Header

Begge fra H&M!

I dag greide jeg ikke å la være. Turen gikk inn til byen og hjem ble det med meg fire plagg. Fort gjort det der altså!

Også fra H&M

Alt dere ser over er nå på salg hos H&M. Jeg vet hvor enkelt det er å ta med seg masse som er på salg hjem, uten å ha prøvd det osv osv. Derfor har jeg blitt ekstremt nøye på å prøve og faktisk tenke meg om to ganger før jeg tar den med hjem!Merker at det faktisk er overraskende mye av det som tas med inn i prøverommet som lett blir hengt tilbake i butikken. Sier vel kanskje det at for meg så har denne taktikken fungert🤷🏼‍♀️

Denne kjolen synes jeg er helt fantastisk, mye fordi den sitter som et skudd! Denne er fra Fretex og kostet meg 150kr

I DAG ER DET JEG SOM HAR SNAPPEN PÅ GIRLS CLUB! LEGG TIL GIRLSCLUBGIRLS PÅ SNAPCHAT!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Flere som har sett Annijor (Anniken) sitt nyeste innlegg? Elsker det, helt ærlig! Snoke i klesskapet til andre synes jeg er så gøy. Her kan man finne ny inspirasjon, få litt ideer og kanskje få øynene opp for nye skatter. Det gjorde nemlig jeg i den siste videoen hennes. Bare jeg som skimtet et par Louis Vuitton sko? De synes jeg var driiiit kule, så jeg begynte å søke litt rundt og oppdaget vel egentlig at det er flere sko fra L.V jeg kunne ha tenkt meg! Men, gjett hva..? De er ikke gratis!

I går var jeg i bursdag til ei venninne. Det var veldig koselig og alltid hyggelig å omgås folk med felles interesse. Dette er folk fra studiet, så logisk nok blir det alltid litt snakk om sykepleie og studiet generelt, men slik er det alltid i starten før samtalene går over til alt mulig annet. Vi spilte spillet "Speak out" som virkelig falt i smak! Absolutt et spill jeg kunne tenke meg å ha her hjemme.

Meget random med bilder av en slange midt i dette innlegget?

Nå tror jeg at jeg straks har vist alle redigerte bilder fra Thailand. Virkelig en egen følelse å reise og jeg vil absolutt besøke flere steder utenfor Europa! Tankene har surret rundt Vietnam og forskjellige steder i USA. Har jo enda et gavekort på Ticket som jeg kan bruke, men vi sliter med å finne avganger som har direktefly. Slik som en tur til Roma skal plutselig ta 18 timer, det går ikke vet du...

Likes

Comments
Er virkelig in love med det nye håret mitt. Dette er da min kusine som har farget! Hun er enda lærling men er absolutt kjempeflink👏🏻 Hun heter Caroline og holder til på Bibbis frisør Linden Park Horten.

Bedre bilder kommer nok, men var bare så ivrig på å få vist dere det,hehe..

Elsk elsk elsk elsk elsk❤️

Skal senere anbefale dere om en serie jeg nylig fant på Viaplay. Har straks sett ferdig de to sesongene som ligger der, og merker jeg kommer til å dø litt når jeg kommer til siste episode...

Likes

Comments

Omg, hørte den nye sangen til Taylor Swift i dag og jeg digger den! Haha. Er ikke mange av sangene hennes jeg egentlig hører på, men denne tror jeg blir den nye favoritten utover🙌🏻

Likes

Comments

Litt variasjon fra de veldig kamerabildene som har begynt å ta over bloggen, hehe.

Synes det er litt gøy å se hvordan bildene forandrer seg fra å være så veldige fargefulle, til å bli litt mer mørke og dystre. Det gir liksom en helt annen følelse.

Likes

Comments

Hallo!

Gårsdagen ble kjempebra! Muligens litt hangover i dag bare, haha, men det er vel lov. Nå prøver vi å få fiksa kampen vi ønsker å se, men tror du ikke Viaplay forventer at du 1) skal kjøpe heeeele sportspakka til 329kr, for så å 2) betale nye 499kr for å se kampen. Er vel forståelig, bare dritt at det skal være så tungvint..

Et litt random innlegg med et par søte krokodiller vi fant i Thailand, hihi!

Nå skal pizza spises og kampen ses på, så vi snakkes!

Likes

Comments

FOTO

På denne litt gråe dagen passer det perfekt med en liten throwback til Thailand. Endelig fått satt meg ned med bildene som ikke det har blitt gjort noe med enda! Senere i kveld er det duket for 50-årslag og håper det blir helt knall🎉

Ha en fin dag videre!

Likes

Comments

ANBEFALER

Velkommen til GirlsClub!

Jeg har laget en lukket gruppe/ jenteklubb for venninner, bekjente og venninners venninner.

Intensjonen er å bli bedre kjent på tvers av vennskap, skape et lite girl power samfunn.
Her kan vi legge ut morsomme bilder, fortelle om flaue/kleine hendelser, få støtte om vi trenger det, stille spørsmål om sminke, hud og hår!

I tilegg til den sosiale biten over internett har jeg planer om å få til rabatt koder for diverse om vi alle klarer å lage litt størrelse på gruppa med venninner, og at vi sammen kan få til en reise i året (skikkelig girls weekend på spa, eller kanskje noe annet) dette er lettere å få til når man er mange da det blir billigere for hver enkelt! :-)

Her kan vi også legge ut bilder av klær vi er lei av og eventuelt bytte/gi bort/ eller selge for en liten sum.

