Header

Hallo!!

Gjett hva?? Jeg har fått alle mine arbeidskrav i praksis godkjent, ingen varsel om stryk og kan dermed egentlig si at jeg har bestått siste praksis for i år!! Så deilig, aaah, du aner ikke. Nå har vi hatt 16 uker med praksis på avdeling, 20 uker hvis vi tar med intro- og refleksjonsukene. Haugevis av innleveringer, tidlige dager og lange netter, nå har jeg hele to vakter igjen (tre hvis vi teller med kveldsvakten i kveld) før jeg tar fri noen dager.

Helga har flydd avgårde og merker det skal bli fortjent med litt fri nå. Fokus på trening og masse kosing med bikkjevovene. Skal nemlig passe hunden til mamma en uke, så da blir jeg eier for to!

De gangen jeg bestiller pleier jeg å trykke på "sort by" også "order". Slik får jeg opp de produkter det er kjøpt mest av, her er det oftest flest tilbakemeldinger som jeg kan lese. Pleier sjeldent å bestille fra de som har fått dårlige tilbakemeldinger eller har få "orders". Digger btw den nye ordninga på AliExpress, eller er den ny? Tracking har blitt så lett å følge med på!!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Her ble det mye pupper, men hallo! Digger virkelig disse tatoveringene! For meg er dette et smykke for kroppen og hadde jeg noen gang tatt en slik tatovering hadde grunnen enkelt vært at jeg synes det ser utrolig bra ut. Kroppen er liksom så.. naken(?) fra før.

Nå har jeg to tatoveringer fra før og kan vel innrømme at jeg etter nr 1 veldig gjerne ønsket meg flere, heehe..

Jeg så en slik tatovering for første gang for ca to år siden. Før det hadde det aldri falt meg inn å tatovere under puppene. Jeg så den tatoveringen, begynte å søke rundt, og fikk egentlig bare mer og mer lyst på en selv.

Hvis jeg noen gang tar en slik tatovering, har jeg lyst til å lage den til min egen. Rundt teksten ser dere noen av de jeg liker.


Likes

Comments

"Let me play among the stars"

Her kommer to bilder av månen som er tatt med det nye kamera. OMG. Her kan man jo så og si se mannen på månen hvis man vil det, helt sjukt! Dette bildet sier jo litt om zoomen på kamera og vi digger det!📷

Hvor fantastisk?😍 Gjett om vi gleder oss til flere turer med dette kamera!

Likes

Comments

Vi ente faktisk opp med å grille scampi (av alle ting) på kvelden.

Hvis ikke du slipper meg nå, daaa..

Og du er?

Mmmh, milkshaaake!

Hehe, heeei..

Det er litt gøy å tenke på at den måka dere ser på de to siste bildene er zooma inn på ganske så mye. For neimen om hverken meg eller typen går og setter oss ned foran en måke og sier "glis". Vent til neste innlegg, da skal dere se zoom!

Likes

Comments

Forelsekt meg helt i denne rosa fargen, aaah!

Sjokker at jeg atter igjen sitter å drømmer meg bort i alt jeg kunne tenke meg på nettet. Det har seg slik at det gikk litt penger på denne turen vår til Gøteborg og nå er det faktisk bare 27 dager til vi sitter på flyet til Litauen. Pengene burde bli spart. Burde. Kommer alltid med en eller annen unnskyldning i hodet mitt for å shoppe, slik som: åh, kjøper aldri noe sånn egentlig. Eller: åh, vet det ikke kommer til å bli kjøpt stort med klær i Litauen uansett. Eller den mest vanlige: jeg trenger den.

I det siste har jeg blitt veldig glad i å kjøpe brukt. Funnet en stor favoritt inne i byen, Lotz, pluss at jeg allerede har kjøpt to kjoler og to par sko på appen Tise. Gjenbruk er tingen + at man ofte får gode priser. På Lotz selger de alle merkebukser til kr 200 og vanlig bukser til 100 kr. Dette med mindre det f. eks er ekte skinn eller noe annet som tilsier at prisen blir høyere. Og ja, jeg er og veldig glad i Fretex!

Likes

Comments

Hei!

Fredag etter jobb satte vi oss rett i bilen og var plutselig på vei til Gøteborg. Haha, hotellrommet ble så og si bestilt på vei ut av døra! Elsker slike spontane ideer og tror vi begge er enige om at dette MÅ gjøres flere ganger!

