Header

Kom ikke som noe sjokk det her? Trivdes ikke lys i det hele tatt, men da har jeg testet det og. Kjøpte hårfarge i Sverige på lørdag, så gårsdagen ble brukt til å ordne hår. Prøvde egentlig å lysne nedre del men oppdaget først søndag at jeg hadde kjøpt feil. Hadde kjøpt en lysne-spray, noe som ikke er å anbefale. Håret ble høy å ta på etterpå og hvis jeg skulle ha fulgt henvisningene så skulle den egentlig ikke bli vasket ut. Det gjorde jeg, for den så og si drepte håret mitt.. Fornøyd ble jeg uansett!

Var så fantastisk bra lys da jeg gikk nedover fra sykehuset etter jobb. Rakk akkurat ikke å få det med på bildene så får prøve igjen i morgen! Er nemlig enda mer lilla enn det ser ut som.

To nye bukser og et belte har blitt med meg hjem i dag. Hurra! Har aldri likt å kjøpe bukser, er jo så veldig tungvindt å måtte dra av og på bukse + sko, lol. 

Likes

Comments

Hihihihih, det er virkelig gøy å få tatt skikkelige bilder! Lilla er en farge jeg er veldig veldig glad i, derfor er dagens look inspirert av den fargen. Har begynt letinga etter litt ny sminke da jeg egentlig sitter med mye gammelt. Ønsker meg sterkere og flere type farger jeg kan veldig mellom. Hmm, ja vi får se om det blir bestilt litt nå denne måneden, er jo tross alt lønningsdag i dag, hurra!

Likes

Comments

Ok, jeg har hervet tatt de første selfiene med det nye kamera. Det er absolutt bedre hvis en annen kunne ha tatt bildene eller jeg hadde giddet å bruke selvutløser. Men se på det øverste bildet! Man kan se hver minste lille prikk i fargen på bryna, man kan se detaljer i øynene. Nå er disse bildene redigert, det ser man på lyset. Lyset inne på badet er veldig gult og dette prøvde jeg så godt det lot seg gjøre å endre i det programmet jeg bruker. Kommer til å bli helt fantastisk å kunne dele makeup-looker med dere nå framover! Må bare tilvende meg bruken av kamera..

Så gøy å kunne begynne å blogge med nytt ordentlig kamera!

Likes

Comments

Sommeren min er allerede planlagt, utrolig nok. Jeg var så heldig å vinne et reisegavekort på hele 20000kr for et par uker siden, og det skal gå til blant annet en ferie til typen og meg i sommer. Vi oppgraderer hotellrom og litt ekstra på flyet, pluss at vi kommer til å sitte igjen med litt penger som går til en weekend-tur en annen gang. Tipp-topp-tommel-opp!


Første stopp blir... Bulgaria! Typen har vært der hele to ganger før og har veldig lyst til å vise meg stedene han har vært. Her blir reisegavekortet brukt, for reise nr 2 var allerede bestilt før jeg fikk vite jeg hadde vunnet.

Reise nr 2 kommer dagen etter vi lander på Gardemoen. Turen går nemlig til Thailand! Har aldri fått vært utenfor Europa enda, så dette blir utrolig spennende og jeg gleder meg sååå mye! Hua Hin is the placeeeee

Såå heldig! Skal bli så deilig altså.

Hva skal du til sommeren?

Likes

Comments

Det er en ting jeg lenge har ønsket å skrive om, mye fordi jeg selv trenger å tømme hodet.

Jeg har aldri vært en person som er flink til å muntlig dele ting som skjer i livet mitt, eller følelser og tanker relatert til annet enn jobb og skole.

Jeg er nå 21 år, snart 22. Sommeren i fjor fikk jeg en kveld i Spania vite at mamma er på utkikk etter en leilighet, for de vil teste ut å bo litt borte fra hverandre. Prosessen etter det gikk utrolig fort. Jeg er gammel nok til å skjønne det at man "bare må bo litt borte fra hverandre " betyr at de faktisk flytter fra hverandre. De kommer ikke plutselig til å flytte tilbake. Allerede i september flyttet mamma ut, og allerede i november ble skilsmissepapirer skrevet under og levert. Første jeg spurte om var "hvordan blir julaften og slikt nå da?". I 21 år har jeg vært vant til at hele familien er hjemme på julaften, jobber eller bare slapper av på dagen, maser hele formiddag og ettermiddag på når maten er ferdig, evige stresset med å gjøre seg klar til middag, dekke på og unødvendig stresse litt til. Har alltid visst at slik kommer det ikke alltid til å være, men har gått i et evig håp om at dette ikke skulle være grunnen.

