Header
View tracker

Hallo!

Jeg skal jo, som nevnt hundre ganger allerede, ut i praksis. Til det trengs det egentlig litt småting som jeg tenkte å dele med dere. Blir derfor et litt annerledes innlegg da det ikke inneholder hva jeg ønsker meg av sminke, kjoler eller søte topper.

Ikke alt dette kommer til å trykkes hjem, men noe av det!

Kom sent hjem i går så fikk ikke sagt hvordan første treningstime gikk. Det var egentlig veldig gøy! Ble jeg sliten, ja, kommer jeg til å melde meg på samme time igjen, ja. Hehe. Merket mot slutten av timen at det ikke ble 100%, men gjennomførte i hvert fall. Er noe støl i dag så blir spennende å se hvordan MRL timen blir nå klokken 17🐵

Likes

Comments

Hallo!

Da har jeg endelig fått satt sammen første treningsuke med gruppetimer. Det blir i første omgang tre gruppetimer, så får jeg se om jeg trener noe utenom det også. Er absolutt ingen vits i at jeg pøøser på med trening nå i startet. Starter heller litt rolig, og ser heller om det trengs å øke etterhvert. Slik turnusen min ser ut er det en god del kveldsvakter, så vi får se om noen av de blir gjort om til dagvakter hvis avdelingen mener det er like greit.

Just Dance! onsdag kl 19:00-19: 55 "JUST DANCE. En dansetime inspirert av forskjellige dansestiler som hip hop, funk, salsa, jazz mm. Egen komponert time av instruktøren. Gled deg til en energisk dansetime! Let`s dance".

Skal prøve å teste ut noen av de 6 forskjellige dansetimene de har. Tror det kan være veldig gøy, med mindre timene blir stappfulle og man ikke får plass til å bevege seg...

MRL torsdag kl 17:00 - 17:55 "En morsom og enkel time flettet sammen av kondisjon og styrke. Passer for alle".

Mage rumpe lår. Trenger man å si mer🐵

Body Balance fredag kl 10:30 - 11:25 "En deilig mix av yoga, Pilates, og Thai chi. Fokus på bevegelighet, styrke, balanse og pust. Dette er en deilig time hvis du trenger å stresse ned. Timen avsluttes med avspenning".

Tror det det kan passe supert å avslutte uken med en slik time. Hvor deilig?

Var heldig å få kampanjen de hadde nå rette etter jul. Hvis man var en av de 150 nye medlemmene, fikk man:

* 30 min massasje på deres spa avdeling

* Gavekort i Reebok Level Shop, kr 300

* Level veske, flaske, nøkkelbånd og lue

*To vennekort på 1 uke pr kort

*To timer med PT

Synes dette var en veldig god deal. PT timene er supert for å få satt i gang med egentreningen. Få et program jeg kan følge i starten, samt god veiledning gjennom teknikk og bruk av apparater på en ordentlig måte

Massasjen har jeg tenkt til å vente litt med. Den skal jeg nemlig unne meg når første praksis er ca halvferdig. Føler det blir et godt avbrekk og en god ny energi. Sist men ikke minst.... 300 kr i gavekort, hurraaaa!

Likes

Comments

I LOVE MY RING!
Denne fine tingen fikk jeg i gave av typen. Herlighet hvor overrasket jeg ble! Den er bare såååå fin❤💍💎

Hallo og god ettermiddag!

Helgen ble tilbrakt i Skien hos et vennepar. Koselig var det, så får håpe det ikke var første og siste gangen vi tar turen dit. Deilig å komme seg litt ut av Tønsberg noen ganger og.

I dag var det første skoledag på meg. Vet mange av dere allerede har gått en uke på skolen alt, men vi startet ikke før i dag. Deilig det, men uff så tungt det var å sitte der.. Første dag av ti uker før første praksis er over!

Likes

Comments

Hallo!

Her er det enn så lenge lite som skjer. Startet dagen min med en god frokost, mens jeg satte på Modern Family på Netflix. Scrollet meg gjennom Nelly sitt salg, nippet til kaffe med melk og skal nå etter dette innlegge ta turen til Level for å få betalt første sum.

Nelly har sååå mye fint. Det sier jeg hver gang jeg kommer med slike innlegg, men det bare er sånn. Under har jeg funnet hele 16 ting jeg kunne ha tenkt meg.

