Hej <3

Så er vi ovre 2016 og 2017 er nu endelig begyndt. Jeg har virkelig set frem årsskiftet da jeg har haft brug for at starte på en frisk. 2016 har ikke ligefrem været det bedste år, og jeg oplevede meget modgang, men det har også gjort mig stærkere. Jeg er klar på udfordringerne i det nye år, og så vil jeg udleve mine drømme. Jeg vil levet mere i nuet, jeg vil få min drømmekrop og jeg vil generelt set være mere glad. Jeg vil ikke lade negativitet ødelægge mine mål og mit humør. Og så vil jeg skrue ned for mine forventninger til livet, og tage det hele som det kommer. Jeg vil smile mere, inspirere mere og jeg vil opleve mere. Ja, jeg har en hel masse drømme og mål til dette år og jeg er klar på at udleve dem fuldt ud. Jeg ser virkelig frem til en ny start og at fokusere på et bedre jeg.

Noget af det jeg glæder mig allermest til er når jeg her til februar skal starte på min drømmeuddannelse som sygeplejerske, det har været mit mål i flere år nu, og nu er det endelig blevet til virkelighed. Jeg er også ekstremt nervøs for at starte, men spændingen er endnu større. Jeg glæder mig til at møde nye mennesker, møde nye udfordringer og have noget at stå op til som giver mere mening for mig.

Nu skal januar bare gå, hvor der desværre ikke kommer til at ske så meget, men jeg er allerede nu godt igang med at ændre på min livsstil, idet jeg er begyndt at træne igen. Økonomien er virkelig ringe her i januar, så der er desværre ikke råd til så meget, men det bliver forhåbentlig bedre. Jeg satser i hvert fald på, at jeg snart finder et deltidsjob som jeg kan have ved siden af sygeplejerske studiet.

Jeg håber i også kom godt ind i det nye år og havde en lækker aften! Nu vil jeg til at ses sex and the city :-)


- Nanna


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Jeg har være inde i en rigtig øv periode, og er der stadig. Jeg går dagligt rundt med en knude i maven som kunne minde lidt om sorg. Jeg føler mig ekstremt ensom og alene, og jeg glæder mig ikke rigtig til noget, ikke engang nytårsaften. Rent ud sagt, så har jeg det af helvedes til og jeg søger desperat efter en udgang, væk fra alle de her følelser, sorgen og smerten.

Der er ikke andre udveje end bare at fortsætte og giv det tid. Tiden healer alle sår, som man siger, så nu må jeg have tålmodighed.

Livet er ikke altid nemt, og jeg synes særlig de sidste par år har været hårde! Først mister jeg min far i 2015, og i år 2016 gik min daværende kæreste fra mig efter 3,5 år. Det var pisse hårdt, og jeg var langt nede. Jeg spiste ikke, sov ikke, aflyste alle mine aftaler, passede ikke mit studie, jeg var så langt nede, at jeg intet kunne. Og jeg føler jeg skal igennem alt dette igen!

Jeg bliver nødt til at lade det ligge, og fortsætte, selvom smerten indeni er uudholdelig. En dag er den væk og jeg kan smile igen, og hold kæft hvor jeg glæder mig til den dag! Jeg ser så meget frem til den dag, og den skal nok komme.


Likes

Comments

Hey alle jer derude!
Julegaven til mig selv er nu købt, og det blev denne lækre Chloé parfume, som jeg længe har kigget efter og ønsket mig. Jeg elsker duften og selve parfumen har et fint og sødt udseende, den er lige mig!

Ellers nyder jeg december måned i fulde drag, tiden går så hurtig, og det er allerede jul om 4 dage! Heldigvis er alle julegaverne i hus, så nu skal jeg bare julehygge resten af tiden. Jeg synes bare her mangler lidt sne, men jeg tror desværre ikke den når at komme inden jul, Øvøv..

Jeg har også været i fitness idag for første gang i mange måneder! Det var skønt at komme igang igen, jeg håber jeg kan vedligeholde det og komme afsted noget oftere, jeg går jo og tager lidt på her i juletiden, hehe..

God tirsdag aften til jer :-)

Likes

Comments

Halløjsa! 

Min dag har været yderst afslappet, da jeg absolut ingenting har foretaget mig, udover lidt overfladisk oprydning og en hurtig tøjvask.. Jeg synes det er ved at være lidt småkedeligt at have ferie, men jeg ved også, at lige så snart jeg starter i praktik igen, så savner jeg ferien.. det er ikke nemt.. haha :-)

Imorgen skal jeg heldigvis være sammen med et par veninder, så der er noget at se frem til. Vi skal lave lidt mad sammen og ellers bare hyggesnakke lidt. Det glæder jeg mig til. 

Ellers går turen til Skagen på lørdag, hvilket jeg også ser frem til. Jeg skal afsted med min skønne familie, det plejer vi at gøre hver sommer. 

Håber i nyder sommeren


- Nanna
Likes

Comments

Hej, og velkommen til min nye blog. Mit navn er Nanna, og jeg kommer fra Aalborg, hvor jeg til dagligt studerer. Jeg har længe gået med drømmen om, at starte med at blogge, og nu tænkte jeg, at tiden var inde til at prøve. Jeg har ikke et mål med det endnu, jeg vil lige se tiden an, og hvor det lige fører mig hen.

Jeg vil skrive om alt mellem himmel og jord, hvad der lige falder mig ind. Men bloggen vil nok mest være præget af emner som mode, sundhed, min hverdag og inspiration, da det er emner jeg går meget op i. Jeg håber i vil følge med, det er i mere end velkommen til!


- Nanna

Likes

Comments