Header

Hallo!

I dag var første skoledag på typ 9 - 10 uker. Klassen er delt opp i to og på fredag skal vi undervise de andre elvene på skolen i HLR - dermed ble denne dagen bruk til forelesning i akuttmedisin. Ekstremt viktig tema men merket det var lenge siden jeg har sittet rett opp og ned så lenge..

Hvor kult er ikke beltet mitt? Det er fra en av bruktbutikkene inne i byen, Lotz, og kostet meg ikke mange kronene! Buksen er en dressbukse fra Fretex, kommer helt sikkert mer fram i et annet innlegg.

Ha en fin dag!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Shoes - Dr.Martens ♥ Topp - Popmap.com ♥ Hair Feathers - Etsy.com ♥ iPhone Case - NA-KD.com ♥ Skirt - BCBG.com (ingen link...) ♥ Sunglasses - Sunglassspot.com

Hair Accessorize - Asos.com ♥ Crop Top - Etsy.com ♥ iPhone Case - Lignende HER ♥ Maxi Skirt - Armani Collezioni ♥ Shoes - Nike

Dress - Wearall.com ♥ Bag - Withchic.com ♥ Shoes - Chanel ♥ iPhone Case - Dolce & Gabbana ♥ Sunglasses - Sunglassspot.com

-

Selv er jeg i Thailand når de fleste festivaler er i sommer, men Findings Festivalen skal jeg på! Tror det kommer til å bli helt fantastisk, hotell er booket og det blir en god gjeng som skal avgårde.

Er så lenge siden jeg har satt sammen slike collager og merker det tar tid. Gøy er det iallfall og det skal ikke ses bort fra at det kommer flere slike innlegg! Noe dere likte? Selv digger jeg crop top`n🐵

Likes

Comments

Hallo, og god kveld!

Sent innlegg fra meg i dag. Gårsdagen var så som så, men vi kom oss i hvert fall ut en liten tur. I dag tenkte jeg å komme med en aldri så liten anbefaling til dere. Lenge hatt min elsk til maskaraene fra Clinique, men da en fort koster nesten 200 kr så er det godt å vite at man kan finne billigere alternativer. L´oreal kom for ikke så lenge siden ut med sin nye maskara Baby Roll. Skal si jeg fikk sjokk når jeg så kosten første gangen, sto bokstavelig talt å tenkte "jøss, eeeh, skal den rulles oppover vippene?".

Haha, nå skal det sies at jeg er utrolig fornøyd! Den koster snaue 99kr, sitter på hele dagen og det trengs ikke mange gangene til før du får produktet på alle vippene. Føler i hvert fall at den vekker mine vipper til live! Ofte tenker jeg det etter førte gangen med alle maskaraer, men enda får jeg den følelsen selv etter en måned.

Nå skal jeg ta meg et glass vin før typen kommer hjem og turen går til byen.

​Ha en fin kveld/natt! 

Likes

Comments

Nå er jeg ferdig med praksisene mine på sykehuset, og hvis det går an å skryte litte granne av seg selv så fikk jeg svært gode tilbakemeldinger både i medisinsk- og kirurgisk praksis. Det gir så motivasjon videre!

I kveld blir det en tur ut i gråværet. Resten av helga går nok til å bare slappe av med mindre det skjer noe spesielt - det er godt akkurat nå!
Ha en fin pinse ✌🏻

Likes

Comments

Bare jeg som finner flere badedrakter jeg liker for tida kontra bikinier? Fått skikkelig sansen for badedrakt igjen! Er jo så mange fine og mange av de kan man jo faktisk bruke som en body på sommeren. Jeg drar til Thailand om litt over en måned - 12. denne måneden skal jeg bestille det siste jeg trenger. Er helt sikker på at jeg kommer til å trykke hjem et par badedrakter.

-Hva synes dere?

Likes

Comments

Her ble det mye pupper, men hallo! Digger virkelig disse tatoveringene! For meg er dette et smykke for kroppen og hadde jeg noen gang tatt en slik tatovering hadde grunnen enkelt vært at jeg synes det ser utrolig bra ut. Kroppen er liksom så.. naken(?) fra før.

Nå har jeg to tatoveringer fra før og kan vel innrømme at jeg etter nr 1 veldig gjerne ønsket meg flere, heehe..

Jeg så en slik tatovering for første gang for ca to år siden. Før det hadde det aldri falt meg inn å tatovere under puppene. Jeg så den tatoveringen, begynte å søke rundt, og fikk egentlig bare mer og mer lyst på en selv.

Hvis jeg noen gang tar en slik tatovering, har jeg lyst til å lage den til min egen. Rundt teksten ser dere noen av de jeg liker.


Likes

Comments

"Let me play among the stars"

Her kommer to bilder av månen som er tatt med det nye kamera. OMG. Her kan man jo så og si se mannen på månen hvis man vil det, helt sjukt! Dette bildet sier jo litt om zoomen på kamera og vi digger det!📷

Hvor fantastisk?😍 Gjett om vi gleder oss til flere turer med dette kamera!

Likes

Comments

Vi ente faktisk opp med å grille scampi (av alle ting) på kvelden.

Hvis ikke du slipper meg nå, daaa..

Og du er?

Mmmh, milkshaaake!

Hehe, heeei..

Det er litt gøy å tenke på at den måka dere ser på de to siste bildene er zooma inn på ganske så mye. For neimen om hverken meg eller typen går og setter oss ned foran en måke og sier "glis". Vent til neste innlegg, da skal dere se zoom!

Likes

Comments

Forelsekt meg helt i denne rosa fargen, aaah!

Sjokker at jeg atter igjen sitter å drømmer meg bort i alt jeg kunne tenke meg på nettet. Det har seg slik at det gikk litt penger på denne turen vår til Gøteborg og nå er det faktisk bare 27 dager til vi sitter på flyet til Litauen. Pengene burde bli spart. Burde. Kommer alltid med en eller annen unnskyldning i hodet mitt for å shoppe, slik som: åh, kjøper aldri noe sånn egentlig. Eller: åh, vet det ikke kommer til å bli kjøpt stort med klær i Litauen uansett. Eller den mest vanlige: jeg trenger den.

I det siste har jeg blitt veldig glad i å kjøpe brukt. Funnet en stor favoritt inne i byen, Lotz, pluss at jeg allerede har kjøpt to kjoler og to par sko på appen Tise. Gjenbruk er tingen + at man ofte får gode priser. På Lotz selger de alle merkebukser til kr 200 og vanlig bukser til 100 kr. Dette med mindre det f. eks er ekte skinn eller noe annet som tilsier at prisen blir høyere. Og ja, jeg er og veldig glad i Fretex!

Likes

Comments