Er vel ikke for tidlig å tenke på nye bikinier, er det vel?

- Noe du likte?

Likes

Comments

HAHHAHAHAHA, tiden har kommet. Tenkt på det sååå lenge og nå bare gjorde jeg det. Kamera, forhåpentligvis på vei, så kvalitet og lyd og alt kommer til å bli såå mye bedre. Bare gi meg en uke eller to. Vi får se om det kommer flere videoer. Enn så lenge sliter jeg med å finne redigeringsprogram som er gratis og brukbart. iMovie koster meg 150kr ish, så blir vurdert med en gang kamera er på plass. Dette har jeg vært borti før, slik at jeg slipper å sette meg inn i nytt program.

- Forslag til redigeringsprogram??

Likes

Comments

View tracker

Usosiale meg ønsker bli mer sosial. Vil du være sosial med meg? Du kan maile meg på viljanorin@hotmail.no, eller legge meg til på snapchat - viljanorin.

Neida (joda). Men nevnte jo i går at jeg ønsket å dra på gruppetimer. Vel, dette er grunn nr to. Som typen sier, jeg har godt av å få ansiktet opp fra bøkene i nye og ne . Skal bli flinkere til å finne på ting med venninner, samt møte opp på events jeg blir bedt på..

Jeg er sammen med en meget sosial person og det at vi faktisk møttes på byen er jo ekstremt morsomt. Sånn egentlig. Han har gitt meg et par spark i rumpa, noe jeg er evig takknemlig for❤

For en gangs skyld har jeg faktisk satt meg noen nyttårsforsetter for første halvår av 2017. Jeg vil nemlig...

...Kjøpe nytt kamera📷

...Fullføre mitt andre år på sykepleien og fullføre siste eksamen🎓

...Være mer sosial👯👫

...Møte opp på de avtaler som blir laget 👍

...Finne to gruppetimer jeg skal møte opp på💃

...Prøve å møte opp på i hvert fall to events på Facebook 👍

...Mindre fastfood i hverdagen - hehee, mye av det til tider, mmMMm🍔

...Rydde opp etter middagen - vaske opp og sette på plass🍴

...Reise - vi skal til Thailand til sommeren!!☀

Noen ønsker en bedre livsstil og en freeeesh kropp, vel det ønsker vel egentlig jeg og, men hovedmålet er - sosial.

Det eneste som mangler før Nikon Coolpix P900 Kompaktkamera er på vei hjem til oss, er og trykke på bekreft. Kamera er heelt fantastisk. Da typen ville dra å kjøpe et rett før jul, var ALT utsolgt. Her måtte man visst ha bestilt allerede på sommerstider! Vi har prøvd nå igjen, men det er ingen garanti for at de for det inn igjen på en god stund. Så heldige som vi er, kom vi over komplett.no som hadde 5 igjen.

Flere enn oss som tyr til fastfood litt for ofte? Nå har vi nemlig oppdaget eksistensen av rullekebab, eller, typen har🐵

-Har du noen nyttårsforsetter?

Likes

Comments

Hallo, og godt nytår!

Det er ingen løgn at denne bloggen har sine enorme oppturer, for så å ha enorme nedturer. Greide forrige halvår å krabbe meg opp til topp 100 på listen her på nouw, og det var utrolig spennende. Føler sånn av og på at det er teit å drive en blogg når man er heltidsstudent med helgejobbing og en kjæreste jeg heller vil prioritere. På en annen side så har denne bloggingen vært med meg siden 2009. Når mine venninner sluttet, var det jeg som fortsatte. Jeg elsker å ta bilder, og jeg elsker å dele det med andre enn bare familie og venner. Jeg er glad i å skrive, selvom kanskje ikke alt som blir skrevet er like bra. Det er rart å si det, men jo det er faktisk gøy å sette sammen en collage med all klærne man ønsker seg fra Nelly, eller all sminke man sier man skal kjøpe. Så det svarer kanskje på tanken jeg har hatt i hodet om å slutte helt med denne bloggen, jeg greier ikke. Er rett og slett ikke klar enda.

Videre på agendaen er det faktisk duket for hele 16 uker praksis (20 uker hvis man tar med intro- og avslutningsuke) før halvåret avsluttes med en hjemmeeksamen. Innimellom slaga skal jeg prøve på et eller annet vis å oppdatere bloggen, så godt det lar seg gjøre.

