Heeeey!

Da jeg har tænkt på at lave en jordbærtærte længe, besluttede jeg mig for at i dag, måtte være dagen.
Både min familie og jeg synes den smagte vildt godt, det eneste der kunne være bedre, var hvis der var lidt mindre fløde i vaniljecremen, men så ved man jo det til en anden gang.

Det er helt klart en kage jeg kunne finde på at lave igen🍓😊

Opskriften har jeg fundet inde på Foodtv's hjemmeside, som kan ses lige HER.


Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hej!

Igår havde min kæreste og jeg en hyggelig kæreste tur til København. Vi startede ud på med tage til Palads og se filmen "Girls Night Out", vi syntes begge at den var god/sjov - der var dog nogle steder i filmen vi hvor vi syntes det var lidt plat, men ellers en god film. Efter vi havde set filmen gik vi lidt rundt i de Københavnske byer inden vi skulle ud og spise.

Da vi havde et gavekort til et cafébesøg, der skulle bruges snart, valgte vi at tage på Café Flora i København. Dette var desværre ikke en stor succes hos hverken min kæreste eller jeg.. Maden smagte ikke rigtig af noget, vores pomfritter var færdigelavet, så de var både kolde og hårde i midten, og udover det var et hår på min kærestes tallerken🤢

Vores kæreste tur startede godt, men endte desværre knap så godt, men sådan er det og det skal man ikke lade sig slå ud af, så længe man nyder hinanden selvskab er alting godt❤


Likes

Comments

Jeg har shoppet lidt på Shephora's nye hjemmeside, som I kan se HER.

Den første ting jeg fik købt mig er en primer fra Tony Moly. Nu har jeg prøvet den i et par dage efterhånden og jeg elsker denne primer. Den gør ens porer mindre synlige, men dens udglatter og mattere ens hud. Det er helt klart den bedste primer jeg har prøvet indtil videre. Primeren kan købes HER.

Den anden ting jeg købte var en foundation fra Make up forever. som jeg også er blevet temmelig glad for. Den holder min hud mat og så ser den på super pæn ud på min hud. Foundationen kan købes HER.


Så hvis du har lyst til en primer der mattere din hud og udfylder evt. porrer man nu kan have, samt en foundation der holder din hud mat og ser pæn ud, så synes jeg helt klart at du skal prøve denne kombination😊

Likes

Comments

Hej!

Længe siden😬😯. Jeg har ikke opdateret bloggen i et godt stykke tid efterhånden, da jeg har haft en masse arbejde jeg skulle passe. Men jeg satser på at jeg kan begynde at blogge lidt igen☺️.

I dag vil jeg dele en opskrift med Jer på hjemmelavede twix-kager. De er blevet et kæmpe hit i min familie, så det kunne være at de også blev et hit hos Jer.

Det er en dejlig nem og overskuelig opskrift og så tager den ikke så lang tid at lave. Jeg sætter et billede ind af opskriften, fremgangsmåden, samt et billede af det færdige resultat nedenunder ⬇. 

Likes

Comments

Har I prøvet Goodiebox?
Jeg har nemlig ikke, men har lige bestilt min første pakke, og jeg glæder mig virkelig til at den kommer. Jeg er vil med hele konceptet af at man køber en pakke til 169 kr., hvor man så får omkring 5-8 produkter, i form af make-up,. hudpleje og hårpleje. Produkternes værdi vil altid være over 550 kr., så der er en del penge at spare, i forhold til hvis man selv gik uf og købte produkterne.


Hvis I har prøvet Goodiebox, hvad er Jeres erfaringer så med det? :-)

Likes

Comments

Disse muffins med vanilje frosting smager simpelthen så godt, at jeg bliver nødt til at dele den med Jer.

Du skal bruge til dejen:

 • 25 g. kakaopulver
 • 200 g. hvedemel
 • 2 tsk. bagepulver
 • 125 g sukker
 • 3 dl. mælk
 • 1/4 dl. appelsinsaft/juice
 • 1 dl. rapsolie

Sådan gør du:

 1. Forvarm ovnen til 180 grader - varmluft.
 2. Sigt kakao, mel og bagepulver ned i en stor skål og rør sukkeret i.
 3. Tilsæt mælk, olie og appelsinsaft/juice, og pisk det hele til en jævn masse.
 4. Hæld dejen i nogle muffinsforme - formen fyldes ca. halvt op. Bag dem herefter i ca. 15-20 min., alt afhængig af ovn.

Vanilje frosting - Valgfri:

Du skal bruge:

 • 250 g. flormelis
 • 80 g. meget blødt smør
 • 1/4 dl. mælk
 • 1 tsk. vaniljesukker eller hjemmelavet vaniljesukker med en hel stang vanilje.

Sådan gør du:

- Pisk flormelis, vaniljesukker og det bløde smør med en elpisker. Tilsæt herefter lidt mælk ad gangen (brug ikke mere end hvad der står, da frostingen ellers bliver for tynd).

Likes

Comments