Selv flyttet jeg ut i fjor sommer. En ting mindre å tenke på, nemlig hvor skal jeg bo. Det evige stresset (liker jeg å tro, eller kanskje ikke?) med å ha annenhver uke/helg hos hver av de. Hvilke ferier skal jeg ha med mamma, og hvilke skal jeg ha med pappa?

Vi er en passe stor søskenflokk og jeg vil tro at mine eldre søsken også syntes det her har vært kjemperart. Helt ærlig har jeg heller ikke greid å komme opp med en konklusjon på hva jeg faktisk tenker om det heller. Hvordan skal jeg reagere? Skal jeg gråte, være glad, sur, irritert? Alle reagerer ulikt, men det har faktisk vært vanskelig å snakke med kjæreste og venner om dette. Situasjonen blir plutselig litt annerledes i og med at jeg nå liksom er voksen når det skjer.

Dette er ikke et sympati-innlegg, så langt i fra. Dette er ikke verdens undergang, kan komme på utallige ting som er verre.

Ja det har vært slitsomt å tenke på. Forrige halvår var stressende nok med tanken på skolen m.m, og kroppen sa rett før jul stopp.

Dette er en av tingene jeg føler folk ikke tenker så mye over. Man er jo tross alt voksen når det skjer, så hvorfor skal man bry seg noe særlig om det. 

Likes

Comments

Hallo!

Jeg skal jo, som nevnt hundre ganger allerede, ut i praksis. Til det trengs det egentlig litt småting som jeg tenkte å dele med dere. Blir derfor et litt annerledes innlegg da det ikke inneholder hva jeg ønsker meg av sminke, kjoler eller søte topper.

Ikke alt dette kommer til å trykkes hjem, men noe av det!

Kom sent hjem i går så fikk ikke sagt hvordan første treningstime gikk. Det var egentlig veldig gøy! Ble jeg sliten, ja, kommer jeg til å melde meg på samme time igjen, ja. Hehe. Merket mot slutten av timen at det ikke ble 100%, men gjennomførte i hvert fall. Er noe støl i dag så blir spennende å se hvordan MRL timen blir nå klokken 17🐵

Likes

Comments

Hallo!

Da har jeg endelig fått satt sammen første treningsuke med gruppetimer. Det blir i første omgang tre gruppetimer, så får jeg se om jeg trener noe utenom det også. Er absolutt ingen vits i at jeg pøøser på med trening nå i startet. Starter heller litt rolig, og ser heller om det trengs å øke etterhvert. Slik turnusen min ser ut er det en god del kveldsvakter, så vi får se om noen av de blir gjort om til dagvakter hvis avdelingen mener det er like greit.

Just Dance! onsdag kl 19:00-19: 55 "JUST DANCE. En dansetime inspirert av forskjellige dansestiler som hip hop, funk, salsa, jazz mm. Egen komponert time av instruktøren. Gled deg til en energisk dansetime! Let`s dance".

Skal prøve å teste ut noen av de 6 forskjellige dansetimene de har. Tror det kan være veldig gøy, med mindre timene blir stappfulle og man ikke får plass til å bevege seg...

MRL torsdag kl 17:00 - 17:55 "En morsom og enkel time flettet sammen av kondisjon og styrke. Passer for alle".

Mage rumpe lår. Trenger man å si mer🐵

Body Balance fredag kl 10:30 - 11:25 "En deilig mix av yoga, Pilates, og Thai chi. Fokus på bevegelighet, styrke, balanse og pust. Dette er en deilig time hvis du trenger å stresse ned. Timen avsluttes med avspenning".

Tror det det kan passe supert å avslutte uken med en slik time. Hvor deilig?

