Heej!!
Tisdag och skolan och plugg i mängder har dragit igång igen, mindre kul..
Men något som däremot var OTROLIGT kul var Londonresan. Heelt sjuk stad hörni! Efter 3 heldagar där kom jag och pappa till att det inte direkt går att beskriva det utan man bara MÅSTE åka dit istället, men jag kan försöka göra det så gott jag kan med bl.a ovanstående bilder. Rätt så lockade va?

Även om London är enorm och är näst intill omöjlig att se helt och hållet på 3 dagar, känns det som vi ändå hann se det mesta man "ska" se när man är där. Allt från Big Ben, Tower Bridge, Oxford street osv osv, men min personliga favorit var nog Notting Hill. Lätt en av de vackraste och mysigaste stadsdelarna jag någonsin sätt! Alla gator, hus och vägar var så personliga och annorlunda från de andra. Stora pelare vid ingångarna till husen med små mönstrade balkonger prydda med växter och som ni kan se olika färger på varje hus. Och så marknader lite här, och jag älskar sånt hahah. Tower Bridge var såå mycket större än man kunde tro och Big Ben mycket mer "Mini Ben" än vad man trodde. Massa folk och liv nästan 24 timmar om dygnet. Självklart testade vi åka allt från tunnelbanan, taxi och de klassiska engelska bussarna.

Det lär bli en resa att minnas för livet! Så recommend recommend. Har ni andra frågor ang att åka/vara i London kan ni gärna fråga i kommentarerna så kan jag se om mina få erfarenheter kan hjälpa hahah.
Byee<33

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • resor

Likes

Comments