Likes

Comments

Hallo!

I dag fikk jeg endelig mitt siste arbeidskrav godkjent, og det vil si at jeg kan gå opp til eksamen som er neste uke. Dette blir første gruppe-/hjemmeeksamen vi har, så blir spennende! Kan ikke beskrive med ord hvor deilig det faktisk skal bli med ferie. I dette studiet her har vi ikke høst- og vinterfeire, så de feriene vi har, går for det meste til jobb. Men, ferie betyr og fri for lesing! Skal nemlig kun ut i praksis etter jul (med unntak av enda en hjemmeeksamen rett før sommerferien), så har vært såpass heldig å bli ferdig med alt teoretisk dette halvåret. Tungt har det vært, men nå får man lønn for strevet.

Resten av dagen skal nytes, før jeg får starte opp med lesing til eksamen neste uke. Alt av hjelpemidler er lov, men greit å ha litt bakgrunnskunnskap før man starte, samt vite hvor ting er i pensum!

Likes

Comments
Jeg har i den siste tiden fått øynene opp for klærne fra Ganni. Synes de har så mye stilig, enkelt og litt morsomt (?), uten at det blir for overdrevet. Det eneste som hindrer meg i trykke hjem alt jeg vil ha, er prisen.. Den samsvarer dessverre ikke med min studentlønn, men kanskje en gang kan jeg unne meg et plagg (eller to).

Det er lov å drømme, og jeg har nå satt sammen noen godbiter fra nettsiden deres.


KJOLE HER


FUN
ELEGANT

I dag er det siste dag med dansing før jul, og det er helt sykt hvor fort tiden har gått! Har fått vite hvilken avdeling jeg skal på etter jul, og er veldig fornøyd. Har hørt kun positive ord om miljø og plass, så krysser fingrene for at jeg får samme opplevelse☀

Likes

Comments

Hei!

I år ønsker jeg å prøve å lage mange av julegavene mine, og ikke bare kjøpe de ferdig i butikken. Har allerede en haug av ideer i hodet, og krysser fingrene for at alt går i boks.

Under viser jeg dere noen av tingene jeg ønsker å prøve på.

HOMEMADE COCONUT LIME FOOT SCRUB

Dette har jeg virkelig lyst til å prøve å lage. Ser jo så enkelt ut!

Du trenger:

 • Kokosolje
 • Epsom salt
 • Lime - både skallet og saften
 • Bakepulver
 • Rasper
 • Beholder

Slik gjør du:
 • Varm opp kokosoljen over en kasserolle med vann
 • Tilsett et par dråper lime, og rør om
 • Ta så ønsket mengde salt og bakepulver, før du tar limeskall og rører godt.
 • Hell over i en beholder, og ferdig!

DIY MASON JAR CANDLESLys husker jeg var tradisjon å lage lys på julemarkedet på barneskolen, og jeg har faktisk ikke laget det siden tror jeg...

Oppskrift finner du her.

DIY MARBLE DIPPED MUGS

Disse koppene her synes jeg ble utrolig stilige, og ikke minst, så enkelt å lage?! Har kjøpt inn en kopp allerede for å teste.

Du trenger:

 • En kopp
 • Beholder til å ha vann oppi
 • Varmt vann
 • Neglelakk
 • Trepinne eller noe annet for å forme mønster i vannet

Slik gjør du:

 • Hell varmt vann i en beholder, og ta ønsket farge oppi. Form til ønsket mønster.
 • Dupp koppen ned i vannet, roter og la tørke over natten.

Hvis du skal lage flere kopper, må vannet byttes for hver gang!

DIY LIP BALM

Igjen, hvor enkelt og hvor gøy! Har lyst til å sette igang med en gang, men skal greie å vente til juleverkstedet hos pappa i desember🐵 Denne skal visstnok ikke ta mer enn 5 min å lage!

Du trenger:

 • 5 spiseskjeer kokosolje
 • 12 dråper peppermynte essens (eller annet)
 • Bivoks
 • Beholdere

Slik gjør du:

 • Varme kokosoljen og smelt bivoksen i mikroen - ca 30 sekunder
 • Tilsett essensen og hell over i beholdere.

Fant du noen gode ideer?

Likes

Comments