Header

"Let me play among the stars"

Her kommer to bilder av månen som er tatt med det nye kamera. OMG. Her kan man jo så og si se mannen på månen hvis man vil det, helt sjukt! Dette bildet sier jo litt om zoomen på kamera og vi digger det!📷

Hvor fantastisk?😍 Gjett om vi gleder oss til flere turer med dette kamera!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Vi ente faktisk opp med å grille scampi (av alle ting) på kvelden.

Hvis ikke du slipper meg nå, daaa..

Og du er?

Mmmh, milkshaaake!

Hehe, heeei..

Det er litt gøy å tenke på at den måka dere ser på de to siste bildene er zooma inn på ganske så mye. For neimen om hverken meg eller typen går og setter oss ned foran en måke og sier "glis". Vent til neste innlegg, da skal dere se zoom!

Likes

Comments

Kom over her om dagen en diett som hjertepasienter kan gå på før kirurgi. Her er jo poenget at de skal gå raskt og effektivt ned i vekt. Selv tenker jeg å teste den ut for å få et lite innblikk i hva pasienten går igjennom disse 7 dagene. Dietten kan repeteres, men da med 48 timer pause før ny oppstart hvis nedgangen er mer enn 7,7 kg. Inntak av alkohol kan inntas etter minst 24 timer etter endt diett pga fettsamlingen i kroppen. Dette gjør jeg altså av ren nysgjerrighet og ikke pga jeg selv trenger å gå ned i kg.

Nummen søte hunden som elsker å bli tatt bilder av!


Oppstart er mandag. Dette er jo ikke noe "stor" diett sånn egentlig i og med at den kun går over syv dager, men tenker det kan bli "tøft nok" når man er vant til å kunne spise hva man vil til vanlig 😳 Frukt, grønnsaker og en suppe er basen i dietten. Dette kan man spise så mye man vil av. Brød, alkohol, kullsyreholdige drikker eller sterk mat er ikke tillatt. Utenom de dagene det er lov, skal heller ikke maten stekes. Juice kan drikkes uten sukker, samme med sort kaffe, te, skummet melk og vann (selvfølgelig).

Dietten påvirker folk forskjellig. De skriver på arkene jeg har fått at man etter 7 dager skal ha gått ned 4,5 kg. Jo mer suppe (som jeg har fått oppskrift på) som man spiser, jo mer fett skal man forbrenne.

Jeg har alltid tenkt at dietter er bare tullball og at man kan komme langt med å ha et variert kosthold. I og med at jeg er interessert i å få et innblikk av hva pasientene jeg er borti har gått eller går gjennom, tenker jeg at dette er en uskyldig ting å teste ut.

Likes

Comments

Forelsekt meg helt i denne rosa fargen, aaah!

Sjokker at jeg atter igjen sitter å drømmer meg bort i alt jeg kunne tenke meg på nettet. Det har seg slik at det gikk litt penger på denne turen vår til Gøteborg og nå er det faktisk bare 27 dager til vi sitter på flyet til Litauen. Pengene burde bli spart. Burde. Kommer alltid med en eller annen unnskyldning i hodet mitt for å shoppe, slik som: åh, kjøper aldri noe sånn egentlig. Eller: åh, vet det ikke kommer til å bli kjøpt stort med klær i Litauen uansett. Eller den mest vanlige: jeg trenger den.

I det siste har jeg blitt veldig glad i å kjøpe brukt. Funnet en stor favoritt inne i byen, Lotz, pluss at jeg allerede har kjøpt to kjoler og to par sko på appen Tise. Gjenbruk er tingen + at man ofte får gode priser. På Lotz selger de alle merkebukser til kr 200 og vanlig bukser til 100 kr. Dette med mindre det f. eks er ekte skinn eller noe annet som tilsier at prisen blir høyere. Og ja, jeg er og veldig glad i Fretex!

Likes

Comments

Hei!

Fredag etter jobb satte vi oss rett i bilen og var plutselig på vei til Gøteborg. Haha, hotellrommet ble så og si bestilt på vei ut av døra! Elsker slike spontane ideer og tror vi begge er enige om at dette MÅ gjøres flere ganger!

Turen ble prioritert til å bare kose oss, litt shopping og ellers bare sightseeing. Med nesten 20 000 skritt på lørdagen kan vi trykt si at vi har fått sett masse! Fortsatt mye vi ønsker å gjøre så det får bli neste gang.

Vi bodde på Gothia Towers rett ved siden av Liseberg og Universeum. God frokost, fine hotellrom og en så fin utsikt! Sky baren var ikke sånn kjempebra, utenom utsikten så klart, men dårlig plass til litt for mange mennesker.

