Header

Hallo!
Tida flyr avgårde og skolen har allerede startet. Hvordan gikk de siste ukene så raskt? Hadde noen fine dager i Thailand, etterfulgt av et par uker med jobbing før jeg hadde bursdag og skolen startet. 22 år allerede!🍻 Spiste ute på restaurant på selve bursdagen min, lagde en god taco med familien dagen etter og på fredag dro jeg inn til Oslo for blant annet middag med storesøster. Bursdag hele uka sa du? Hihi!
Fikk ikke delt like mye som jeg håpet i Thailand, men tida liksom bare fløy avgårde der også. Har med andre ord mange mange mange bilder som skal redigeres og gås igjennom.

Hvor fint er ikke dette her, og ikke er det redigert heller. Skikkelig sollys på brygga i Tønsberg like før avreise til Thailand. Fineste sommerkvelden jeg tror vi hadde i sommer☀️

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Nå skal jeg fortelle dere noe morsomt! Typene hadde før vi reiste planlagt en overraskelsestur - det viste seg å være til Phrayanakhon Cave. Var umulig å ikke skjønne at turen hadde noe med grotte å gjøre, da det sto "cave" på alle skiltene når vi begynte å nærme oss.

Etter en meget varm biltur kom vi omsider fram til stedet og det var en deilig overraskelse når vi skjønte vi måtte vasse ut til båten som skulle ta oss over til øyen vi skulle ut til. Vannet var så deilig og varmt!

Vi skjønte lite da vi kom i land. Ingen av oss visste hvor vi skulle gå eller hvor langt det eventuelt var. Begge var vel kanskje litt forberedt på at grotten var med en gang vi kom oss til øya, haha!

Det viste seg å at grotten var et godt stykke oppover i skogen, og allerede på starten av stien begynte vi å høre lyder som kunne minne om trær som knekker - typ lyder man hører i filmer som Jurassic Park rett før dinosaurusen kommer løpende. Men, nå var vi da her og kunne ikke snu av den grunn!

Neste overraskelse ble at det gikk rett opp... Så og si bokstavelig rett opp, trapper med fuktig jord og i stein! Og du vet følelsen av å gå i regnskogene mange av dyreparkene har, den klamme og våte luften? Her var det ti ganger verre! Folkene vi møtte på som allerede hadde gått turen var gjennomvåte, og selv ble jeg intet unntak. Glad for at jeg valgte løs kjole, men den kunne man nesten vri opp etter turen - deilig!

Man gikk alene hele veien opp med forvarsel før vi startet om at vi måtte følge stien. Eller, i hvert fall at stien var der av grunn. Ikke bare så vi krabaten over, men ekte ville aper så vi og hengende i trærne! Disse fikk vi ikke tatt noe ordentlig bilde av, men gøy var det uansett.

Grotten var fredet så disse tårne vi lagde (det jeg lagde så vel egentlig ut som en pannekake med noe pynt på) skal ikke røres. Det er jo litt kult hvis vi noen gang kommer tilbake og ser at tårnet stå der enda!

Det var helt klart vært gåingen og den bratte trappen opp, når vi kom fram til selve grotten. Så fredelig og rolig det var der!

Var kun disse bildene jeg har fått redigert til nå, men turen ble helt fantastisk og det var virkelig ikke noe jeg hadde greid å gjette meg fram til!

Må vel også innrømme at det er typen som har tatt flest bilder med kamera enn så lenge, så bildene dere har sett til nå har blitt tatt av han😊

Likes

Comments

Hallo!

Vår første utflukt var til Monkey Mountain. Det var vel snaue 15-20 min med tuk tuk fra hotellet og sjåføren ventet på oss oppe på plassen. Allerede fått en elsk for disse tuk tukene - du får sett så mye på veien + at det er garantert luft hele turen!

I tillegg til alle apene var det en bratt trapp opp som førte til en utkikkspost med utsikt over deler av byen. Trappene var merkbare for bena, og må nok innrømme at benene våres var rimelig shakey etter den lille treningsøkten - kremt...

Vi har fra ført hørt at vi måtte holde godt på sakene våres mens vi gikk der, og allerede i starten turen ned til alle apene fikk vi høre fra en av de andre turistene at kamera hans hadde blitt frastjålet bare minuttene før vi kom.

Hvor søt er ikke denne lille tassen a!?

Turen ble veldig bra! Litt morsomt ble det da den ene apen bestemt skulle ha brusen til typen. Og fikk han den? Jada, etter et forsøk på å nappe den ut av hendene hans ble brusen lett gitt frivillig før apen eventuelt begynte tanken på kamera som var i den andre hånda.

Nå er det straks avgårde til et av nattmarkede som er i nærheten. Mmmh, skal bli godt med litt mat før middagen senere i kveld, hihi!

- Alle bildene tatt med Nikon P900

Likes

Comments

Rettere sagt, Hua Hin!

Noe slitne fra flyturen, som i og for seg gikk ganske bra og spent på hva vi hadde i vente, ankom vi søndags morgen. Første som møtte oss etter ankomst Bangkok var den utrolige varmen og ikke minst - palmetrærne! Vi har ikke tatt noen bilder av det enda, men noe av det første vi gjorde oss oppmerksomme på var de alt for overfylte bilene og ikke minst mopedene. Gjerne typ fire stykk på hver moped, gjerne uten hjelm og tilslutt en baby holdene på magen. De små bilene som er overfylt med enten søppel eller varer, tror neimen meg den ene stabelen hvert fall var på et par meter! Og tilslutt, den store variasjonene på bo områdene.