I GirlsClub er det luksus, champagne, shopping, overfladiske samtaler, humor, sminke, klær og dype samtaler og støtte å finne! <3

Stikkord for gruppen:
- soialt / knytte vennskap
- hyppige jentekvelder man kan slenge seg med på (alle arrangerer når de føler for det)
- billigere spleise reiser/ spa turer
- rabatt koder til diverse (admin skal jobbe hardt for dette)
- bytte/gi bort/salg klær, sminke og div.
- hjelpe og støtte hverandre (her er alt lov å dele fra morsomme hendelser til triste dager)
- flause fortellinger - we love it <3

Regler:
- vise omtanke, har du ikke noe pent å si så ikke si noe :)

Tror vi klarer oss med bare en regel

Det er ikke jeg som har laget gruppen, men ei venninne av meg.

Høres dette ut som noe du vil bli medlem av? Det har allerede vært flere arrangementer (som jeg enda ikke har fått være med på, kremt...) og det var også en periode folk la ut klær de enten ville selge, bytte eller gi bort gratis! Kuppet meg en knallfin kjole fra ei i gruppen ;) SIDEN FINNER DU HER!!!

Likes

Comments

INNKJØP

Contains affiliate links

Hei!

En av bursdagsgavene mine var gavekort på et valgfritt sted. Tankene gikk først til Junkyard, men så med en gang at mye av det jeg ville ha ikke var i størrelsen min. Tittet videre og så at Zalando hadde MYE jeg ville ha, og bonus at så og si alt var til salg, hihi! Dermed trykket jeg hjem et par (fem) nye overdeler jeg tenkte å dele med dere.

For å komme til de forskjellige klærne, trykk på linkene😊

Et par av disse toppene, som den med Rudolf på og den grå, blir nok mest brukt til hverdags. De andre kan man kombinere med en kul bukse eller skjørt, og bruke på for eksempel fest - eller rocke hverdagen litt ekstra!

Nå blir det litt fri før jeg må ut av huset igjen. Ny praksis står for dør allerede om en uke og i dag skal vi møte praksissted for første gang.

Til helgen er det duket for McGregor vs Mayweather kamp og 50-årslag på lørdag. Kampen må vi nok ta på opptak da den er midt under 50-årslaget, selvom det snakkes om at den blir sett på telefonene samme hva, hhaha! Neida, tror bare det blir veldig vanskelig å ikke få med seg hvem som vinner før man selv får sett den, så vi får bare se hva vi finner ut av!

Skal ha snappen til GirlsClub i morgen, legg til "girlsclubgirls" på snapchat hvis du vil følge med! Meld deg inn i gruppen, helt gratis, på Facebook HER.

Likes

Comments

Nå skal jeg fortelle dere noe morsomt! Typene hadde før vi reiste planlagt en overraskelsestur - det viste seg å være til Phrayanakhon Cave. Var umulig å ikke skjønne at turen hadde noe med grotte å gjøre, da det sto "cave" på alle skiltene når vi begynte å nærme oss.

Etter en meget varm biltur kom vi omsider fram til stedet og det var en deilig overraskelse når vi skjønte vi måtte vasse ut til båten som skulle ta oss over til øyen vi skulle ut til. Vannet var så deilig og varmt!

Vi skjønte lite da vi kom i land. Ingen av oss visste hvor vi skulle gå eller hvor langt det eventuelt var. Begge var vel kanskje litt forberedt på at grotten var med en gang vi kom oss til øya, haha!

Det viste seg å at grotten var et godt stykke oppover i skogen, og allerede på starten av stien begynte vi å høre lyder som kunne minne om trær som knekker - typ lyder man hører i filmer som Jurassic Park rett før dinosaurusen kommer løpende. Men, nå var vi da her og kunne ikke snu av den grunn!

Neste overraskelse ble at det gikk rett opp... Så og si bokstavelig rett opp, trapper med fuktig jord og i stein! Og du vet følelsen av å gå i regnskogene mange av dyreparkene har, den klamme og våte luften? Her var det ti ganger verre! Folkene vi møtte på som allerede hadde gått turen var gjennomvåte, og selv ble jeg intet unntak. Glad for at jeg valgte løs kjole, men den kunne man nesten vri opp etter turen - deilig!

Man gikk alene hele veien opp med forvarsel før vi startet om at vi måtte følge stien. Eller, i hvert fall at stien var der av grunn. Ikke bare så vi krabaten over, men ekte ville aper så vi og hengende i trærne! Disse fikk vi ikke tatt noe ordentlig bilde av, men gøy var det uansett.

Grotten var fredet så disse tårne vi lagde (det jeg lagde så vel egentlig ut som en pannekake med noe pynt på) skal ikke røres. Det er jo litt kult hvis vi noen gang kommer tilbake og ser at tårnet stå der enda!

Det var helt klart vært gåingen og den bratte trappen opp, når vi kom fram til selve grotten. Så fredelig og rolig det var der!

Var kun disse bildene jeg har fått redigert til nå, men turen ble helt fantastisk og det var virkelig ikke noe jeg hadde greid å gjette meg fram til!

Må vel også innrømme at det er typen som har tatt flest bilder med kamera enn så lenge, så bildene dere har sett til nå har blitt tatt av han😊

Likes

Comments