Header
Mat/Oppskrifter

Hallo!

Her om dagen var jeg hos mamma og ble servert noe skikkelig godt, nemlig kylling med kremet grønnkål ved siden av. Grønnkål er virkelig noe jeg ikke tenker over, men dette var utrolig godt! Tenkte å dele den oppskriften med dere, da dette er et supert tilbehør!

Det du trenger:

En god neve grønnkål

Hønsebuljong

1-2 Spiseskjeer mager Kesam

Dette gjør du:

Kok opp vann og buljong, og tilsett en god neve grønnkål sammen med ønsket krydder. La dette småkoke i to-tre minutter, rør om en gang i blant. Ta så kjelen/panna av plata, og tilsett Kesam i ønsket mengde (pleier å holde i massevis med 1-2 spiseskjeer, avhengig av mengden grønnkål). Og wallah, et supergodt tilbehør!

Vi tok dette ved siden av kylling, som vist å bildet, men liker å tro at dette passer til så og si hva som helst! Enkelt, sundt og godt!


PS: dette er et forhåndsskrevet innlegg. Jeg er nå på jobb, og håper dere alle får en super dag!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

👉Innspilling av musikkvideo. Veldig gøy å få vært med på!👈 👉Kommer bare ikke over hvor søt og liten lille tulla er!👈 👉Haha, dette er tydeligvis en vanlig posisjon for han!👈

👉Har jeg fortalt at jeg har fått jobb på SiV? Fått hver 3.helg fast der, så gøy!👈 👉Må ha litt kos når man holder på med gruppearbeid! Baguette og Litago, mmMmmm👈 👉Haha, var så bra lys på utsiden av døra vår den dagen👈

👉Den hunden tar over kontoen min til tider...👈 👉Vi hadde danseoppdrag for et skolekorps for en måned siden👈 👉Utrolig god mat mamma lagde! Oppskrift kommer👈

👉Grønn jakke ruler👈 👉Enda en sneak peek på musikkvideoen👈 👉Enda mere "grønn jakke ruler"👈

​Noe jeg digger med Instagram, er at jeg selv kan sitte og mimre tilbake til ting jeg har gjort de siste månedene! Så mye bra har skjedd🐵

Likes

Comments


Det er vel blitt på tide å innse at høsten faktisk har kommet. Tiden går så alt for fort, og det føles ut som at det var i går jeg oppdaterte dere sist, men sannheten er vel at det faktisk er et par uker siden. På skolen har vi hatt eksamen, blitt ferdig med casene og startet opp med nytt fag. Praksis er om allerede to uker (!) og første innlevering er allerede satt til denne fredagen.


Likes

Comments

Ulljakke💕
Fresh bh💕

Skinnjakke💕

Går du i Tønsbergs gater, må du finne markedsgaten som ligger ved Big Ben på torget. Her finner du nemlig Lotz, en helt fantastisk secondhand butikk. Har lenge hatt lyst til å ta turen innom, og i dag gjorde mamma og meg det. Fant disse to fantastiske jakkene, begge grønne. Synes fargen er så fresh! I tillegg fant jeg denne fantastiske bh'n (50kr), som kommer til å piffe opp et hvilket som helst antrekk!
Gjett hvem som skal innom det når hun får lønning🙈

Den øverste jakken er i ull (250kr), og den nederste i ekte skinn (400kr).

Likes

Comments

1) For at en due skal kunne legge egg kan hun ikke være alene. Enten må hun se en annen due for at eggstokkene skal fungere, eller se seg selv i et speil!

2) Myggen er det dyret som dreper flest mennesker i løpet av et år

3) Kontorpulten din har 400 ganger mer bakterier enn et vanlig toalett

4) En gjennomsnittlig 4-åring stiller 400 spørsmål hver dag

5) En tarantell kan leve i to år uten å spise

6) Esler dreper flere mennesker hvert år enn flyulykker

7) Sannsynligheten er større for at du dør av en champagne-kork enn en giftig edderkopp

8) De yngste foreldrene som er registrert var 5 år gamle

9) Det å ta fly er den sikreste formen for transport i verden

10) Kvinner som leser romantiske bøker har mer sex med sine partnere enn de som ikke leser slike bøker


Likes

CommentsHei!

Er innom for å ønske alle en fin kveld! Her drar vi straks avgårde på innflytningsfest til ei venninne av meg, så vi snakkes ordentlig i morgen :)

- Ha en fin lørdagskveld!💛

Likes

Comments

Haha, åååh, dør litt av dette bildet her, men hvor mye søtere går det an å bli? I en så liten kropp, er det så mye personlighet, kos og kjærlighet, at det er rart at det går an! Hu blir denne måneden ett år, og hun har kun bodd hos oss i snart tre måneder. Hvor hun var før det, og hva hun har opplevd før det, vet vi ikke, men at hu er skulle bli sittende i buret sitt i dyrebutikken, var for oss helt uaktuelt!

Fin er hun, og ikke minst god!

Likes

Comments

ANTREKK

Denne toppen synes jeg egentlig er skikkelig stilig. Problemet er at stoffet er veldig følsomt, skal så lite til for at sømmer løsner. Den er kjøpt i en random butikk i Spania, for ikke mange kronene, og buksa er fra Bershka.

Nå er det Hawaii-pizza som står på menyen, men først, skal hunden luftes. Så deilig vær ute, så skal prøve å få gått en god tur!

​- Vi snakkes!

Likes

Comments

Hallo igjen!

Har hjulpet mamma med å flytte litt saker, så dro like gjerne innom Vita Exclusive når jeg første var i byen. Der hentet jeg ut gaven fra bursdagen min, samt en eyeliner & shadow stick fra Elf. Har aldri testet ut produktene til Elf, og har hørt både og om det, men det er rimelig i pris, og jeg skal på innflytningsfest på lørdag, så tenkte det var en fin mulighet til å teste det ut.Dusjsåpe fra Korres. Dette er gaven jeg fikk fra Vita til bursdagen min. Vet at typen og jeg skal avgårde på litt turer nå utover, og denne er handy å ha med seg. Den lukter frisk og godt, og koster til vanlig 20 kr.


Det er altså slik den ser ut. Det er en mørk side (eyeliner) og en lysere side (eyeshadow). Synes denne virker myk og fin å jobbe med, og gleder meg til å teste den ordentlig ut på lørdag! ELSKER fargen på øyenskyggen! 

Kommer til å lage et eget innlegg om denne, når jeg har fått testet den ordentlig ut. Det er jo ikke en ille pris i det hele tatt, 79kr, så krysser fingrene på at den er like fin som det ser ut som!

- Har du testet ut Elf, og hva synes du?

Vi snakkes!

Likes

Comments