Header

Forelsekt meg helt i denne rosa fargen, aaah!

Sjokker at jeg atter igjen sitter å drømmer meg bort i alt jeg kunne tenke meg på nettet. Det har seg slik at det gikk litt penger på denne turen vår til Gøteborg og nå er det faktisk bare 27 dager til vi sitter på flyet til Litauen. Pengene burde bli spart. Burde. Kommer alltid med en eller annen unnskyldning i hodet mitt for å shoppe, slik som: åh, kjøper aldri noe sånn egentlig. Eller: åh, vet det ikke kommer til å bli kjøpt stort med klær i Litauen uansett. Eller den mest vanlige: jeg trenger den.

I det siste har jeg blitt veldig glad i å kjøpe brukt. Funnet en stor favoritt inne i byen, Lotz, pluss at jeg allerede har kjøpt to kjoler og to par sko på appen Tise. Gjenbruk er tingen + at man ofte får gode priser. På Lotz selger de alle merkebukser til kr 200 og vanlig bukser til 100 kr. Dette med mindre det f. eks er ekte skinn eller noe annet som tilsier at prisen blir høyere. Og ja, jeg er og veldig glad i Fretex!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Det ble ikke kjøpt sånn kjempemasse i Gøteborg, men litt! To nye kjoler, en ny bukse, såpe fra Lush og en kåpe jeg kommer til å vise i eget innlegg.

Bukse: Bik Bok 79kr

Kjoler: Missay 100kr stk

Såpe: Lush 49kr

Vært litt usikker på hva jeg egentlig synes velour stoff klærne, men denne enkle sorte kjolen falt i smak. Kan pyntes opp eller brukes til hverdags. Sølvfarget kjole har jeg vært på utkikk etter lenge, og hva er vel ikke bedre enn å finne en til 100kr?

Kåpen jeg skal vise dere litt senere er fra en vintage butikk vi fant i en bakgate. Den er fra Filippa K og var på tilbudsbordet for kr 199!

Likes

Comments

Hei!

Fredag etter jobb satte vi oss rett i bilen og var plutselig på vei til Gøteborg. Haha, hotellrommet ble så og si bestilt på vei ut av døra! Elsker slike spontane ideer og tror vi begge er enige om at dette MÅ gjøres flere ganger!

Turen ble prioritert til å bare kose oss, litt shopping og ellers bare sightseeing. Med nesten 20 000 skritt på lørdagen kan vi trykt si at vi har fått sett masse! Fortsatt mye vi ønsker å gjøre så det får bli neste gang.

Vi bodde på Gothia Towers rett ved siden av Liseberg og Universeum. God frokost, fine hotellrom og en så fin utsikt! Sky baren var ikke sånn kjempebra, utenom utsikten så klart, men dårlig plass til litt for mange mennesker.

På lørdagskvelden fant vi Rock Baren... som vi like gjerne satte oss på. Litt utenom det vanlige vi pleier å gå på, men her trivdes vi kjempegodt! Her serverte de akkurat det vi trengte + snacks og mat. Drinker til ca 100 kr og øl, cider og vin fra 32 kr. Hehe, to shot kostet rett under 80 kr🐵

Vi spiste god mat, drakk gode drinker og nøt det å være litt borte fra vår egne by her hjemme. Gjør godt! Neste stopp blir Litauen om bare 30 dager!

Likes

Comments

Jeg virkelig forguder det nye kamera! Gikk en tur ned til RIngshaugstranda i går for å ta litt bilder. Kaldt var det, men helt klart vært det med tanken på resultatet. Så gøy å kunne ta klare og fine bilder, kan ikke vente med å ta dette med på turer nå framover. Hva synes du om bildene?

Likes

Comments

Hallo!

Tenk, siste uke i medisinsk praksis har startet og jeg har ikke mange vakter igjen før jeg er ferdig. Herlighet, har det virkelig gått TO måneder siden vi kom til avdelingen for første gang? Skjønner ikke hvordan tida kan gå så fort, men slik er det no..