Turen ble prioritert til å bare kose oss, litt shopping og ellers bare sightseeing. Med nesten 20 000 skritt på lørdagen kan vi trykt si at vi har fått sett masse! Fortsatt mye vi ønsker å gjøre så det får bli neste gang.

Vi bodde på Gothia Towers rett ved siden av Liseberg og Universeum. God frokost, fine hotellrom og en så fin utsikt! Sky baren var ikke sånn kjempebra, utenom utsikten så klart, men dårlig plass til litt for mange mennesker.

På lørdagskvelden fant vi Rock Baren... som vi like gjerne satte oss på. Litt utenom det vanlige vi pleier å gå på, men her trivdes vi kjempegodt! Her serverte de akkurat det vi trengte + snacks og mat. Drinker til ca 100 kr og øl, cider og vin fra 32 kr. Hehe, to shot kostet rett under 80 kr🐵

Vi spiste god mat, drakk gode drinker og nøt det å være litt borte fra vår egne by her hjemme. Gjør godt! Neste stopp blir Litauen om bare 30 dager!

Likes

Comments

Jeg virkelig forguder det nye kamera! Gikk en tur ned til RIngshaugstranda i går for å ta litt bilder. Kaldt var det, men helt klart vært det med tanken på resultatet. Så gøy å kunne ta klare og fine bilder, kan ikke vente med å ta dette med på turer nå framover. Hva synes du om bildene?

Likes

Comments

Hallo!

Tenk, siste uke i medisinsk praksis har startet og jeg har ikke mange vakter igjen før jeg er ferdig. Herlighet, har det virkelig gått TO måneder siden vi kom til avdelingen for første gang? Skjønner ikke hvordan tida kan gå så fort, men slik er det no..

Typen kom men en litt spontan en for en uke eller to siden om at vi må reise i påsken. Vi telte dager og jaggu hadde vi ikke fri likt alle de (vel og merke) røde dagene. Vi ønsket først Gdansk i og med at vi trivdes så godt der i fjor og ville veldig gjerne se mere. Men, vet du? Det er jo skyyyyyhøye priser de røde dagene så Gdansk ble plutselig ikke det billigste alternativet. Siden vi da hadde vært i Gdansk før ønsket vi like gjerne å reise et annet sted denne gangen. Etter mye om og men, priser for høye eller ingen flyavganger som passet, falt valget på Vilnius i Litauen. Hørt masse bra. Billig mat og drikke, fine omgivelser og nok å finne på i løpet av fire dager. Akkurat det vi ønsket!

Allerede laget en liste i hodet om hva jeg ønsker å gjøre, vet ikke helt om typen er enig om alt sammen da men🐵

  • Rusle rundt i gamlebyens gater og bare nyte.
  • Besøket TV-tårnet!
  • Oppleve utelivet.
  • Ta en tur med luftballong! Hvor kult å få gjort!
  • Koste på meg litt beauty behandling. Sååå lyst på nye vipper og der er slike behandlinger visst nok veldig billige!
  • Besøke Vingis park. Der skal det være blant annet en botanisk hage.
  • Besøke Trakai-slottet.
  • Dra på Cat Cafe. En kaffe med en haug av katter, juhuu!

Gjett om dette skal bli deilig! Er kun slike dager vi har fri likt og han har muligheten til å reise med tanken på jobben. De fire nettene vi skal være der skal nytes til tusen!

Likes

Comments

Kom ikke som noe sjokk det her? Trivdes ikke lys i det hele tatt, men da har jeg testet det og. Kjøpte hårfarge i Sverige på lørdag, så gårsdagen ble brukt til å ordne hår. Prøvde egentlig å lysne nedre del men oppdaget først søndag at jeg hadde kjøpt feil. Hadde kjøpt en lysne-spray, noe som ikke er å anbefale. Håret ble høy å ta på etterpå og hvis jeg skulle ha fulgt henvisningene så skulle den egentlig ikke bli vasket ut. Det gjorde jeg, for den så og si drepte håret mitt.. Fornøyd ble jeg uansett!

Var så fantastisk bra lys da jeg gikk nedover fra sykehuset etter jobb. Rakk akkurat ikke å få det med på bildene så får prøve igjen i morgen! Er nemlig enda mer lilla enn det ser ut som.

To nye bukser og et belte har blitt med meg hjem i dag. Hurra! Har aldri likt å kjøpe bukser, er jo så veldig tungvindt å måtte dra av og på bukse + sko, lol. 

Likes

Comments