Header

Hallo!

I dag fikk jeg endelig mitt siste arbeidskrav godkjent, og det vil si at jeg kan gå opp til eksamen som er neste uke. Dette blir første gruppe-/hjemmeeksamen vi har, så blir spennende! Kan ikke beskrive med ord hvor deilig det faktisk skal bli med ferie. I dette studiet her har vi ikke høst- og vinterfeire, så de feriene vi har, går for det meste til jobb. Men, ferie betyr og fri for lesing! Skal nemlig kun ut i praksis etter jul (med unntak av enda en hjemmeeksamen rett før sommerferien), så har vært såpass heldig å bli ferdig med alt teoretisk dette halvåret. Tungt har det vært, men nå får man lønn for strevet.

Resten av dagen skal nytes, før jeg får starte opp med lesing til eksamen neste uke. Alt av hjelpemidler er lov, men greit å ha litt bakgrunnskunnskap før man starte, samt vite hvor ting er i pensum!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments


Akkurat nå tenker jeg på hvor fort denne skoledagen går, at det nå bare er tre timer igjen før jeg sitter på bussen på vei hjem. Jeg tenker på klippet fra YouTube, hvor kattene skvetter av agurker. Hvor overraskende digg det var med Cola Zero, noe jeg så og si aldri kjøper. Jeg tenker på hvor bra jeg egentlig har det for tiden, at jeg begynner å komme inn i rutinene på den nye jobben, og at jeg egentlig merker det skal bli veldig greit å jobbe til helgen.

Jeg sitter å irritere meg over at ikke nettsiden jeg nå skriver på henger med når jeg skal fjerne ord. Det ender opp med at jeg sletter mer enn det jeg skal. Uff...

Jeg tenker på hvor fascinerende det er at ingen er 100% like, at alle har sine gode og dårlige sider. Ingen er perfekte.

Jeg sitter og lurer på hva du tenker på nå?

Likes

Comments
Jeg har i den siste tiden fått øynene opp for klærne fra Ganni. Synes de har så mye stilig, enkelt og litt morsomt (?), uten at det blir for overdrevet. Det eneste som hindrer meg i trykke hjem alt jeg vil ha, er prisen.. Den samsvarer dessverre ikke med min studentlønn, men kanskje en gang kan jeg unne meg et plagg (eller to).

Det er lov å drømme, og jeg har nå satt sammen noen godbiter fra nettsiden deres.


KJOLE HER


FUN
ELEGANT

I dag er det siste dag med dansing før jul, og det er helt sykt hvor fort tiden har gått! Har fått vite hvilken avdeling jeg skal på etter jul, og er veldig fornøyd. Har hørt kun positive ord om miljø og plass, så krysser fingrene for at jeg får samme opplevelse☀

Likes

CommentsDet ble ikke det største innkjøpet, men det var heller ikke intensjonen den dagen. Bik Bok hadde flere varer til kun kr 49, og det var der jeg fant mest. Disse fire tingen hadde ellers kommet på over 1000 kr, jeg fikk det for 197 kr. Det er jo ganske morsomt!

Dette er topper jeg fint kan bruke til hverdags, eller til selskap/fest. Skjørtet har jeg lenge hatt lyst på, og flaksen var med meg da jeg så de hadde e igjen i str jeg bruker!

I tillegg til dette kjøpe jeg en cardigan fra Vero Moda.

Det var en veldig koselig dag, men startet absolutt tidlig på en fridag. Var gøy å få "testa" ut detta og!

I dag er det forestilling klokken 17, men jeg må være der allerede klokken 13 for gjennomgang osv. Blir nok en lang dag, men sitter alltid igjen med en deilig følelse når jeg er ferdig.

Vi snakkes!

Likes

Comments

Hei!

I år ønsker jeg å prøve å lage mange av julegavene mine, og ikke bare kjøpe de ferdig i butikken. Har allerede en haug av ideer i hodet, og krysser fingrene for at alt går i boks.

Under viser jeg dere noen av tingene jeg ønsker å prøve på.

HOMEMADE COCONUT LIME FOOT SCRUB

Dette har jeg virkelig lyst til å prøve å lage. Ser jo så enkelt ut!

Du trenger:

 • Kokosolje
 • Epsom salt
 • Lime - både skallet og saften
 • Bakepulver
 • Rasper
 • Beholder

Slik gjør du:
 • Varm opp kokosoljen over en kasserolle med vann
 • Tilsett et par dråper lime, og rør om
 • Ta så ønsket mengde salt og bakepulver, før du tar limeskall og rører godt.
 • Hell over i en beholder, og ferdig!