På lørdagskvelden fant vi Rock Baren... som vi like gjerne satte oss på. Litt utenom det vanlige vi pleier å gå på, men her trivdes vi kjempegodt! Her serverte de akkurat det vi trengte + snacks og mat. Drinker til ca 100 kr og øl, cider og vin fra 32 kr. Hehe, to shot kostet rett under 80 kr🐵

Vi spiste god mat, drakk gode drinker og nøt det å være litt borte fra vår egne by her hjemme. Gjør godt! Neste stopp blir Litauen om bare 30 dager!

Likes

Comments

Jeg virkelig forguder det nye kamera! Gikk en tur ned til RIngshaugstranda i går for å ta litt bilder. Kaldt var det, men helt klart vært det med tanken på resultatet. Så gøy å kunne ta klare og fine bilder, kan ikke vente med å ta dette med på turer nå framover. Hva synes du om bildene?

Likes

Comments

Hallo!

Tenk, siste uke i medisinsk praksis har startet og jeg har ikke mange vakter igjen før jeg er ferdig. Herlighet, har det virkelig gått TO måneder siden vi kom til avdelingen for første gang? Skjønner ikke hvordan tida kan gå så fort, men slik er det no..

Typen kom men en litt spontan en for en uke eller to siden om at vi må reise i påsken. Vi telte dager og jaggu hadde vi ikke fri likt alle de (vel og merke) røde dagene. Vi ønsket først Gdansk i og med at vi trivdes så godt der i fjor og ville veldig gjerne se mere. Men, vet du? Det er jo skyyyyyhøye priser de røde dagene så Gdansk ble plutselig ikke det billigste alternativet. Siden vi da hadde vært i Gdansk før ønsket vi like gjerne å reise et annet sted denne gangen. Etter mye om og men, priser for høye eller ingen flyavganger som passet, falt valget på Vilnius i Litauen. Hørt masse bra. Billig mat og drikke, fine omgivelser og nok å finne på i løpet av fire dager. Akkurat det vi ønsket!

Allerede laget en liste i hodet om hva jeg ønsker å gjøre, vet ikke helt om typen er enig om alt sammen da men🐵

  • Rusle rundt i gamlebyens gater og bare nyte.
  • Besøket TV-tårnet!
  • Oppleve utelivet.
  • Ta en tur med luftballong! Hvor kult å få gjort!
  • Koste på meg litt beauty behandling. Sååå lyst på nye vipper og der er slike behandlinger visst nok veldig billige!
  • Besøke Vingis park. Der skal det være blant annet en botanisk hage.
  • Besøke Trakai-slottet.
  • Dra på Cat Cafe. En kaffe med en haug av katter, juhuu!

Gjett om dette skal bli deilig! Er kun slike dager vi har fri likt og han har muligheten til å reise med tanken på jobben. De fire nettene vi skal være der skal nytes til tusen!

Likes

Comments

Kom ikke som noe sjokk det her? Trivdes ikke lys i det hele tatt, men da har jeg testet det og. Kjøpte hårfarge i Sverige på lørdag, så gårsdagen ble brukt til å ordne hår. Prøvde egentlig å lysne nedre del men oppdaget først søndag at jeg hadde kjøpt feil. Hadde kjøpt en lysne-spray, noe som ikke er å anbefale. Håret ble høy å ta på etterpå og hvis jeg skulle ha fulgt henvisningene så skulle den egentlig ikke bli vasket ut. Det gjorde jeg, for den så og si drepte håret mitt.. Fornøyd ble jeg uansett!

Var så fantastisk bra lys da jeg gikk nedover fra sykehuset etter jobb. Rakk akkurat ikke å få det med på bildene så får prøve igjen i morgen! Er nemlig enda mer lilla enn det ser ut som.

To nye bukser og et belte har blitt med meg hjem i dag. Hurra! Har aldri likt å kjøpe bukser, er jo så veldig tungvindt å måtte dra av og på bukse + sko, lol. 

Likes

Comments

Sommeren min er allerede planlagt, utrolig nok. Jeg var så heldig å vinne et reisegavekort på hele 20000kr for et par uker siden, og det skal gå til blant annet en ferie til typen og meg i sommer. Vi oppgraderer hotellrom og litt ekstra på flyet, pluss at vi kommer til å sitte igjen med litt penger som går til en weekend-tur en annen gang. Tipp-topp-tommel-opp!


Første stopp blir... Bulgaria! Typen har vært der hele to ganger før og har veldig lyst til å vise meg stedene han har vært. Her blir reisegavekortet brukt, for reise nr 2 var allerede bestilt før jeg fikk vite jeg hadde vunnet.

Reise nr 2 kommer dagen etter vi lander på Gardemoen. Turen går nemlig til Thailand! Har aldri fått vært utenfor Europa enda, så dette blir utrolig spennende og jeg gleder meg sååå mye! Hua Hin is the placeeeee

Såå heldig! Skal bli så deilig altså.

Hva skal du til sommeren?

Likes

Comments