Jeg har aldri skrevet et slikt innlegg før, men jeg har noe på hjertet som jeg vil virkelig få ut. Det her er kanskje klisjè, men jeg må få det ut. Jeg er nå på siste året mitt på VGS, og ungdomstiden er en vanskelig periode. Du finner fort ut hvem som er dine ekte venner. Venner som er der for deg, og venner som du kan ha dype samtaler med. Det er ordentlige mennesker som du ta vare på, ikke venner som er med bare på morsomme ting. Det er ikke ordentlig vennskap, er det? Uansett hva du går gjennom på ungdomsskolen/videregående eller livet generelt, bare prøv å se at du har bedre ting i ventet og prøv å tenk positivt! Her kommer det tips om hvordan:


- Skriv ned idèer. Skriv ned ting som popper opp i hodet ditt, hvem vet kanskje det blir noe bra ut av det?

- Sett deg et mål. Uansett om målet ditt er liten eller stor, så er å ha et mål viktig. Det gir deg motivasjon, og glede når du klarer å oppnå målet ditt.

- Endre din tankegang. Å tenke negativt kommer ingen veier, gjør det vel? - Ja, du har dager hvor alt bare er dritt. Men du klarer ting hvis du virkelig vil, du må stole litt mer på deg selv.

- Omgi deg med positive mennesker. Man møter mange forskjellige mennesker i livet. Noen kommer du bedre overens med enn andre, og man må lære at folk er forskjellige. Bruk helst tid på mennesker du ser opptil, inspirerer deg, har troen på deg og bryr seg om deg. Sett virkelig pris på de gode menneskene i livet ditt!

- Ikke la noen bringe deg ned. Er det noe du liker å gjøre eller har en idè, men folk kommer med forskjellige meninger - ikke la deg stoppe av meningene deres. Det er viktig å høre på hva andre har å si, men det er viktigere å høre på magefølelsen din og hjertet ditt.

Det var dagens tanke innlegg. Husk at det finnes lys i de mørke stundene, og IKKE la noen ta fra deg din glede. Du er mer enn bra nok

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

For noen dager siden var jeg hos mine gode venn Rebecca! Vi hadde avtale om å lage mat hjemme hos henne, og det var så fint vær i Oslo, så vi tok turen ut først. Jeg kjøpte også en denim jakke fra Zara, men jeg trengte virkelig en denim jakke! Viser den senere på bloggen. Med mindre ord - jeg hadde en super dag 😊 Kjenner at jeg er litt stresset med tanken på eksamen og snart ferdig på VGS, så det var deilig å koble litt ut. I dag har jeg fri fra skolen, så tenker jeg skal nyte denne dagen også. Ha en fin dag babes

Likes

Comments

Så deilig at er det varmere igjen, får håpe det varer denne gangen. Ellers har jeg endelig fått kjøpt meg trench coat, og kjøpte denne fine beige trench coaten på BikBok. Er veldig fornyød med den, og samtidig buksa som er fra New Look! Selvom jeg skal spare penger, så har jeg behov for litt nytt i skapet. Blir nok shopping, når lønningen kommer på fredag. Whop whop! 

Likes

Comments

Havregrøt rørt ut med blåbær, toppet med banan og kanel. Minner meg litt om acai bowls? Haha min er ikke i nærheten, men det smakte veldig godt. Både sunt og næringsrikt! Ønsker alle en fin mandag 

Likes

Comments

I sommer skal jeg reise med adventureno til Sri Lanka og maldivene! Det er en felle-reise for unge mellom 18-30 år. Det finnes utrolig mange forskjellige destinasjoner du kan velge mellom, men hvor spennende høres det ikke ut med Sri Lanka, og senere dra til Maldivene?

Jeg blir borte i en måned. Først reise vi til Sri Lanka, hvor vi skal oppleve templer, markeder, elefanter, besøke teplantasjer og oppleve surfing. Jeg reiser 30.juni og da jeg er ferdig med VGS også. Det koster endel, men jeg er villig til å betale og jeg har spart  penger, i med at jeg ikke bruker så mye penger på russetiden.

//TUMBLR

Senere skal vi dra til Maldivene, hvor vi skal ta dykkeserfikatet og bare slappe av. Herregud tenk å være i Maldivene? Jeg har ikke ALTFOR store forventinger, men litt har jeg jo.😉  Tips til dere som vil ut på reise, og samtidig følge et opplegg. Jeg reiser forresten alene, men jeg møter flere som skal på samme turen. Er veldig spent! 


Likes

Comments

I dag avslutter jeg påskeferien min med denne deilige retten. Lagde mat til familien istad, og Thai red curry stod på menyen. Er det noe jeg elsker å gjøre, så er det å lage mat og jeg elsker thai mat! Det er kanskje ikke 100% riktig måte å lage den på, men jeg liker å improvisere litt. Min ble litt suppe aktig, men du kan lage det mer gryte aktig hvis du vil. Jeg hadde ris til for at de skulle mette mer, men nudler er også veldig godt til den retten. Kanskje jeg legger ut oppskrift engang, for det er veldig enkelt! Flere som liker thai mat?

Likes

Comments

Ah, hvor deilig er det ikke med sol og fint vær? Jeg klager ikke. Var i Oslo med familien i går, og bare koste oss på cafè. Jeg pleier som oftest å drikke varme drikker, men denne gangen var det godt med kald frappe! Jeg vet at jeg skal kose meg mye i påsken i hvert fall 😉 Kos dere masse i sola i dag!

Likes

Comments

Ah, Hawaii. Er det et sted jeg virkelig savner, så er det Hawaii. Menneskene, atmosfæren og naturen var fantastisk! Er utrolig takknemlig for at jeg får oppleve nye steder, men jeg skal tilbake til øya vet jeg! 

Likes

Comments

I dag var det virkelig godt å kunne sove litt lenger. Jeg kjenner at jeg trengte det! I skrivende stund stapper jeg meg i denne frokosten. Lagde selvfølgelig smoothien, som jeg skrev om i forrige innlegg, haha. Tar meg litt tid å lage en god frokost når det er helg, for har ikke tid til sånn frokost hver dag!

Nå skal jeg slappe av videre før jeg skal på jobb. Vi har varetelling, så det kommer til å bli en lang dag. Det samme i morgen også, så med mindre ord det blir en jobbhelg for meg. Håper dere har en super lørdag! 😊

Likes

Comments

God torsdag dere! Jeg lagde meg en kjempe god smoothie etter skolen, så tenkte å dele oppskriften med dere. Rar kombinasjon tenker dere sikkert? - Men neida, dette er utrolig godt og sunt! Ser kanskje ikke ut som den beste komboen, men dere må prøve !Man trenger ikke å bruke soyamelk, men jeg synes det gir en søtere smak og jeg kan fort få vondt i magen av vanlig melk. Du trenger:

Soyamelk (melk etter ønske)
Fryste blåbær
Banan
Spinat
Avokado
Honning (for mer søtere smak)​
En blender. (Et lite tips, du kan også fryse bananen og avokado for mer "isete" konsistens.

Håper dere gir denne oppskriften en sjanse, for det er verdt å prøves!

Likes

Comments