Må nok innrømme at tidsforskjellen har vært merkbar og lite hjelper det at ac og meg ikke har vært gode venner fra starten av, noe som har resulter i en meget irriterende tett nese og et hode hvor det til tider kjennes ut som at hjernen presses ut gjennom ørene..

Men, dette hindret meg ikke ved å dra på utflukt både i går og i dag, og gjett om jeg gleder meg til å dele bildene med dere! Kamera gir virkelig god kvalitet for pengene, men må nok innrømme at typen har vært den av oss som har giddet å sette seg mest inn i det..

Nå er klokken godt over midnatt og sengen står for tur sammen med Disney Channel på TV, iste og digg potetgull liggende såpass nærme at jeg kun trenger å strekke ut en arm for å nå det. Akkurat det som trengs for at kroppen skal kurere forkjølelsen fortest mulig (sier vi, hihi)🌴

Likes

Comments

Hallo!

I dag var første skoledag på typ 9 - 10 uker. Klassen er delt opp i to og på fredag skal vi undervise de andre elvene på skolen i HLR - dermed ble denne dagen bruk til forelesning i akuttmedisin. Ekstremt viktig tema men merket det var lenge siden jeg har sittet rett opp og ned så lenge..

Hvor kult er ikke beltet mitt? Det er fra en av bruktbutikkene inne i byen, Lotz, og kostet meg ikke mange kronene! Buksen er en dressbukse fra Fretex, kommer helt sikkert mer fram i et annet innlegg.

Ha en fin dag!

Likes

Comments

Shoes - Dr.Martens ♥ Topp - Popmap.com ♥ Hair Feathers - Etsy.com ♥ iPhone Case - NA-KD.com ♥ Skirt - BCBG.com (ingen link...) ♥ Sunglasses - Sunglassspot.com

Hair Accessorize - Asos.com ♥ Crop Top - Etsy.com ♥ iPhone Case - Lignende HER ♥ Maxi Skirt - Armani Collezioni ♥ Shoes - Nike

Dress - Wearall.com ♥ Bag - Withchic.com ♥ Shoes - Chanel ♥ iPhone Case - Dolce & Gabbana ♥ Sunglasses - Sunglassspot.com

-

Selv er jeg i Thailand når de fleste festivaler er i sommer, men Findings Festivalen skal jeg på! Tror det kommer til å bli helt fantastisk, hotell er booket og det blir en god gjeng som skal avgårde.

Er så lenge siden jeg har satt sammen slike collager og merker det tar tid. Gøy er det iallfall og det skal ikke ses bort fra at det kommer flere slike innlegg! Noe dere likte? Selv digger jeg crop top`n🐵

Likes

Comments

Hallo, og god kveld!

Sent innlegg fra meg i dag. Gårsdagen var så som så, men vi kom oss i hvert fall ut en liten tur. I dag tenkte jeg å komme med en aldri så liten anbefaling til dere. Lenge hatt min elsk til maskaraene fra Clinique, men da en fort koster nesten 200 kr så er det godt å vite at man kan finne billigere alternativer. L´oreal kom for ikke så lenge siden ut med sin nye maskara Baby Roll. Skal si jeg fikk sjokk når jeg så kosten første gangen, sto bokstavelig talt å tenkte "jøss, eeeh, skal den rulles oppover vippene?".

Haha, nå skal det sies at jeg er utrolig fornøyd! Den koster snaue 99kr, sitter på hele dagen og det trengs ikke mange gangene til før du får produktet på alle vippene. Føler i hvert fall at den vekker mine vipper til live! Ofte tenker jeg det etter førte gangen med alle maskaraer, men enda får jeg den følelsen selv etter en måned.

Nå skal jeg ta meg et glass vin før typen kommer hjem og turen går til byen.

​Ha en fin kveld/natt! 

Likes

Comments

Nå er jeg ferdig med praksisene mine på sykehuset, og hvis det går an å skryte litte granne av seg selv så fikk jeg svært gode tilbakemeldinger både i medisinsk- og kirurgisk praksis. Det gir så motivasjon videre!

I kveld blir det en tur ut i gråværet. Resten av helga går nok til å bare slappe av med mindre det skjer noe spesielt - det er godt akkurat nå!
Ha en fin pinse ✌🏻

Likes

Comments

Bare jeg som finner flere badedrakter jeg liker for tida kontra bikinier? Fått skikkelig sansen for badedrakt igjen! Er jo så mange fine og mange av de kan man jo faktisk bruke som en body på sommeren. Jeg drar til Thailand om litt over en måned - 12. denne måneden skal jeg bestille det siste jeg trenger. Er helt sikker på at jeg kommer til å trykke hjem et par badedrakter.

-Hva synes dere?

Likes

Comments

Her ble det mye pupper, men hallo! Digger virkelig disse tatoveringene! For meg er dette et smykke for kroppen og hadde jeg noen gang tatt en slik tatovering hadde grunnen enkelt vært at jeg synes det ser utrolig bra ut. Kroppen er liksom så.. naken(?) fra før.

Nå har jeg to tatoveringer fra før og kan vel innrømme at jeg etter nr 1 veldig gjerne ønsket meg flere, heehe..

Jeg så en slik tatovering for første gang for ca to år siden. Før det hadde det aldri falt meg inn å tatovere under puppene. Jeg så den tatoveringen, begynte å søke rundt, og fikk egentlig bare mer og mer lyst på en selv.

Hvis jeg noen gang tar en slik tatovering, har jeg lyst til å lage den til min egen. Rundt teksten ser dere noen av de jeg liker.


Likes

Comments