Header
View tracker

Jag var nyligen ute på en promenad med Boss och jag måste säga att han har blivit lydigare. Det är fortfarande en hel del bus och dra i kopplet men det försvinner inom en snar framtid. Jag har bänkat mig i sängen och tänkt belysningen i fönstret och den lilla julgranen på nattduksbordet. Det är tio grader och julkänslan håller sakta på att försvinna. Tråkigt men sant. Igår var jag på jakt efter pizzaburgare men hittade dem slutligen. Ica Maxi ute i Vivalla för er som bor här i Örebro. Jag fick ett uppdrag av Oskar och det var att hitta godingarna ni ser på bilden ovan. BBQ Chicken var min favorit trots att båda var goda. Jag köpte även med Julmust lagrad på ekfat i två månader som satt riktigt fint. Det låter nog finare än vad det faktiskt är. För mig som gillar julmust finns det knappt något godare.

I morse käkade vi pannkakor och lyssnade på nostalgilåtar, det har minst sagt varit ett mysigt dygn hos Oskar! När jag kom hem idag vid lunch försökte jag tigga massage av Dénise men hon gick inte med på det. Jag fick så otroligt ont i nacken men förhoppningsvis går det över. Om någon timme ska jag skjutsa pappa och sedan vara med mina bröder. I tisdags åkte vi ut till pappa och var med Jach och John, vi lagade mat och kollade på några av deras favoritklipp på Youtube. Det visades att pommes med hamburgare gick hem hos dem för igår hade dem velat ha det igen. Ibland lyckas man! Under tiden som jag väntar på att pappa ska sluta tänkte jag ligga här i sängen och låta musiken ta mig till en annan plats för en liten stund.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Måndag: Cardioträning

Tisdag: Mage/Ben

Onsdag: Vila

Torsdag: Rygg/Triceps/Biceps

Fredag: Mage/Ben

Lördag: Vila

Söndag: Cardioträning

Likes

Comments

View tracker

God morgon! Nu närmar sig julafton med stormsteg och jag sitter och längtar som en tok. Jag kan inte nog skriva och tala om för er hur mycket jag tycker om jul. Den här tiden är underbar, ingen tvekan om saken. I morse var jag iväg till gymmet och körde ett cardiopass och sedan åkte jag och släppte ut hästarna. Efter att ha kört iväg mamma till jobbet sitter jag här i soffan och tänker om en stund koppla in datorn till TV. Slår nog på någon film eller kollar på några klipp på Youtube. Jag längtar så till att få börja jobba och få en inkomst. Det närmar sig nu. Det känns ändå lite overkligt att ha ett riktigt jobb, kunna spara undan pengar och kunna ha roligt på vägen. En del av er kanske undrar vad som hände med det jag tänkte starta upp och jag tänker skriva ihop något för att informera er om hur jag tänker lägga upp det hela. Allt jag har att tillägga är att jag absolut inte har gett upp.

Likes

Comments

Go'kväll på er! Nu ligger jag här i sängen nyduschad med en bok vid min sida som jag snart ska börja läsa. Mig äger ingen av Åsa Linderborg är nästa på tur. Nu var det ett tag sedan som jag läste och jag känner att jag behöver ta tag i det igen. Det är så rogivande att slå upp en bok innan lampan släcks ner eller att bara stänga av all teknologi för en stund för att ivrigt läsa sida efter sida i en spännande, fängslande och rolig bok. I fredags åkte jag hem till Oskar och go som han är hade han köpt godis och hyrt filmen Livet efter dig. I lördags firade vi farmor och hade det jättemysigt med trevligt sällskap och gott att äta. Under kvällen beställde jag och Oskar mat från Paco´s. Stars och Quesadilla Grill landade hos oss och det satt riktigt fint. Idag gick vi in till stan på klänningjakt och jag hittade äntligen en klänning som är väldigt fin och som sitter fint på. Tanken är att jag ska ha den klänningen under julafton och nyår. Den klänningen går även att ha under eventuella kommande utekvällar. Vi käkade på La Gondola och deras pasta var utsökt och mättande. Gissa vem som fortfarande lider av matkoma... ;)

Det har varit en underbar helg och jag vill inte dra ut på det här inlägget på tok för mycket. Det ligger många bra känslor bakom de skrivna orden men det viktigaste är att jag vet om det. Ikväll blir det en tidig kväll för min del då jag ska upp tidigt till gymmet imorgon. Nu ska jag se till att påbörja boken så att jag snart kan få släcka ner. Sov så gott och ladda upp ordentligt inför kommande vecka!

Likes

Comments

God morgon! Jag vill bara börja detta inlägg med att skriva att jag numera har körkort och jag är så lättad, stolt och lycklig! Igår gick jag ut från Trafikverket med ett stort stort leende på läpparna. Jag brukar kunna hålla mig innanför skinnet men under den här tiden har jag faktiskt varit riktigt nervös. Igår tog jag och mina systrar en sväng till Marieberg där Cissi fick sin efterlängtade present och sedan tog vi en fika på Espresso House. Den vackra buketten ni ser ovan kom Oskar förbi med och ord jag inte beskriva hur glad jag blev! En riktigt bra start på december med andra ord!

Jag har nyligen varit i stallet och släppt ut hästarna med mamma och därefter körde jag iväg henne till jobbet. Alldeles strax ska jag köra Cissi iväg till skolan och stallet tänkte jag fixa under lunchen. Taxi-Natta är nu i farten! Brukar jag har så här många utropstecken i en och samma text? Strunt samma! Jag har så mycket lycka i kroppen!

Likes

Comments