Åhh jeg er så fyldt op med smerte og sorg. Jeg føler jeg sidder fast, og troen på at livet vil bringe noget godt er væk. Jeg skriver det her med tårer i øjenene. Jeg er knust og knækket fuldstændig. Jeg har været i forhold, hvor jeg har ofret så vandvittig meget, og jeg har kæmpet en kamp, for at det skulle fungere, men nu er det mig der sidder tilbage forladt og knust. Tanken om at ingenting bliver som før... - det er så hjerteknusende.

Jeg skrev, at jeg savnede ham, men det var ikke gengældt. Det slår mig så hårdt tilbage, at vide at den kærlighed man giver et andet menneske, ikke er tilstrækkelig, at det ikke er godt nok.

Jeg har aldrig følt ensomheden og smerten så meget som jeg mærker den lige nu. Jeg hader denne periode, jeg hader alt ved den, og jeg vil ønske, at jeg kunne komme væk fra det. At vil en person så meget, som ikke gengælder det, er hårdt at indse.

Jeg har ikke lyst til at give slip og komme videre! Men jeg skal gøre det, og det er forfærdeligt at indse og forstå. :(

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

I dag har været en rigtig god dag! Jeg tog med min familie en tur til Løkken, og det har været så hyggeligt! - Vi startede med at kigge lidt rundt i gågaden, for derefter at finde en restaurant, hvor vi kunne få et stjerneskud. jeg havde virkelig set frem til et godt og stort stjerneskud, men det var virkelig en kæmpe skuffelse! Kan virkelig ikke anbefalde Cafe Molen. Fiskefileterne var så tør, og midt i det hele fandt jeg en pomfrit? Laksen var kedelig, og rejerne smagte ikke af en skid. Det var tydeligt at smage, at aspargesene var kommet direkte fra en dåse. Puhaaa, og så var en anretningen så grim! Og gulerødder hører da ikke til et stjerneskud? - amen alt var galt og skuffende.

Efter frokosten gik vi ned på stranden for at bade lidt og tage sol.

Likes

Comments

Jeg kender næsten ikke noget værre end når man føler sig ensom og alene. Jeg er for nylig begyndt at bo alene igen, og jeg har det forfærdeligt med det. Det lyder sikkert fuldstændig overdrevent, men jeg kan få sådan en hel angst følelse af at være i min lejlighed alene og især også ved tanken om, at jeg skal være alene de næste mange dage... Jeg føler mig tom og ked af det indeni, og jeg har svært ved at spise og sove om natten. Jeg kan sagtens være alene, men ikke i for lang tid, så får jeg det virkelig dårligt indeni, og jeg aner virkelig ikke hvor det kommer fra? - men det skræmmer mig faktisk lidt hvor tungt jeg tager det, og hvor hårdt jeg synes det er, at være mig selv. Jeg hader at det er sådan..

Jeg tror det bunder lidt i, at når man er alene og er i sit eget selskab, så kommer alle tankerne og alle bekymringerne. Man har lige pludselig tid til at tænke over alle de ting der er svært og man føler sig så alene med det. Det er skide ubehageligt, og man kan ikke flygte fra det på samme måde, som hvis man var beskæftiget med et eller andet, eller var i selskab med andre. Når jeg er alene er jeg fuldstændig overladt til mig selv og mit kaotiske indre, der er intet der distraherer mig væk fra de tanker og bekymringer.

Generelt set, så er jeg et menneske der nemt bekymrer sig om alt mellem himmel og jord. Jeg er tit bange for noget forfærdeligt skal ske, noget der kan gøre vanvittigt ondt, både fysisk og psykisk. Det giver mig også en eller anden slags klaustrofobisk angst, fordi jeg nogle gange er fyldt så meget op med følelser og bekymringer, at jeg ikke kan være i mig selv mere, at jeg på en eller anden måde vil ud af min egen krop og flygte væk fra det. Det er bare umuligt, og det giver en følelse af at være fanget. Fanget i sig selv.

Selvom jeg allermest føler mig tom indeni, så mærker jeg også en eller anden form for smerte indeni, og det giver mig en voldsom angst fordi jeg ikke kan komme være fra det... det er der bare hele tiden. Det suger livsglæden ud af mig, og jeg føler mig træt og udmattet hver dag. Jeg føler mig en smule ynkeligt af at skrive det her, fordi en hver kan gå ind og læse det, men det er reelt nok for mig, og jeg bliver nødt til at anerkende mine egne følelser og tanker. Jeg bliver nødt til at acceptere, at det er her, jeg er nu, og at der kommer bedre dage, hvor alt ser lysere ud. Lige nu må jeg accepetere at jeg er i en sårbar periode, og tage en dag ad gangen. Jeg har en reeksamen sidst i august der hænger mig over hovedet, hvilket også bidrager til al den stress jeg føler for tiden, mest af alt fordi jeg ikke kan overskue at læse op, og så kommer jeg aldrig til at klare det. Så jeg føler på en eller anden måde også, at mit studie er lidt i fare.

Jeg prøver virkelig, at have tiltro til livet, og at der er noget godt i vente! - For selvfølgelig er der det. Jeg skal bare finde mig selv igen, og lære at elske mig selv nok, til at jeg også kan lide, at være alene med mig selv. Det skal heller ikke været nogen hemmelighed, at jeg har et knust hjerte for tiden, hvilket også er med til at forstærke alle de her følelser og tanker, og som har smadret min selvtillid lidt. 

Jeg vil prøve at "distrahere" mig selv med noget Game of Thrones! :-) Det kan altid få mine tanker lidt væk, fordi det er så spændende, hehe. 


"I plant roots so deeply in the people I love that I always lose af piece of myself when they go" - Beau Taplin


Likes

Comments

Hey alle jer derude!
Julegaven til mig selv er nu købt, og det blev denne lækre Chloé parfume, som jeg længe har kigget efter og ønsket mig. Jeg elsker duften og selve parfumen har et fint og sødt udseende, den er lige mig!

Ellers nyder jeg december måned i fulde drag, tiden går så hurtig, og det er allerede jul om 4 dage! Heldigvis er alle julegaverne i hus, så nu skal jeg bare julehygge resten af tiden. Jeg synes bare her mangler lidt sne, men jeg tror desværre ikke den når at komme inden jul, Øvøv..

Jeg har også været i fitness idag for første gang i mange måneder! Det var skønt at komme igang igen, jeg håber jeg kan vedligeholde det og komme afsted noget oftere, jeg går jo og tager lidt på her i juletiden, hehe..

God tirsdag aften til jer :-)

Likes

Comments

Hej, og velkommen til min nye blog. Mit navn er Nanna, og jeg kommer fra Aalborg, hvor jeg til dagligt studerer. Jeg har længe gået med drømmen om, at starte med at blogge, og nu tænkte jeg, at tiden var inde til at prøve. Jeg har ikke et mål med det endnu, jeg vil lige se tiden an, og hvor det lige fører mig hen.

Jeg vil skrive om alt mellem himmel og jord, hvad der lige falder mig ind. Men bloggen vil nok mest være præget af emner som mode, sundhed, min hverdag og inspiration, da det er emner jeg går meget op i. Jeg håber i vil følge med, det er i mere end velkommen til!


- Nanna

Likes

Comments