Hej allihopa!
Det här året har bara flugit iväg. Tiden går ju fort när man har roligt, och det har jag verkligen haft också! Massa resor, massa skoj och massa minnen som aldrig kommer glömmas bort. Så det här är en kort sammanfattning av mitt år:

Jag har träffat & intervjuat Christer Fuglesang, Sveriges hittills ända astronaut. Coolt ju!

Jag har äntligen tagit bort min tandställning (!!!)

Jag har cyklat till Ronneby & tillbaka, en av de bästa dagarna!

Jag har varit på genomresa i Polen, bokstavligen från norr hela vägen ner till söder & varit i allt från långt nere i en saltgruva till långt upp bland bergen. Detta toppar nog detta årets upplevelser!

Jag har varit i London och sätt allt det där man bara sätt på tv och alltid velat se i verkligheten. Alltså Londonbussarna, Tower Bridge, Big Ben etc etc

Det här är faktiskt bara några få av alla de minnen som finns kvar efter det här året, ett år är trots allt 365 dagar (ungefär?). Nu ser jag fram emot ett nytt år med nya upplevelser, och tro mig, jag har såå mycket att se fram emot nästa år!! Hoppas alla haft ett fantastiskt år och om inte så hoppas jag ni ser fram emot ett nytt bättre år.
Byee<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Så i måndags kväll gick jag, pappa och lillebrorsan ombord på färjan som skulle ta oss till Polen, för att sedan stanna där under tisdagen och ta färjan tillbaka hem sen på kvällen. Och vi hade så himla trevligt! Vi började med frukost, lite shopping och frisörbesök i Sopot på förmiddagen och begav oss efter det till Gdansk. Där är den årliga julmarknaden igång och som bilderna redan avslöjar så är den otroligt vacker! Jag älskade det verkligen- stämningen, musiken, belysningarna osv. Efter några timmar hade både fötter och händer domnat och magarna längtade efter mat. Så vi tog oss till en kinesisk restaurang, som sen tidigare är en favorit, i utkanten av gamla stan. Och maten var som vanligt fantastisk hahah! Efteråt hade både temperaturen sjunkit och solen gått ner så spårvagnen fick ta oss till vår sista destination- Riviera gallerian. My heaven on earth. Vi hade ca 3 timmar på oss att gå runt i affärer och hitta oss kläder och annat fint, dock kunde ingen av oss hitta en ända sak. Antar att det inte var vår dag för shopping hahah. Sen var det bara att bege sig tillbaka till färjan för att efter en lång dag få lite sömn.

Vi hade en otroligt rolig och trevlig dag med massa skratt, lite spänning i vardagen helt enkelt.
Byee<3

  • resor

Likes

Comments

Hej hörni!
Är han inte SÖT!? Igår fick min lillebror, efter ett evigt tjatande, sin nya lilla kompis. Inget dåligt val! En väldigt liten, kelig & nyfiken krabat hahah. Dock har vi inte kommit på ett passande namn för honom än, har ni tips?

Men tyvärr slutade en väldigt bra vecka väldigt dåligt för min del. Igår kväll började jag få extrema magkramper och sov inte mer än någon timme inatt. Tidigt idag tog vi oss till akuten, men förutom 7timmars väntetid och slutsatsen att det inte var så allvarligt (ingen aning om vad det är dock) hjälpte inte besöket något. Så har hela dagen och är än sängliggande med magsmärtor...:(

Hoppad ni har en bättre fredag än vad jag har!
Byee<33

Likes

Comments

Nu har snön även kommit på besök här hos oss, men som sagt bara på besök, den börjar sakta smälta nu igen och enligt väderrapporter så ska det regna en del nästa vecka tyvärr. Men snöälskare som jag är var jag snabb på att komma ut på en promenad och ta lite foton. Hoppas verkligen det blir mer! Ingen jul utan snö, right?
Byee<33

Likes

Comments