Header

Vi glider runt och utforskar nya ställen att äta lunch på. Här posar boysen med förhoppningar att vi ska bli sponsrade av snickers.
Annars så sladdar vi runt i sol och plusgrader. Men va gör det när allt kommer om kring. Vi njuter av bummarlivet och glassar som bara vi kan. #jibbiställetförjobb

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jahajaha. Dragit på mig en benhinneinflammation och knät har tagit stryk av några dagars puder åkning. Så nu är det en medicinkur samt vila som gäller i några dagar framöver. Väderstatus är snö och dålig skikt så om man ska passa på att vara skadad är det la nu.
Men snart så är jag tillbaka på berget. Bara att hålla ut

Likes

Comments

Idag har det snöat så mycket att man kunde åka puder i samma spår flera gånger om. Om inte det är bästa känslas så vet jag inte. Brusons skogar tog väl hand om oss och vi lovar att vi snart är tillbaka!

Likes

Comments

Nytt år nya möjligheter

Yes, 2016. Trots att det inte har gått många dagar så har detta året börjar med en flytt. Så jag är numera roomis med 5 killar och adressen innehåller verbier. Tacksam för att livet ändå har varit lite på min sida, även om jag nu står utan jobb och en kass budjet så tror jag på 2016.
2016 tog även med sig snön så har äntligen fått pumpa lite puder. Tack vädergudarna. Ni kan eran grej rätt ofta ändå.

Så tack 2015 för allt du har gett mig, nu är jag redo för nya äventyr

Likes

Comments

Då var julen förbi och den firades med vänner på julafton och familjen jag jobbar för på juldagen.
Vi försökte på oss ett så svenskt julbord som går att fixa här nere i verbier och lyckades ganska bra tycker jag ändå. Sill, lax, potatis, köttbullar och prinskorv fick vi med. En julklappslek och sedan utgång. Så som en jul ska vara som bummare.
Juldagen fick jag uppleva på skottiskt vis, med jullunch och lite paketöppning.
Nu har jag varit ledig i några dagar vilket resulterat i en del skidor och en massa häng i solen. Snön väntar fortfarande på att komma och tills dess så får en jobba på brännan.

Likes

Comments

Efter att ha legat inne i influensa, och sedan jobbat ikapp lite timmar, så kunde jag äntligen stå på skidor idag. Lekte runt på berget i snön som försvinner mer och mer. Snälla sol, försvinn!! Jag vill ha snö snö snö

Likes

Comments

När man ligger hemma i feber, får man drömma om skidåkning och njuta av denna utsikt istället. Kom igen kroppen, vill inte vara sjuk!!

Likes

Comments

Även om inte så mycket har öppnat än, så njuter jag väldigt mycket av att få komma upp på berget och åka skidor. Bästa känslan.
Gårdagen bjöd på blå himmel, skönt gäng och en lunchutsickt kallad duga.

Likes

Comments

Idag stod jag på ett par skidor igen, och oj så jag njöt. Tänk ändå att jag har drömt saknat önskat detta sedan maj. PURE HAPPINESS

Likes

Comments

För att få in lite julkänsla såhär en månad innan julafton så har vi idag bakat pepparkakor och lekt i snön. Vi försökte oss på att göra en iglo, resultatet blev halvfärdig mur och en ganska grön gräsmatta. Snön fortsätter dock falla från himmelen och det sägs att delar av systemet öppnas på fredag, wihoooo

  • Alps
  • 244 Readers

Likes

Comments