Var heldig å få kampanjen de hadde nå rette etter jul. Hvis man var en av de 150 nye medlemmene, fikk man:

* 30 min massasje på deres spa avdeling

* Gavekort i Reebok Level Shop, kr 300

* Level veske, flaske, nøkkelbånd og lue

*To vennekort på 1 uke pr kort

*To timer med PT

Synes dette var en veldig god deal. PT timene er supert for å få satt i gang med egentreningen. Få et program jeg kan følge i starten, samt god veiledning gjennom teknikk og bruk av apparater på en ordentlig måte

Massasjen har jeg tenkt til å vente litt med. Den skal jeg nemlig unne meg når første praksis er ca halvferdig. Føler det blir et godt avbrekk og en god ny energi. Sist men ikke minst.... 300 kr i gavekort, hurraaaa!

Likes

Comments

I LOVE MY RING!
Denne fine tingen fikk jeg i gave av typen. Herlighet hvor overrasket jeg ble! Den er bare såååå fin❤💍💎

Hallo og god ettermiddag!

Helgen ble tilbrakt i Skien hos et vennepar. Koselig var det, så får håpe det ikke var første og siste gangen vi tar turen dit. Deilig å komme seg litt ut av Tønsberg noen ganger og.

I dag var det første skoledag på meg. Vet mange av dere allerede har gått en uke på skolen alt, men vi startet ikke før i dag. Deilig det, men uff så tungt det var å sitte der.. Første dag av ti uker før første praksis er over!

Likes

Comments

Hallo!

Her er det enn så lenge lite som skjer. Startet dagen min med en god frokost, mens jeg satte på Modern Family på Netflix. Scrollet meg gjennom Nelly sitt salg, nippet til kaffe med melk og skal nå etter dette innlegge ta turen til Level for å få betalt første sum.

Nelly har sååå mye fint. Det sier jeg hver gang jeg kommer med slike innlegg, men det bare er sånn. Under har jeg funnet hele 16 ting jeg kunne ha tenkt meg.

Er vel ikke for tidlig å tenke på nye bikinier, er det vel?

- Noe du likte?

Likes

Comments

Usosiale meg ønsker bli mer sosial. Vil du være sosial med meg? Du kan maile meg på viljanorin@hotmail.no, eller legge meg til på snapchat - viljanorin.

Neida (joda). Men nevnte jo i går at jeg ønsket å dra på gruppetimer. Vel, dette er grunn nr to. Som typen sier, jeg har godt av å få ansiktet opp fra bøkene i nye og ne . Skal bli flinkere til å finne på ting med venninner, samt møte opp på events jeg blir bedt på..

Jeg er sammen med en meget sosial person og det at vi faktisk møttes på byen er jo ekstremt morsomt. Sånn egentlig. Han har gitt meg et par spark i rumpa, noe jeg er evig takknemlig for❤

For en gangs skyld har jeg faktisk satt meg noen nyttårsforsetter for første halvår av 2017. Jeg vil nemlig...

...Kjøpe nytt kamera📷

...Fullføre mitt andre år på sykepleien og fullføre siste eksamen🎓

...Være mer sosial👯👫

...Møte opp på de avtaler som blir laget 👍

...Finne to gruppetimer jeg skal møte opp på💃

...Prøve å møte opp på i hvert fall to events på Facebook 👍

...Mindre fastfood i hverdagen - hehee, mye av det til tider, mmMMm🍔

...Rydde opp etter middagen - vaske opp og sette på plass🍴

...Reise - vi skal til Thailand til sommeren!!☀

Noen ønsker en bedre livsstil og en freeeesh kropp, vel det ønsker vel egentlig jeg og, men hovedmålet er - sosial.

Det eneste som mangler før Nikon Coolpix P900 Kompaktkamera er på vei hjem til oss, er og trykke på bekreft. Kamera er heelt fantastisk. Da typen ville dra å kjøpe et rett før jul, var ALT utsolgt. Her måtte man visst ha bestilt allerede på sommerstider! Vi har prøvd nå igjen, men det er ingen garanti for at de for det inn igjen på en god stund. Så heldige som vi er, kom vi over komplett.no som hadde 5 igjen.

Flere enn oss som tyr til fastfood litt for ofte? Nå har vi nemlig oppdaget eksistensen av rullekebab, eller, typen har🐵

-Har du noen nyttårsforsetter?

Likes

Comments