Header

Nu har jag precis landat i soffan efter ett givande marknadsföringsmöte. Nu sitter jag i soffan och försöker få bort mensvärken med alla möjliga medel. Jag har slagit på en podd och vill bli av med hickan som jag nyligen fick. Hickan gör nämligen mensvärken jobbigare konstigt nog. I varje fall så händer det spännande saker på Paco's-fronten, roligt! Det kan hända att jag kan presentera mitt företag väldigt snart vilket jag ser fram emot. Det är så här jag vill att det ska vara, många bollar i luften! Nu ska jag fortsätta med att lyssna på poddar och vila lite (läs: vrida och vända mig för att bli av med smärtan i magen).

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

För att smidigt ta reda på vilka bilder som du får använda från Google så kan du göra så här:

1. Sök på exempelvis "Godis"

2. När alla sökresultat har poppat ut klicka på "Sökverktyg" som finns under sökrutan

3. Klicka på "Användningsrättigheter" och välj bland alternativen

Likes

Comments

Vi tog en kort paus inne på Vågen och mumsade på choklad.

Under kvällen blev det tacosmys med pappa och grabbarna.

Halli hallå! Nu har pappa kikat på det som ska skickas iväg till den potentiella kunden och efter några förändringar och förbättringar kan det skickas iväg imorgon. Jag var nöjd innan vi gjorde ändringarna men nu är jag RIKTIGT nöjd. Imorgon får ni hålla alla tummar och tår när det skickas iväg för nu ska jag ta hem det här! Annars har det inte hänt så mycket idag. Jag och Dénise tog oss in till stan där vi hängde en stund inne på biblioteket och sedan strosade vi runt på stan. Senare under eftermiddagen hämtade pappa upp mig och jag följde med hem till landet. Nu sover grabbarna men innan blev det tacosmys och lite ståhej. Gissa om Jack blev glad när han såg mig? Han brukar springa mot mig när vi kramas och då lyfter jag upp honom så att han sitter på huk på mitt bröst. Haha får nästan ta kort på det någon gång!

Imorgon ska jag vara i stallet hela förmiddagen och sedan blir det en sväng till stan igen för ett ärende. Nu önskar jag er en fortsatt trevlig kväll så ska jag ta och fixa i ordning mig inför läggdags. Sov så gott!

Likes

Comments

Mitt företag är under uppbyggnad och inom en snar framtid registrerat och klart. Att utveckla affärsidén tycker jag inte har varit så svårt då det har fallit in naturligt. Jag tycker om att spåna på idéer och hitta bättre lösningar. Förutom att kontakta kunder har det varit svårt med prissättningen. Samtidigt som du inte ska sätta ett pris som är på tok för högt så ska du inte heller sätta ett för lågt pris. Du måste räkna ihop en budget för att se så att företagets och din ekonomi går ihop. En sak som du kan göra är att försöka ta reda på vad konkurrenterna tar för sina tjänster/produkter. För mig har det varit lite svårt att försöka ta reda på vad mina konkurrenter tar för sina tjänster men jag kom på något annat. En förmiddag gjorde jag en research och hittade något liknande och fick ett hum om vad jag skulle kunna sätta för pris. Jag tror att det är viktigt att finna det här "hum:et" för har du det så blir det enklare, men fastna inte i det där "hum:et".

Igår gjorde jag det sista med prissättningen och jag blev riktigt nöjd över vad jag kom fram till. Jag har gjort om min budget men ska dubbelkolla så att det går ihop. Innan jag skickar iväg dokumentet till min potentiella kund så ska jag be pappa kika på alltihopa. Han är min Sidekick gällande sådana beslut då han är den mest företagsamma personen jag känner. Jag tror inte att det här kommer att bli riktigt bra utan jag vet att det här kommer att bli riktigt förbannat bra!

Likes

Comments