Heeej! Välkommen till min lilla blogg och även första inlägget. Vad bloggen kommer handla behöver jag inte nödvändigtvis gå så djupt in på då ni alltid kan läsa det till höger om er. Men kort och gott, precis som det står under hedern, så är det en blogg om livsstil. Av mig.

Men vem är då jag? Alla som någonsin träffat mig hade beskrivit det annorlunda (uppenbarligen), men själv skulle jag beskriva mig som en energiskt, positiv, glad tjej. Min familj och vänner skulle även säga extremt envis (vilket jag inte kan säga emot heheh) men även väldig målinriktad och en av de lättaste personerna att få att skratta. Jag heter Natalia, men bland många smeknamn kallas jag mesta dels för Nattis. Jag bor här i Karlskrona tillsammans med min pappa och lillebror Gabriel och hos mamma då och då. Det finns en hel bibel att berätta om varje person, även mig, men det får komma fram med tiden.

Ända sen jag var liten har jag alltid älskat skriva. Att få skriva ner alla mina känslor, tankar, både de bra och dåliga minnena etc etc har alltid känts bättre än att hålla kvar allt i huvudet. Jag vet inte hur många dagböcker jag har fyllt upp till sista rad under hela mitt liv. Men för ett tag sen slog det mig att jag gärna vill dela med mig av allt det där, så det är precis vad jag kommer göra!

Av vad jag känner mig själv kommer jag vara så aktiv jag bara kan, så gillar du det får du gärna följa & dela. Byeee!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments