Hej igen

Som billeder viser, så har jeg tilbragt dagen med en af mine gode kammerater. Vi fik os en øl og en cider på John Bull pub midt i Aalborg, derudover var vi også lige hurtigt et smut på McDonalds for at få en hurtig frokost. Jeg spiste en grov grilled mcchicken og den var faktisk bedre end forventet. Det er et af de sundere valg, idet burgeren var med en grovbolle, grilled chicken og så er den nøglehulsmærket, så den kan anbefales!! :D

I eftermiddags har jeg bare slappet af med lidt netflix og slik, jeg fik mig også lige ne god lur på et par timer, det trængte jeg virkelig til....

Imorgen går turen til Skagen sammen med min søde familie, det skal nok blive rigtig hyggeligt :-)


God weekend derude! 


- Nanna

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Halløjsa! 

Min dag har været yderst afslappet, da jeg absolut ingenting har foretaget mig, udover lidt overfladisk oprydning og en hurtig tøjvask.. Jeg synes det er ved at være lidt småkedeligt at have ferie, men jeg ved også, at lige så snart jeg starter i praktik igen, så savner jeg ferien.. det er ikke nemt.. haha :-)

Imorgen skal jeg heldigvis være sammen med et par veninder, så der er noget at se frem til. Vi skal lave lidt mad sammen og ellers bare hyggesnakke lidt. Det glæder jeg mig til. 

Ellers går turen til Skagen på lørdag, hvilket jeg også ser frem til. Jeg skal afsted med min skønne familie, det plejer vi at gøre hver sommer. 

Håber i nyder sommeren


- Nanna
Likes

Comments

Hej, og velkommen til min nye blog. Mit navn er Nanna, og jeg kommer fra Aalborg, hvor jeg til dagligt studerer. Jeg har længe gået med drømmen om, at starte med at blogge, og nu tænkte jeg, at tiden var inde til at prøve. Jeg har ikke et mål med det endnu, jeg vil lige se tiden an, og hvor det lige fører mig hen.

Jeg vil skrive om alt mellem himmel og jord, hvad der lige falder mig ind. Men bloggen vil nok mest være præget af emner som mode, sundhed, min hverdag og inspiration, da det er emner jeg går meget op i. Jeg håber i vil følge med, det er i mere end velkommen til!


- Nanna

Likes

Comments