på mössor och resultatet vart väldigt bra faktiskt jag får vackert ta och klicka hem några fler.

Ursäkta bildkvaliteen vi har uppenbarligen alldeles för dåligt ljus här hemma.

Likes

Comments

I dag har mina fem år gamla grytlappar fått sälskap av en ny och fräch grytlapp!

Trots sitt ruffa yttre så tycker jag väldigt mycket om mina trotjänate till grytlappar många brännsår har de rättat mig ifrån och många fler lär det bli innan de hamnar i återvinningen.

Att virka en grytlapp var ett perfekt dagsverk en riktigt segt fredag.

Likes

Comments

By Öiås, Hemsytt, Stickat
I går fick jag en underbar stickväska fullk med härliga bommulstyger handtagen dick en omgång bets och lite olja oh kom verkligen till liv. Handtagen skaf få en ny väska med lite fack bland annat för mobil och plånbok man vet aldrig när man behöver sticka min pyttipanna på språng.

Pyttipanna är en underbar sjal av garnomera mönster hittar ni hä'r https://garnomera.wordpress.com/2011/10/16/dagen-sjal-4/ detta blir min fjärde pyttipanna men den första som får bo kvar hos mig,

Likes

Comments