Typen kom men en litt spontan en for en uke eller to siden om at vi må reise i påsken. Vi telte dager og jaggu hadde vi ikke fri likt alle de (vel og merke) røde dagene. Vi ønsket først Gdansk i og med at vi trivdes så godt der i fjor og ville veldig gjerne se mere. Men, vet du? Det er jo skyyyyyhøye priser de røde dagene så Gdansk ble plutselig ikke det billigste alternativet. Siden vi da hadde vært i Gdansk før ønsket vi like gjerne å reise et annet sted denne gangen. Etter mye om og men, priser for høye eller ingen flyavganger som passet, falt valget på Vilnius i Litauen. Hørt masse bra. Billig mat og drikke, fine omgivelser og nok å finne på i løpet av fire dager. Akkurat det vi ønsket!

Allerede laget en liste i hodet om hva jeg ønsker å gjøre, vet ikke helt om typen er enig om alt sammen da men🐵

  • Rusle rundt i gamlebyens gater og bare nyte.
  • Besøket TV-tårnet!
  • Oppleve utelivet.
  • Ta en tur med luftballong! Hvor kult å få gjort!
  • Koste på meg litt beauty behandling. Sååå lyst på nye vipper og der er slike behandlinger visst nok veldig billige!
  • Besøke Vingis park. Der skal det være blant annet en botanisk hage.
  • Besøke Trakai-slottet.
  • Dra på Cat Cafe. En kaffe med en haug av katter, juhuu!

Gjett om dette skal bli deilig! Er kun slike dager vi har fri likt og han har muligheten til å reise med tanken på jobben. De fire nettene vi skal være der skal nytes til tusen!

Likes

Comments

Kom ikke som noe sjokk det her? Trivdes ikke lys i det hele tatt, men da har jeg testet det og. Kjøpte hårfarge i Sverige på lørdag, så gårsdagen ble brukt til å ordne hår. Prøvde egentlig å lysne nedre del men oppdaget først søndag at jeg hadde kjøpt feil. Hadde kjøpt en lysne-spray, noe som ikke er å anbefale. Håret ble høy å ta på etterpå og hvis jeg skulle ha fulgt henvisningene så skulle den egentlig ikke bli vasket ut. Det gjorde jeg, for den så og si drepte håret mitt.. Fornøyd ble jeg uansett!

Var så fantastisk bra lys da jeg gikk nedover fra sykehuset etter jobb. Rakk akkurat ikke å få det med på bildene så får prøve igjen i morgen! Er nemlig enda mer lilla enn det ser ut som.

To nye bukser og et belte har blitt med meg hjem i dag. Hurra! Har aldri likt å kjøpe bukser, er jo så veldig tungvindt å måtte dra av og på bukse + sko, lol. 

Likes

Comments

Hihihihih, det er virkelig gøy å få tatt skikkelige bilder! Lilla er en farge jeg er veldig veldig glad i, derfor er dagens look inspirert av den fargen. Har begynt letinga etter litt ny sminke da jeg egentlig sitter med mye gammelt. Ønsker meg sterkere og flere type farger jeg kan veldig mellom. Hmm, ja vi får se om det blir bestilt litt nå denne måneden, er jo tross alt lønningsdag i dag, hurra!

Likes

Comments

Ok, jeg har hervet tatt de første selfiene med det nye kamera. Det er absolutt bedre hvis en annen kunne ha tatt bildene eller jeg hadde giddet å bruke selvutløser. Men se på det øverste bildet! Man kan se hver minste lille prikk i fargen på bryna, man kan se detaljer i øynene. Nå er disse bildene redigert, det ser man på lyset. Lyset inne på badet er veldig gult og dette prøvde jeg så godt det lot seg gjøre å endre i det programmet jeg bruker. Kommer til å bli helt fantastisk å kunne dele makeup-looker med dere nå framover! Må bare tilvende meg bruken av kamera..

