Tiden flyger iväg 8 av 10 veckor på praktiken genomförda och jag storm trivs. Det har än så länge varit många lärorika veckor, nu ska jag krama ut den sista lärdomen jag kan få med mig från de sista veckorna. Nu väntar en mysig och lugn helg men några timmars jobb i morgon.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Njuter av julens alla smaker, kryddiga te, saffranspannkakor fyllda med kanel och en smygstart av julens sköna toner. Godmorgon söndag!

Likes

Comments

Åtta veckor gick fort men det genererade i en ny vän och många trevliga veckor tillsammans på praktiken. Tack Johanna! 

Likes

Comments

Efter ett morgonpass på gymmet och några timmar med jobb satt det fint med en myskväll.

Likes

Comments

Efter praktiken idag åkte jag direkt till gymmet och körde ett svettigt cirkelpss. Älskar att ge järnet på gymmet. Efter träningen tillbringade jag en stund i köket och slängde ihop rätt nummer två på veckans meny. En smarrig rätt med makrill, spenat, rödlök, gurka och potatis med en klick pepparrotskräm. Mums!

Likes

Comments

Ser verkligen fram emot vad veckan har att erbjuda i matväg. Första rätten tillagad på menyn. Kyckling satay med apelsin och avokado på salladsblad. Smarrigt värre!

Likes

Comments

Godmorgon!
Känns skönt att det börjar bli ljusare på morgonen när man går upp i ottan.
Eftersom det blev en sen kväll igår och vi har varit borta hela helgen kör jag igång med mitt kostaschemat i kväll. Lunchen idag får bli så lyxig som en matlåda från frysen innehållandes köttfärssås och kikärtsmakaroner, inte fy skam det heller.

Önskar er alla en trevlig dag!

Likes

Comments

Extra taggad inför morgon dagen! Nu kör vi! Jag kommer nu under de kommande veckorna testa ett nytt koncept, då målet är att få i mig de rätta bränslet för kroppen och förhoppningsvis på köpet tappa några överflödiga kilon. Detta vill jag självklart dela med mig av då jag tror att det triggar igång mig lite extra till att verkligen ge allt.
Är ni nyfikna tveka inte på att ta del av inspirationen här!

Nu kör vi!

Likes

Comments