DIY MASON JAR CANDLESLys husker jeg var tradisjon å lage lys på julemarkedet på barneskolen, og jeg har faktisk ikke laget det siden tror jeg...

Oppskrift finner du her.

DIY MARBLE DIPPED MUGS

Disse koppene her synes jeg ble utrolig stilige, og ikke minst, så enkelt å lage?! Har kjøpt inn en kopp allerede for å teste.

Du trenger:

 • En kopp
 • Beholder til å ha vann oppi
 • Varmt vann
 • Neglelakk
 • Trepinne eller noe annet for å forme mønster i vannet

Slik gjør du:

 • Hell varmt vann i en beholder, og ta ønsket farge oppi. Form til ønsket mønster.
 • Dupp koppen ned i vannet, roter og la tørke over natten.

Hvis du skal lage flere kopper, må vannet byttes for hver gang!

DIY LIP BALM

Igjen, hvor enkelt og hvor gøy! Har lyst til å sette igang med en gang, men skal greie å vente til juleverkstedet hos pappa i desember🐵 Denne skal visstnok ikke ta mer enn 5 min å lage!

Du trenger:

 • 5 spiseskjeer kokosolje
 • 12 dråper peppermynte essens (eller annet)
 • Bivoks
 • Beholdere

Slik gjør du:

 • Varme kokosoljen og smelt bivoksen i mikroen - ca 30 sekunder
 • Tilsett essensen og hell over i beholdere.

Fant du noen gode ideer?

Likes

Comments

Dette innlegget ble startet på tidligere i dag.

Genser - Lindex Bukse -H&M Sko - Vans

Hei!
I dag var jeg oppe 06:30, for planen var å rekke byen til klokken 07. Dagen startet dermed med gratis kaffe fra Bare Barista og goodiebag fra Floyd. Ikke dårlig! Fikk kjøpt siste ting til gaven til typen, men utenom det ble det ikke kjøpt noen andre gaver. Gavene har jeg nemlig en plan for, så det stresser jeg ikke med enda. Til meg selv derimot ble det kjøpt litt🐵

Nå har jeg fått kommet meg hjem, etter en god avslutning på Paparazzi på brygga. Merket det på kroppen nå at det var deilig å slenge seg på sofaen😊

Likes

Comments

Hallo!

Som jeg nevnte i forrige innlegg, har jeg begynt å ta i bruk Tise. Tise er en app hvor man kan selge brukte klær, sko, smyker osv. Designet ligner instagram, og det er lett å finne fram. Anbefaler alle å ta en titt!

Denne kjolen ble mitt første innkjøp fra appen. Har lenge ønsket meg en paljettkjole, og da jeg fikk denne til kun 100kr og enkelt kunne hente den, kunne jeg ikke si nei. 

Kjøpte en grønn kjole og, men greide ikke å ta noen brukbare bilder av den, så den får dere se en annen dag.

Begge kjolene fikk jeg i hvert fall for 200kr, og det er jo ikke dårlig!

Er 100% sikker på at jeg kommer til å kjøpe mer fra denne appen. Selv har jeg greid å få solgt en bomber jakke som jeg ikke har fått brukt de siste årene.

- hva synes du om kjolene?

Likes

Comments

Hei!

Det er leeenge siden jeg fortalte sånn smått at jeg hadde vært med i musikkvideoen til Ida. Nå er endelig teaseren blitt lagt ut, og jeg kan endelig fortelle at 3. desember blir hele videoen lagt ut! Flinkeste Ida, dette blir så bra!

Har og begynt å ta i bruk Tise. Hadde mitt første innkjøp derfra i dag, som jeg gjerne vil dele med dere i morgen! Nå er det å pakke baggen ferdig.. Er nemlig danseforestilling i kveld!

Likes

Comments👉Nike Jakke👈


👉Adidas Sekk👈


👉Adidas Tights👈

Alt dette finner du på Nelly!

Nå går turen inn til byen for å kjøpe litt greier jeg trenger til dansinga, før turen går til Sem for å få tak i prøveskilter til bilen. Jeg har nemlig vært på storshopping, men vil ikke dele det helt enda før alt er på stell🐵

- Ha en fin dag!

Likes

Comments

Bedre sent enn aldri, ikke sant?

Jeg hadde aldri vært på Oslo Motor Show før, men i år ville typen ha meg med, og jeg er veldig glad for at jeg sa ja! SÅ mye å se på, og ikke minst, så mye fint. Biler til flere millioner kroner, gamle biler, skuespillere fra Børning, motorsykler, trucker og vaner. Alt! Blir nok å dra tilbake neste år og. 

Likes

Comments