Så gøy å kunne begynne å blogge med nytt ordentlig kamera!

Likes

Comments

Sommeren min er allerede planlagt, utrolig nok. Jeg var så heldig å vinne et reisegavekort på hele 20000kr for et par uker siden, og det skal gå til blant annet en ferie til typen og meg i sommer. Vi oppgraderer hotellrom og litt ekstra på flyet, pluss at vi kommer til å sitte igjen med litt penger som går til en weekend-tur en annen gang. Tipp-topp-tommel-opp!


Første stopp blir... Bulgaria! Typen har vært der hele to ganger før og har veldig lyst til å vise meg stedene han har vært. Her blir reisegavekortet brukt, for reise nr 2 var allerede bestilt før jeg fikk vite jeg hadde vunnet.

Reise nr 2 kommer dagen etter vi lander på Gardemoen. Turen går nemlig til Thailand! Har aldri fått vært utenfor Europa enda, så dette blir utrolig spennende og jeg gleder meg sååå mye! Hua Hin is the placeeeee

Såå heldig! Skal bli så deilig altså.

Hva skal du til sommeren?

Likes

Comments

Det er en ting jeg lenge har ønsket å skrive om, mye fordi jeg selv trenger å tømme hodet.

Jeg har aldri vært en person som er flink til å muntlig dele ting som skjer i livet mitt, eller følelser og tanker relatert til annet enn jobb og skole.

Jeg er nå 21 år, snart 22. Sommeren i fjor fikk jeg en kveld i Spania vite at mamma er på utkikk etter en leilighet, for de vil teste ut å bo litt borte fra hverandre. Prosessen etter det gikk utrolig fort. Jeg er gammel nok til å skjønne det at man "bare må bo litt borte fra hverandre " betyr at de faktisk flytter fra hverandre. De kommer ikke plutselig til å flytte tilbake. Allerede i september flyttet mamma ut, og allerede i november ble skilsmissepapirer skrevet under og levert. Første jeg spurte om var "hvordan blir julaften og slikt nå da?". I 21 år har jeg vært vant til at hele familien er hjemme på julaften, jobber eller bare slapper av på dagen, maser hele formiddag og ettermiddag på når maten er ferdig, evige stresset med å gjøre seg klar til middag, dekke på og unødvendig stresse litt til. Har alltid visst at slik kommer det ikke alltid til å være, men har gått i et evig håp om at dette ikke skulle være grunnen.

Selv flyttet jeg ut i fjor sommer. En ting mindre å tenke på, nemlig hvor skal jeg bo. Det evige stresset (liker jeg å tro, eller kanskje ikke?) med å ha annenhver uke/helg hos hver av de. Hvilke ferier skal jeg ha med mamma, og hvilke skal jeg ha med pappa?

Vi er en passe stor søskenflokk og jeg vil tro at mine eldre søsken også syntes det her har vært kjemperart. Helt ærlig har jeg heller ikke greid å komme opp med en konklusjon på hva jeg faktisk tenker om det heller. Hvordan skal jeg reagere? Skal jeg gråte, være glad, sur, irritert? Alle reagerer ulikt, men det har faktisk vært vanskelig å snakke med kjæreste og venner om dette. Situasjonen blir plutselig litt annerledes i og med at jeg nå liksom er voksen når det skjer.

Dette er ikke et sympati-innlegg, så langt i fra. Dette er ikke verdens undergang, kan komme på utallige ting som er verre.

Ja det har vært slitsomt å tenke på. Forrige halvår var stressende nok med tanken på skolen m.m, og kroppen sa rett før jul stopp.

Dette er en av tingene jeg føler folk ikke tenker så mye over. Man er jo tross alt voksen når det skjer, så hvorfor skal man bry seg noe særlig om det. 

Likes

Comments